Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Keskustelu Suomen joukkueesta ja sen peliesityksistä alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa 2016–2017

Viestiketju osiossa 'U20 MM-kisat 2017, Montreal ja Toronto' , aloittajana adolf, 24.12.2016 klo 20.17.

 1. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Minä hyppään vetoon mukaan, että näitä on useampi kuin yksi.
   
 2. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  En mää...olen köyhä ja sitäpaitsi mulla on samaisesta satasesta jo veto kiinni huomattavasti positiivisemman asian puolesta, johon liittyy muuankin Patrik Laine.

  Sitäpaitsi vituttaisi, jos voittaisin (finskikiekon tappio) ja vituttaisi jos häviäisin (rahanmeno).
   
 3. Foxtrot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoimet sarjat
  Lainaus:
  Itse itseäni lainaten yön otteluseurannasta tänne alasammuttavaksi. Kuinka paljon nuo huhuillut klaanit ja managerit vaikuttavat seuroissa tehtävien valintojen kautta siihen, ketkä pelaajat pääsevät esille ja sitä kautta short listatuiksi ehdolle maajoukkueeseen.
   
 4. PJx Jäsen

  Lainaus:
  Nykysysteemistä en tiedä enää mitään, mutta takavuosina tuossa vaiheessa pelattiin arveluttavaa peliä kulisseissa. Suurin hulluus takavuosina oli, että noiden alkuperäisten listojen ulkopuolelta oli kivinen (=puolimahdoton) tie MJ-rinkiin. Se mikä siinä jurppi, oli, että alkuperäisestä ryhmästä poika toisensa jälkeen löysi maksimitasonsa ja listan ulkopuolisia meni ohi oikealta ja vasemmalta. Miten tilanteeseen reagoitiin: pudokkaat ulos ja tilalle kavereita nuoremmista ikäluokista.

  Nykytilannetta en todellakaan tunne, mutta mikä järki oli panostaa U16 tai U17 tuloskuntoon? U18 on mielestäni ensimmäinen ikäluokka, jonka tuloskunnolla on mitään merkitystä. Muutenkin junnujen MJ-toiminta pitäisi olla referenssi siitä, millä tasolla poikien kehitys on valtakunnallisella tasolla verrattuna kilpailijamaihin. Vielä U20- tulokset ovat isossa kuvassa vain junnutuloksia. Ihan samaan tapaan kuin vaikkapa jalkapallossa, yleisurheilussa tai hiihtolajeissa. Eivät kiinnosta kuin osaa lajifriikeistä.
   
 5. JJ#36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Laitanpa nyt tänne, enkä tuonne jälkipyykki-ketjuun. Pelaaja-arviot arvosanalla 4-10, yleensä olen peilannut ennakko-odotuksiin, mutta nyt turnaus meni kollektiivisesti niin penkin alle että silloin yksilöidenkään on vaikea loistaa, joten arviot myös siihen peilaten, kuka oli ikään kuin vähiten huono. Lyhyet perustelut ja muutamista pelaajista hieman kattavammin.

  Vehviläinen 8 1/2 Tanska-pelissä olisi voinut torjua pisteet Suomelle, mutta isossa kuvassa se ei olisi muuttanut mitään. Kokosi kuitenkin itsensä viime kisoista.
  Rautanen 8 Rooli jäi lopulta pieneksi.
  Mattila 8 1/2, Pelasi stabiilisti, ei toki mitään ihmetekoja odotettukaan.
  Vaakanainen 7 1/2, Vuoristorataa, toki vasta varausikäinen ja puolustajat yleensä kehittyvät hitaammin. Itse tykkään kuitenkin kaverista, väittäisin että hyvin todennäköinen NHL-ura edessä, myös maajoukkue kaipaa kiekkovirtuoosien rinnalle hyvin puolustavaa puolustajaa.
  Heiskanen 7 1/2 Pistepotentiaalia ehkä eniten joukkueen pakeista, eri asia realisoituuko se koskaan NHL:ssä. Ylivoimassa homma ei oikein toiminut kuten odotin.
  Juolevi 6, En millään jaksa uskoa että olisi vuodessa unohtanut miten jääkiekkoa pelataan. Hänestä näki ehkä karuimmin sen mikä ero tällä ja viime vuotisella joukkueella oli. Peli-ilo oli täysin kadoksissa.
  Välimäki 7, Taas täytyy muistaa ikä, ilmeisesti hyväluontoinen kaveri kiekkoilijaksi ja korkealla draftissa, hieman ehkä kyseenalaistan hockey-iq:n, mutta kun ei ole laajempaa otantaa niin voi mennä yleisen pelitavan ym. sekavuuden piikkiin tässä turnauksessa.
  Saarijärvi 8 1/2, Johtava puolustaja tässä turnauksessa. Liike riittää, puolustamista täytyy kehittää ja jotenkin ne vedot pitäisi saada maalille asti.

  Kaiken kaikkiaan saatamme kuitenkin 10 vuoden päästä ihmetellä, miten tuolla pakistolla pystyi jäämään karsintasarjaan. 4-5 NHL-puolustajaa tuosta joukkueesta on täysin mahdollista, jos vertaa vaikka vuosiin 85-89 jolloin niitä tuli tasan 0. Siinä mielessä otan mielelläni karsintasarjan silloin tällöin jos vastineeksi saa pari kunnon nuorta tulevaa
  NHL-puolustajaa...