Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 328 270
  • 66 845

Glove

Jäsen
Juurikin näin. Juuri tulin löylyistä. Teki kyllä erinomaisen gudaa, kun sen verran kylmetyin kalareissulla. Viikko sitten ostettu uusi kiuas antaa kyllä mahtilöylyt!!
Minun pitäisi ilmeisesti ostaa uusi kiuas tai ainakin korjauttaa tämä vanha Harvia. Pitäisi olla heti valmis kiuas, mutta ei pysy lämpimänä "Lo" asetuksella. Lämpiää kyllä ihan normaalisti kun laittaa säätimeen asentoon "Hi." Onhan tuo toki jo 16 vuotta vanha joten saa kai siinä jotain vikaa ollakin.

edit: Helvetin hyvä löylyt kuitenkin
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Aina välillä kuulee, että jotkut ihmiset kuvittelevat vakuutuksen korvaavan jos Suomeen tulisi sota ja joku pommi tuhoaisi sen 300 000e omakotitalon, josta on pankille vielä 200 000e lainaa jäljellä. Kaikilla vakuutusyhtiöillä löytyy kuitenkin pykälä sotatilanteen varalle ja sieltä tulee selkeästi "ei korvata". Toivottavasti Suomessa ei koskaan jouduta Ukrainan kaltaiseen tilanteeseen.
Entä jos väittää, ettei ollut sota vaan erityisoperaatio?
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Viulumusiikki on sellaista, joka voi joko ärsyttää tai ihastuttaa tai se voi olla harmaata massaa siinä välissä. Vaihtoehtoja on aina nuo kolme. Olen kuullut huonoa viulumusiikkia, mitäänsanomatonta viulumusiikkia sekä hyvää viulumusiikkia. Vivaldin tuotanto menee aivan spektrin toiseen laitaan eli se on todella kaunista, erinomaista ja sitä voisi kuunnella vaikka kokonaisen viikon ärsyyntymättä.
Sellaista se klassinen musiikki on. Kerran, kun sitä on kuullut, se vie mennessään.

P.S. Tekstiä korjattu fiksummaksi.
 
Viimeksi muokattu:

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Siitä on muistaakseni tasan viikko kun kotiuduin sieltä osastolta. Ensimmäinen viikko kotona on mennyt hyvin, on ollut oikein mukavaa olla kotona ja onhan se ihan erilaista olla himassa kuin osastolla. Vaikka tylsää se tuppaa välillä täällä kotosallakin olemaan.

Vähän on välillä tekemiset vähissä täällä kotonakin ja päivistä osa on varsinaista ajan tappamista. Tulee tyyliin maattua vain sängyssä ja selattua nettiä, vähän samanlaista mitä se osastollakin oli. Mutta silti sitä kyllä mielummin lorvii kotona kuin osastolla.

Sellaiset on suunnitelmat että rauhaksiltaan lähden tästä taas elämää käynnistelemään. Hitain askelin, joten työmaailma nyt tuskin odottelee ihan hetkeen mutta voisihan sitä jossain vaiheessa tosissaan alkaa käymään tuolla Klubitalolla. Tarkoitan tosissaan olemisella sitä että ottaa siitä oikein tällä kertaa tavan ja sisältöä elämään eikä niin että käy vain kerran pari ja sitten se lopahtaa. Jotainhan tässä olisi hyvä olla elämässä niin ei ihan masennu sentään elämän tyhjyyden vuoksi.

Nyt on se tyyliin päivän kohokohta kun äsken kävin ostamassa uuden tyynyn. Vaikka ei siinä mitään, tarpeeseenhan tuo tyyny tuli kun entinen oli jo niin surkeassa kunnossa että haittasi välillä nukkumistakin. Nyt on sitten uusi tyyny hommattuna ja innolla odotan ensi yötä, millaista on nukkua uuden tyynyn kanssa. Tällaista tämä elämä nyt on, iloja ja intoa pienistä asioista.

Jostainhan se olisi nyt vaikka taas vaihteeksi hyvä innostua. Jostain sellaisesta asiasta mistä saisi sitä sisältöä paljon lisää elämään. No, lätkän MM-kisat alkavat onneksi kohta niin niiden parissa saa ainakin päiviään kulumaan.

Muutenhan tämä paluu kotiin on sinänsä ihan hyvin sujunut. Tuo aiheutti vaan vähän suoraan sanottuna pelkoa ja ahdistusta kun työpaikalta tuli viesti että saan siellä käydä luovuttamassa avaimen ja tyhjentämässä pukukaapin ensi viikolla. Vähän pelottaa mennä sinne kaiken jälkeen ja sitten kun pitää luopua noista asioista niin toivottavasti ei tule mitään takapakkeja kuntoutumisessa.

Mietin kyllä jo sitäkin josko tuolta kotikuntoutuksen puolelta lähtisi hoitaja mukaani tuonne tueksi mutta toistaiseksi olen päättänyt selvitä yksin tuosta paluusta työpaikalle. Minulla loppui helmikuun loppuun työsopimus ja uutta ei siis tilanteestani johtuen allekirjoitettu.

Tällaista tänne kuuluu. Kaikesta huolimatta on hienoa olla kotona.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Olen minä miettinyt jos alkaisi taas käymään jossain viihdetapahtumissa aina välillä. Niitä kun kai on taas? Kyllähän se piristäisi kummasti ja olisi elämässä taas enemmän jotain sisältöä?

Pitää vaan selvittää paljonko on varaa kuluttaa noihin viihdetapahtumiin. Aikaa olisi kyllä mutta tällä hetkellä tulot eivät ole kovin suuret. Ja minullahan on se juttu että omista tilitiedoista en suoraa näe siis rahatilannettani vaan se pitää kysyä sieltä joka hoitaa välitystiliä.

Nyt olisi vaikka toukokuun lopussa täällä tulossa Tomaatteja, tomaatteja festarit. Ei nämäkään festarit enää niin laajat ole kuin vuosia sitten mutta olisi edes jotain. Ja nyt huomenna pitäisi olla Sami Hedbergin keikka täällä Hämeenlinnassa. Jos sitä ei ole peruttu. Kyllä stand up parhaimmillaan ihan hyvää on.

Voisihan sitä tosissaan miettiä alkaisiko noissa viihdetapahtumissakin taas käymään ja kuinka paljon. Kyllähän se sitä arkielämää varmasti piristäisi kun ei aina olisi vain kotona.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Komea kuunsirppi taivaalla. Ja täysin koulutettavissa. Kokeilkaapa siirtää sitä pään/kehon liikkeillä niin tottelee millilleen. Ja kävelee lopuksi samaa matkaa kotiin.
 

HPL76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ostaa päräytin itselleni lipun lokakuulle kulttuuritalolle kuuntelemaan herraa nimeltä Jimmy Carr. On kyllä meikäläisen suosikki koomikko roisine juttuineen ja yleisölle vittuilemisineen. Vähän alkanut jo kupla kasvaa otsaan muutenkin tästä kotona kökkimisestä, joten lokakuussa ainakin meen yhtenä iltana ulos!
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Täällä sataa kunnolla vettä. Onneksi en ehtinyt vielä viedä pyykkejä ulos kuivumaan...
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Käytätteks tekin monta vuotta vanhaa passia? Paitsi jos menee ulkomaille tms. No hitto kun uudessa passissa näytät ihan että olisit ryypännyt 20 vuotta.
Ethän sä oo ryypännyt kuin kymmenen vuotta? Huono valokuvaaja.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Täällä Espanjassa arkipyhien osuessa sunnuntaille, pyhäpäivä siirretään maanantaille, jotta saadaan arkipyhävapaa aikaiseksi vaikka väkisin.
Noinhan toimitaan aika monessakin maassa. Meillä siirrettiin Juhannuskin. Ettei vaan tule yhtä ylimääräistä vapaata enempää.
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Koiran omistajille Miulla on yksinkertainen viesti. Pitäkää Jumalauta ne koiranne hihnassa!

Vittu, että vituttaa lenkkipolulla perässä läähättävät piskit!

Eilen vapaana ollut isompi koira oli hyökännyt työkaverin koiraa kohden ja purrut kaulasta. Lääkärikäynnin jälkeen oli toki henkiin jäänyt.

Työkaveri ei hövelinä tehnyt edes ilmoitusta viranomaisille, kun tämän toisen omistaja lupasi maksaa viulut kipukorvauksineen. Itse en kyllä noin höveli olisi. Tymake my word!
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
...
Eilen vapaana ollut isompi koira oli hyökännyt työkaverin koiraa kohden ja purrut kaulasta. Lääkärikäynnin jälkeen oli toki henkiin jäänyt.
...
Sattuiko sen lääkärin nimi olemaan Hannibal Lecter?

Huom! Lihavointi allekirjoittaneen!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös