1. Colorado Avalanche
Edelliskaudella Avalanche oli NHL:n huonoin muun muassa voitoissa, tehdyissä maaleissa ja ylivoimassa. Joukkue laukoi neljänneksi vähiten. Nathan MacKinnon voitti sisäisen pistepörssin 53 tehopisteellä. Kakkonen, Matt Duchene ja kolmonen, Rantanen, jäivät kauas taakse 41 ja 38 pisteen saldoilla puhumattakaan muista coloradolaispelaajista.
Kokeneemmat Blake Comeau ja Jarome Iginla ovat olleet vain varjoja siitä, mitä he ovat ollee aiemmissa seuroissaan. Carl Söderbergin pistesaalis romahti yli neljä kertaa pienemmäksi yhdessä kaudessa.
Avalanche luovuttaa todennäköisesti pudotuspelihaaveiden suhteen jo kauden alkupuoliskolla, ja kevät meneekin kauppakumppaneita etsiessä. Rantaselta odotetaan kärsivällisyyttä - suomalaishyökkääjä voi tulevaisuudessa olla yksi seuran eliittipelaajista, mutta toistaiseksi tehtävänä on totutella tappioihin päivä kerrallaan.
Jep, ei näihin jatkoajan puuhajuttuihin kannattaisi enää puuttua mutta pakko se on taas.Red Wingsin varhaiseläkkeet ovat myrkkyä menestykselle - NHL - 04.10.2017 - Kolumnit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
Mikä järki käyttää tämän kauden palkkoja, kun se cap hit on se tärkein asia? Toki saa raflaavamman tekstin aikaan, mutta muuta pointtia en asialle näe.
"Ikävästi näyttää siltä, että Tatarin ja Nyquistin ikäluokka sen sijaan jää väliinputoajan rooliin toimiston yhä totutellessa jo yli kymmenen vuotta voimassa olleisiin sopimussääntöihin."
Samaa mieltä, vaikka en ole vielä valmis tekemään lopullista tuomiota Ristolaisen suhteen.Erinomainen analyysi Ristolaisesta. Vahvisti omaa vaikutelmaani pelaajan esityksistä.
Samaa mieltä, vaikka en ole vielä valmis tekemään lopullista tuomiota Ristolaisen suhteen.
Jatkoaika on hyvä paikka juuri tuollaisille rohkeille ja riippumattomille kirjoituksille, jonka tekijät eivät pelkää suututtavansa vanhan koulukunnan kiekkomiehiä ja joiden ei tarvitse hienovaraisesti mielistellä maamme NHL-tähtiä.
Harmittava virhe, mutta ei kyllä pitäisi olla kouluruotsilla tuota tietoa. Se ei myöskään mitenkään liity kielen osaamiseen, vaan maantietoon.Kärppien Ida Rahusta koskevassa jutussa viitataan (kahdesti) elokuusssa pelattuun turnaukseen, joka kuulemma pelattiin Ruotsin Trånasissa. Oikea paikkakunta on kuitekin Tranås. Pelkällä kouluruotsillakin pitäisi tällainen asia olla hanskassa.
Harmittava virhe, mutta ei kyllä pitäisi olla kouluruotsilla tuota tietoa. Se ei myöskään mitenkään liity kielen osaamiseen, vaan maantietoon.
Kyllähän se sillä tavalla liittyy, että sekä tran(a) että ås ovat ruotsinkielisiä sanoja, Trånas taas ei kuulosta järkevältä ruotsilta.
Tråna on ruotsinkielinen verbi, joka tarkoittaa ikävöimistä.
Toisaalta tuollainen kirjoitusvirhe on minusta ihan inhimillinen, vaikka toki pitäisi oikuluvun jälkeen korjaantua ennen julkaisua. Esimerkiksi toisilla menee helposti nimet Ida ja Isa sekaisin eikä tuo nyt niin iso juttu minusta ole, vaikka saattaakin siinä hetkessä harmittaa.
Mutta minkä oppitunnin missaaminen sai sinut puhumaan Idasta Isan sijaan? Logiikkaa voi harjoittaa myös toteamalla ettei Ida Rahusen nimistä jääkiekkoilijaa ole olemassakaan.Kyllä, kyllä. Kyllähän "hånas" on myös ruotsia, ja kuulostaakin samalta. Mutta ei se paikan nimeksi oikein sovellu. Noh, ehkä kyse olikin enemmän logiikasta kuin ruotsin kielestä.
http://www.jatkoaika.com/Artikkeli/seattle-haluaa-nhl-joukkueen-“olemme-kiinnostuneita-mutta-nämä-asiat-etenevät-hitaasti/195199
Nyt löyty aika raaka asiavirhe artikkelista joka olisi löytynyt 5min googlettamisella oikeaksi.
Seattle Metropolitans kyllä voitti Stanley Cupin vuonna 1917 mutta toisin kuin artikkeli väittää, ei NHL koostunut silloin 10:stä joukkueesta. Koko liigaa ei ollut tuolloin vielä edes olemassa. NHL perustettiin vasta myöhemmin tuona vuonna korvaamaan NHA (National Hockey Association).
Eikä Seattle edes pelannut NHA:ssa vaan PCHA (Pacific Coast Hockey Association), neljän joukkueen liiga jonka voittaja kohtasi NHA:n mestarin Stanley Cup-finaalissa.
Jopa joukkuemäärä oli väärä, sillä vaikka kauden alussa PCHA:n 4 plus NHA:n 6 on yhtäkuin 10, ei NHA:n kautta pelannut loppuun kuin 4 joukkuetta, molempien Toronton joukkueiden jättäessä kauden kesken erinäisistä syistä.
Tämän kaiken olisi saanut selville viettämällä 5 minuuttia Wikipediassa tai googlessa joten ei pitäisi ammattitoimittajalle olla mahdoton tehtävä.
Ei varmaan, mutta opiskelijalle ja moninkertaiselle 400 ja 800 metrin juoksun Suomen mestarille näköjään oli. Ei Jatkoajassa ole ammattitoimittajia. Muuten samaa mieltä, että faktoja voisi joskus tarkistella, vaikka harrastuspohjalta kirjoittaakin. Eikä koske ainoastaan kyseistä artikkelia tai toimittajaa.Tämän kaiken olisi saanut selville viettämällä 5 minuuttia Wikipediassa tai googlessa joten ei pitäisi ammattitoimittajalle olla mahdoton tehtävä.