Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 330 663
  • 66 849

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Jännää muuten ajella autolla, kun näkee kyltit ja liikennemerkit.
Samaa sanoi veljeni kaihileikkauksen jälkeen. Veljelläni on siis synnynnäinen kaihi joka havaittiin kun hän oli n. 5 vuotta. Aina sanottiin ettei kannata leikata kun kaihi on synnynnäinen ja näkö ei varmaan ole kehittynyt niin paljon että leikkaus kannattaa. Kun kehitys kehittyy niin reilu parikymppisenä veljeni leikattiin. Kun hän tuli kotiin niin hän sanoi ettei koskaan tiennyt että sohva on tuon värinen eikä tiennyt miten kivoja tauluja heillä on seinillä. Ja imuroidessa näkee roskat eikä tartte vaan sinne tänne imurilla husia ja tökkiä seiniä. Veljeni näön katsottiin aikoinaan olleen juuri sillä tasolla että kortin voi saada.

Synnynnäinen kaihi tulee äitini puolelta. Äidin äidillä oli kaihi. Samoin äidilläni ja hänen siskollaan (perheessä siis kaksi lasta). Minulla ja siskollani ei ole kaihia. Kun taas veljeni lapsista vain nuorin selvisi ilman kaihia. Muilta veljeni lapsilta kaihi leikattiin alle kouluikäisinä (nukutuksessa). Ja tällä hetkellä vanhin lapsi on siinä näönkehityksen vaiheessa että ei tarvitse enää laseja kuin lukemiseen (ja se oli vissiin tavoite leikkauksessa). Että täytyy sanoa että asiat kehittyy koska äitini ja tätini leikattiin vasta päälle nelikymppisinä (ja molemmille oli suuri apu siitä). Ja kuten kerroin niin veljenikin leikattiin vasta aikuisena. Veljeni lasten kohdalla kävi niin että heitä seurattiin syntymästä saakka kaihin osalta. Ja leikattiin muutaman vuoden ikäisinä.

No tulihan vuodatus, joo... Mutta kiitollinen voi olla nykyisestä paneutumisesta synnynnäisen kaihin hoitoon.
 

Skruf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kärpät
Onkohan palstalla ollut koskaa nimimerkkejä Mister Negative, Ms Negative tai Mrs Negative tai näiden positiivisia vastineita?
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Pari viikkoa olen nyt pelannut tuota Duolingoa, espanjaa opiskellen. On kyllä koukuttavaa toimintaa, kun huomaa vielä tässäkin iässä oppivan uutta. Toki itsellä jonkinlainen pohja sanoissa useiden Espanjan reissujen ansiosta. Rouva pelannut päälle vuoden ja käynyt saman ajan kansalaisopiston tunneilla. Pitäisi ehkä itsekin lähteä. Kotona jo nyt pieniä keskusteluja yritetään käydä Espanjan kielellä. Kiva, kun on yhteinen tavoite opetella uutta kieltä.
 

hooceebruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Janette Lepistö
Harjoittelin kesäksi (kun se nyt taitaa olla vihdoin se viimeinen kesä) etupelaajat ja etulukijan ylittävän varsilyönnin. Ensi kesänä pienen Pohojammaan satapäinen yleisö kolahtaa ja nostan sormet pystyyn. Heti pukukoppiin, laput pois hihoista ja suoraan voitolla yöhön paikalliseen. Saatan vielä paikallisessa laulaa Winner Takes IT Allin.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Sitä kun katselee noita vanhuksia autoliikkeiden marmorilla ja myyjien tiskeillä, niin ei voi olla ajattelematta kuinka paljon rahallisesti noita kaikkia viilataan laillisesti linssiin autokaupoissa ja huolloissa.

Kaikki kalleimmat rahoitukset ja humpuuki lisäturvat ja pissapojan nesteenlisäykset.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic

Liitteet

  • 20240115_123405.jpg
    20240115_123405.jpg
    365,5 KB · kertaa luettu: 43

Andromeda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps
Tuleekohan muille noita tulipesien lämmitys ohjeita kokoajan tyrkylle kun nettiä selaatte. Mulle ainakin, liekkö algoritmit asialla kun oon joskus avannut linkin. Tuntuu vaan, että joka tuutista työnnetään ohjeita miten lämmittää. Mitä pitää tehdä ja mitä ei saa tehdä. Ihan niinkuin ihmiset olisivat idiootteja.
 
Viimeksi muokattu:

raju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aaron Hakala , Ville Nieminen , Jukka Rautakorpi
Tätäkö se vanhuus on, nukkumaan seiskalta ja herää puoli kolmen aikaan eikä enää unta millään. Ainaki rauhallista jos ei muuta mitä nyt pakkanen paukuttaa taloa.
 

Straight Edge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Leafs, Jokerit
Tätäkö se vanhuus on, nukkumaan seiskalta ja herää puoli kolmen aikaan eikä enää unta millään. Ainaki rauhallista jos ei muuta mitä nyt pakkanen paukuttaa taloa.
Toi on aika kova kyllä. Jos mikään (vaimo, terveydentilan haasteet jne.) ei häiritse, niin oma luontainen unirytmi on aika lailla 21.30 - 04.30. Sopii järjettömän hyvin NHL-matsin katsominen aamulla ennen töihin lähtöä, sitä kun on tuolloin virkeimmilläänkin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: raju

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Luokattoman paska tuo uusin Modernien miehien tuotantokausi. 1/5.
 
Viimeksi muokattu:

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jokeripipo lojui erään helsinkiläisen koulun edustalla. Oisko joku skloddi tajunnut, että ei sellainen päässä kavereita ja tyttöjä saa.
 

Skruf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kärpät
Olipahan taas päivä. Kotimatkalla poliisit pysäyttää bussin ja tarkistaa sen matkustajat. Minultahan niitä henkkareita tultiin kyselemään kun näytän lähes samalta kuin heidän etsimänsä henkilö ja sitten kauppareissun jälkeen meinasin törmätä oviin, kun jostain syystä eivät auenneet. Tänään en kyllä lähde enää mihinkään, vaikka kirjastossa olisi varaus noudettavana.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Modernit miehet -sarjan kausi 4 tuli toissa päivänä Yle Areenaan. Jakso 10/10 on nimeltään Kaukalon kuningas. Siellä AHL:ssä 500 matsia pelannut Mika Mäkinen valmentaa junnuja. Kuullaan paljon kuuluisia jääkiekkorepliikkejä. Ihan hauska jakso. Fanaattista menoa.

 

Skruf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kärpät
Kokeilin tänään kirjoittaa kaunokirjoituksella pitkän tauon jälkeen, ja eihän siitä mitään tullut. Parempi pysyä noissa harakanvarpaissa, joista saa jopa selvää.
 
Suosikkijoukkue
Los Wengeles - Newcastle United - Ukraina
Modernit miehet -sarjan kausi 4 oli todella huono. Olen pettynyt.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Hitto että toi Hartwallin jouluomena on hyvää. Nyt on aika monesta kaupasta löytynyt ale hintaan noita.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös