Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Kenet Jatkoaikalaisen haluaisit / et haluaisi tavata livenä?

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana ozo, 05.03.2002 klo 12.53.

 1. acidjam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  AC Milan
  Njaa-a.

  Henkilöitä, jotka tahtoisin tavata.... mieleen ovat kiinnostavina (tässä tapauksessa hyvin kirjoittavina, tai koomisina) henkilöinä jääneet tsei_tsei, Suomi-Salama, Cairns, vilpertti ja Tj.

  Myös nämä futisvääntäjät, Abu, hannes_ko, liverpool jne. olisi mukava tavata... Saisi varmasti hyvän väännön.

  Muutamia olen jo tavannutkin. Kaksi heistä pelaa loistavassa Joroislaisessa salibandyjoukkueessa, sekä kaksi heistä umpisurkeassa lappeen Rantalaisessa kyhäelmässä :D

  Jaa, niin. Ehkä tärkein jäi... Predator voisi olla aika rankka tapaus livenäkin :)
   
 2. jlammi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Jokerit, TPS, TuTo
  onneksi kukaan ei halua tavata minua :-)
   
 3. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  jlammi, älä vaivu surkeuden suohon - minähän halusin nähdä kaikki ja se sisältää myös sinut :)
   
 4. Jack Daniel's Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Islanders
  Itse tunnen täältä Jokeri-iki:n, muita en tunne, mutta nämä haluaisin tavata:

  - Girlzilla15, tottakai!:)
  - Vakio(ihan hyvä tyyppi, ainakin kirjoitustensa perusteella
  - Sniper2001:) (mystinen tyyppi, joka ei kirjoituksillaan kehuja kerännyt
  - Cobol
  - Flonaldo
  - lisää ei tullut mieleen mutta heitä joka tapauksessa on...

  Näitä en mielelläni haluaisi tavata:

  - Jlammi:)
  - ervatsalo
  - Potaischuk #67(käyttäjäoikeudet poistettu aiemmin)
   
 5. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  No eipä juuri enempää metsään olisi voinut mennä. Keskimmäinen nimi on aika lähellä Jussia, mutta siihen se jääkin.

  Vajaa 700 cd:n joukossa taitaa olla yksi levy, jonka voi kiistämättä heviksi laskea, tukka ei koskaan ole ollut pitkä ja vuonna 2001 poistuin muistaakseni kerran Kehä III:n sisältä. Keravalle... No joo, yleensä tulee mökillä käytyä muutaman kerran kesässä, mutta jäi väliin viime vuonna.

  ------

  Itse kysymykseen. En nyt varsinaisesti ketään haluaisi tavata. Netti erillään oikeasta elämästä.... Korkeintaan voisi tavata mukavia tyttöjä 09-alueelta, pitkistä hiuksista plussaa ja foto ois kiva ylläri :)
   
 6. Demon Allbran Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Haluaisin nähdä - silkasta uteliaisuudesta - melkeinpä kaikki tänne aktiivisesti kirjoittavat, mutta tapaaminen onkin vähän eri asia. Näin on ihan hyvä.
   
 7. finnishninja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Gunnilse IF
  Olisi hillittömän hienoa tavata kaikki!

  Luulen tosin että mukavimman juttelun saisin aikaan Jagerin ja Predatorin kanssa.
   
 8. Suomi-Salama Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kyllähän noiden oman suosikkijengin ihmisten kanssa olisi mukava vaikka matseissa jutella. Emmä nyt tiedä, että muuten heillä ja minulla tarvitsisi välttämättä olla mitään yhteistä, olen suhteellisen tyytyväinen nykyiseen kaveripiiriini. ;)

  Muista kirjoittajista sellaiset, jotka osaavat perustella hyvin mielipiteensä, olivatpa mitä mieltä tahansa. Teinipeelojen, torspojen ja välinpitämättömien kanssa en välittäisi liiemmin keskustella. Se ei johda yhtään mihinkään, korkeintaan vit...kseen.
   
 9. Tatzka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hmm mietitäänpäs no todellisuudessa olisi mukava tavata usempiakin ihmisiä. Onpa muutamia chatti tuttuja tavattu ja pääasiassa tapaamiset ovat olleet varsin antoisia ja viihdyttäviä, turhat ennakkoluulot romukoppaan.

  Eli listataan muutamia : Jhag, Vilpertti, Annuli, Theref,Kuningas, Korak, Janos, Bigredbob, ok näitähän tulis kamalasti, lisään nimiä, kun jaksan ;)
   
 10. fiftyeight Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iddrott Förskott Puukädet
  Tuosta vastauksestasi, Moto, tuli mieleen sellainen juttu, että eikös me kaikki tehdä mielikuvia ihmisistä joiden kanssa esim. puhumme puhelimessa mutta emme ole koskaan tavanneet? Ja tämäpäs onkin mielenkiintoista.

  Pahin moka meitsille tältä saralta sattui, kun olin asioinut erään mr.X:n kanssa puhelimessa jo pitemmän aikaa. Mr.X oli silloin töissä suuressa suomalaisessa telealan yrityksessä, jota noihin aikoihin tuli kaikkien pokkuroida, jotta saisi edes perustoiminnot kuntoon. Ja tottakai olin rakentanut mielikuvan tästä henkilöstä päähäni.

  No, olin eräässä telealan seminaarissa ja puhuin tauolla erään hyvän tuttuni kanssa niitänäitä, seurassamme oli myös pari minulle tuntematonta henkilöä. Mainitsin em. hankalasta hemmosta ja projektista, kun toinen näistä tuntemattomattomista esittäytyi juuri Mr.X:ksi. Ei voinut muuta kun tuumailla, että olipas mielikuva mennyt poskelleen.

  Ehkä juuri siksi on mukava säilyttää ne illuusiot, joita tänne kirjoittavista ihmisistä on. Näet edelleen mielessäsi nickit sellaisina kuin itse haluat.
   
 11. Vakio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Man City
  Kiva kuulla, että jotkut haluaisivat tavata minut. Jokunen on jopa lähestynyt yv-tasolla. Kaikille olen kohteliaasti kieltäytynyt. Pettyisivät vaan. Olen oikeasti aivan helvetin tylsä tyyppi. Ainakin vaimoni mukaan :D .

  Muutenkin on kiva käydä näitä keskusteluja vain netin välityksellä. Välillä sitä yrittää arvailla, että oliskohan tuo se ja se tyyppi. Mutta anonymiteetti noin pääasiassa on vain hyvä. Muutaman tunnen ja muutaman tiedän tänne kirjoittelevista nimimerkeistä, mutta en tunne mitään hinkua tutustua kehenkään sen lähemmin, varsinkaan kotieläinvihaaja finnishninjaan :mad: . Kirjoitan vielä ytimekkään vastauksen ninjan aloittamaan ketjuun vapaassa keskustelussa, jahka saan verenpaineeni riittävästi laskemaan.
   
 12. Pihvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK, ÄTPPOMK, Everton FC, Canucks
  Kenet haluaisin tavata?

  -No en vittu ketään!!;) Hulluja koko lauma, perkele.
   
 13. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Meikäläisen nelikko

  Jouni - asuu tosin liian kaukana
  Jagr68 - minkälainen se oikeasti on?
  hermano - otteluraportit hauskoja
  juhaht - parhaita Blues-kirjoittajia täällä
   
 14. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Pakko kertoa tässä yhteydessä juttu, josta olen aiemmin maininnutkin, mutta en löytänyt sitä. Liittyen nickeihin, niiden yleisyyteen ja mielikuviin niistä.

  Asustelin kahteen otteeseen Jenkeissä, noin vuosi kerrallaan, ja jälkimmäisen vuoden vietin pääasiassa Chicagossa 90-luvun alussa. Liityin paikalliseen videovuokraamoon, joka toimi siten, että hevijuuserit saivat oman tunnuksen, jota käyttämällä pystyi varaamaan videoita etukäteen 24 h/vrk. No, tarjosin tietenkin ensimmäisenä niille JHagia ja mimmi sanoi, että sorry, we already have JHag, could you pick another one. No, siinä sitten sekunnissa keksin, että sure: K.Yrpä ja mimmi oli että oh---how do you spell it? Annoin ohjeet, kirjoitin jopa paperille ja ä:n huomattuaan hän kysyi, että olenko saksalainen....

  No, sain sitten Vip-cardin Video Club 75:een ja siinä luki nickinä selvällä suomenkielellä hienosti läpinäkyvän tarramuovin alla, että K.YRPÄ.

  Sitä minä vaan ihmettelen, että kuka helvetti se toinen JHag oli? Jerome Hagstrom? John Hagman?

  No, olen tässä vuosia toivonut, että joku toinen suomalainen keksii saman hauskan jipon ja sanoo, että K.Yrpä ja sieltä vastataan, että sorry, we already have mr. K.yrpä.
   
  Viimeksi muokattu: 05.03.2002 klo 18.52
 15. Tommy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #17
  Tunkin haluaisin tavata.
   
 16. Demon Allbran Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ja sen tapaamisen muutkin tahtoisivat nähdä. :)
   
 17. Chips 71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liverpool f.c.
  HIFK
  Sanotaan nyt suoraan , että en haluaisi tavata ketään teistä :)
   
 18. Janos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, ÄTPPOMK
  - JHag ehdottomasti, aina niin räväkkä kantaaottavillaan teksteillään mutta silti niin asiallinen :)
  - girlzilla15, ilman muuta :p hauskaa olis..
  - IFK- faneja ehdottomasti ois kiva nähä ja keskustella erinnäisistä asioista (BigRedBob, Moto, Tatzka... Hirveestihän noita on..
  - Sakke 35 ja BidReds#22 pelkästään nickinsä takia ;)
  - Kaikki kärkeviä ja järkeviä tekstejä kirjoittavat, mm. Oiva, Jagr68 jne...

  JHag, ET HAUKU JANOS VALMUSTA MINUN SILMIENI EDESSÄ! :mad:

  etkä Sakari Linforsia... :rolleyes:
   
 19. Old TJ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Paljonhan täällä on asiallisia ja perusteellisia kirjoittajia joiden kanssa olis kiva vääntää peistä ja keskustella lätkästä. Toisaalta jos vain yksi olis mainittava niin silloin varmaankin nuoli osuis oman joukkueen kannattajaaan ja siltä tiimoilta mielelläni varmaan meille kaikille niin "rakkaan" rautatieläisen - railwaymanin kanssa voisin rupatella pizzan/pihvin/tuopin yli.

  Old TJ
   
 20. Allu Jäsen

  Haluisin tavata Flintstonen. :)
   
 21. Sokos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  1. Baritoni
  2. Cannibal
  3. kuningas
  4. Tohtori Sykerö
  5. Tommy AKA Haas

  Haukka - Älykäs peto

  Olen kone alias hot cone. Lennän taas niinko Tommy Haas, vain pelko on uhkani. Olen juppihippipunkkari ja vaihdan maisemaa......

  Sokos In Memorian 2002

  byy. Shake that thing like Sokos
   
 22. Aksu Jäsen

  En välttämättä halua nähdä ketään, mutta tavallaan kiinnostaa sekä Therefin että Lapan henkilöllisyydet. Ensimmäisen luulen tietäväni, mutta jälkimmäisestä ei mitään aavistusta.
   
 23. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  En haluaisi välttämättä tavata ketään. Homman idea toimii paremmin, kun ei tunne porukkaa henkilökohtaisesti. Tai ainakin luulen niin.
   
 24. Jii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  musta & valkoinen
  Täähän on vähän niinkuin chatteillessa: voi kuvitella toisesta yhtä sun toista ja voi väittää itsestään yhtä sun toista. Joten miksi nähdä kasvotusten ja pilata illuusio.

  nimim. 198 cm atleetti, jolla on Einsteinin ulkonäkö ja George Clooneyn älykkyys ... ei kun toisin päin.
   
 25. hermano Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät. Kiekko-Laser.
  Re: No hei

  Lainaus:
  No kattos. Voin tarjota. Vaikka seuraavan kerran kun laahustat Raksilaan Jokereita katsomaan.

  ...jos sanot että Stenius on aivan llloistava selostaja...