Kerhon peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 568 388
  • 9 852

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Ja Kookoo voittamassa omaa peliä.

Kyllä tässä taitaa nyt niin käydä että Kerho ei pääse edes saatana sääleihin tänä vuonna.

Ja sekös jos joku on kyllä absoluuttisen paska suoritus.

Vaikka onkin ottelut Kookoota ja Jukureita vastaan vielä niin ne onkin sitten jo täysiä pakkovoittoja.



Pikkaraisen ajan Kerho on erikoistunut pettämään juuri silloin kun pitäisi puristaa maksimit ulos.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Vaikka haukuinkin Kärppiä, niin sanottava on että eivätpä päästäneet Kerhoa kyllä paikoille ja pelasivat lisäksi jäähyttömästi.

Vittu kun vituttaa.
 

Nas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vaikka haukuinkin Kärppiä, niin sanottava on että eivätpä päästäneet Kerhoa kyllä paikoille ja pelasivat lisäksi jäähyttömästi.

Vittu kun vituttaa.

Kyllähän noilla paikoilla olis pitäny ainaki yks vittu naulata.

Ihan ite kustiin nämä pisteet, kärpät oli kaikenkaikkiaan todella paska.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
"Peli on parantunut" ja mitä lie, mutta silti mennään sarjataulukossa vain alaspäin.
Jotenkin tutun kuuloista, mutta onhan se totta, että se kuuluisa jänne ei ole HPK:lla kestänyt. Katsoo viime viikkojen pelejä, niin ollaan viimeisellä kympillä oltu johdossa aina jopa viimeisille minuuteille asti, mutta onnistuttu häviämään. Paljon jatkoaika/voittolaukaus tappioita.

Tänään tosin maalivahdeissa iso ero.
 

Dawson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
No joo. Viiva ei karannut yhtään kauemmaksi. KooKoo tuli toki vähän lähemmäksi, mutta takana ovat silti. Katse ensi viikkoon...
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Eihän tämä nyt ihan mahdottomasti eilisestä eronnut. Siinä mielessä toki, että paikoista ei saatu sisään vaikka olisi riittänyt eilistä vähempikin. Harmittava tulos, mutta ihan totta puhuen kaksi pistettä tästä viikonlopusta on enemmän kuin uskoin.

Ja etiäppäin. Ensi viikko on vielä tärkeämpi
 

Takanahka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa
8 vakio pelaajaa puuttuu rosterista, neljään päivään kolmas matsi, matkustamiset välissä Ouluun, ja viikonlopusta 2 pistettä kuitenkin kotio viemisiksi mukaan, mutta täällä vähemmän yllättäen nostetaan Pikkarainen esille ja se, kuinka miehen luotsaama jengi sulaa taas kriittisellä hetkellä. Kaksi pistettä hyvä suoritus lähtökohtiin nähden. Ei tee hirveästi mieli polkea joukkuetta.

Ensiviikolla olisi sitten syytä tulla vaikka se Trettenes ja Jokinen remmiin mukaan.
 
Viimeksi muokattu:

Kerhonpojjaat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Tampa
Sillä tavalla - persepomppu, jonka seurauksena pakkasukko Henriksson ei tehnykää enää mitään ja Lebe laittoi jonkun Myllyniemen myyräkyykyn päälle. Tosta olisin minäkin tehny maalin vaikka väärän käden puolelta.

Nyt perkele maalia niin saadaan edes jossiteltavaa!
Henriksson ollut kyllä pirteä kaikin puolin, mutta omissa jotenkin todella laiska! Näyttää siltä että puolustaisi, mutta todellisuudessa usein vain katsoo vierestä mitä vastustaja tekee. Eikä edes yritä varastaa, vaan ei vaan vittu puolusta.

Jotenkin odotettu tulos tänään. Kärpät ei kahta hurlumhei peliä putkeen pelaa.
 

Oranssia

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MLSE
Katsokaapa kouvoston otteluohjelmaa, en millään jaksa uskoa, että yli kymmentä pistettä tulisivat viimeisistä peleistänsä ottamaan.. Kerholla on kaikki vielä omissa käsissään, ja todennäköisesti Jukureiden kanssa tuosta kymmenennestä paikasta taistellaan.
Tänään oli vähän unlucky, ei paljoa jätä jossiteltavaa, jos ei yhtäkään maalia saa tehtyä. Mielestäni kaksi pistettä on ihan kohtuullinen suoritus tästä viikonloppureissusta liigan kalleinta joukkuetta vastaan, voivat nousta nuo eiliset pisteet vielä arvoon arvaamattomaan..
Kaiken hyvän lisäksi Marjamäki imi eilen niin taidokkaasti mehut Kovasta ottelun lopussa/pressissä, että eipä sieltäkään ”apua” tänään tullut, mutta eipä tosiaan voi pelkästään tuon piikkiin laittaa, jos edes rankkarista ei onnistuta.

Kyllä Kerho sääleihin menee.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tänään ei riittänyt oma peli alkuunkaan. Liian passiivisesti hyökättiin. Säästeltiin vetoja eikä ajettu maalille. Ei edes haastettu mokea. Kaksi pistettä viikonlopusta on kai hyvä suoritus. Ei silti riitä mihinkään.

Jatkossa olisi voitettava pelejä varsinkin päävastustajia vastaan. Kauden otteet ei vain tue sitä, että näin tapahtuisi. Liian paljon on hävitty pelejä varsinkin silloin, kun olisi pitänyt ennakkoon voittaa. Siksi ollaan tilanteessa, jossa joudutaan toivomaan muiden tappioita eikä sekään riitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös