Tiedätkö sinä kaikesta kaiken, kun nytkin osasit heti antaa tällaisen neuvon? Jos tiedät, niin miltä se tuntuu?
Nyt on apu tarpeen. Ajattelin pyöräyttää emännälle ja sen muksulle yllärinä pannukakkua iltapalaksi. Jääkaapissa olevista munista mennyt päiväys kuitenkin 14.7. Täältä palstalta vast'ikään bongasin, että jos muna kelluu niin ei kannata käyttää. Nämä eivät kelluneet eivätkä rikottuani haisseet pahalle. Uskallanko siis käyttää moisia ilman pelkoa ribalikostosta?
En minä niin tarkasti katsellut asentoa - kunhan katsoin että pohjassa pysyvät ja haistelin tarkasti kun rikoin ja minkäänlaista epämääräistä hajua ei kyllä ollut. Noh, taikinaan ne meni - toivotaan siis parasta.Jos ne kuitenkin seisoivat päällään pohjalla, niin kaasua on muodostunut jonkun verran.
Kyllä aistinvarainen arviointi toimii hyvin kananmunien syötävyyden selvitämisessä. Jos kananmuna ei haise ja näyttää ns. normaalilta niin syöntiin vaan. Kun pannukakku on kypsennettävä tuote niin sekin auttaa asiaa. Että ei tarvi mielestäni olla huolissaan.Nämä eivät kelluneet eivätkä rikottuani haisseet pahalle. Uskallanko siis käyttää moisia ilman pelkoa ribalikostosta?
Rupean paistamaan kananmunia ja päiväys oli eilen. Tiedän ihmisen mikä ei noihin koskisi.
Itse tiedän parikin jotka maidon ja lihan kanssa ainakin ovat aivan älyttömän tarkkoja päiväyksistä.
Munien kanssa se on aivan arpapeliä. Joskus menee pilalle jo parin päivän sisällä ja joskus kestää hyvin viikon kaksi yli päiväyksen.
Maitoa nyt pystyy helposti useimmiten käyttämään vielä viikko päiväyksen jälkeenkin.
Kyllä minä olen käyttänyt rasvatonta maitoa jonka päiväys oli mennyt viikkoa aiemmin. Et vain osaa säilyttää.Rasvaton tuppaa menemään aika nopeasti huonoks. Tässä ihan viikko sitten kahviin laitoin yhden päivän yli mennyttä ja oli sellaista puuroa jo ettei voinut käyttää.
Jännästi Valiolla on päiväykset 1.5-2vkoa alakanttiin vrt. paikalliseen meijeriin.Itse tiedän parikin jotka maidon ja lihan kanssa ainakin ovat aivan älyttömän tarkkoja päiväyksistä.
En ala kinaamaan ja varmasti on noin voinut käydäkin. En tiedä kuinka suuresta salaisuudesta puhutaan, mutta tiedän parikin tuotantolaitosta varmuudella, jossa esimerkiksi joulun pyhinä lyödään maitoon parin päivän lisäleima. Siis siihen ihan samaan maitoon, joka normaalisti pakataan leimalla X, ja joka jouluna muuttuukin muotoon X+2.Rasvaton tuppaa menemään aika nopeasti huonoks. Tässä ihan viikko sitten kahviin laitoin yhden päivän yli mennyttä ja oli sellaista puuroa jo ettei voinut käyttää.
Kyllä minä olen käyttänyt rasvatonta maitoa jonka päiväys oli mennyt viikkoa aiemmin. Et vain osaa säilyttää.
Jännästi Valiolla on päiväykset 1.5-2vkoa alakanttiin vrt. paikalliseen meijeriin.
Ite oon lihan suhteen noudattanut sitä esim. grillipihveissä et jos paketti ei oo pullistunut/haise kaasulle/pihvit muuten vaan harmaita, niin pannulle vaan 5-15min pitemmäksi aikaa.
Onnea matkaan, kyllä se siitä. Kuukauden kuluttua olet jo vanha kettu duunissasi.Ensimmäinen päivä uudessa duunissa edessä.
Tänään keräsin karviaiset ja keitän niistä myöhemmin hilloa. Kolmisen litraa sain marjoja parista pensaasta.Vau. Tykkään tommosista keräämisistä, vaimokin tykkäis, mutta kun asutaan täällä asfalttiviidakossa niin hankalaa.
Jätkät, jätkät hei! Missä on kaikki pieruverkkariset tuplauunot ja riettaat liemikeisarit!? Mitä täällä tapahtuu?! Sir Markku on tullut ja pitkin asiaviestein rakentaa itselleen ansiokasta Jatkoaika -uraa tarjoten meille muille kiintoisaa kerrontaa! Kerro kerro pierupeili, mis on miehet.. Eiku en keksikään tohon mitään.
Sir Mara kiilaa väistämättä ohi. Sämpylä on määrittelemättömän ajan loukkaantuneena vastustajan selästätaklaamisen johdosta vapaalta puolelta.Kisasta tulee kova.
Sir Mara kiilaa väistämättä ohi. Sämpylä on määrittelemättömän ajan loukkaantuneena vastustajan selästätaklaamisen johdosta vapaalta puolelta.
Täällä on vissiin kato käynyt jonkin verran kun olen taukoa pitänyt. Kirjoittelija sai vissiin pysyvät banaanit ja scholl viettää parempaa elämää pelkästään lätkäkeskustelun puolella? Väkevää suorittamista ilmeisesti molemmilta.
Jatkoaikaan vois ottaa kyllä sellasen futiksesta tutun siirtoikkunan. Heinä- ja elokuussa kesällä ja tammikuussa talvella. Pysyisi joku roti.Mutta hyviä vahvistuksia on saatu, kun siirtoikkuna on ollut auki ja omatkin juniorit nostaneet tasoaan.
Sitä ei kannatakkaan tehdä. Tuut muuten huomaamaan miltä näyttää kun ison libidon omaava, mielisairaalasta karannut vanha sodankävijä kirjoittaa.sen tarkempaa viestianalyysiä tekemättä.