Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Keskustelu ja kyselyt otteluiden netti-, TV- ja radiolähetyksistä

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana SjV, 11.09.2008 klo 10.14.

 1. SjV Jäsen

  Otteluiden nettilähetykset kaudella 2009-10
  * Kauden Nettiradio-linkit löytyvät taasen www.liigalive.net kautta.
  * Mestiksestä mukana myös Sport ja Jokipojat (SportWeb TV lisätty)
  * Muutokset ja puutteet tarvittaessa yv:nä allekirjoittaneelle.
  * Säästäthän nettiradioiden lähetyskapasiteettiä, jos olet kuuluvuusalueen sisäpuolella.
   
  Viimeksi muokattu: 17.09.2009 klo 08.06
 2. SjV Jäsen

 3. Moderaattorit Jäsen

  Tähän ketjuun jatkossa kaikki keskustelu otteluiden nettilähetyksistä. Täältä voi pyytää neuvoja, mistä kuuluu tai näkyy joku ottelu. Täältä voi kysyä apua, jos ei mediasoitinta tai linkkiä saa toimimaan.

  Emme kuitenkaan halua että jokaikinen lähetyksen katkeaminen raportoidaan tänne tai että asiasta chattaillaan läpi ottelun.

  Tästä lähtien kaikki kyselyt nettilähetyksiä koskien on kategorisesti kielletty muissa ketjuissa, sekä ottelu- että seurantaketjuissa.

  Moderaattorit
   
 4. Icepowerman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Hifk , HPK; KuPs, Zulimanit ...
  nettistriimi Vaasa 31.3.2009

  Eilinen Sport-Ässät peli tuli ostettua katseluoikeus nettistriimiin. Olipa kauhea kokemus. Käytännössä näin alkuveryttelystä minuutin ja ekan erätuolla n 2 minuuttia, kun jääkone ajeli. Kokoaikaista herjausta milloin mistäkin. 8 Meganen kaista, joten aina on ennen kaikki tilattu tullut nähtyä. Itse pelistä en nähnyt mitään. !! En oikein tiedä minne asiasta pitäisi valittaa, kun aiemmin tämmösiä ongelmia ei ole ollut. 5 € siinä meni ja hermot kaupanpäälle !
   
 5. tahtookirjoittaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun Palloseura
  Lainaus:
  Aika outoa kyllä, että lähtevät myymään näitä katseluoikeuksia tällaisia määriä, kun kaista on noinkin riittämätön. Ei nyt uskoisi, että ottelusarjan suosio Sportin toimistolle niin suurena yllätyksenäkään tulisi. Ja jos tuli, niin saavat syyttää itseään siitä, etteivät lukeneet Jatkoajan "kiinnostavin ottelusarja" -ketjua.

  Ehkäpä ottivat tietoisen riskin ja yrittivät rahastaa sen mitä rahastettavissa on, jotta saavat mahdollisen liiganousun jälkeen ostettua pelaajan pari? Luottanevat siihen, että ihan kaikki pettyneet katsojat eivät jaksa ruveta toimimattomasta striimistä valittamaan.
   
 6. Tikitalk#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-Liiga
  M yhteys

  Itselläni oli ongelmia yhteyden saamisessa, liikennettä paljon. Mutta kun yhteys oli luotu, toimi se jatkuvasti, pätkien kylläkin muutamasti, mutta "vale" latauksella VLC jatkoi toimimista. En tajua kyllä miksi. Kuva ja äänet OK. Kiitokset Vaasaan.
   
 7. swingwood Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk , Hokki, Kalpa
  5. välierässä Sport-Hokki, yhteys katkesi kolmannen erän puolivälissä ja ottelunloppu jäi silloin näkemättä. Korvauksena kuulema sai katsoa kolmannen erän jälkilähetyksenä. En ole vieläkään käyttänyt tuota mahdollisuutta. Mutta tästä viisastuneena en myöskään ole ottanut riskiä näiden karsintaotteluiden takia ja olen tyytynyt tulospalveluun.
  Talvella katsoin jonkun runkosarjaottelun, silloin homma pelitti ihan ok.
   
 8. Handyy Jäsen

  Lainaus:
  Niin, tai sehän lukikin jo toimitusehdoista että eivät vastaa mistään ongelmista eikä rahoja palauteta, vaikka peliä ei näkisikään.

  Minulla oli samoja ongelmia, mutta kärsivällisyydellä sain kyllä katsottua koko pelin. Eli lähetys katkesi ottelun alkaessa ja nettisivut tuntuivat olevan aivan tukossa. Muutaman minuutin kun jaksoi odottaa sivujen uudelleen aukeamista ilman selaimen refresh-klikkailua, sain linkin uudelleen auki ja lähetyksen siirrettyä VLC Playeriin. Suurin ongelma noissa ruuhkaisissa lähetyksissä onkin juuri se, että ihmiset hermostuvat ja alkavat klikkailemaan joka paikkaa, mikä sitten kasvattaa sitä kaistankäyttöä entisestään ja sivut jumiutuvat.

  Samoin muidenkin erien alussa oli pätkimistä, mutta järkeilin sen johtuvan siitä että erätauoilla stream oli ns. minimissään, kun ruudulla ei tapahtunut mitään. Sitten kun yhtäkkiä pamahtaa valot päälle ja pelaajat vilisevät jäällä, jokaiselle streamin katselijalle pitääkin toimittaa dataa huomattavasti enemmän eikä se ihan kivuttomasti lähde käyntiin.

  Sitä en toki kiistä, että rajoittamalla maksimimäärää hommasta saataisiin toimivampi. Mutta vertaisin tätä esimerkiksi ensimmäiseen karsintaotteluun Porissa, sieltä loppui kalja kun ei oltu osattu varautua ihan niin kovaan kulutukseen. Sportin nettistreamia ei varmastikaan ole voitu testata noin kovalla kuormalla, joten kaikkia ongelmia ei ole vielä ehditty karsia pois.
   
 9. tiuke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Samainen streami toimi täysin moitteetta alkulämpimästä pelin loppuun. Enemmän ongelmia oli kuvaamisessa, kamera unohtui tilanteen ulkopuolelle ja välillä kuvakulmat oli aika omituisia. Puhumattakaan siitä, että kaikki kamerat ei käyttäneet samaa kuvasuhdetta. Melkoista poukkoilua. Näkihän siitä nyt ottelun suunnilleen mitä siellä tapahtui, mutta aika rutkasti tuossa on vielä parannettavaa. En tosin oletakaan, että he välttämättä ovat ammattilaisia tms. En tiedä taustoja tarpeeksi tarkasti.
   
 10. koohela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Joku tuolla toisessa streamiketjussa mainitsi, että vaatii sen 8 megan yhteyden ja hyvän koneen, tai suositteli sitä. Noh, suositella aina voi, mutta ei tuo streamin katsominen nyt sitä vaadi.

  Itse katoin miniläppärillä ja kahden megan laajakaistalla. Alussa oli sportin/streamin sivut jumissa, mutta kun eka kerran tuli kirjautumissivu esille, ei sitä toista kertaa tarvittu ottelun aikana. Kaikki toimi bueno, ääni ja kuva, 5 kertaa nykäsi 1-2s kerrallaaan. Itse olen edelleen sitä mieltä, ettei streamiltä loppunut kaista kesken, kun niin moni on sanonut että toimi täydellisesti, vaan suuri katsojamäärä kyykytti nuo login-sivut ja sportin sivut.

  Sivuilla on mielestäni oikeen kattavat ohjeet joilla naapurin mummokin ohjaisi kuurakettia. Vielä neuvoksi voisi antaa, että kannattaa sitä vlc-playeria käyttää. Jos kuva näkyy mutta äänet ei, tai toisinpäin, on 95% vika omissa video- ja äänicodeceissa tai softassa.

  Itsekin tahtoisin sportin web-tv-porukalle välittää kiitokset, että tarjoavat tämän mahdollisuuden kohtuulliseen hintaan. 2 peliä katsonut, 2 peliä toiminut ilman moitteita. Toivottavasti kukaan ei jätä sen takia ostamatta, että luulee ettei koneen tehot riitä.
   
 11. Zauli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät ja Red Wings
  Kuinkas muilla pelittää tuo Vaasan streami tänään? Tiistain ottelussa sain vlc:llä tomimaan vaikka pätkikin. Nyt ei meinaa avata millään :/
   
 12. jamppa1919 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠Ässät♠
  Lainaus:
  Täällä sama juttu, eli ei toimi. Kun yrittää avata linkkiä VLC playerissä tulee: unable to open. Toivottavasti pikkuhiljaa saavat korjattua tilannetta..
   
 13. taipale Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Puusilmät, WTF
  Lainaus:
  Minulla herjaa tyyliin "Your input can't be opened: VLC is unable to open the MRL" - päivällä toimi hetken...
   
 14. taipale Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Puusilmät, WTF
  Lainaus:
  Nyt alkoi ainakin minulla näkymään jotain!
   
 15. Kix71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Nyt näyttäisi toimivan, ainakin täällä.
   
 16. SPORTTIKOTKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Nyt on lähetys auki - kunhan vain sitten myös kestäisi!!!!!
   
 17. Seppis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Äsät
  En ole ennen tunnuksia tilaillut ja kysynkin että näkyykö muilla kuva eikä vain ääni?
  Edit. Joo aivan perseestä tääkin touhu. Kyllä tän pelin olisi ilmatteeksikin kuullut radiosta. Nooh..
   
  Viimeksi muokattu: 04.04.2009 klo 17.04
 18. Bruins Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pori,Boston,Vaasa
  Toimii kun junan vessa, ainakin täällä etelä-suomessa. Ja mean yhteydellä. En kuitenkaan saanut katsottua RealPlayerin kautta vaan ainostaan SportWebTv:n kautta.
   
 19. Hattivatti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kameramiehet sopisi paremmin kiinteiden rakenteiden kuvauksiin, varsinkin pelin alussa oli suuria vaikeuksia pysyä pelissä mukana (vaikka Ässät tekikin parhaansa auttaakseen).

  Kuva jonkin verran sumuinen, mutta striimi pelasi.

  Selostajille oikein hyvä arvosana. Vaikka vaasalaisia ilmeisesti olivatkin, niin jutut oli ihan siedettäviä.
   
 20. Meikku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
  Laittoivat nettilähetyksen poikki hetkeksi. Sport vs. Ässät pelin stream aukeaa klo 17:45 joten älkää panikoiko turhaa.
   
 21. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kerrottakoon vielä kiinnostuneille, että tämän illan hekuman radiointia voi kuunnella myös Ylen nettilähetyksestä. www.yle.fi/urheilu -osoitteesta pääsee etiäpäin.
   
 22. peno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Madness!
  Pistin telkkariin tuon striimin, mistähän mahtaa johtua että välillä nykii niin saatanasti telkkarissa ja välillä ei? Teitokoneen näytöltä katseltaessa kuva pyörii sujuvasti. Kokeilin resoluutiota ja virkistystaajuutta muutella, mutta ei vaikutusta. Eihän toi nyt mikään paha ole, pelin näkee kyllä, mutta välillä kiekko hukkuu täysin tuon nykimisen takia.
   
 23. Zauli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät ja Red Wings
  Minkä takia ässuien maalia ei näytetä uusintana ku sportin punaviiva roiskaisut näytetää?
   
 24. Reis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ite tuli laitettua VGA:lla tykkiin ja screenille. Siinä kokeilin eri resoluutioita testimielessä, millään ei pätkinyt ja lähetys oli huomattavasti vakaampi kuin aiemmin ostetut. Olisko siinä kuitenkin jollain resoluutio/skaalaus-asialla vaikutusta tossa?
   
 25. Mas@ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Eikö illan finaalia voi seurata Nelosen netistä?