Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Kenet Jatkoaikalaisen haluaisit / et haluaisi tavata livenä?

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana ozo, 05.03.2002 klo 12.53.

 1. Johnny B. Goode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Miten mulla on sellanen fiilis että jos mää tuun mestoille niin se on lähinnä viimenen sinetti sille että jotain tapahtuu. Eikä välttämättä hyvää... No ei vaan, kiltti ukkomiäs mää oon. Vähän sillee pikkutuhma ja kiaroutunu kun pappi purotti kastemaljaan ja sukulaiset pani piänenä. Mutta en mä mitään sen pahempaa alota.
   
 2. moby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP(#42)
  Jännä homma miten palstoilla mulkun oloiset tyypit ovat livenä tosi asiallista seuraa. Viime viikolla tapasin pari uutta tyyppiä Thaimaa-aiheiselta palstalta täällä Pattayalla ja olivat mukavia tyyppejä. Samat kokemukset aiemminkin, vaikka netissä on väännetty vaikka mistä.
   
 3. Czescku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Nyt ku abianos on jo kaveri ja oletan, että joskus lähitulaisuudessa tapaan hänen kaverinsakin eli pettterin, niin seuraava listalleni tulee kyllä mieleen @vilperi. Olen varma että juttuun tultaisiin ilman alkoholiakin.
   
  abianos tykkää tästä.
 4. abianos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, suomalaiset
  Varmaan jokaisen. Ollaan tuossa ensi viikko lasten kanssa Kalajoella, joten jos joku siellä pyörii, niin laittakaa snäpissä kikkelistänne kuva ja olen sitten yhteydessä!

  E: Voi perse. Eihän mulla ole enää Snapchatiä, joten jos joku on tuolla päin, ni viestiä sitten täällä ja nähdään! Viinaan en koske, mutta muuten pidän hauskaa!
   
 5. Petofani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko, Pattu, TeKi
  Tulee mieleen @Ikävänkantaja ja @oiler99 .
  Oilerin kanssa meitä yhdistää Kärpät ja Raahen urheilu ja Ikävänkantajan kanssa Leijonat. Olen varma, että juttu lentää. Raahen urheiluun liittyen olen tänäänkin pelissä rumpujen ksnssa.
   
  Punamusta tykkää tästä.