Keskustelu Suomen joukkueesta ja sen peliesityksistä alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa 2016–2017

  • 116 742
  • 678
Tila
Viestiketju on suljettu.

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Jatkan matsin katselua.
Toka erä katsottu. Toisessa erässä tuo kolmas maali on taas käsittämätöntä ryntäilyä. Suomen #28 lähtee suoraan kiinni mieheen kun Vaakanainen hävisi kaksinkamppailun. Ei tuossa ole järkeä lähteä auttamaan vaan pitää oma mies. Ainoa riskinpaikka olisi vanhanaikainen, mutta #28 ryntäily tapahtui siinäkin mielessä väärältä puolelta.

Taisi olla Kaarlehdolle eka veto sisään. Samalla toki perun sanani siitä että hänen olisi pitänyt ottaa etukulma. Juuri tuon #28 ryntäily teki tilanteen lukemisen hankalammaksi. Normisti veskarin pitäisi ottaa etukulma mutta samalla olemaan valmis ottamaan mahdollinen vanhanaikainen. Kun #28 jätti tanskalaisen yksi maalin eteen niin Kaarlehto selkeästi hämmentyy eikä tiedä mitä tehdä (täysin ymmärrettävästi)

Puhe siitä että Tukka-Jukka jotenkin ylivalmentaa tätä joukkuetta niin paskan marjat! Hirveää hortoilua ja bobby-mcferrin-kiekkoa. Jokainen päättää itse missä kohtaa missä kohtaa kenttää haluaa olla. Tämä lienee juuri sitä antaa poikien pelata vain lätkää jonka perään täällä on huudeltu. Minä preferoisin enemmän valmennettua kiekkojoukkuetta.

Samalla pakko ihailla tanskalaisten pelaamista jossa juutipakit eivät jää etsimään katsekontaktia irtikiekkoon ennenkuin tulevat veskarinsa avuksi.
 
Viimeksi muokattu:

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Erittäin noloa käytöstä Juolevilta, kun haukkui vastustajan pelitavan. Tanska kilppari oli suoraan kopioita Erkka Westerlundin pelikirjasta ja peli muistutti Suomen ja Kanadan kohtaamista Sotsissa.

Lopputulos oli täysin ansaittu. Ensi kerralla kannattaisi käyttää kapeaa kaukaloa hyväksi ja hyökätä suoraan kulmista maalille.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Henkisesti tuo oli iso kolaus Suomelle. Jos joskus kasvetaan henkisesti metrillä, kun joku suuri ja mahtava kaatuu, niin nyt on lyhentymistä tapahtunut metrin verran puolestaan. Kaikki kunnia edelleen Tanskalle, mutta kyllä Suomen tuo olisi pitänyt hoitaa vähän kehnommallakin pelillä. Joukkue on nyt kipsissä ja en ole lainkaan varma siitä, että onko Pyynikin portaat nevö föget-hengessä koutsaava Rautakorpi oikea mies rentouttamaan tuota sakkia. U20-kisoissa kaikki ovat pelanneet suunnilleen yhtä kauan, joten kovin uskottavasti joku Juolevi maailmanmestaruudestaan huolimatta ei voi alkaa kopissa metelöimään, että "khyl mä jätkät tiedän nää tilanteet shaatana". Joku Curre tuonne tarvittaisiin viemään joukkue purjehtimaan tai vaikka naisiin ja jo alkaisi Veininkin hanskaan musta tarttumaan.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
No joo, mitäköhän tähän nyt oikein sanoisi...

Vaikutelma on, että valmennus on "ylivalmentanut" poikia turnaukseen valmistautuessa ja pelitapaa on hinkattu raivopäisesti ja täysin ehdottomasti. Sitten kun lähdetään pelaamaan niin valmennus ottaa julkiseksi teesiksi "efortin" (kai tuo olisi suomennettavissa yrittämiseksi tai kaiken likoon laittamiseksi) a.k.a. tärkeintä on painaa menemään niin maan perkeleesti ja koko ajan... Suoraan sanoen ei ole ihme, että peli näyttää tuolta => YV:llä kauhee hätä ja kiire laittaa jumalaton syöttöralli päälle kun olisi pitänyt rauhoittaa ja jauhaa, omassa päässä yritetään sankaritekoja ja säntäillään / ylimiehitetään jne. jne. Tuohon kun lisätään Veini joka ei saa maalin edessä edes silmiään kiinni niin karsintasarja, here we come!

Liiton pitäisi nyt ihan oikeasti panostaa junnujengien valmennukseen => parhaat voimat sinne ja kehittämään kundeja & suomalaista pelitapaa, isoihin Leijoniin sitten turnausukko!
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Joukkue on nyt kipsissä ja en ole lainkaan varma siitä, että onko Pyynikin portaat nevö föget-hengessä koutsaava Rautakorpi oikea mies rentouttamaan tuota sakkia.
No mitäpä luulet? Jukka the Iron Forest on kivikasvoineen rento kuin rautakanki, ja sopisi habitukseltaan johonkin Neuvostoliittoon valmentamaan. Kyllä koutsistakin pitäisi jonkinlaista rentoutta saada pelaajille välitettyä, mutta Kahva-Jukan kohdalla sitä ei kyllä tapahdu.

Ja nyt ennenkuin kaikki "objektiiviset jääkiekon seuraajat" sun muut hyökkää verikoiran lailla kimppuuni, niin pidän Rautakorpea kuitenkin hyvänä valmentajana ja vaikka onkin ns. "vanhan liiton mies", niin on silti ihan hyvin kartalla nykypäivästä. U20-maajoukkueen valmentajaksi mies ei kuitenkaan taida kaikesta päätellen sopia, vaan on parempi seurajoukkuevalmennuksessa.
 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Onhan se nyt selvä, että Juutit antaa kaikkensa. Näittekö sen huoltajanfyssarinmikälie siellä penkin takana. Jumalauta tommosia pikkujellonat tarvii. Se pelaamisen kipinä tulee, koska hyvin pelaamalla ja kaikkensa antamalla on lähempänä tuollaisen kanssa yö hotellihuoneessa. Paskoille se ei anna.
Eipä pelistä voi muutakaan sanoa
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Ai ei Barkovilla tai Marko Ojasella ole mittavaa peliuraa? Kaikkea sitä kuuleekin.
Kiekonkerääjinä saisi olla vaikka Gretzky ja Lemieux, jos pää- ja kakkoskoutsina ovat Rautakorven ja Uraman kaltaiset hiiret. Silti tulos olisi sama.
Lisäksi keskivertokiekkoilija on melko yksinkertainen otus, joten eivät nämä junnut arvosta Rautakorven vanhoja meriittejä (jos ovat niistä edes kuulleetkaan). Siksi valmentajaksi olisi pitänyt valita joku karismaattisempi, joka olisi toivottavasti voittanut jotain viime vuosien aikana. Valitettavasti vapaata tällaista koutsia ei tule nyt mieleen. Silti Jukka olisi pitänyt jättää palkkaamatta ja antaa tilaisuus jollekin nousevalle kyvylle jo näissä kisoissa (Ahokas, Lehterä).
Tappara tulee ensi kaudella kyllä voittamaan runkosarjan helposti, mutta viimeistään finaaleissa tunne voittaa järjen ja Tukkahirviö jää taas kerran nuolemaan näppejään.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Lisäksi keskivertokiekkoilija on melko yksinkertainen otus, joten eivät nämä junnut arvosta Rautakorven vanhoja meriittejä (jos ovat niistä edes kuulleetkaan).

Jos keskivertokiekkoilija ei tunne tai arvosta Rautakorven meriittejä, niin ei ansaitsisi kyllä olla koko joukkueessa mukana, saati kutsua itseään jääkiekkoilijaksi.

Tosin samaa mieltä siitä, että Tukka-Jukka on ehkä väärä mies lyhyeen turnaukseen.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pyynikin portaat nevö föget-hengessä koutsaava Rautakorpi oikea mies rentouttamaan tuota sakkia.

Tunnetko Rautakorpea ihmisenä yhtään? Sitä mä vaan mietin, kun Jukkaa haukutaan jokaisen turnauksen jälkeen (oli sitten apuvalmentaja, seuravalmentaja, päävalmentaja tai muuten vaan mukana) että miten ihmeessä Suomessa vuodesta toiseen Rautakorven joukkueisiin on hirveä imu ja pelaajat haluavat tulla Rautakorven alaisuuteen pelaamaan? Niinn surkeat ihmistaidot ja kaikkea ja siltikin pataljoona huippupelaajia roikkuu mukana, valmensi missä vaan. Tää logiikka ei aukea mulle.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Kolmas erä katsottu. Ei tuo Suomen flow-tilakaan kovin hyvältä näytä. En varmaan nähnyt yhtään onnistunutta ohjausta ja kun ottaa huomioon millainen kääpiö (175 cm) Tanskan maalilla seisoi niin ihan käsittämätöntä miksei vetoja saada ylös jossa oli koko ajan tilaa aivan helvetisti. Eikö näitä veskareita scoutata lainkaan? Viivavedot tulivat kaikki jäitä pitkin

Nuo Juolevin kommentit juutien pelaamisesta ovat kyllä käsittämätöntä kapteenilta.

Pikkuleijonien kapteeni kävi kuumana – ”Ihan perseestä” - MM-kiekko - Ilta-Sanomat

"Yhyyhyy, Inhoittavat tanskalaiset tekee paikoistaan maalit ja puolustaa maaliaan raivokkaasti. Epistä"

Tuosta Rautakorvesta. En tiedä pitääkö vaihtoehdot olla että joko pitää olla meritoitunut pitkän projektin valmentaja tai sitten joku työharjoittelija. Eikös tuonne sopisi parhaiten joku dougshedden? Suomesta tuollainen voisi olla vaikka Kai Suikkanen.Kun ei nää junnut pelikirjoista mitään tajua niin mielummin sitten joku huutamaan miten kahden metrin syötöt ei voi mennä kolme vitun metriä ohitse.

Tämä ei ole dissausta Rautakorpea vastaan. Ottaisin hänet JYPin seuraavaksi valmentajaksi silmänräpäyksessä.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jos Suomi ei voita Ruotsia, niin ainoa väylä Suomelle jatkoon on se, että Sveitsi häviää Ruotsille ja Tanskalle ja tietysti vielä Suomelle?
Yksikin piste Ruotsilta ja 3p voitto Sveitsistä veisi Suomen Tanskan edelle, jos juutit eivät enää lisää pisteitä saa. Ja vastaavasti Ruotsi voittamalla (3p) voisi jopa 1p tappio Sveitsiä vastaan riittää jatkoon, riippuen Tanska-Sveitsi pelistä.

Kinkkistä, mutta omissa käsissä tietysti. Vähintään yksi piste olisi Ruotsilta kyllä saatava, muuten menee varsin epätodennäköiseksi jatkoonmeno.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Tunnetko Rautakorpea ihmisenä yhtään? Sitä mä vaan mietin, kun Jukkaa haukutaan jokaisen turnauksen jälkeen (oli sitten apuvalmentaja, seuravalmentaja, päävalmentaja tai muuten vaan mukana) että miten ihmeessä Suomessa vuodesta toiseen Rautakorven joukkueisiin on hirveä imu ja pelaajat haluavat tulla Rautakorven alaisuuteen pelaamaan? Niinn surkeat ihmistaidot ja kaikkea ja siltikin pataljoona huippupelaajia roikkuu mukana, valmensi missä vaan. Tää logiikka ei aukea mulle.

Tappara maksaa ok korvausta menetetystä vapaa-ajasta, ja esimerkiksi ensi vuonna menestys ainakin runkosarjassa on pomminvarmaa, kun nykyisten lisäksi sinne huhutaan noin kahta kolmesta liigapelaajasta. Lisäksi seura on oikeasti hyvässä kunnossa, ja sitä on syytä arvostaa. Menestys vetää puoleensa, enää harvat pelaavat "jossain pienessä seurassa koko uraansa", nykyään aika varhain halutaan miettiä menestyvää urapolkua.

Tähän turnaukseen palatakseni on todettava, että itse en luottanut yhtään Rautakorvenkaan onnistumiseen näin lyhyellä otannalla. Kuitenkin silmät auki täytyy todeta, että pudotus maailmanmestarijoukkueesta oli iso. Lisäksi kyseenalaistan ainakin agenttien keskuuteen saapuneen vision, että automaattisesti Pohjois-Amerikka > Suomi.

Siellä toki on juniorisarjoja, joihin kannattaa mennä, jos pääsee. Sitten on sarjoja, joiden anti on enemmän itsenäistymisessä ja kielen opiskelussa. Koskahan tämä tajutaan, että iso vastuu Liigassa voi kehittää sekin? Ongelma toki ei koske koko agenttikuntaa, mutta osaa siitä.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Otteluseurantaketjun avautumisia lukiessani on pakko todeta, että on vähän perusteetonta osoitella sormella näitä alaikäisiä vielä varaamattomia lupauksia (Tolvanen, Vesalainen, Heiskanen, Vaakanainen), jotka ovat edustuskelpoisia U20-kisoissa vielä parinkin vuoden päästä. Vuoden takainen Laine-Puljujärvi -dominanssi ehkä sokaisi osan suomalaisista, mutta ei ole mitenkään tavanomaista, että alaikäiset junnut kantavat joukkuetta reppuselässään vaikka lahjakkuutta löytyisi miten paljon tahansa. Lupaava vuosikerta silti, eikä nämä kisat asiaa muuksi muuta.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Nuo Juolevin kommentit juutien pelaamisesta ovat kyllä käsittämätöntä kapteenilta.

Pikkuleijonien kapteeni kävi kuumana – ”Ihan perseestä” - MM-kiekko - Ilta-Sanomat

"Yhyyhyy, Inhoittavat tanskalaiset tekee paikoistaan maalit ja puolustaa maaliaan raivokkaasti. Epistä"

Kuulostaa tosiaan vähän samalta, kuin Cristiano Ronaldo vs. Islanti. Toki Cristiano oli hieman suulaammalla päällä:

Cristiano Ronaldo in astonishing attack on Iceland's 'small mentality' as minnows make Euro 2016 history with draw

Tietysti Juolevia vituttaa ja kun vituttaa, niin silloin tulee helposti tölvittyä. Mutta silti lukee mieluummin kommentteja, joissa suoraselkäisesti annetaan kredittiä voittajalle ja kunnioitetaan tulosta. Esimerkiksi Kasper Björkqvist, joka muutenkin vaikuttaa varsin hyvältä tyypiltä:

Positiivisin pikkuleijona Björkqvist vauhdissa: "Hei, nuorten MM-kisat Kanadassa!"

Noin niinkuin laajemmin ajateltuna tässä lajissa yllätykset tekevät aina hyvää. Olisikin lajille tärkeää, että sieltä nousisi lisää maita ns. a-koriin tai ainakin lähemmäksi sitä. Siinä mielessä vähän samoilla linjoilla Jatkoajan toimittajan Lassi Sepän kanssa:

Kommentti: Tanskan voitto Suomesta teki nasueinaria - MAAJOUKKUE - 28.12.2016 - Kolumnit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
 

Al Dente

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokipojat, HIFK
Ei voi kuin ihmetellä miksi Ruusua ei koiteta. Sama vähän pätee hänen seurajoukkueeseenkin. Ei tokikaan ole liigassa paljoa esiintynyt, mutta erittäin hyvää ja kylmäpäistä peliä kun paikan on saanut. Lisäksi mestiksessä ollut todella kova.

Ruusun "todella kovat" statsit mestiksestä on tällä kaudella 86,47% ja GAA 4... No onhan tuo parempi kuin Veinillä viime yönä, mutta ei tuo mikään todella kova prosentti ole. Jo ennen kisoja olisin kaipaillut Heljankoa tuonne. Edelleen ajattelen samoin. Mutta eiköhän Veini saa taas uuden mahdollisuuden Ruotsia vastaan. Kun jotkut ei ikinä opi...
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Viimeksi muokattu:

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Nuo Juolevin kommentit juutien pelaamisesta ovat kyllä käsittämätöntä kapteenilta.
Juolevi sanoi kuten asiat olivat. Eihän Tanska nyt juuri hyökkäyksiäkään saanut rakennettua muuten kuin vastaiskuista. Jos joukkueen hyökkäykseenlähtö ilman painetta perustuu lämärisyöttöön maalin kulmalta keskialueelle toivoen että joku saa tikkua siihen väliin, niin kyllähän se helposti vituttaa ku tuollaiselle porukalle häviää. Kyllä itse tykkään tästä suorasta tyylistä puhua, enemmän kuin jostain pohjois-amerikkalaisten reenatusta jargon-höpinästä.

Toivottavasti kopin puolella asiat on käsitelty asiaankuuluvin tavoin. En ole koskaan osannut pitää Rautakorvesta koutsina, mutta menkööt nyt. Jos vielä kerran heittää Vehviläisen aloittavaksi veskariksi, lähteekö Suomi muka hakemaan edes voittoa? Jos koutsi joutuu pelin jälkeen sättimään jengiä mediassa intohimon puutteesta, onkohan koutsi tehnyt duuninsa huonosti?

Aina puhutaan ettei maalivahti niitä maaleja tee, mutta eilen ilman isompaa seulomista olisi varmaan Tanska voitettu. Tavalla tai toisella. Varmasti vaikuttaa myös joukkueeseen tuollainen haparoiva veskari alakerrassa, kaikkien mieleen juolahtaa äkkiä "Vittu vituttaa kun toi Veini on niin paska" ja äkkiä se oma duuni unohtuu. Ruusu/Kaarlehto maaliin.

Suomi ei olisi juhlinut MM-kultaa viime vuonna, ellei Jalonen olisi vetänyt Veiniä pois maalilta Kanada-matsissa. Se on ihan varma. Sama touhu jatkuu täälläkin. Harvemmin näkee tuon tason veskareilla niin yksinkertaisia sijoittumisvirheitä. U18-kisoissa aikoinaan Veini oli kova, mutta sittemmin ura on mennyt todella kovaa kyytiä alaspäin. Vähän taisi JYPissäkin vielä vetää suonta sen jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tunnetko Rautakorpea ihmisenä yhtään? Sitä mä vaan mietin, kun Jukkaa haukutaan jokaisen turnauksen jälkeen (oli sitten apuvalmentaja, seuravalmentaja, päävalmentaja tai muuten vaan mukana) että miten ihmeessä Suomessa vuodesta toiseen Rautakorven joukkueisiin on hirveä imu ja pelaajat haluavat tulla Rautakorven alaisuuteen pelaamaan? Niinn surkeat ihmistaidot ja kaikkea ja siltikin pataljoona huippupelaajia roikkuu mukana, valmensi missä vaan. Tää logiikka ei aukea mulle.

Rautakorpi on hyvä tai erinomainen valmentaja, mutta hänen valmennusfilosofiansa perustuu toistoihin ja pelitavalliseen dominointiin. Hänen valmentama joukkue on kuin juna, joka puksuttaa kauden läpi tasaisesti. Hänen heikkoutensa on hidas reagointi ja tunteen puuttuminen.

Suomen pelaamisessa näkyy, että pelatapa ei ole vielä selkärangassa, ajoitukset pettävät ja syötöt kestävät. Kun pelitapa ei ole kunnossa, pitäisi löytyä sitä henkilökohtaista eforttia, mikä kantaisi joukkuetta näissä peleissä. Tätä ei nyt löydy ja tulee sellainen vaikutelma, että pelaajat pelkäävät omia ratkaisuja. Johtuuko tämä siitä, että pelaajat ovat väärissä rooleissa vai valmennuksen johtamisesta? Minä veikkaan jälkimmäistä, koska Rautakorpi on tunnettu autoritaarisesta johtamistavastaan. Nyt kaivataan rentoutta, paska huuleen ja tuulta päin!
 
Kiekonkerääjinä saisi olla vaikka Gretzky ja Lemieux, jos pää- ja kakkoskoutsina ovat Rautakorven ja Uraman kaltaiset hiiret. Silti tulos olisi sama.

Ei Urama ole sen enempää kakkoskoutsi kuin Barkov tai Ojanen. Eivätkä kaksi viimeksimainittua ole sen enempää kiekonkerääjiä kuin Urama.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Suomi ei olisi juhlinut MM-kultaa viime vuonna, ellei Jalonen olisi vetänyt Veiniä pois maalilta Kanada-matsissa. Se on ihan varma. Sama touhu jatkuu täälläkin. Harvemmin näkee tuon tason veskareilla niin yksinkertaisia sijoittumisvirheitä. U18-kisoissa aikoinaan Veini oli kova, mutta sittemmin ura on mennyt todella kovaa kyytiä alaspäin. Vähän taisi JYPissäkin vielä vetää suonta sen jälkeen.
Nostaisin toiseksi avaimeksi Suomen valmennuksen viime kaudella. Jotenkin Jalonen vaan näytti isähahmolta joukkueelle, isäleijona. Rautakorpi on vaan nuutuneen näkösenä penkin takana ja mietiskelee, että onneks tää paska on näiden kisojen jälkeen ohi ja duunipaikka on varma. Jalonen sopi tuon porukan valmentajaksi.
 
En tule katsomaan ainuttakaan peliä missä Vehviläinen pelaa. Viime kisoissa meinas käydä kylmästi mutta nyt se on toteutumassa. Miten tuo veskari ei saa mitään kiinni?
 
Suomi on hävinnyt luistelunopeudessa nyt kummallekin vastustajalle. Pelaaminen on myös ollut ihmeellistä höntyilyä ja yksin kuljettelua. Välillä ollaan toki nähty hienoja syöttökuvioita, mutta nekin ovat tulleet ylivoimalla. Ja mitä sitä sellaisilla syöttökuvioilla tekee, jos kiekko ei sen päätteksi ajaudu edes maalia päin.

Joukkuepelaaminen puttuu, varsinkin kärkiketjuilla, ihan täysin. Liekö mielessä viime vuoden mediahuomio parhaiden pelaajien osalta ja halutaan iskeä omaa nimeä tilastoihin. Sellainen vaikutelma ainakin tulee.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Rautakorpi on tunnettu autoritaarisesta johtamistavastaan. Nyt kaivataan rentoutta, paska huuleen ja tuulta päin!

Palstatotuuksia kuulee kyllä aina. Itse en ole ikinä ollut osa Rautakorven joukkuetta niin en tee syväanalyysia hänen johtamistavastaan. Tapolahan on kuulemma ihmisläheinen valmentaja, mutta silti viime kaudella ku Laine veti alkukaudesta huonompaa vaihtoa niin satuin istumaan ihan aition takana. Tapola meni kurmuuttamaan Lainetta ja Marko Ojanen haki päävalmentajan sivummalle. Palstatotuudet ja todellinen johtamistapa eivät täältä puske läpi. Rautakorpi on muuttanut toimintatapaansa ja kehittynyt jatkuvasti. Juuri sen takia hän pystyy valmentamaan kolmella eri vuosikymmenellä.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onhan se nyt ihan selvää, että tämä katastrofi menee 95 % valmennuksen piikkiin. Suomella oli ja on edelleen materiaali sillä tasolla, että Suomen olisi pitänyt taistella tosissaan mitaleista tänäkin vuonna.

Tshekki ja Tanska eivät ole U20-tasolla lähellekään saman tasoisia ryhmiä suhteessa muihin maihin, mitä heidän miesten edustukset ovat. Jos verrata pitäisi, niin Suomen tappio Tshekille tässä turnauksessa on suurin piirtein samanlainen suoritus kuin tappio Saksalle MM-kisoissa ja tappio Tanskalle on sama kuin miesten häviäminen Italialle. Jos näin kävisi miesten tasolla, niin ei varmaan olisi epäselvää, mistä vikaa etsittäisiin ja se ei todellakaan ole materiaalin riittävyydestä.

Valmennus on epäonnistunut valmistamaan tämän joukkueen kisoihin täysin. Yhteistä säveltä ei löydy edes vähää alusta hyökkäyspäässä. Maalivahtivalinta ei myöskään ollut etukäteen mikään itsestäänselvyys.

Ja viimeiseksi haluan kiittää vielä Aleksi Saarelaa, meidän ykkössentteriämme, jolle menee ne loput 5 % vastuusta. Kiitti ihan vitusti. Mun puolesta tätä kaveria ei tarvitsisi kutsua majuun enää koskaan, vaikka olisi millainen starba.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös