Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 326 956
  • 66 843

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Ei vanhoille ihmisille pidä antaa kahvia liian myöhään, muuten alkavat möykkäämään, eivätkä mene päiväunille kiltisti. Kenen syytä tämä on?
 

HPL76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No join kahvia kolmen jälkeen! Ois kyllä päiväunet olleet paikallaan, mutta eihän mua nyt enää nukuta.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
No join kahvia kolmen jälkeen! Ois kyllä päiväunet olleet paikallaan, mutta eihän mua nyt enää nukuta.
Keskipäivän jälkeen voi juuri ja juuri klo 15 juoda yhden kupposen kahvia, jos seuraavana aamuna ei tarvitse herätä ennen puoltapäivää. Pari viikkoa sitten join kupposen kahvia joskus seitsemän aikaan illalla. Vaarallista elämää.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Keskipäivän jälkeen voi juuri ja juuri klo 15 juoda yhden kupposen kahvia, jos seuraavana aamuna ei tarvitse herätä ennen puoltapäivää. Pari viikkoa sitten join kupposen kahvia joskus seitsemän aikaan illalla. Vaarallista elämää.
Voin juoda kahvia vaikka kymmenen aikaan illalla ja sen vaikutukset yöuniin on ihan soromnoo...
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Ehkä tyhmien kysymysten ketjuun ois tämäki voinu lipsahtaa mutta menköön tänne. Minkä niminen pornonäyttelijä olisit jos oltas alalla? Taiteilijanimi vaikka Sam Stone kuuloistas ihan hyvältä.
Taidan olla Cody Cummings.
 

F#21

Jäsen
Nyt meni itsellä viimeinen hermo tuohon Valavuoren touhuun ja hänen ketjuun. Pakko oli piilottaa koko ketju, ettei mies (rotta) pääse enää syvemmin omiin hermoihin. Hyi vittu.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Jos joku epäilee tai on sitä mieltä ettei esimerkiksi elintarvikkeiden hinnat olisi tässä viime aikoina nousseet kohisten, niin kyllä iski tänään vasten kasvoja: ostokseni kaupasta oli vain leipäpaketti, kahvipaketti ja muropaketti, jotka maksoivat yhteensä 12€!!

Herra-mun-aikani-ties!
 

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Filip Kadera & Jan Lukas
En pidä rattijuopoista mutta Vilma Schliewskin haastattelu antoi jotain sympatiaa. Ei jauheta jotain paskaa että pääsis helpommalla.

Tilanne oli kyllä sellanen etten voi käsittää. Ilmeisesti ajatus ei mene kaikilla päähän asti.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Kolmivuorotyössä on ehdottomasti kivointa nämä arkivapaat. Nytkin kolme vapaata. Vuorokausirytmin vaihtaminen jatkuvasti ei tietysti tee pidemmän päälle hyvää terveydelle.

Riippuu työnantajasta. Viiden yövuoron jälkeen saattaa olla lauantai unipäivä, sunnuntai vapaa ja maanantaina kuuteen aamulla.
 

Glove

Jäsen
Johan nyt on markkinat. Siis tuolla kylällä. Koulun piha ja kenttä täynnä kojuja. Saisi sieltä varmaan kaikenlaista tarpeetonta ostettua, mutta koska se on tarpeetonta niin en näe tarpeelliseksi mennä markkinoille.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Kävin faijan kanssa Ilmailumuseossa tuossa pari tuntia sitten. Mielenkiintoinen paikka ja jos olisin ollut siellä yksin, olisin viettänyt huomattavasti pitemmän aikaa koneita ihmetellen, mutta faijani ei ole koskaan ollut niitä maailman kärsivällisimpiä ihmisiä, joten pyrähdimme läpi koko alueen suunnilleen kolmessa vartissa (joskus tuli käytyä Ateneumissa hänen kanssaan ja silloin onnistuimme jollain ihmeen keinolla käymään läpi koko museon alle puolessa tunnissa). Hän oli jo aiemmin käynyt kyseisessä museossa, mutta silti tuollainen vouhkaaminen on lievästi sanottuna ärsyttävää.

Itselleni kyseessä oli ensimmäinen kerta ja kun tuon pikavisiitin jälkeen kävimme sitten ihmettelemässä saapuvia lentoja näköalatasanteelta, olin lievästi sanottuna eksyksissä. En ole käynyt lentokentällä ainakaan kahdeksaan vuoteen, joten olin aikas kujalla, kun etsimme sitä oikeaa paikkaa.
 
K

Kiekkokatsoja

Secomandi taisi olla nimensä neljän eka kirjaimen mukainen, sillä sai yli 2vuotta kakkua. Oikeuden selosteen mukaan oli uhrin kanssa sovittu ykkösestä, mutta menikin pakottamalla kakkoseen. Tuo nimi oli mediassa esillä tapauksessa, jossa pohdittiin että saako raiskaus rikoksesta epäilty osallistua tis tositv sarjaan.
Linkki vie iltalehden uutisointiin tuomiosta.
Joo, ja mun mielestä ei ole soveltuvaa, että raiskauksesta epäilty osallistuu tis ohjelmaan. Tosin itse en ole katsonut jaksoakaan, mutta joku ehkä katsoi.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
@alwahla Taidan tietää tuon tunteen miltä tuntuu kun joku seurueen tai muun jäsenistä on kovin kärsimätön. Minäkin olen päässyt viime vuosien aikana tutustumaan pariin vastaavanlaiseen henkilöön jotka ovat kovin kärsimättömiä. Muuten hyviä tyyppejä kyllä mutta tuo kärsimättömyys on aika leimaavaa. Luulen että on jotain sairautta taustalla että ovat noin kärsimättömiä. Kaiken pitäisi tapahtua nyt ja heti, millään ei malteta odottaa tai keskittyä. Onhan tämä aika hermostuttavaa toisaalta.

No, minäkin olen alkanut saamaan aikani paremmin kulumaan. Mikä on hyvä asia. Ennen päiväni olivat välillä melko tyhjiäkin mutta nyt olen saanut lisää sisältöä elämään ja päivät sujuu paremmin. Olen alkanut seuraamaan muutamia sarjoja oikein kunnolla Cmoresta ja Viaplaysta ja kun on tylsää tai kalenterissa väljää niin täytän päiviäni seuraamalla sarjoja.

Otin taas Viaplaynkin kun urheilukaudetkin hiljalleen alkaa. Onko joku yhdeksän päivää enää kun esimerkiksi Valioliiga käynnistyy. Otin kyllä jo nyt tämän Viaplayn koska ohjelmatarjonnassa oli muun muassa Maikkarin vanhahko tv-sarja Käenpesä jota teki mieli alkaa seuraamaan taas. Muita seuroja mitä nyt seuraan on Willy Fogin Matka maailman keskipisteeseen, Southpark ja Cmorelta Rantabaari, Salattujen elämien vanhoja jaksoja uusintana sekä Roba.

En nyt mitään tajunnan räjäyttävää vielä ole katsellut mutta kyllä noitakin sarjoja seuraamalla saa aikansa hyvin kulumaan. Ja nuo sarjat on helpohkoja valintoja siinä mielessä että ovat tuttuja minulle entuudestaan. Ehkä sitä sitten innostuu lisää kun on nuo sarjat edes saanut katseltua ja alkaa katselemaan muitakin sarjoja.

Tänään minulla oli myös A-klinikalla tapaaminen. Puhuin ja kysyin siitä mahdollisuudesta alkaa vaikka vertaistukihenkilöksi. Syksyn koulutukset ovat alkaneet jo mutta minun pitäisi ottaa yhteys tähän näistä palveluista vastaavaan henkilöön, tiedän sitten milloin keväällä alkaisi koulutukset ja olisiko minulla mahdollisuus päästä siihen koulutukseen mukaan.

Elämä on muuten ihan hyvin raiteillaan. Niin hyvin kun se mielenterveyskuntoutujalla voi olla. Elämässä on myös nykyään kivasti sisältöä mikä on hyvä asia. Tykkään tuostakin kun olen nyt säännöllisesti alkanut käymään siellä Klubitalolla, pyrin käymään siellä kahtena päivänä viikossa. Voisi siellä useamminkin käydä, maksimissaan viitenä päivänä (eli arkipäivät kun talo on auki, viikonloppuisin talo ei ole kuin poikkeustapauksissa auki) viikossa mutta tukihenkilöni on suositellut minulle myös lepoa niin ei pidä liiankaan täyteen kalenteriaan työntää.

Eikä tuo Klubitalolla käyminen ole minulle mitään pakkopullaa vaan tykkään siellä käydä. Siellä on mielenkiintoisia ja mielekkäitä tehtäviä tehtävänä, olen paljon siellä keittiöpuolella hommissa ja porukka talolla on varsin mukavaa.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Rankkaa tuollainen huvipuistomatkailu, kympiltä aamulla liikenteeseen ja iltakasilta kotiin. Täysi 10h työpäivä, joista noin 6,5h itse huvipuistossa.

Taitaa olla 7v siitä kun itselläni ollut ranneke johonkin huvipuistoon ja sekin oli Legolandissa Billundissa. Ja yli 20v siitä kun olen viimeksi Tykkimäellä käynyt (luonnollisesti tytöilleni ensimmäinen kerta). Kivaahan tuo oli. Pari liian hurjaa laitetta jätin väliin ihan suosiolla, mutta muuten lähes kaikki tuli kierrettyä (osa useampaan kertaan). Star Flyer (joka nettisivujen mukaan 72m korkea ja kyydissä vauhtia jopa 70km/h) ei kyllä ollut suosikkini ja oli ensimmäinen ja viimeinen kerta siinä laitteessa. Nuorempi ei edes uskaltanut kokeilla (ymmärrän hyvin), mutta vanhempi kävi siinä vielä uudestaan itsekseen. Calypso ja Idän Pikajuna ovat aina olleet omia suosikkejani ja toimivat hyvin myös lapsilleni (minä kävin molemmat kahdesti, lapset kai viidesti).

Aamulla kun saavuimme noin 11:30 sai parkkipaikalta etsiä autolle paikkaa ihan urakalla. Odotin siksi ruuhkia ja jonotusta lintsin kokemusten perusteella mutta eihän tuolla ollut jonotusta juuri nimeksikään mihinkään laitteeseen. Todella positiivinen yllätys. Ja minimaatila oli myös hauska "uutuus" (uusi itselleni koska ei sitä viime vuosituhannella ollut). Pari kertaa piti sielläkin käydä kaneja ja kanoja ruokkimassa ja lampaita ja minipossua silittämässä.

Vaikea oikein kuvitella mikä olisi voinut mennä paremmin kun lapsetkin viihtyivät niin mahdottoman hyvin (kuorsaus kuului autossa kotimatkalla). Eli täyden kympin reissu.
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Millaiset kriteerit kesärinkiin vaaditaan?
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Ok. Hyvä tietää. Kaverin puolesta kyselen.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Eikä muuten tarvitse olla jäsen. Kavereita saa tuoda ja pelkät jatkiksen lukijatkin ovat tervetulleita.
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Ok. Juomapuoli järjestyy kyllä omasta takaa, siitä ei ole hätää.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Näin unta, jossa Kerho pelasi ensi kauden sinisissä pelipaidoissa ja paidoissa luki ainakin "Turenki" ja joku numero. J-P Hytönen pelasi myöskin orans... sinisissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös