Suosikkijoukkue
Hartaat toiveet & Hukutetut haaveet
Jos Pelicans putoaisi tänään, niin toivoisin mestaruutta muille joukkueille tässä järjestyksessä: 1. Lukko 2. HIFK 3. TPS 4. Tappara
 
Exploring...​

Majoneesi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maria Huntington, KalPa
Oma listani olkoon:

1) Lukko - koska Peksi ja odotus Torontoakin pidempi
5) HIFK - koska HIFK
6) TPS - koska synkät ajat takana ja filantrooppiomistajien taskut syvät
9) Tappara - koska se kuitenkin voittaa
Välieriin jatketaan Lukon Wagonissa. Go Rauma! Muut jatkajat painottuivatkin vähemmän yllättäen listan alakaavioon.
 
Suosikkijoukkue
⚠Vaadin, että löylyhuoneen voi ignorata
Ei löydy vankkureita, jos Tappara putoaa. Ehkä IFK, jos joku pitää aseella uhaten valita.
 
Liity yhteiseen rintamaan! Vaadimme, että löylyhuoneen voisi piilottaa! Osoita tukesi kopioimalla lihavoitu teksti allekirjoitukseesi.

he’s like a lizard, the way a lizard takes his tongue and sticks it as far as it does and retrieves what it was trying to do - Paul Fenton, 2019

mackeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
täysin epäoikeudenmukaiset munkkimaalit
Tässä vaiheessa voin vielä sanoa toivovani Pelicansille mestaruutta, jos TPS jää laulukuoroon. Puolivälierien jälkeen tuskin olen enää samaa mieltä.
Samalla fiiliksellä mennään. Jos TPS ei näy finaaleissa, HIFK vieköön kirkkaimman pokaalin. Lukko ja Tappara eivät herätä minkäänlaisia tunteita ja kannattajatkin lähes pelkästään myötähäpeää ja antipatiaa.
 
Mielenkiintoista on ettei 11000 Turkulaista pärjää Sambaryhmälle. -nimim. "Pikkarainen" 15.03.2009

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Toivoisin että mestaruuden vie HIFK-TPS sarjan voittaja. Tapparalla on jo ihan tarpeeksi menestystä viime vuosilta ja Lukko ei herätä minkäänlaisia tunteita, mulle hajuton ja mauton joukkue (liekö korona iskenyt tai jotain...). Välierissä kuitenkin Lukon puolella
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kyllähän näistä vaihtoehdoista on pakko hypätä Lukon kelkkaan. Kaikki muut on kuitenkin äskettäin päässy kannua nostamaan.
 
#Freenahkis / #nahkisDidNothingWrong / #MakeJatkoaikaGreatAgain / #NotMyModerators
311218 / 191019 / 151119

Nas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ehdottomasti HIFK jo ihan Miron takia.
 
"Hyppytornin 5- 7 ½- ja 10-metrin hyppytasanteilta ei saa hypätä veteen." - ote tallinnassa sijaitsevan Kalev Spa vesipuiston järjestyssäännöistä.

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Lukko on tehnyt muutaman vuoden ajan hyvää työtä, eikä enää vain ostellut pelaajia. Virran ja Sahlstedtin projekti on näyttänyt etenevän suunnitelman mukaan. Jotenkin toivoisin sille palkintoa hyvästä työstä, mutta muutamien fanien hyvin ylimielinen asenne vaikeuttaa sitä merkittävästi.

HIFK on ollut aina yksi eniten arvostamistani seuroista ja sen fanitkin ovat yleensä säilyttäneet tietyn vastustajaa kunnioittavan linjan, eivätkä lähteneet esim. Ilvestä vastaan mihinkään junttimaiseen joukkueen nimittelyyn "kusiviiksiksi" tai muuhun alatyyliseen. Sillekin voisin suoda menestystä.

Nyt on kuitenkin pakko toivoa TPS:lle menestystä. Joukkue ei ole niin nimekäs kuin muut jatkoon menneet, mutta sitkeä kuin annos yläasteen tillilihaa. Nuoret saavat paljon vastuuta muutamien avainpelaajien rinnalla ja joukkue taistelee kovaa. Helminen leimattiin epäonnistuneeksi jo ennen kautta, mutta on näyttänyt kaikille epäilijöille täysikuuta. Toivottavasti vatsa ei ole vielä täynnä.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Karhubasket KEspoo sekä Crocodiles
Lugun vankkureihin hypätään. Nyt jos koskaan pitsinnyplääjien mahdollisuus mestaruuteen
 
Koskaan ei pidä tunnustaa sen ehtii myöhemminkin.

Bulvaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Yllättäen HIFK koska Kousa, Saarinen ja fanit.
 
"Oikein tuomio ei mennyt, mutta kiitokset tuomarille oikeudenmukaisuudesta."
Erään palstallekirjoittajan käsitys tuomaritoiminnasta.

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllähän se on tässä vaiheessa hypättävä Lukon wagoniin kun ei paljoa muitakaan vaihtoehtoja ole. Ehkä raumalaiset voidaan vihdoin päästää kärsimyksistään ja suoda heille vihdoin sen mestaruuden. Kyllä he ansaitsevat ainakin yhdet juhlat kerran vuosisadassa.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
En hyppää kenenkään bandwagoniin, mutta toivon kuitenkin suurelle Johtaja Virralle kaiken kokemansa jälkeen nyt sitä kaikista kirkkainta, mikä vielä sieltä Peksin palkintokaapista puuttuu.
 
Hanhinaamat valittaa ja jos ei kelpaa, niin aja bussis jäähallin seinään.

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
Kolme joukkuetta neljästä, jotka eivät ole ihan hetkeen juhlineet pystimarkkinoilla, että siinä jo mielenkiintoista lähtökohtaa mitalipeleihin. Oman vähäisen tietämykseni perusteella myös suon kaikille paikan nyt näissä pian alkavissa karkeloissa. Ei tarvitse kenkään olla huolissaan Liigan maineesta, sillä tulossa on aivan varmasti hieno huipennus kaudelle. Olkoon pelinopeus, olkoon kasvattasarja, olkoon pelaajavuoto Euroopan rahaliigoihin, olkoon pelintaso, olkoon suljettu sarja, olkoon mitä vaan. Näiden asioiden pohdinta on sitten myöhemmin. Nyt alkavat paikkansa lunastaneet kamppailla kirkkaimmasta ja minä ainakin odotan vesi kielellä, vaikkei siellä oma jengi olekaan. Kotimainen hoki kiinnostaa ja hassuahan se nyt olisi lyödä jarrut päälle kiinnostuksen suhteen, kun eka on reilun toista vuotta ja kahta kautta jännännyt, että onko meillä koko pääsarjaa enää. Kohta mennään!
 

Last Night a DJ Saved My Life
Je suis koronasika
Suosikkijoukkue
Los Wengeles - Newcastle United - TPS
Kyllä Lukon mestaruutta toivon. Mutta jos ei Lukko voita niin sitten Tps.
 
Ruotsalainen # 10, Jalonen # 12, Veivo # 14, Viuhkola # 24, Arbelius # 27, Huml # 71, Kames # 90

Hitsuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Raipelle menestyksen soisi, on niin sympaattinen.

Mutta lopultakin valinta on Lukko, tykkäsin Virran pelityylistä jo Kalpan aikana ja toivoin, että Ilves joskus pelaisi yhtä hianosti.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree!
Lukko voisi hoitaa, 58 vuoden odotus päättyisi..

Toivottavasti saadaan silti jännät pelit ja viihdettä kotikatsomoon. Finaalien vitospeli olisi kiva.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy