SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, "Respect all, fear none", Stars, Pool
Niinpä. Siitä se ns IFK viha silti alkoi. Stadissa pelattiin.
IFK-viha on mielestäni mahtava juttu, se on johtanut moniin hienoihin keskusteluihin oikeassa elämässä vuosikymmenien aikana. Huolestuttaa vaan että se vähenee koko ajan.
 
"Let the wind carry you home
Blackbird, fly away
May you never be broken again"

Samppakalja69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Hifkin kelkkaan hypittävä, mukavan fyysistä ja kovaa peliä vaikka toista pelkäsinkin koronan jäljiltä. Olisi ollut unelmavastus Ipaa vastaan finaaleissa mutta saavat nyt sitten ottaa Lukkoa vastaan sen kultaisen ja Raipe kerää jämäpronssit.
 

Sniper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Timo Suden kääntölämäri
HIFKin wagonissa ollaan. Ei sinänsä ole Tepsiä tai Lukkoakaan vastaan mitään. Ilveksen miehenä Tapparan menestys ottaa aina koville.

Vuoden 88 keväällä pelattiin vaan yksi välieräottelu, joka on ikuisesti jäänyt mieleeni, ja HIFK voitti siinä pienen palan pienen Ilvesfanin sydämestä, tai no ikuiset sympatiat ainakin. Äitee oli kova Tapparafani, tai on edelleen, ja vei minut sitten katsomaan Tappara-HIFK välieräottelua. Pelihän päättyi Tapparalle 15-3, mutta HIFK pisti pystyyn sellaisen shown tuossa matsissa, että oli siinä pienellä pojalla ihmettelemistä. Hämärät muistikuvat, että helsinkiläisillä olisi ollut koko ajan 4-5 ukkoa jäähyboxissa, ja otteet oli melko railakkaita. Tapparan molari Draper mm. ajettiin pystyyn siinä. Timo Susi jäi myös mieleen hienolla kääntölämärimaalillaan Tapparalta. Kuulemma nauroin itseni uneen tuona iltana kotosalla, sen verran oli hauskaa tuossa pelissä. Tämän takia HIFK, vaikka 98 finaalit toivatkin sympatioihini hetken särön.
Oltiiin samassa pelissä sitten katsomassa. Oli maalaiselle F-junnulle melkoisen avartava eka kokemus pääsarjalätkästä, kun heti alkuun näytettiin millä kaikilla eri tasoilla ottelua voidaan dominoida :D
 
Standardinmukainen allekirjoitus

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Manchester United
Yleiselle puolelle joku avaa ketjun ja tekee adressin. Sitä jaetaan urakalla ja 4pvän päästä ekassa finaalissa yleisöä. Saan kontakteilla ison allekirjoitus määrän.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Raipe ja TPS ehdottomasti
 
" HIFK ei ole ymmärtänyt tai halunnut ymmärtää toimintansa vahingollista merkitystä koko Suomen jääkiekolle." Tamhockey 28.11.2009

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jotenkin laimealta finaaliparilta tuntuu. Asetelmat, jännite, ei vyöry fanibussitkaan edes, takas kasitietä.
Tai no, voihan hakea sellaisia, että Pekka Virralla tietynlainen turkulainen leima ja Kalle Sahlstedt pyöri myös pitäjän akatemiatoiminnoissa ennen paluuta kotikaupunkiin.

Tepsin penkin takana Rintanen, Moisanen sekä taustalla Urama.

Juhani Jasu kaadellu Lukkoa ja hakenu pari kannua Tapparan paidassa eli sikäli ei mitään uutta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy