Keskustelua Marvel-universumin elokuvista ja tv-sarjoista (Marvel Cinematic Universe, X-Men jne.)

  • 219 754
  • 1 161

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Mielestäni se on yhtä perseestä että Liekin näyttelijä on mustamies kuin se että mr.Fantastic näyttää opiskelijapojalta kun sen pitäis olla sellainen keski-ikäinen proffa.
Nuori mieshän Fantsukin oli nelikon saadessa voimansa. Miksi hahmojen pitäisi olla sen ikäisiä kuin tällä hetkellä sarjakuvissa ovat, jos kumminkin tiimin syntytarinaa kerrotaan?

Tiedä sitten miten jengi jaksaa jälleen kerran innostua katselemaan "kuinka Hämis sai voimansa" leffaa.
Siksi onkin hyvä, ettei sellaista olla tekemässä. Moneen kertaan Marvelin ja Sonyn tyypit ovat sanoneet että Spidey on jo Spidey leffan alkaessa. Varmaan jotain takaumaa näytetään mutta luultavasti aika vähän käsitellään tuota hahmon syntyä. Kuten todettua, kaikki kyllä tuntee sen jo.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Tämä on kyllä totta. Agent of S.H.I.E.L.D. on toki mukavasti ollut ajan hermolla pariin otteeseen ja esim. kytkökset Captain America: The Winter Soldieriin ja Avengers: Age of Ultroniin oli hyvin tehtyjä ja myötäileviä. Sarjan ongelma on tietty se, että vierailijoita elokuvista nähdään harmillisen vähän, mutta siihen on varmasti ihan selkeät syynsä, että näyttelijöitä ei noin vaan saada tekemään cameoita. Mukavaa kuitenkin olisi jos kolmannella kaudella saataisiin joku nimekkäämpi kasvo mukaan. Ensimmäisellä kaudella sentäs oli Nick Fury. Lady Sif ja Maria Hill toki hyviä vierailijoita, mutta ei kyllä ihan ykköskorin tapauksia.

Daredevilissä toivoisin myös, että olisi jatkossa enemmän kytköksiä muuhun universumiin. Ihan toimivasti ja ymmärrettävästi se pyöri sellaisessa mikrouniversumissaan ensimmäisellä kaudella, mutta kun tuo Daredevil tuosta tulee tunnetummaksi hahmoksi ympäristössään, niin kohtaaminen muiden sankarien kanssa tai ainakin joidenkin niistä kaiken logiikan mukaan tulisi olla tosiasia. Charlie Cox on ainakin itse haastattelussa toivonut, että pääsisi jossain vaiheessa mukaan johonkin Avengers-leffaan.

Leffapuolen tekijöitten tulisi olla enempi myönteisiä sarjapuolta kohtaan. Joss Whedon (joka itse oli Agentsia tekemessä) ei halunnut tuoda Coulsonia takaisin jälkimmäiseen Avengers -leffaan tai mainita häntä millään tapaa ja Coulson on kuitenkin se paras linkki leffojen ja sarjojen suhteen. Noiden leffapuolen hahmojen vierailujen toivoisi olevan muutakin kuin lyhyitä vieraluita. Pientä juonellista jatkumoa edes, eikä vain lyhyttä visiittiä jolla on tarkoitus lähinnä nostattaa hetkellisesti katsojalukuja.

NetFlix avaa tässä tosiaan ihan uudet ulottovuudet. Sarjoja voidaan ensinnäkin tehdä enempi, kun ei tarvitse miettiä esitysaikoja niin tarkkaan, eikä jaksomäärän tarvitse olla se 22 jaksoa. Ja, kun homma ei ole täysin kiinni siitä kuinka moni katsoja katsoo lähetyksen "suorana" niin menestys on tuolla konseptilla taattu, jos laadusta pidetään kiinni.

Tämä taas mahdollistaa paljon enemmän suunnittelua ja tämän myötä hahmoja voidaan käyttää useissa eri sarjoissa, kun ollaan aika hyvin kärryillä mitkä sarjat jatkuvat vielä seuraavallekkin kaudelle. Aika varmasti Daredevilin toisella kaudella esiintyvä Punisher saa tuon esiintymisen jälkeen oman sarjansa NetFlixillä. Enkä yhteen ihmettelisi, jos nämä New Yorkin sankarit päätyisivät jakamaan ruutuaikaa Spidermanin kanssa. Pahiksista Kingpin on kuin luotu isolle kankaalle.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Nuori mieshän Fantsukin oli nelikon saadessa voimansa.
Ihan ekassa vuonna 1961 tehdyissä Ihmenelossessa mr.Fantastic oli kyllä piiretty jo sellaiseksi proffaksi jolla oli harmaita hiuksia ohimolla. Olen kyseisen sarjakuvan (joka ilmeistyi suomessa mm vuonna 82) lukenut noin sataantuhanteen kertaan muksuna läpi. Tiedän kyllä että kaikenäköisä reebootauksia nää sarjakuvauniversumit on kai kokenut ja varmaan se mr.Fantastic on jotain nuorennusleikkauksia vuosien saatossa kokenut. Mutta noissa ihan alkuperäisissä tarinoissa se on kyllä selkeesti harmaantuva keski-ikäinen ukko.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Jos itse ohjaisin uuden Spidey leffan, se alkaisi nimenomaan kohtauksella New Yorkin tuhoamisen aikana. Kostajat seivaa isossa kuvassa Manhattania, mutta Spidey käy seivaamassa pari lapsiperhettä kulisseissa. Näin sidotaan hahmo heti merkittävöön universumin tapahtumaan. Voimien saamisen voisi hyvin kertoa jollain lyhyellä takaumalla, jossa Peter/Hämis on itse kertojana. Tyyliin: Hei; mä oon Hämis ja mulla on tällänen tarina.

Tavallaan en jaksaisi taas liian pitkästi käydä läpi voimien saamista. Toisaalta on mielenkiintoista ottaako MCU huomioon Otto Octaviuksen ja kuinka kanonisesti tässä edetään.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jotenkin noin se varmaan tulee menemäänkin. Veikkaan tosin, että Parker on nuo voimansa saanut vasta tässä "Phase 2:n" aikana, eli vielä ensimmäisen Avengersin aikaan ei Spider-Mania ollut.

Ehkä se Captain America: Civil War jo valottaa asianlaitaa.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
DC:llä myös tuntuu keskimäärin olevan teemat paljon synkempiä ja tätä tehostetaan myös yleensä värimaailmalla niin pysähtyneessä kuin liikkuvassa kuvassa. Muutenkin DC panostaa enemmän tällaiseen ihmisyyden paskojen puolien käsittelyyn. Molemmista löytyy varmasti noita synkkiä teemoja kyllä, mutta DC:stä on jäänyt minulle mielikuva, että käyttää niitä enemmän kuin Marvel.
Jos otetaan vertailuun tunnetuimmat televisiosarjat DC:n Smallville ja Arrow vastaan Marvelin S.H.I.E.L.D ja Daredevil, niin kyllähän DC häviää joka osa-alueella (tarinat, näyttelijät) vertailun Marveliin. Nämä DC:n sarjat ovat nin visuaalisesti kuin juonellisesti paljon lähempänä jotain saippuaoopperoita kuin Marvelin sarjat.
 

Baldrick

Jäsen
Jos otetaan vertailuun tunnetuimmat televisiosarjat DC:n Smallville ja Arrow vastaan Marvelin S.H.I.E.L.D ja Daredevil, niin kyllähän DC häviää joka osa-alueella (tarinat, näyttelijät) vertailun Marveliin. Nämä DC:n sarjat ovat nin visuaalisesti kuin juonellisesti paljon lähempänä jotain saippuaoopperoita kuin Marvelin sarjat.

Tämä kyllä pitää paikkansa jos otannaksi otetaan vain nämä kaksi. Arrow on hyvä sarja ja melko synkkä, vaikka siinä onkin sekoitettuna hieman keveämpiäkin hetkiä. Smallville on ihan silkkaa paskaa ja iso tappio DC:lle tässä vertailussa.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Plääh. Tavallaan houkuttaisi maailma, missä Spidermanit ja muut olisivat jo useamman vuoden vetäneet tota keikkaa. Vaikkapa 30-vuotias Peter Parker, joka on kehittänyt nuo tekniset jutut huippuunsa ja vastassa on oikeasti kovia vihulaisia. Ei taida sopia tähän nykyiseen Marvelin projektiin tai MCU:hun ollenkaan, mutta ehkä vielä joku kaunis päivä...
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Rebootatusta Fantastic Fourista on ilmestynyt uusi traileri (linkki vie imdb:en).

Ei kyllä vakuuta edelleenkään. Itse asiassa vähemmän kuin edellisessä trailerissa, jossa hetken jopa rupesi miettimään, josko tuo aihepiiri sittenkin löytäisi sen jyvän. Nyt ei siltä tunnu. Toki astetta synkemmän oloista kuin mitä oli se edellinen kahden elokuvan pönötys, mutta jotenkin siltikin tuntuu, ettei aihetta osata lähestyä kuten pitää. Doom vaikutta taas täysin raiskatulta tapaukselta. En nyt ole hampaat irvessä ja verenmaku suussa kaikkia muutoksia vastaan, on niitä MCU:ssakin enemmän kuin paljon, mutta jotain kunnioitusta alkuperäiselle tulisi löytyä. Doom nyt on ehkä se legendaarisin ja merkittävin Marvel-antagonisti minulle ja sen mielivaltainen muuntelu ärsyttää. Toki se on Ultimate Marvelissakin hyvin poikkeava, mutta eipä sekään versio hurrauksia aiheuta. Muuten voidaan mielestäni aihetta modernisoida ja muunnella, mutta kyllä nyt prkl Victor von Doom tulee olla itä-eurooppalainen despootti, jonka vahvuus on nerokas äly ja umpikiero vääristynyt luonne. Ei se mitään supervoimia tarvitse, kun voi luottaa ylivertaiseen teknologiaan. No, hahmo toki sarjakuvissa on myös harjoittanut mustaa magiaa ja ymmärtää siitä jonkin verran ja avaruusolennoilta oppi kyvyn siirtää mielensä toiseen kehoon. Silti, ei mitään hemmetin supervoimia.

Melkein toivoisin, että tuo F4 floppaisi ja FOX suostuisi luopumaan oikeuksista ja saataisiin palautettua tuokin tiimi ja sen oheen liittyvät hahmot ja muut elementit Marvelille. Esim. skrulleja ei pystytty käyttämään Avengersissa, koska ne on osa F4:ia. Samaten Silver Surfer. Minkä takia on aika turhaa elätellä elokuvaa esim. Defendersistä (Doctor Strange, Hulk, Namor ja Silver Surfer). Noista Namor on kanssa sellainen, josta en tiedä yhtään. Voisin melkeinpä veikata, että sen oikeudet on myös FOX:lla, koska hahmo on aika tiiviisti kamppaillut Ihmenelosia vastaan, vaikka alkuperä on toki vanhempi ja ulottuu 40-luvulle.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Melkein toivoisin, että tuo F4 floppaisi ja FOX suostuisi luopumaan oikeuksista ja saataisiin palautettua tuokin tiimi ja sen oheen liittyvät hahmot ja muut elementit Marvelille.
Mitä nyt olen komentteja lueskellut IMDB:n keskustelupalstalta niin tuntuu että aika moni muukin tuntuu toivovan tota F4 floppaamista. Jengiä tuntuu ärsyttävän että liekistä tehtiin mustamies koska hahmo nyt on aina ollut valkoihoinen mies. Sillä ratkasulla nyt varmana kosiskeltiin tiettyä segmenttiä mutta suututettiin kaikki F4 ja Marvel-lehtien hard-core fanit. Uskon että toi jälkimmäinen ryhmä kuitenkin on loppupelissä se suurin segmentti joka tuo sen mahdollisen rahan kirstuun, joten on oikeasti todella mielenkiintoista nähdä kuinka pahasti tää leffaa floppaa. Nyt kun tuolla jenkeissä on noi rotuasiat taas hieman pinnalla niin mielenkiintoista nähdä uskalletaanko sitä sitten sanoa ääneen miksi leffa floppasi. Siis jos se floppaa.

Jos nyt noihin Marvel leffoihin ois pakko saada joku mustaihoinen sankari niin seuravaan Avengers leffaan sitten vaan Captain Marvelista Monica Rambeau versio. Ne jotka ei ole lukenut sarjakuvia niin kyseessä on naispuolinen sankari jonka esikuvana oli Pam Grier. Just sopiva rooli vaikka Gabrielle Unionille. :)
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Captain Marvel -leffan päähahmona taitaa olla Carol Danvers (muistankohan nimen oikein) joka on valkoihoinen nainen, eli eiköhän siinä pysytä. On tuossa nyt muuten MCU:ssa tummaihoisia hahmoja ilmaantunut jo ja tulee lisää kun T'Challa ja Luke Cage saa omat leffansa ja tv-sarjansa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Laitetaan tämä tänne, kun on enemmän tämän ketjun heiniä...

Olen kovasti ihmetellyt, kun näitä supersankarileffoja suolletaan ihan älytöntä vauhtia. Ant Man? Siis oikeasti? En toki naura leffayhtiölle, kun se ilmeisesti on löytänyt hurjan rahasammon, mutta vähän hämmentää, kuka jaksaa käydä katsomassa ja seurata kaikkia näitä hahmoja....
Noh, Ant-Man on 60-luvulta peräisin oleva hahmo, joka on hyvin olennainen Avengersin jäsen. Sarjakuvissa oli yksi tiimin perustajajäsenistä. Minulle siinä mielessä merkittävä hahmo, että oli oikeastaan yksi ensimmäisiä Marvelin hahmoja joihin tutustuin. Onhan se konseptina älytön, mutta onko lopulta sen älyttömämpi kuin vaikkapa sinipunaisiin trikooisiin pukeutuva heppu joka viskelee hämähäkinseittiä tai kaveri joka pukeutuu lepakoksi? Minun mielestäni ei. Nuo kaks muuta esimerkkiä on toki tunnetumpia hahmoja, mutta perusidealtaan aika samaa älytöntä linjaa.

Lisäksi ovat mielestäni noin asun puolesta siirtäneet Ant-Manin ihan onnistuneen oloisesti valkokankaalle.

Ja mitä tulee siihen, että kuka jaksaa käydä katsomassa ja seurata kaikkia näitä hahmoja ja niin täältä ilmoittautuu yksi. =) On aina siistiä kun tuohon leffauniversumiin tuodaan uusi hahmo mukaan ja laajentaa osaltaan sitä kokonaisuutta. Jos nämä kaikki olisivat irrallisia kokonaisuudesta, niin mielenkiinto voisi olla pienempi, mutta kun ne seikkailee samassa maailmassa ja tarinat nivoutuu enemmän tai vähemmän toisiinsa niin kiehtovaa on. Kuka tietysti mistäkin pitää. Itse olen sen verran pikkupentu kai mieleltäni ja nostalgikko, että on aivan mahtavaa nähdä varhaisteini-iässä tutuksi tulleita hahmoja elokuvamuodossa vihdoin ja viimein. Muunneltuina, tietty, mutta se nyt on ajan henki

Tänäänhän tuo Ant-Man tulee teattereihin Suomessa. En varmaan ihan lähipäivinä ehdi käydä katsomassa, mutta varmasti tulee mentyä. Tänne sitten mietteitä tuosta Phase 2:n viimeisestä osasta.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Mitenköhän Marvel aikoo laittaa tämän homman pakettiin? Nyt kun tulevina vuosina X-Menistä tulee viimeinen leffa ja Guardiansit ja Avengersit saavat trilogiansa päätökseensä, niin miten siitä sitten jatketaan? Spiderman ja Ant-Man varmaan vahvistavat Avengerseja viimeisessä leffassa ja Spidey rebootataan taas. Sitten siellä on vielä pari sarjaa tekeillä, ja Deadpool pitäisi saada valkokankaalle. Eli menisikö sitten niin, että kun viimeisetkin Avengersit ja Thorit on saatu valmiiksi, niin koko MCU aloitettaisiin alusta uusin kuvioin? Vaikealta tuntuu, jos näillä samoilla näyttelijöillä pitäisi vetää vielä ties kuinka monta vuotta. Spideyn uuteen trilogiaan voisi ainakin laittaa sitten niitä Deadpooleja ja Daredevileja seikkailemaan.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...
Ja mitä tulee siihen, että kuka jaksaa käydä katsomassa ja seurata kaikkia näitä hahmoja ja niin täältä ilmoittautuu yksi. =) On aina siistiä kun tuohon leffauniversumiin tuodaan uusi hahmo mukaan ja laajentaa osaltaan sitä kokonaisuutta. Jos nämä kaikki olisivat irrallisia kokonaisuudesta, niin mielenkiinto voisi olla pienempi, mutta kun ne seikkailee samassa maailmassa ja tarinat nivoutuu enemmän tai vähemmän toisiinsa niin kiehtovaa on. Kuka tietysti mistäkin pitää...

Boldattu lienee toinen kahdesta tärkeästä seikasta, joka on mahdollistanut nähdyn kaltaisen jättimenestyksen, fiksusti tehty. Toinen asia on tietysti nykyteknologia, joka mahdollistaa vähän realistisemmat efektit ja tehosteet kuin jossain alkuperäisessä King Kongissa, liki vuosisata sitten ;)
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Ant-Man tuli nähtyä tuossa eilen. Sen enempää spoilaamatta totean, että Paul Rudd oli todella hyvä päästarana, Michael Douglas teki hienon roolin mentorina ja Evangeline Lilly oli vielä kuumempi kuin Hobitti-trilogiassa. Ötökät toivat mieleen Kultsi, kutistin kakarat-filmin ja Hawkin osa oli täysin turha. Lopputaistelu oli nolo.

Annetaan nyt vaikka sitten neljä tähteä.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Deadpool pitäisi saada valkokankaalle.

Tosiaan valkokankaalle tuo tulee, mutta kasittaakseni ei kuulu MCU:hun, vaan FOX tuon tekee. Ei Deadpool sovi oikein Disneyn pirtaan mitenkaan, kun Disney lykkaa naita perhe leffoja ja Deadpool on taas aikas varikas hahmo. Vaikka olisi kiva Deadpool nahda MCU:n puolellakin, niin ihan hyva vain ettei Deadpoolia tuoda naihin k-12 filmeihin, ei se olisi enaa Deadpool.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Mitenköhän Marvel aikoo laittaa tämän homman pakettiin? Nyt kun tulevina vuosina X-Menistä tulee viimeinen leffa ja Guardiansit ja Avengersit saavat trilogiansa päätökseensä, niin miten siitä sitten jatketaan? Spiderman ja Ant-Man varmaan vahvistavat Avengerseja viimeisessä leffassa ja Spidey rebootataan taas. Sitten siellä on vielä pari sarjaa tekeillä, ja Deadpool pitäisi saada valkokankaalle. Eli menisikö sitten niin, että kun viimeisetkin Avengersit ja Thorit on saatu valmiiksi, niin koko MCU aloitettaisiin alusta uusin kuvioin? Vaikealta tuntuu, jos näillä samoilla näyttelijöillä pitäisi vetää vielä ties kuinka monta vuotta. Spideyn uuteen trilogiaan voisi ainakin laittaa sitten niitä Deadpooleja ja Daredevileja seikkailemaan.
Kuka on sanonut että tuleva X-Men olisi viimeinen leffa tai että Avengers ja Guardians olisivat trilogioita? Marvel Studiosilta ovat sanoneet että suunnitelmia on ainakin vuoteen 2028 asti ja sarjakuvia joista ammentaa on puolen vuosisadan verran, tuskin niiltä ideat vielä ovat lopussa. Ja Avengersin kokoonpanohan elää sarjiksissakin koko ajan, jos (kun) Downey ja Evans lopettavat tai hinnoittelevat itsensä ulos, tuodaan tiimiin tilalle vaikka Ant-Man ja Daredevil. Tai Black Panther ja Ms. Marvel. Tai Cloak ja Dagger. Tai Mantis ja Jocasta.

Niin ja Marvel ei päätä mitä X-Men-elokuvissa (ml. Deadpool) tapahtuu, ne oikeudet ovat Foxilla. Ei nähdä Deadpoolia Spideyn leffoissa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tosiaan valkokankaalle tuo tulee, mutta kasittaakseni ei kuulu MCU:hun, vaan FOX tuon tekee. Ei Deadpool sovi oikein Disneyn pirtaan mitenkaan, kun Disney lykkaa naita perhe leffoja ja Deadpool on taas aikas varikas hahmo..
Höpöhöpö. Kaiki Marvel-hahmot sopii Dissneyn eli tässä tapauksessa Marvelin pirtaan. jos ne on vaan Marvelin omistuksesa. Ihme vänkkäystä taas.Sanoisin, että Marvel on kokonaisuudesan ollut hallitumpi ja määrätiepoisempi mitä vaikkapa FOX ja Sony oikeuksillaan. X-Men saaga on ollut ok, mutta ontunut ja ollut todella ristiriitainen ja sekva oman itsensä sisällä ja logiikka koko tarinassa ontunut. Parhaat leffat on kiistämättä parhaita Marveliin liittyviä sellasia, mutta sanoisin, että jos koko univerumin hahmojen oikeudet olisi nimenomaan Marvelilla (Disney) niin kkonaisuus toimisi parhaiten.

Tästä saa olla toki eri mieltä, mutta omasta mielestän i nimenomaan Marvel Studiosilla on kokonaisvaltaisesti järkevin ja pitkäkantoisin näkemys. Se on harmi, ettei se sisällä kaikkea. Tässä mielessä DC:lla on parempi tilanne. koska voivat käyttää koko universumin kaikkia hahmojja ja elementejä kun luovat tuota leffajatkumoa.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Höpöhöpö.

Samaa mielta, etta Marvel ja Disney on pirun paljon parempia. MUTTA jos Deadpool pistetaan seikkailemaan, niin sen on pakko olla K-18 filmi. Koska Disney on tehnyt viimeksi K-18 filmin? Toki haluaisin Deadpoolin paatyvan takaisin Marvel studiosin haltuun, mutta mielummin naen K-18 Deadpoolin muun lafkan tekemana, kuin K-13 Deadpoolin Disneyn tekemana. Kaikki Deadpool fanit pelkasivat, etta se olisi jotain muuta kuin K-18 ja helpotus oli suuri, kun ikaraja oli paljastui oikeaksi.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Samaa mielta, etta Marvel ja Disney on pirun paljon parempia. MUTTA jos Deadpool pistetaan seikkailemaan, niin sen on pakko olla K-18 filmi. Koska Disney on tehnyt viimeksi K-18 filmin? Toki haluaisin Deadpoolin paatyvan takaisin Marvel studiosin haltuun, mutta mielummin naen K-18 Deadpoolin muun lafkan tekemana, kuin K-13 Deadpoolin Disneyn tekemana. Kaikki Deadpool fanit pelkasivat, etta se olisi jotain muuta kuin K-18 ja helpotus oli suuri, kun ikaraja oli paljastui oikeaksi.
No mikä muu firma on tehnyt tai tekemässä K-18 Marvel-filmin? Tai edes K-18 DC-filmin? Ei ole näkynyt tai näkymässä. Wolverinen (elokuva) Deadpool oli aika pitkälti läppä.

Netflixin Daredevil on sitä kenties lähinnä (K-18). Omasta mielestäni se on sisällöltään rankempi kuin vaikkapa Nolanin Batmanit, joiden henkinen sukulainen on toki. Daredevil on muuten osa MCU:ta, vaikka ei uskoisi, kun on tosiaan rankempi mitä nuo leffat. Toivottavasti Daredevil nähtäisiin Avengers: Infinity Warissa viimeistään.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
No mikä muu firma on tehnyt tai tekemässä K-18 Marvel-filmin? Tai edes K-18 DC-filmin? Ei ole näkynyt tai näkymässä. Wolverinen (elokuva) Deadpool oli aika pitkälti läppä.

Ensi vuonna julkaistava Deadpool on vahintaan rated-R, mita sitten tarkoittaakin. Ei varmaan ihan taysin K-18, mutta aika lahella. Trailerissa Deadpool kiroilee tavoilleen uskollisena ja trailerissa naytetaan lahelta, kun Deadpool pistaa luoteja kalloon. Pari viikkoa niin tuo traileri taidetaan julkaista paremmin, aika surkeita laatuja nuo comic conista pollityt.

Wolverinen Deadpool oli ihan paska, ei ole Deadpoolia nahnytkaan.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Okei sitten. Tuosta en tiedä. Ensimmäinen Wolverine lähes kauttaaltaan oli kyllä melkoista kukkua (oli siinä hyvätkin ominaisuutensa) muutenkin. Kuten alkuperäisen X-Men "trilogian" kolmas osa myös. Days of the Future Past korjasi mielestäni sarjaa oikeaan suuntaan, mutta ehkä hivenen myöhäään. Ainakin omasta mielestäni MCU on pitkäjänteisemmällä tarinankaarellaan jyrännyt tuon FOX:n X-men saagan melko tavalla. Se oli tosiaan pitkään kova juttu, mutta nykyään melkein toivoo, että tuokin franchise floppaisi ja saataisin mutantitkn osaksi Marvel-studion meininkiä. No, ei toteudu vähään aikaan, mutta saahan sitä haluta.
 

Baldrick

Jäsen
No mikä muu firma on tehnyt tai tekemässä K-18 Marvel-filmin? Tai edes K-18 DC-filmin? Ei ole näkynyt tai näkymässä. Wolverinen (elokuva) Deadpool oli aika pitkälti läppä.

Luulisi sinun olleen nähneet jo tämän trailerin Deadpoolista, mikä antaa viitteitä, ettei kyseessä ainakaan lastenelokuva ole. Tuskin K-18, mutta ei tuo normaalien supersankarielokuvien joukkoonkaan luultavasti mene. Deadpool / Movie Trailer (2016) - YouTube
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Luulisi sinun olleen nähneet jo tämän trailerin Deadpoolista, mikä antaa viitteitä, ettei kyseessä ainakaan lastenelokuva ole. Tuskin K-18, mutta ei tuo normaalien supersankarielokuvien joukkoonkaan luultavasti mene. Deadpool / Movie Trailer (2016) - YouTube
Enpä ole nähnyt. Tältä osin täysin n00b, katsotaanpa!

Voi olla vaikutus silläkin, että olen nykyään lähinnä MCU:sta kiinnostunut ja muut Marvelin jutut alkanut tuntua aika toissijaisilta. Kiitos kun virkistit muistia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös