Keskustelu ja kyselyt otteluiden netti-, TV- ja radiolähetyksistä

  • 1 197 332
  • 5 139

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Yläosan harmaassa paneelissa keskellä.

Siis missä helvetin harmaassa paneelissa?

EDIT: No nyt sain toimimaan kun menin Chromella tuolle psychodadin linkittämälle sivulle. Jännä juttu että Firefoxilla ja Operalla avautuu ihan erilainen sivu missä ei ole ollenkaan mitään paneelia.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ja nyt sitten perkele juuri loppui erä kun sain toimimaan... Mielenkiintoista on kyllä että en vieläkään pääse tuolle psychodadin linkittämälle sivulle muilla selaimilla kuin Chromella. Kaikki muut selaimet menee sille normaalille SBS:n sinipohjaiselle sivulle missä on linkit eri kanavien streameihin.
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Miltäköhän kanavalta liigakarsintaottelut näkyvät vai näkyvätkö miltään? Oliko joskus niin, että liigajoukkueen kotimatsit tuli yhdeltä kanavalta ja mestisjengin kotimatsit toiselta?
 

Höyry

Jäsen
6.3. HIFK-JYP Selostaja!!

Ei voi olla kuinka v.tuttaa tää selostaja. Mies on ihan pihalla koko pelistä. Valittaa jokaisesta tuomiosta, eikä näe yhtään tilannetta. Ei edes ymmärrä tuomarin käsimerkkejä. Pelin lukeminenkin on aivan perseestä. HIFK muka karvaa koko ajan ylhäältä, kun oikesti he pelaavat poikkeuksellisen passiivisesti. Nyt kun olis vanha putki tv, niin heittäsin sen parvekkeelta.
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Miltäköhän kanavalta liigakarsintaottelut näkyvät vai näkyvätkö miltään? Oliko joskus niin, että liigajoukkueen kotimatsit tuli yhdeltä kanavalta ja mestisjengin kotimatsit toiselta?

Sain Neloselta vastauksen tiedusteluuni, että he nyt eivät ainakaan näytä.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ilveksen ja Jokipoikien väliset karsinnat televisioitiin niin, että Nelonen Sport näytti liigajengin kotiottelut ja MTV3 Max Mestis-jengin kotiottelut. Viime vuonna ei tainnut kummaltakaan löytyä kiinnostusta liigakarsintojen televisioimiseen ja sama tilanne voi olla tänäkin vuonna.
 

OlviTenu

Jäsen
Suosikkijoukkue
AVS
Mikäs läppä se on muuten ylipäätään, että "suurella ja mahtavalla" Jokereilla ei ole minkäänlaista radioselostusta vieras/kotipeleistä? Oliko se pari vuotta sitten, kun Radio City selosteli ainakin Jokerien vierasmatsit? Nythän City on taas tullut takaisin, joten mites Kekäkäinen, soittoa sinne suuntaan?

Vai onko "suuri ja mahtava" Jokerit pudottamassa kunnon pommia ja perustaa suoraan oman TV kanavan ensimmäisenä suomessa! ...sit mä heräsin.

Heh. Pari kautta sitten selostuksia tein pilottina omalla kustannuksella muutaman, jotka saivat ihan kohtuullista kuuntelijamäärääkin (vajaat 1000 parhaimmillaan yhtä aikaa linjoilla). Ainakin tuohon oltiin tyytyväisiä, kun mainostukseen käytettiin tasan fanisivustoa ja Jatkoaikaa. Niin ja naamakirjaa. Ja puskaratiota.

Eniwei, Jokerit ei halunnut hommaa kustantaa eikä itsellä riitä yksinkertaisesti raha kiertää ympäri Suomea selostamassa. Ei ole terveen miehen hommaa ajella Ouluun ja takaisin Jyväskylästä, on suhteellisen pitkä reissu, voin kertoa.

Toivotaan että tähän tulee joskus jotain muutosta.

Itse olen tehnyt sellaisen lupauksen, notta mikäli JYPiä vastaan pleikkareissa pelataan, menen Hippoksen pelit selostamaan mikäli kotijoukkue nykyään sinne vierasselostajan päästää. Viimeksi ei suostuttu.

Jokerit on ollut näissä vähän tosiaan ns. "jälkijunassa" mutta toivotaan että asenne tällaista kohtaan joskus muuttuu. Itse ainakin koen homman mukavana puuhana, eikä tarkoitus ollutkaan palkkaa kiskoa sen vertaa muuta kun kulut peittoon.

Ja mikäs sen parempaa kuin selostus värilasien kautta, jopa meille punakeltaisille.

Ehkä joskus, ehkä :) Ehkä jopa tällä kaudella, mikäli pulla käy.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Älkää nyt repikö pelihousujanne jos kysyn väärässä paikassa mutta pätkiikö muilla Kärpät-Ässät Urhon nettilähetyksessä? Tuntuu ettei meinaa minuuttia pitempään toimia kun koko ajan katkeilee. Muuten netti ei tahmaa normaalia mokkulakäyttöä enempää.

Nähtävästi kannattaa lähettää sähköpostia Urholle asiasta?
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Sm-liigan sivujen mukaan Blues-Jokerit pitäisi tulla Urho Totalilta, mutta taas tuossa Jatkoajan etusivulla iso Nelonen Pron mainos jossa mainostetaan peliä. Pirun Nelonen taas kun veit multa odotetun kiekkoillan...En ikinä osta Neoselta mitään.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Blues-Lukko

Ostin ensimmaisen kerran URHO TV:n ottelun. Kun oikein tuli mainoksia sahkopostiin. Kaksi ekaa eraa pelitti aika hyvin, mutta sen jalkeen alkoi helvetinmoinen pykinen ja buffering aivan pelin loppuun saakka. Onko se aina tammosta? Kertokaa joku, please, jotka kaytatte URHO netissa.

Meinaan vaan, etta huomenna on matsi Raumalla ja hinta lienee sama (15 euroa)
eli kannattaako vaivautua ja maksaa??
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Tietäisikö kukaan missä Jyväskylän baarissa näkyisi tänään Hifk-Jokerit matsi? Kyseessä on siis Urhon päälähetys, eli millä baarilla on ollut tapana näyttää noita päälähetyksiä. Jyväskylähän on tänään punamustavalkoinen, mutta kaveri haluaisi kattella tuota Helsingin taistoa :).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös