Eikö
@vilperi ole joku kokintapainen tai ainakin ravintolassa töissä ja tykkää laittaa ruokaa ja leipoa? Tuosta kolojuomasta nauttimisesta tulee vaan mieleen että voisi olla vilperin ravintolassa tarjolla mielenkiintoisia makuja.
Olin vain rehellinen. Tai ehkä nyt en aivan juoman ylin ystäväkään ollut mutta ei se minusta niin pahaakaan todellakaan ole mitä monet siitä sanovat.
Olen tosiaan keittiöalalla hommissa. Mutta en ravintolassa vaan vanhainkotiin periaatteessa vertautuvan paikan keittiöllä. Siksi minun työt jatkuvatkin nytkin. Ja omasta ravintolastakin olen aikoinaan haaveillut ja töitäkin opiskeluaikoina sen eteen tehnyt. Mutta omassa ravintolassa pitäisi tietenkin laittaa niitä makuja joista asiakkaat tykkää.
Koko tämän päivän työvuoron jälkeen olenkin puuhannut omassa keittiössä kotona. Tein esivalmistelut vappuaaton hamppareita varten. Paistelin hampurilaissämpylät, tein nyt sitten kuitenkin itse majoneesin, tein marinoidut punasipulit ja paistoin pihvit.
En malttanut kyllä vain odottaa vappuaattoa vaan pari hampparia maistoin jo nyt. Olivat tosi hyviä ja vappuna annos täydentyy vielä jääsalaatilla, tomaateilla, pekonilla sekä tavallisella sipulilla. Ja lisukesalaatilla ja ranuilla. Kyllä tulee olemaan minulla herkut vappuna.