Kenen tunnetun henkilön kanssa olet jutellut?

  • 56 778
  • 339

Glove

Jäsen
Lisätäänpä omaan listaan pari muusikkoa, nimittäin semmoinen kaksikko kuin M. A. Numminen ja Pedro Hietanen.
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Johanna Kurkela nyt tulee ekana mieleen. Ja Viikatteen äijien kanssa tuli kerran vähän aikaa bäkkärillä höpistyä. Täydennän listaa kun muistuu muita mieleen.
 
Olen jutellut vaikka kuinka monen tunnetun henkilön kanssa. Tapauksille tyypillistä on se, että tunnetut henkilöt eivät juttele takaisin ja poistuvat yleensä paikalta jokseenkin vaivaantuneen oloisina.
 

Beeman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaughan Rangers
Minä ja Hjallis liikennevaloissa Lönkalla kesällä 2008:
H tuijottelee meikäläisen karskin miehekästä olemusta...
B: "Harvoin, jos koskaan, olen nähny yhtä kyrvän näköstä jätkää."
H kääntyy katselemaan muualle. Odotin niin kiihkeän miehen maineessa olevalta sällilltä jotain comebackia mutta paskan möivät.

Lukeekohan ne tämän jokereiden toimistolla ja tulee kostamaan?

Ps. Niin ja tulihan tuossa pari vuotta sitten filosofoitua Petteri Ahomaan kanssa ravintola Centralin huussissa. Varsin joviaali persoona. Tarjoilijat taisivat Ahomaan porukan isänmaallisesta yhteislaulusta olla eri mieltä ja poistuvat miehen paikalta.

Duunin kautta tulee oltua jossain määrin julkimoiden kanssa tekemisissä, mutta eipä niistä sen enempiä.
 
Viimeksi muokattu:

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Lisätäänpä omaan listaan pari muusikkoa, nimittäin semmoinen kaksikko kuin M. A. Numminen ja Pedro Hietanen.

Ihan mielenkiinnosta, itse kun on duunin puolesta tullut nimenomaan aika monen tunnetun muusikon kanssa hoidettua asioita (ja kyllä, siinä sivussa usein juteltuakin) niin minkälaisen kuvan sait Nummisesta? Nimittäin kerran oli meidän lafkan kanssa tekemisissä ja mahdollisesti ylimielisin ***** mitä on tullut noissa hommissa vastaan, vaikka aseman puolesta monilla olisi siihen sentään vähän paremmin varaa. Kiinnostaa että oliko häiskällä huono päivä tai käyttäytyy noin nimenomaan työasioissa, vai onko meininki aina tuo.
 

ardou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1988
Tähän saisi listaa vaikka millä mitalla (tosin lista täyttyisi noista SM-Liigan pelaajista.)

Mainitaan nyt muutama mielenkiintoinen. Dwayne Rolosonille tuli avauduttua kun kaveri etuili meikää baaritiskillä. Hall Gillin kanssa tuli juteltua niitä näitä myös baarissa. Matt Nickersonin kanssa juttelin jonkun aikaa vuosi pari sitten kun hän kärsi sitä pitkää pelikieltoa. Ennakkokäsitys tyypistä oli negatiivinen, mutta jutustelun jälkeen mielipide muuttui!

Viime viikonloppuna tuli juteltua Virtasen Jukan, Ressu Redfordin ja Jaajo Linnanmaan kanssa. Jaajo oli kyllä mielestäni mukava.

Niemelän Markuksen kanssa tulee juteltua aina kun törmätään. Siinä olisi edustava suomalainen Formulakuski jos sinne asti pääsisi.

Pamela Anderssonin kanssa tuli kanssa vaihdettu jopa pari sanaa tuossa pari vuotta sitten RMJ:ssä.
 

Balrog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Erilliset saarekkeet
Hollannin kuningatar Beatrix, Ben Johnson, James Brown, Robbie Williams, Gunnarit (enampi Slash ja Axl kun muut), Henry Kissinger, Gary Player, Natalie Gulbis, Katarina Witt, Kekke Rosberg, JJ, Mika Salo, ja Hakkinen, Tommi Makinen, Doug Gilmore, ruhtinas Albert, Midnight Oil:n laulaja Peter Garnett, Mohammed Al-Fayed, George Soros, Curt Lindstrom, joukko HIFKn 90-luvun pelaajasuuruuksia ja joukko turhaakin turhempia eturivin poliitikkoja.

Ihan vaan keta tuli ekaks mieleen. Onhan noita.

Onhan noita vaikka kuinka paljon...

James Brown
Axl Rose, Slash (ja muut Gunnarit)
Ben Johnson
Katarina Witt
Prinssi (Ruhtinas) Albert
Kuningatar Margaret
Mohammed Al-Fayed
Keke R
Mika H
Mika S
JJ
Tommi M... (naita on vaikka kuinka paljon)
Kolli, Sakke, Hagman, Pepe.... jne jne
Robbie Williams (& muut Take Thatista)
Henri Kissinger
Katherine Graham
Gary Player
Tom Watson
Natalie Gulbis
Lukuisia EU-poliitikoita
Franz Beckenbauer
Lothar Mattheus
Pierre Littbarski (& pari muuta Saksan MM-1990 joukkueesta)
Ruud Gullit
Marco Van Basten (& pari muuta Hollanin sen ajan joukkueesta)
Ben Harper
Erkki Liikanen (kummatkin)
Larry Pounds (& sen ajan KTPlaiset)

...en tieda, en jaksa miettia enempaa. Noita on aikalailla muitakin...

Aika mielenkiintoinen ketju, Mats Bedölla on kyllä kunnioitettava lista..
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Aika tymä listausketju. Voisin vaikka aloittaa Prinssi Albertista ja Sergei Bubkasta, sitten siirtää Janina Frostelliin (nyk. Fry) ja Helena Karihtalaan (os. Säkkinen) ja kaikkea siltä väliltä. Esim. Bedön listasta saa jo parikymmentä kiinni. Sulkekaa ketju.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Joni Ortio ja Ari Vuori tulevat äkkiseltään mieleen. Joku voisi sanoa, että onpa pieni ja piskuinen lista. Ei ole ollut tarvetta haastella joutavia isoille kihoille, miksi heitä minun kanssani kiinnostaisi turista? Nämä siis kasvotusten juteltuja. Internetin kautta tulisi pari nimeä lisää listaan, mutta niitä ei lasketa.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Älkää sulkeko vielä, koska viikonloppuna kävi Silja Linellä niin, että siellä oli Pandora esiintymässä. Keikan jälkeen vaihdettiin röökikopissa kuulumisia. Myös Dr. Albanin kanssa olen keskustellut, ja sekin tapahtui laivalla.

No nyt voi sulkea.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Kari Takko ja TosiFani. Ovat muuten eri henkilö.
 

SamTheMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Tämän vuoden puolella:

-Sami Hyypiä
-Jere Lehtinen
-Sami Hedberg (ei, en joutunut kohteeksi showssa...)
-Niklas Bäckström
-Jarmo Kekäläinen
-Timo Soini

-Monta Jokereiden pelaajaa

Ja tietysti henkilökohtaisesti ylivoimainen ykkönen tapaamistani tunnetuista henkilöistä:

-Pekka Pouta!

Joskus muutoin vaihtanut pari sanaa:

-Jari Litmanen
-Sedu
-Cheek
-Risto Kaskilahti
-Oskari Saari

Vähän hölmö listaus, mutta tulipa tehtyä, kun ei noita nyt niin kauhean montaa ole. Onhan siinä omalla tavallaan hieman erilainen fiilis, kun juttelee jonkun kanssa, kenet on nähnyt vaikka vain telkkarissa aikasemmin. Ihmisiäkin ne julkkiksetkin pitkälti ovat.

Vähän harmittaa, etten koskaan ole törmännyt suuremman luokan julkkiksiin, saati sitten päässyt keskustelemaan heidän kanssaan.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Tunnetun henkilön määritelmä on niin lavea, että hankala tähän on listata kaikkia mahdollisia, en edes muista kaikkia. Samassa työyhteisössäkin (tosin ei siellä, missä minä olen) ei tarvitse kuin nakata kivi työntekijäjoukkoon ja se osuu kipeästi kopsahtaen johonkin runoilijaan, kirjailijaan, levyttäneeseen muusikkoon, tietokirjailijaan tai ties mihin vastaavaan. Levyttäneitä muusikoita on kaveripiirissäkin.

Tosin tästä väestä aniharva on ns. julkkis tai mitenkään sellaiseksi haluava. Monet kun haluavat olla esillä korkeintaan töidensä ja taiteensa takia jos silloinkaan sen sijaan, että hinkuisivat ns. tunnetuiksi henkilöiksi. Sellaisten henkilöiden kanssa en edes haluaisi jutella, jotka haluavat vain julkisuuteen ja naamansa lehtiin. Turhien julkkisten kategoria ei kiinnosta, ja ylipäätään ei minuun tee vaikutusta kenenkään julkisuusaste. Teot ratkaisevat.

On juttelutuokioita koettu kaikenlaisia, mutta mitäpä niitä listaamaan, Mats Bedön listan jälkeen tämän ketjun olisi voinut jo pistää muutenkin lukkoon. Ei siitä puutu enää kuin Kekkonen, Kekkonen, Kekkonen...
 
Viimeksi muokattu:

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Onhan siinä omalla tavallaan hieman erilainen fiilis, kun juttelee jonkun kanssa, kenet on nähnyt vaikka vain telkkarissa aikasemmin. Ihmisiäkin ne julkkiksetkin pitkälti ovat.

Vähän harmittaa, etten koskaan ole törmännyt suuremman luokan julkkiksiin, saati sitten päässyt keskustelemaan heidän kanssaan.

Niin no, ei eivät ne isommat tähdetkään yleensä sen kummallisempia ole, varsinkaan jos he ovat tähtiä sen takia että he osaavat jotain ja ovat tehneet kovasti töitä eivätkä sen takia, että he nyt vain ovat julkkiksia. Jälkimmäiseen kategoriaan ei tietysti kannata aikaa haaskatakaan.

Minä pyrin jättämään "tv:stä tutut" ja muut vastaavat rauhaan jos heihin jossain törmään, koska yritän kuvitella itseni siihen tilanteeseen, että olisin jossain omissa oloissani ja sitten joku tuntematon tunkisi iholle sössöttämään jotain turhaa. Ei sen puoleen, että tulisi, koska en ole minkään valtakunnan julkkis, mutta näin yleisesti ajatus tuntuisi ikävältä.

Jätin Raimo Helmisenkin ja USA:n suurlähettilään Bruce Oreckinkin rauhaan, kun miekkoset kerran olivat Tampereen jääkiekkomuseota kiertämässä samaan aikaan kuin minä. Kumpaakin kunnioitan, Raipea tietysti enemmän, ja osoitin kunnioitukseni siten, että pidin hajurakoa. Tosin varmaan Oreckin pari kaapinkokoista bodyguardia olisi ampunut aivoni pihalle, jos olisin Oreckin luo sännännyt äkisti.

Tasan kahden ihmisen kohdalla olen antanut periksi ns. sisäiselle fanipojalle ja pyytänyt nimmareita muun jutustelun ohella, vaikka professionaalimpi ihminen olisi nekin varmaan jättänyt pyytämättä. Toinen oli Rob Halford ja toinen Kai Hansen.
 

SamTheMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Minä pyrin jättämään "tv:stä tutut" ja muut vastaavat rauhaan jos heihin jossain törmään, koska yritän kuvitella itseni siihen tilanteeseen, että olisin jossain omissa oloissani ja sitten joku tuntematon tunkisi iholle sössöttämään jotain turhaa. Ei sen puoleen, että tulisi, koska en ole minkään valtakunnan julkkis, mutta näin yleisesti ajatus tuntuisi ikävältä.

Lainasin vain olennaisimman kohdan, sillä tästä olen kanssasi hyvin paljon samaa mieltä. Tuosta listastani oikeastaan vain Timo Soinin seuraan olen "tunkenut" ja tämäkin tapahtui kaveriporukassa, kun joku halusi yhteiskuvan Status Quon keikalta Soinin kanssa. Muuten jokainen noista on ollut enemmän tai vähemmän duunin kautta tai yhteisestä illanvietosta seuranneita keskusteluja.

Telkkarista tuttuja julkkiksia näkee lähes joka päivä jossain päin Suomea ja jotenkin voin myös hyvin kuvitella, että jokaiselle vastaantulijalle he eivät jaksa alkaa kuulumisiaan kerrata. Varsinkin, jos kyse on täysin tuntemattomista ihmisistä, jotka ovat nähneet "julkkiksen" ruudun takaa muutaman kerran ja olettavat näin tuntevansa kyseisen ihmisen.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Onhan noita, mutta sanotaan lätkän kannalta mielenkiintoinen Igor Larionov.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Politiikan/kirjallisuuden puolelta Lasse Lehtisen kanssa tulee vaihdettua muutama sana lähes päivittäin. Fiksu kaveri demariksi. Ville Itälän himassa Brysselissä on keskustelu lätkästä akselilla Hki-Tku. Legendaarisen Matti "Mölli" Keinosen kanssa myös lätkästä viskilasien ääressä lentokoneessa. Musapuolelta tulee mieleen Tokela ja Andy. Respect molemmille. Urheilupuolelta Pasi Rautiainen ja toimittaja Kari "The Pine" Mänty.
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
- Ville Peltonen
- Martti Ahtisaari
- Isä Mitro
- Pepe Willberg
- Heidi Kyrö
- Samu Haber
- Satu Hassi
- Ben Zyskowicz
- Jarmo Kekäläinen
- Raimo Summanen
- Juice Leskinen
- Sofi Oksanen
- Gustav Hägglund
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Onpahan muuten turhaakin turhempi listaustopic, mutta "pädetäänpä" nyt silti (tai kenties juuri siksi) siltä osin kuin mieleen tulee. Pari oli joukossa sellaista joista mietin että lasketaanko, että ovatko tarpeeksi tunnettuja:

- Sami Hedberg
- Simo Frangen
- Jukka Laamanen
- Tomi Joutsen
- Herra Ylppö
- Ben Zyskowicz
- Pekka Haavisto
- Ali Jahangiri (onko tarpeeksi "tunnettu" että lasketaan?)
- Joonas Nordman (onko tarpeeksi "tunnettu" että lasketaan?)

Ohhoh.. on muuten pelkkiä miehiä, mutta yhtäkään naispuolista ei vain kerta kaikkiaan tullut nyt tältä istumalta mieleen
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Äkkiseltään tulee mieleen:

- Martti Ahtisaari
- Jyrki Katainen
- Jutta Urpilainen
- Timo Soini
- Paavo Väyrynen (kysyi multa missä täällä on vessa)
- Erkki Tuomioja
- Paavo Lipponen
- Paavo Arhinmäki
- Ilkka Kanerva
- Pate Mustajärvi
- Reijo Salminen
- Tapio Suominen


+ kiekkopiireistä aika helvetin monta pelaajaa, valmentajaa ja muuta tyyppiä.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Jos muutaman sanan vaihtaminen katsotaan juttelemiseksi niin tunnetuin henkilö kohdallani lienee Jared Leto. Juhani "Tami" Tamminen tulee hyvänä kakkosena.
 

scholl

Jäsen
Miten joku voi muistaa kenen kaikkien tunnettujen henkilöiden kanssa on jutellut ja toisaalta entä jos ei sano nimeään niin mistä voi tietää, että se henkilö on tunnettu?
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eihän noista millään muista, kun sanaparin vaihtanut, niin ei jää mieleen. Johonkin Mats Bedön listaan ei kykene edes. Tulee vaan mieleen, että kyseinen nimimerkki taitaa olla jossain merkittävässä asemassa, sillä joukossa on kyllä sellaisiakin nimiä, joita ei niin vain lähestytä, käsittääkseni:)

Kirjallisuuspiireistä tulee mieleen lähinnä Veikko Haakana ja Erno Paasilinna. Ihan henk.koht. tasolla ajatellen omia räpellyksiäni sain palautetta etenkin Haakanalta. Ai niin..Johanna Jokipaltio taisi olla joskus kritisoimassa piirustuksiani. Vähemmän tunnettuja taiteilijoita en ala edes luettelemaan, kun ei niitä täällä kuitenkaan tiedetä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös