Kesän siirtoikkuna 2023

  • 292 026
  • 2 593

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Ducks, KalPa, KuPS, BVB ja Eagles
En nyt ihan heti jaksaisi tähän siirtoon vielä uskoa. Se on totta, että Turner saattaa olla heikko mies kakkoseksi, jos Ramsdalelle tapahtuisi jotain. Mutta olisi Raya järjettömän kallis kakkosveskari, joka ehkä kuitenkin hänen roolinsa olisi. Käyttäisin sen rahan jonnekin muualle, jos tarvetta on.

Turner on huono jalalla pelaamisessa joten muuta syytä Turnerin kauppaamisessa en keksi. Arteta ilmeisesti haluaa jokaiselle pelipaikalle kilpailu tilanteen ja Ramsdalella ei sellaista tällä hetkellä ole. Eli toisin sanoen Ramsdale voi pelata ilman painetta siitä, että menettäisi pelipaikkana tällä hetkellä.

Arsenal oli Rayasta kiinnostunut jo silloin kun Ramsdalen hankkivat. Ja tietysti huhuissa korostetaan sitä, että Arsenalin veskarin valmentaja Inaki Cana työskenteli Rayan kanssa ennen Arsenaliin tuloa Brendfordissa vielä silloin kun Brendford pelasi mestaruussarjassa. Se on sitten eri asia onko Arsenal valmis maksamaan sen mitä Brendford pyytää.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Eli PSG ei halunnut maksaa 50 miljoonaa, vaikka sillä hinnalla olisi irronnut. Nyt sitten pohtivat maksaisivatko kuitenkin 100 miljoonaa, hmm…
Mä ymmärsin, että eivät kerenneet saada asioita hoidettua että olisivat kerenneet aktivoida ulosostopykälän. Tuskin siis maksavat 100 miljoonaa vaan nyt neuvottelevat Barcelonan kanssa mikä voisi olla kiva summa Dembelestä. Luulisi, että jossain lähellä 50 miljoonaa se on. Felixkin oli sanonut, että unelma on pelata Barcelonassa. Se on aikamoista tekstiä siihen nähden, että pelaa tällä hetkellä yhdessä pahimmasta kilpailijasta. No Felixillä ja Ticolla sukset ovat jo aikaisemmin ollut ristissä.
 

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Kanen siirto Muncheniin ei ottanut edistysaskelia tänäänkään. Levy on kiinnittänyt itsensä ja Harrin käsiraudoilla patteriin. Samaan aikaan joukkueen 10 ylimääräistä pelaajaa jatkavat joukkueessa eikä harjoituspelejäkään ole jaksettu hommata kariutuneiden tilalle (Leicester ja Roma). Se Lion höntsä nyt ei valmistanut mihinkään. Topparit on hankkimatta. Jos on dildomiehet sekaisin, niin ei se hääppöistä ole liljanvalkoisessa Pohjois-Lontoossakaan. Jay-Z:n omistusta odotellessa. Mitä se sitten mahtaisi ollakaan.





En tiedä kuinka luotettava kaveri tuo Killpatrick on, mutta jos voisi jotain mahollisuuksia saada Kane vielä uuteen sopimukseen niin Levy ei kyllä toiminnallaan helpota sitä. Huhuja on ollut, että jos ennen kauden alun Brentford peliä Kanea ei ole myyty niin Harry haluaa jäädä kaudeksi vielä Spurssiin. Eikös Mr Levy tulisi pitkässä juoksussa halvemmaksi panostaa joukkueeseen urakalla nyt ja saada vakuutettua Kane solmimaan jatkosopimus? Vai sitten otetaan se joku 80-100 miljoonaa Kanesta ja käytetään se johonkin 5 eri Emerson Royalin klooniin, joita yritetään ulostaa seuraavat 5 kautta sen jälkeen kun ostettu.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Donny van de Beek on mahdollisesti menossa Real Sociedadiin per Fabrizio Romano. Tuostahan oli jo paljon aiemminkin huhua ja nyt homma on nytkähtänyt eteenpäin.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Klopp on huolissaan siitä, että loputkin pelaajista lähtevät rahan perässä Saudeihin for shuurh jaah.

"Liverpool boss Jurgen Klopp says UEFA and FIFA must "find solutions" to the Saudi Arabia transfer window being open longer than in Europe." (lähde Sky Sports)
 

Jeffrey

Jäsen
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Doku on fifassa niin nopea että ottaisin omaan joukkueeseen millon vaan :)
Ja se jäi mieleen miten perhanan hyvä oli 2021 kesän EM-kisoissa, sen jälkeen vähemmän nähnyt koko mistä missään.

Niistä kisoista jäi hyvin mieleen pari laitapakkia vasemmalta, Italian Spinazzola jolla kisat katkesivat ikävästi akillesjänteen myötä ja sitten Belgian Doku.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Eilen oli vähän erisuuntaisia kommentteja, näihin tänään tarkennusta. Toivottavasti Fred/Donny löytävät uudet hyvät kodit itselleen. Fredin osalta huhuttu -20% tarran iskeytyneen kylkeen ja Sociedadin haluavan Donnyn vaikka ovatkin huolissaan pelaajan loukkaantumishistoriasta.



Jos näistä kahdesta toisesta luovutaan, niin ehdottomasti Donny koska kymppiä on pelaamassa tarvittaessa Eriksen, Mount, Sancho ja varmaan Amadkin.

Fredin kaltaista vesikauhuista koiraa ei ole toista, jonka voi laittaa de Bruyenen perään juoksemaan. Toki palkka on sellainen, että sopivan tarjouksen tullessa tästä kulttisankarista joudutaan luopumaan.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Josko Josko pian ilmoitettaisiin.
 
Alkaa lapinpolttajilla usko loppumaan?

”Ei me sitä oltais haluttukaan”.

Jossain yhteydessä oli olevinaan tieto, että Spurs pitää kiinni takaisinosto-option sisällyttämisestä kauppaan. Aika harvoin tuon ikäisten pelaajien siirtoihin mitään takaisinostoa sisällytetään, mutta Levy on Levy.
 

Barney

Jäsen
Josko Josko pian ilmoitettaisiin.
Niin monesta lähteestä jo uutisoitu tuosta 90 miljoonan euron siirrosta Cityyn, joten eiköhän tuo kohta mene maaliin. Dias, Gvardiol, Stones, Laporte, Ake ja Akanji. On siinä toppariosasto ihan kohtalaisessa kunnossa.

Alkaa lapinpolttajilla usko loppumaan? :D
Toivottavasti Harry jää Spursiin. Vähän on näin ulkopuolisenakin alkanut vituttamaan, kun milloin kukakin Bayernin organisaatiosta puhuu julkisesti huhutuista pelaajista. Itse ainakin suosin tuota mm. ten Hagin käyttämää "I don't talk about players in other clubs" -linjaa.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Nathan Bishop Unitedista Sunderlandiin. Hinta on vielä auki.
 
Hammersin omistajat takoo ihan helvetisti massia ja nyt koitetaan vielä vähän halvemmalla ja vielä vähän ohuemmalla nipulla - Moyes on ostettu hiljaiseksi ja eläkerahat tienattu. Kaippa nuo säilyvät, kun muutkin on niin paskoja mutta en mä nyt taaskaan ihan kauhean tyytyväinen ole.

Mä en kyllä millään usko, että Rice-massit jäisi käyttämättä tässä ikkunassa. Veikkaan 3-4 ylihintaista hankintaa, joihin nuo rahat hassataan ja vähän ylikin.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Van De Ven Spursiin saanut lisää taas ilmaa alleen. Jotkin otsikot pitävät jopa jo todennäköisenä, jos ei ihan varmana. Lisäksi se Blackburnin junnutoppari tulossa, jos ei Newcastle vie. Myös Fulhamin Tosinia yritetään vielä. Barcasta Kessie pyörii koko ajan otsikoissa. En ymmärrä sitten yhtään, mihin tuota tarvii, vaikka PEH lähteekin. (Maddison, Bentancur, Bissouma, Lo Celso, Skipp, Sarr) Ilmeisesti sitten päätetään luopua toisesta nuoresta (Skipp/Sarr). Lo Celsosta Ange on jo todennut, että haluaa pitää useista tarjouksista huolimatta. Ja myös Lo Celso tykkää kuulemma Angesta.

Ndombele menossa Galatasarayhin. PEH haluaa Athletico Madridiin ja Spurs on valmis myymään, muttei tarjoushintaan, jota Madrid on toistaiseksi vasta tarjonnut.
 
Viimeksi muokattu:

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Klopp on huolissaan siitä, että loputkin pelaajista lähtevät rahan perässä Saudeihin for shuurh jaah.

"Liverpool boss Jurgen Klopp says UEFA and FIFA must "find solutions" to the Saudi Arabia transfer window being open longer than in Europe." (lähde Sky Sports)

Silti kelpas ihan hyvin 52 miljoonaa puntaa Fabinhosta ja Hendersonista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös