Keskusta

  • 622 825
  • 5 148

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Nyt ollaan vasta alussa. Polttis-autojen aika ja määrä vähenee kuitenkin kiihtyvällä tahdilla tulevaisuudessa. Ja tuskin nekään lisäraipalta säästyy siinä kohtaa kun sähköautoilun käyttökulut kallistuu.
Just näin. Eli todennäköisempi ratkaisu on jokin kaikkiin autoihin kohdistuva lisäkulu.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kerrankin jotain mahdollisesti järkevänkuuloista Keskustalta liittyen autoiluun (sähköautoista "rankaisu" ei sitä mielestäni ole), eli kilometrikorvausten asettaminen veronalaiseksi. Toki täytyy tuotakin vähän miettiä kuinka se verotus kannattaisi tehdä, mutta lähtökohtaisesti ihan kannatettava ajatus vrt joku tuloverojen nostaminen. Esimerkiksi maltillisen kevyt tasavero% jokaisesta kilsasta voisi kerryttää valtion kassaa ihan hyvin. Ja kyllä, saan itsekin jonkin verran km korvauksia, eli ei ole mikään maksakaa te -tyyppinen asia :)
Tuskin Kokoomus vastustaisi tuota, PS:sta en tiedä, 50-50 ehkä.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tässä taas esimerkki mikä Kepussa ärsyttää.


Uskooko joku, että lait olisi valmisteltu Kepun johdolla nopeammin? Äänekkäin huutelija vieläpä sattuu olemaan Suomi-Venäjä -seuran viimeisin puheenjohtaja.
Mjoo tää on vähän kuin edellisen hallituksen Nato- ja koronahommat. Lähes kaikilla puolueilla ja edustajilla yhteisymmärrys asioista. Etenevät kuten etenevät.

Nyt kepun vuoro ottaa irtopisteitä oppositiosta. Keskustass tosiaan ollaan varmaan oikeasti heräämässä todellisuuteen, että ei se persujen kannatus laskekaan eikä heidän nouse.
 

Analyzer

Jäsen
Mjoo tää on vähän kuin edellisen hallituksen Nato- ja koronahommat. Lähes kaikilla puolueilla ja edustajilla yhteisymmärrys asioista. Etenevät kuten etenevät.

Nyt kepun vuoro ottaa irtopisteitä oppositiosta. Keskustass tosiaan ollaan varmaan oikeasti heräämässä todellisuuteen, että ei se persujen kannatus laskekaan eikä heidän nouse.

Kyllä, tosin Kepu tällaisista tuskin mitään irtopisteitä saa, kun hallituksen toimiin on oltu tyytyväisiä näissä rajakysymyksissä.

Pitäisi löytää se oma uskottava polku, mutta tämä Saarikko-Kurvinen-Honkonen ei onnistu siinä edes tässä tilanteessa, jossa pöydän pitäisi olla katettu Kepulle.
 

Waluigi

Jäsen
Saarikko jättäytyy kesällä pois puheenjohtajan paikalta. Ilmoitti asiasta aamulla, ja perusteli tätä perheenlisäyksellä. Onnea hänelle jälkimmäisestä, onnea Keskustalle ensimmäisestä!

Kyllähän Annikalta ennakkoon sopi enemmän odottaa kuin mitä saatiin. Olisikohan Kaikkosen vuoro seuraavaksi? Ainakin osoitti ministerikaudellaan kasvaneensa merkittävästi, ja työ puolustusministerinä sai kiitosta jopa kepulaisten ulkopuolelta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1313

1313

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olisikohan Kanki-Kaikkosen suosio tällä kertaa riittävä?
Ainakin mies hoiti puolustusministerin tehtävän vähintäänkin kelvollisesti ja vaikuttaa muutenkin tolkun ihmiseltä.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Korruptio-Kaikkonen, Väykkä vai Kurvinen? Kovat on vaihtoehdot!

Onkohan koskaan korruptiosta tuomion saanut ollut 10 % kannatuksen omaavan puolueen puheenjohtajana?
 

Analyzer

Jäsen
Antti tai Anttihan se on, eli Kaikkonen tai Kurvinen. Ekalla on osaamista ja toisella on pyrkyä.

Hyvä tiivistys.

Uskoakseni myös yksi pyrkyri on Honkonen.

Kaikkonen onnistui puolustusministerinä ja nyt viimeistään nuorisosäätiö-koplaukset alkaa olla kansan silmissä anteeksi annettu.

Saarikon ongelmaksi muodostui aika Marinin rahanjakohallituksen valtiovarainministerinä. Ei ole uskottavaa, että nyt hän yrittänyt esiintyä vastuullisena velasta huolissaan olevana oppositiopuolueen puheenjohtajana. Sikäli Kepulle tämä on onni, vaikka sinänsä Saarikko on ihan pätevä puoluejohtaja.

Kaikkonen on voittokortti. Honkonen ja Kurvinen on Saarikon oikea ja vasen käsi ja politiikan suuntaukset eivät muuttuisi mihinkään.

Kärnä tuskin ilmoittautuu kisaan, koska ei ole istuva kansanedustaja.Mahdollisuus tulla valituksi olisi siten häviävän pieni.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Tadu

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kaikkosella on kieltämättä tuomiota lukuunottamatta epä-kepulainen julkisuuskuva. Se todennäköisesti on hyvä juttu. Ehkä. Vaikea silti nähdä kepun enää nousevan takaisin isoksi puolueeksi. Vaatinee persujen romahtamisen.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна

Tämän perusteella intoa tuntuu olevan eduskuntaryhmässä enemmänkin. Kurvinen käytännössä jo ilmoittautui kisaan. Pyrkyä on.
”Olen velvoitettu harkitsemaan vakavasti”

Voiko tuota kepulaisemmin ilmaista? Kurvinen puheenjohtajana kyllä sementoisi Keskustan aseman pienpuolueena.. ei huono vaihtoehto sekään.

Tosin perskeko on mahdollinen seuraava hallituskoalitio. Eli valitseeko kepu oikeistolaisen vai vasemmistolaisen puheenjohtajan? Vai onko siellä sellaisia? Seuraavien hallitusneuvotteluiden kannalta mielenkiintoinen valinta kyllä.
 
Viimeksi muokattu:

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Kaikkonen vai Väyrynen 2.0 ?

Järkiratkaisu. Saarikolla oli erittäin paha uskottavuusongelma. Jakoi varmaan kenttääkin, mutta pahinta oli se, että kukaan kepun ulkopuolinen ei uskonut sanaakaan, mitä Anneli paasasi tv:ssä.

Kepu oli osallisena yhteen kaikkien aikojen suurimmista koplauksista, sote-alueisiin. Kun sitten Anneli selitti säästöistä, niin röhönauruhan siitä väkisinkin tuli katsojalle. Puhumattakaan siitä, miten kepu osallistui Marinin tuhlaustalkoisiin.

Ehkä lopuksi vink vink. ´Annelilla´ on vähän huono kaiku kepussa. Valitkaa siis joku muu kuin Anneli seuraavaksi puheenjohtajaksi. Ja sitä seuraavaksi jne. Nomen est omen.
 

1313

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kaikkosen tapauksessa on se riski, että hän saattaisi saada Keskustan kannatuksen nousemaan.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Mulle oli yllätys että Saarikko on yhä jatkanut puheenjohtajana vaalitappion jälkeen. No, eiköhän tuo Kaikkonen ole seuraava. On muuten fiksu ja erinomaisen itseironisen huumorintajun omaava tyyppi. Tunnustan, että minä 48-vuotiaana äänestin ensimmäistä kertaa elämässäni kepun ehdokasta nyt viime pressanvaalissa. Lupasin samalla etten ota tavaksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös