Kenen tunnetun henkilön kanssa olet jutellut?

  • 56 777
  • 339

M10

Jäsen
Viime lauantaina istuskelin ja juttelin hämeenlinnalaisessa yökerhossa erään tännekin kirjoittavan, mielipiteet kahtia-jakavan Urheilulehden toimittajan kanssa.

Keskustelun aiheitamme olivat mm. koirat ja Juhamatti Yli-Junnila.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olkku kirjoitti:
Olli-Pekka Heinonen

edit. lisätty listaan Kari Makkonen
O-P Heinosen kanssa, tosin ennen kuin hänestä tuli valtakunnallisesti tunnettu henkilö. Kari Makkosen kanssa muutaman kerran puhelimitse. Markku Tähtisen kanssa tuli myös kerran rupateltua.

Niin ja sitten puolustusvoimien ylikapellimestarin Harri Saksan kanssa.
 

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Marko Annala (Mokoman laulaja) on ainoa jonka kanssa on tullut heitettyä vähän enemmänkin juttua. Muuten nuo julkkisten kanssa juttelut ovat olleet niin lyhyitä hetkiä tyyliin nimmari ja pari sanaa että eipä noita oikein viitsi laskea.
 
Morrow10 kirjoitti:
Keskustelun aiheitamme olivat mm. ...Juhamatti Yli-Junnila.

Yli-Junnilasta tulikin mieleeni hänen kanssa käymäni keskustelu tässä pari viikkoa takaperin. Ei tiedä onko niinkään tunnettu henkilö, mutta harvinaisen vittumainen kaveri ainakin. Mikäköhän sitäkin vaivaa?
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Ted Raikas kirjoitti:
Murmeli kirjoitti:
Rakel Liekin.
Olen kateellinen, oikeasti.

Pientä. Seurasin viime kevään ratkaisevaa SM-finaalia Hartwall Areenalla kyseisen neidon vieressä istuen ja mukavia jääkiekosta rupatellen. Siis sen verran mitä kynsien jyrsimisen lomassa pystyin eli kerkesin, vähän turhan jännä peli oli.

Hieno päivä siis kaikin puolin oli tuo 17.4.2005.
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mängimies kirjoitti:
Yli-Junnilasta tulikin mieleeni hänen kanssa käymäni keskustelu tässä pari viikkoa takaperin. Ei tiedä onko niinkään tunnettu henkilö, mutta harvinaisen vittumainen kaveri ainakin. Mikäköhän sitäkin vaivaa?

Ihan samaa kuullut, kun kävin inttiä samaan aikaan Parolassa. Kusipään vikaa taitaa vähän olla.
 

C.Simon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Illuminati
Pertti

Jason Williams + monia muita.

Pertti Koivulaa lupasin painaa turpaan kun kusi joskus grillijonon vieressä. Kyseessä siis ei ollut keskustelu, koska Pertti ei vastannut mitään. Lupauksestani huolimatta jätin homman sikseen koska huomasin olevani rauhan mies. Pertille terveisiä!
 

siesta

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, KooKoo
Wirtasen Tonin kanssa olen jutustellut muutaman kerran. Mukava kaveri.

Olen vaihtanut muutaman sanan myös itse joulupukin kanssa. Mukava mies hänkin.
 

JayV

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hectorille myin kalsarit Stockan kesäapulaisena aikoja sitten. Kysyin että käteisellä vai luotolla ja vastaus oli että käteisellä, kiitos. Jännitti niin pirusti, etten muistanut kysyä milloinkas se seuraava levy ilmestyy.

Kaikissa muissa julkkistapaamisissani en ole saanut aikaan puhekontaktia.
 

Popov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Työni puolesta olen jutellut seuraavien kanssa: Raimo Häyrinen, Antti Kalliomäki, Aki Heikkinen, Toni Latvala, Minna Nikkanen, Birgitta Ivanoff, Tomi Markkola sekä Jean S. -yhtyeen laulajat. Lisäksi olen muutaman sanan vaihtanut Matti Monosen ja Mikko Latvalan kanssa.
Vapaa-ajalta ei muistu muita kuin Saran laulaja Jorma. Kerran Provinssirockissa puhuimme Ere Kokkosen kaksoisolennon kanssa ja muutamat kuvittelivat miehen oikeasti olevan Ere. Ja samalla reissulla kättelin Simo Frangenia.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Popov kirjoitti:
Ja samalla reissulla kättelin Simo Frangenia.

Tästä muistui mieleeni tilanne keväältä 2003, kun oikeasti vittuunnuin kännyköiden olemassa olosta. Frendin kanssa oltiin katsomassa Areenassa MM-hokimatsia Suomi-Slovakia ja kun oli käteinen lopussa, pidettiin siinä sitten autossa sellaista punaviini kioskia : )

Erätauoilla aina käytiin ottamassa lasilliset auton takakontilla punkkua. No, toisella erätauolla käveltiin kohti Länsi-Pasilaa ja parkkialuetta. Punaviini ja kahden erän MM-huuma olivat tehneet tehtävänsä, nousuhumala oli hyvässä vauhdissa. Sitten siinä YLEN nurkilla vastaan kävelee Simo Frangen! Hitto näin Mansen moottoriturvan jo 50 metrin päästä ja heti välähti - nyt heitetään "läppää" Simon kanssa. Ja kuinkas ollakaan, kun Simo tulee kohdalle, huomaan että kännykkäänhän se tietysti höpöttää ja niin tärkeän näköisenä, että järki aivoissa voitti nousuhumalan ja päätin olla häiritsemättä. Mutta kyllä harmitti. Alivaltiosihteeriä kun on tullut kuunneltua jostain 90-luvun alusta ja muutenkin Frangenin uraa seurattua, niin olisi kiva ollut nähdä millaista juttua äijä heittää livenä. Olipahan taas pitkä stoori näinkin pienestä asiasta. No elämä on.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Viimeksi tuli turistua pitkään Maj Karman Herra Ylpön kanssa joka Mikkelin keikan yhteydessä liittyi seuraamme kirjaston puistoon, harvinaisen sympaattinen hahmo. Popedan ex-rumpali Kari Holmin kanssa on tullut turistua myös pitempi tovi. Ex-juoksija Tapio Kantanen on lähisukua joten mainitaan myös hänet. Lukuisia ex-MP:n pelaajia on tullut myös kiusattua mainitaan nyt Jussi Jääskeläinen, Juuso&Jokke Kangaskorpi, Jyrki Huhtamäki..

Muutaman sanan vaihtoja ei liene lasketa..

Ps. Lisätään Sentencedin Vesa Ranta, Tumppi Varonen, Klamydian Vesku..
 

Tep

Jäsen
En oikeastaan kenenkään. Mutta jos sähköpostin välityksellä jutustelu lasketaan, niin sitä on tullut harrastettua loistavan Ankka-piirtäjä Don Rosan kanssa. Mukava heppu.
 

Jotva

Jäsen
Tässä tulee listaa laidasta laitaan, ainakin vanhimmat palstalaiset tunnistanevat kyseiset julkkikset, junnuille ei jaksa enempää esitellä:

Aimo Mäkinen, Heikki Hietamies ynnä perheensä, Arja Koriseva + siskonsa, Joel Hallikainen, Reijo Taipale, Päiviö Pyysalo, Tauski Peltonen, Mikko Alatalo, Taikuri Luttinen, Marita Taavitsainen, Tommi Mäkinen. Ai niin ja tietysti Vepu Surenkin ja Marco Poulsen.

Kai niitä vielä muitakin olisi, mutta tässä nyt alkuun.
 
Suosikkijoukkue
D-Kiekko, Teräs-Kiekko, Eka-Kiekko
Niin ja tietenkin lapsuusvuosina on törmätty, muistaakseni Kemissä vieläpä, Tenho Saurén- vainaaseen. Eli itseensä konstaapeli Reinikaiseen siis.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Irwinin bändin rumpalin Hessun kanssa olen jutellut ja pelannut biljardia baarissa. Hän sanoi pelanneensa Vesku Loirin kanssa biljardia ja yhden ainoan kerran voittaneensa Veskun ja hävinneensä >100 kertaa.

edit. Olisi pitänyt vaihtaa muutama sana Krista Järvisen kanssa, kun kerran samassa lukiossa olimme. Siinä vaiheessa en tiennyt hänen ryhtyvän missiksi.
 
Viimeksi muokattu:

iso-D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Sedu
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
The Penan

EDIT: ja Jari Laihon
 

Vesku

Jäsen
Olen saanut tavata Ilveksen aktiivipelaajia (nuoria ja vanhoja, koti- ja ulkomaisia) ja johtoporrasta johtoporrasta.

Ei niillä muilla tapaamisilla niin väliä.
 
Viimeksi muokattu:

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Olkku kirjoitti:
Minna Haapkylä, Timo Koivusalo elokuvaihmisistä. Jouni Rinne, Ismo Villa, Jarmo Kuusisto, Matti Forss, Matti Keinonen, Teppo Rastio, Esa Keskinen, Hannu Virta, Hannu Jortikka, Jari Korpisalo, Jouni Vento, Kari Takko, Veli-Pekka Ketola, Esko Nokelainen, Kari Makkonen jääkiekkopuolelta. Risto Leino, Asko Tanhuanpää toimittajia. Pirkko Työläjärvi, Olli-Pekka Heinonen, Iiro Viinanen, Sulo Aittoniemi poliitiikasta. Useat Turenkilaiset julkimot muissa puitteissa. Kaikkien kanssa olen todellakin keskustellut, ei mitään nopeaa moivaan hommaa.

edit. lisätty listaan Kari Makkonen

Lisäämpä listaan, dementian helpottaessa.

Porilaisesta musiikista tuttuja. Veikko Lehtiranta (yön orig. rumpali), sekä Dingosta tuttu jonttu. Kiekkopuolelle lisäilen. Jari Laiho, Jari Rastio, Arto Heiskanen, Jarmo Myllys ja Jukka Tammi.

Einomiehelle. Olen asunut nuoruuteni Eurajoella, joten myöskin tunsin Olli-Pekan, jo luokkakaverina.
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
Mika Kallion kanssa tuli Brnon osakilpailussa juteltua pitkät pätkät. Todella mukava heppu ja osaa kyllä tuon PR-puolen erinomaisesti. Onnea Mikalle ensi vuoden MM-sarjassa!
 

MiikaL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Alexi Laihon kanssa juttelin vuoden 2004 Sauna Open Airissa. Melkoisessa tuiskeessa kaveri oli, mutta uudesta tulevasta levystä vaihdettiin jo silloin sananen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös