SjV

Jäsen
Otteluiden nettilähetykset kaudella 2009-10
* Kauden Nettiradio-linkit löytyvät taasen www.liigalive.net kautta.
* Mestiksestä mukana myös Sport ja Jokipojat (SportWeb TV lisätty)
* Muutokset ja puutteet tarvittaessa yv:nä allekirjoittaneelle.
* Säästäthän nettiradioiden lähetyskapasiteettiä, jos olet kuuluvuusalueen sisäpuolella.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjoitus virheistä vastaa Androidin auto-correct.
Tähän ketjuun jatkossa kaikki keskustelu otteluiden nettilähetyksistä. Täältä voi pyytää neuvoja, mistä kuuluu tai näkyy joku ottelu. Täältä voi kysyä apua, jos ei mediasoitinta tai linkkiä saa toimimaan.

Emme kuitenkaan halua että jokaikinen lähetyksen katkeaminen raportoidaan tänne tai että asiasta chattaillaan läpi ottelun.

Tästä lähtien kaikki kyselyt nettilähetyksiä koskien on kategorisesti kielletty muissa ketjuissa, sekä ottelu- että seurantaketjuissa.

Moderaattorit
 

Icepowerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Hifk , HPK; KuPs, Zulimanit ...
nettistriimi Vaasa 31.3.2009

Eilinen Sport-Ässät peli tuli ostettua katseluoikeus nettistriimiin. Olipa kauhea kokemus. Käytännössä näin alkuveryttelystä minuutin ja ekan erätuolla n 2 minuuttia, kun jääkone ajeli. Kokoaikaista herjausta milloin mistäkin. 8 Meganen kaista, joten aina on ennen kaikki tilattu tullut nähtyä. Itse pelistä en nähnyt mitään. !! En oikein tiedä minne asiasta pitäisi valittaa, kun aiemmin tämmösiä ongelmia ei ole ollut. 5 € siinä meni ja hermot kaupanpäälle !
 
Potut pottuina.
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
En oikein tiedä minne asiasta pitäisi valittaa, kun aiemmin tämmösiä ongelmia ei ole ollut. 5 € siinä meni ja hermot kaupanpäälle !
Aika outoa kyllä, että lähtevät myymään näitä katseluoikeuksia tällaisia määriä, kun kaista on noinkin riittämätön. Ei nyt uskoisi, että ottelusarjan suosio Sportin toimistolle niin suurena yllätyksenäkään tulisi. Ja jos tuli, niin saavat syyttää itseään siitä, etteivät lukeneet Jatkoajan "kiinnostavin ottelusarja" -ketjua.

Ehkäpä ottivat tietoisen riskin ja yrittivät rahastaa sen mitä rahastettavissa on, jotta saavat mahdollisen liiganousun jälkeen ostettua pelaajan pari? Luottanevat siihen, että ihan kaikki pettyneet katsojat eivät jaksa ruveta toimimattomasta striimistä valittamaan.
 

Tikitalk#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-Liiga
M yhteys

Itselläni oli ongelmia yhteyden saamisessa, liikennettä paljon. Mutta kun yhteys oli luotu, toimi se jatkuvasti, pätkien kylläkin muutamasti, mutta "vale" latauksella VLC jatkoi toimimista. En tajua kyllä miksi. Kuva ja äänet OK. Kiitokset Vaasaan.
 
Muut laukovat siniviivalta, itse laitan PÖRRIÄISIÄ, nekin menevät maaliin.

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
5. välierässä Sport-Hokki, yhteys katkesi kolmannen erän puolivälissä ja ottelunloppu jäi silloin näkemättä. Korvauksena kuulema sai katsoa kolmannen erän jälkilähetyksenä. En ole vieläkään käyttänyt tuota mahdollisuutta. Mutta tästä viisastuneena en myöskään ole ottanut riskiä näiden karsintaotteluiden takia ja olen tyytynyt tulospalveluun.
Talvella katsoin jonkun runkosarjaottelun, silloin homma pelitti ihan ok.
 

Handyy

Jäsen
Ehkäpä ottivat tietoisen riskin ja yrittivät rahastaa sen mitä rahastettavissa on, jotta saavat mahdollisen liiganousun jälkeen ostettua pelaajan pari? Luottanevat siihen, että ihan kaikki pettyneet katsojat eivät jaksa ruveta toimimattomasta striimistä valittamaan.
Niin, tai sehän lukikin jo toimitusehdoista että eivät vastaa mistään ongelmista eikä rahoja palauteta, vaikka peliä ei näkisikään.

Minulla oli samoja ongelmia, mutta kärsivällisyydellä sain kyllä katsottua koko pelin. Eli lähetys katkesi ottelun alkaessa ja nettisivut tuntuivat olevan aivan tukossa. Muutaman minuutin kun jaksoi odottaa sivujen uudelleen aukeamista ilman selaimen refresh-klikkailua, sain linkin uudelleen auki ja lähetyksen siirrettyä VLC Playeriin. Suurin ongelma noissa ruuhkaisissa lähetyksissä onkin juuri se, että ihmiset hermostuvat ja alkavat klikkailemaan joka paikkaa, mikä sitten kasvattaa sitä kaistankäyttöä entisestään ja sivut jumiutuvat.

Samoin muidenkin erien alussa oli pätkimistä, mutta järkeilin sen johtuvan siitä että erätauoilla stream oli ns. minimissään, kun ruudulla ei tapahtunut mitään. Sitten kun yhtäkkiä pamahtaa valot päälle ja pelaajat vilisevät jäällä, jokaiselle streamin katselijalle pitääkin toimittaa dataa huomattavasti enemmän eikä se ihan kivuttomasti lähde käyntiin.

Sitä en toki kiistä, että rajoittamalla maksimimäärää hommasta saataisiin toimivampi. Mutta vertaisin tätä esimerkiksi ensimmäiseen karsintaotteluun Porissa, sieltä loppui kalja kun ei oltu osattu varautua ihan niin kovaan kulutukseen. Sportin nettistreamia ei varmastikaan ole voitu testata noin kovalla kuormalla, joten kaikkia ongelmia ei ole vielä ehditty karsia pois.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Samainen streami toimi täysin moitteetta alkulämpimästä pelin loppuun. Enemmän ongelmia oli kuvaamisessa, kamera unohtui tilanteen ulkopuolelle ja välillä kuvakulmat oli aika omituisia. Puhumattakaan siitä, että kaikki kamerat ei käyttäneet samaa kuvasuhdetta. Melkoista poukkoilua. Näkihän siitä nyt ottelun suunnilleen mitä siellä tapahtui, mutta aika rutkasti tuossa on vielä parannettavaa. En tosin oletakaan, että he välttämättä ovat ammattilaisia tms. En tiedä taustoja tarpeeksi tarkasti.
 

koohela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joku tuolla toisessa streamiketjussa mainitsi, että vaatii sen 8 megan yhteyden ja hyvän koneen, tai suositteli sitä. Noh, suositella aina voi, mutta ei tuo streamin katsominen nyt sitä vaadi.

Itse katoin miniläppärillä ja kahden megan laajakaistalla. Alussa oli sportin/streamin sivut jumissa, mutta kun eka kerran tuli kirjautumissivu esille, ei sitä toista kertaa tarvittu ottelun aikana. Kaikki toimi bueno, ääni ja kuva, 5 kertaa nykäsi 1-2s kerrallaaan. Itse olen edelleen sitä mieltä, ettei streamiltä loppunut kaista kesken, kun niin moni on sanonut että toimi täydellisesti, vaan suuri katsojamäärä kyykytti nuo login-sivut ja sportin sivut.

Sivuilla on mielestäni oikeen kattavat ohjeet joilla naapurin mummokin ohjaisi kuurakettia. Vielä neuvoksi voisi antaa, että kannattaa sitä vlc-playeria käyttää. Jos kuva näkyy mutta äänet ei, tai toisinpäin, on 95% vika omissa video- ja äänicodeceissa tai softassa.

Itsekin tahtoisin sportin web-tv-porukalle välittää kiitokset, että tarjoavat tämän mahdollisuuden kohtuulliseen hintaan. 2 peliä katsonut, 2 peliä toiminut ilman moitteita. Toivottavasti kukaan ei jätä sen takia ostamatta, että luulee ettei koneen tehot riitä.
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
Kuinkas muilla pelittää tuo Vaasan streami tänään? Tiistain ottelussa sain vlc:llä tomimaan vaikka pätkikin. Nyt ei meinaa avata millään :/
 
Peleissä mut tunnistaa yleensä Jokke #79 tai Virtanen # 8 paidasta...
"Hirsimäki kyykyttää koko helvetin SM-Liigaa. Tertsinaattori, Dominaattori, Ryzhkonaattori ja Evgeni Plyuschenko. Miracle On Ice, baby." -Saikka

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Samoinko muilla, toimiiko kenelläkään?
Täällä sama juttu, eli ei toimi. Kun yrittää avata linkkiä VLC playerissä tulee: unable to open. Toivottavasti pikkuhiljaa saavat korjattua tilannetta..
 
"Antti Raanta kävi viime kesänä lomalla Kaukoidässä. Kiinan muuri halusi ottaa hänestä valokuvia." -Solmu Salminen

taipale

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Puusilmät, WTF
Ei yhdistä ollenkaan, tunnuksilla pääsee kyllä sisään ja tuon soittimenkin aukaisee, mutta sitten herjaakin jo että yhdistäminen ei onnistu. Vika toivottavasti Vaasan päässä ja selviää vielä ennen ottelun alkua.

Samoinko muilla, toimiiko kenelläkään?
Minulla herjaa tyyliin "Your input can't be opened: VLC is unable to open the MRL" - päivällä toimi hetken...
 
"Ihan oikeesti. Joukkue lähtee kolmanteen erään kahden maalin takaa-ajo-asemasta ja saa koko erässä aikaiseksi kolme (3)!! hikistä laukausta! Eikö sinne saatana löydy yhtään yritteliäämpää jannua (tai junnua)? Vittu, menee hermo!" - Kiteyttää nimimerkki Mark Jooris

taipale

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Puusilmät, WTF
Vaasan päässä ongelmat tiedossa, yrittävät kokoajan käynnistellä järjestelmää uudelleen. Toivottavasti saavat toimimaan, on tässä vielä aikaa.
Nyt alkoi ainakin minulla näkymään jotain!
 
"Ihan oikeesti. Joukkue lähtee kolmanteen erään kahden maalin takaa-ajo-asemasta ja saa koko erässä aikaiseksi kolme (3)!! hikistä laukausta! Eikö sinne saatana löydy yhtään yritteliäämpää jannua (tai junnua)? Vittu, menee hermo!" - Kiteyttää nimimerkki Mark Jooris

Seppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät
En ole ennen tunnuksia tilaillut ja kysynkin että näkyykö muilla kuva eikä vain ääni?
Edit. Joo aivan perseestä tääkin touhu. Kyllä tän pelin olisi ilmatteeksikin kuullut radiosta. Nooh..
 
Viimeksi muokattu:
Lähde Lukosta, voita mestaruus!

Bruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pori,Boston,Vaasa
Toimii kun junan vessa, ainakin täällä etelä-suomessa. Ja mean yhteydellä. En kuitenkaan saanut katsottua RealPlayerin kautta vaan ainostaan SportWebTv:n kautta.
 
- It´s a great day for hockey -

Hattivatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kameramiehet sopisi paremmin kiinteiden rakenteiden kuvauksiin, varsinkin pelin alussa oli suuria vaikeuksia pysyä pelissä mukana (vaikka Ässät tekikin parhaansa auttaakseen).

Kuva jonkin verran sumuinen, mutta striimi pelasi.

Selostajille oikein hyvä arvosana. Vaikka vaasalaisia ilmeisesti olivatkin, niin jutut oli ihan siedettäviä.
 
"What’s the most you’ve ever lost on a coin toss?”

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Laittoivat nettilähetyksen poikki hetkeksi. Sport vs. Ässät pelin stream aukeaa klo 17:45 joten älkää panikoiko turhaa.
 
Wenger on retiring: ‘Sir Alex has his horses. I have no horses.’

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kerrottakoon vielä kiinnostuneille, että tämän illan hekuman radiointia voi kuunnella myös Ylen nettilähetyksestä. www.yle.fi/urheilu -osoitteesta pääsee etiäpäin.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Pistin telkkariin tuon striimin, mistähän mahtaa johtua että välillä nykii niin saatanasti telkkarissa ja välillä ei? Teitokoneen näytöltä katseltaessa kuva pyörii sujuvasti. Kokeilin resoluutiota ja virkistystaajuutta muutella, mutta ei vaikutusta. Eihän toi nyt mikään paha ole, pelin näkee kyllä, mutta välillä kiekko hukkuu täysin tuon nykimisen takia.
 
Porilaiset hitsaa tykimmin!

On vaikeaa olla nöyrä, kun on niin mahdottoman hyvä.

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
Minkä takia ässuien maalia ei näytetä uusintana ku sportin punaviiva roiskaisut näytetää?
 
Peleissä mut tunnistaa yleensä Jokke #79 tai Virtanen # 8 paidasta...
"Hirsimäki kyykyttää koko helvetin SM-Liigaa. Tertsinaattori, Dominaattori, Ryzhkonaattori ja Evgeni Plyuschenko. Miracle On Ice, baby." -Saikka

Reis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pistin telkkariin tuon striimin, mistähän mahtaa johtua että välillä nykii niin saatanasti telkkarissa ja välillä ei? Teitokoneen näytöltä katseltaessa kuva pyörii sujuvasti. Kokeilin resoluutiota ja virkistystaajuutta muutella, mutta ei vaikutusta. Eihän toi nyt mikään paha ole, pelin näkee kyllä, mutta välillä kiekko hukkuu täysin tuon nykimisen takia.
Ite tuli laitettua VGA:lla tykkiin ja screenille. Siinä kokeilin eri resoluutioita testimielessä, millään ei pätkinyt ja lähetys oli huomattavasti vakaampi kuin aiemmin ostetut. Olisko siinä kuitenkin jollain resoluutio/skaalaus-asialla vaikutusta tossa?
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eikö illan finaalia voi seurata Nelosen netistä?
 
"Loppujen lopuksi se on ihan sama kuka turakainen siellä vaihtoaitiossa valmentajana heiluu" -Kai Suikkanen-
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy