Caballero76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Muistan muutama vuosi sitten kun Virta alotti Raumalla. Silloinhan lukon peli ei ollu mitään mairittelevaa ja meno kait lytättiin kannattajienkin toimesta.
Luin sitte jonkun haastattelun, missä Virta ynnä joku muu lukon päättäjistä kertoi, että nyt ajetaan nuoria ja pelitapaa sisään, siinä menee aikansa, mutta aikataulussa ollaan. Puhuttiin 3 tai 4 vuoden projektista mikä olis tarkotus päättää mestaruuteen.
Nyt ollaan projektin loppuvaiheessa, finaalissa.
Se olis voinut olla jo viime vuonna, mutta hieno tarina pitkäjänteisyydestä ja suunnitelmallisuudesta, vaikka pelaajia onkin vaihtunut matkan varrella.
Hienot finaalit tulossa, tsemppiä molemmille.
 

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Eihän nuo ole pariin vuoteen pärjännyt. Parin vuoden tauon jälkeen joku muu kuin HPK voittaa.
Itsellä kyllä syönyt mielenkiintoa Liigaa kohtaan tämä HPK:n dominointi. Joku muu tainnut voittaa viimeksi joskus ennen aikaa lepakkoviruksen ja mörkömarkon.
 
"Ekonomien varsinkin voi leikata tuntuvastikin. Rahan teko ylipäänsä on täysin turhaa hommaa, sillä rahaa on aina sama määrä ja se vain kiertää - eivät siis tee yhtään mitään produktiivista." -ijuka

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomenmestarit 2021, Greta Thunberg
Ehdin jo kirjoittamaan viestini tänne, mutta kirjoitan uudestaan saadakseni sille enemmän näkyvyyttä kuin sivun viimeisenä viestinä on mahdollista saada.

Olen siis jäävi sanomaan tämän vuoden bändivaunuista, mutta mieluummin kannatan pitkän projektin ja pitkien urien huipennusta kuin hetken huumaa ja nuoria uria. Lukolla on sekä valmentaja että pelaaja, joilla on eniten liigaotteluita ilman mestaruutta. Miettikääpä sitä.
 

RäpyläRepe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bobs & vagene
Lukko koska:
- Pekka Virta, iso kunnioitus jo yli vuosikymmenen. Jotenkin kaunista, että Pekalla on vielä kulmat hieman hioutuneet ja hän vaikuttaa jopa pidettävältä ihmiseltä, jolla on muitakin tunteita kuin pettymys ja vitutus.
- Lukon pitkäjänteinen työ. Molemmat on ns. rahaseuroja, mutta Lukko on hoitanut asiansa kunnolla, eikä kyse ole mistään sattumasta tai suonenvedosta, vaan tähän pisteeseen on tultu oikeita asioita suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti tekemällä. TPS taasen on onnistunut tekemään tähtitieteelliset summat turskaa ja nyt sattui ns. arpa osumaan. En yllättyisi, vaikka ensi vuonna taas tekisi tiukkaa sääleihin päästä.
- Lukolla on monena vuonna viimeisen 10 vuoden aikana ollut mahdollisuus hyvillä joukkueilla vähän paremmille sijoille. Nyt kuitenkin viime ja tällä kaudella jopa ennakkosuosikin viitta ollut harteilla ja tulosta toivoisi tulevan.
- Onhan tuo pitkä odotus palkittava vihdoin mestaruudella, varsinkin kun se olisi täysin ansaittu. Vaikka taaperrusjaksojakin on ollut paljon, niin kyllä Lukon olisi pitänyt edes joku pytty jo kopata viimeisten vuosikymmenien aikana.

TPS:lle ja Raipelle voi pienet propsit antaa odotusten vääriksiosoittamisesta. Sillä ansaitsee kuitenkin vain hopeaa.
 
"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do we." - George W. Bush, 5.8.2004.
"Alkoholi tarpeissa määrin tuo esille kaikki humalan tunnusmerkit." -Urho Kekkonen

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
People's Front of Judea
TPS sais viedä kannun.

On aika lopettaa taas tuo Lukko fanien keuliminen ja puusilmäisyys.
Puusilmäisyys ei lopu vaikka tepsi voittaisikin mutta jos Lukko voittaa niin se keuliminen olikin objektiivista joukkueen paremmuuden arvostamista ja keulimisesta puhuminen Lukon vähättelyä sinulta.
Isot panokset siis vielä.
 
NOBODY expects the Spanish Inquisition!

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomenmestarit 2021, Greta Thunberg
Lukolla on sekä valmentaja että pelaaja, jolla on eniten liigaotteluita ilman mestaruutta. Miettikääpä sitä.
Korjaan. Lukossa on eniten otteluita ilman mestaruutta oleva pelaaja, valmentaja ja huoltaja.

Sepi > Raipe


 

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Vaikea, sillä kyllä tän voisi molemmille suoda. Vaaka kallistuu kuitenkin noin 62/38 Lukon puolelle. Päätty ast!
 
"Ekonomien varsinkin voi leikata tuntuvastikin. Rahan teko ylipäänsä on täysin turhaa hommaa, sillä rahaa on aina sama määrä ja se vain kiertää - eivät siis tee yhtään mitään produktiivista." -ijuka

Stouts77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vaikea valinta. Toisaalta TPS on ennenmuinoin voittanut pirusti mitaleita ja mestaruuksia, Lukko ei. Mutta siilti, ei vaan pysty Lukolle mestaruutta toivomaan, vaikka kuinka yrittäisi.

Joten TPS, Go For It! Ihan Raipen takia. Saisi tämä kärppä-kasvattikin ensimmäisen mestaruuden sitten 1980-luvun. Ja ekan valmentajana.
 
"Tunnelma hallissa oli kuin haudassa sillä erotuksella että haudassa ruumis mätänee nopeammin kuin mitä Jokeripelaajat liikkuvat luistimilla."

A Siente

Jäsen
Sen verran ärsyttänyt lukea Lukko vs Ässät kannattajien keskinäistä vääntöä, että toivon TPS:n vievän mestaruuden. Saa vielä jännittää voittaako Lukko enää koskaan mestaruutta. Mutta ei tuo maailmaa kaada, vaikka Lukko voittaisi. Kunhan nähdään tasokas finaalisarja.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
Ehdottomasti Lukko. Niin pitkä aika siitä ainokaisesta ja huikeaa duunia tehty viime kaudet+se satavuotias mummo, joka ollut katsomossa vuosikymmenet näkisi nyt vihdoin (jos elää) kun kanisteria nostellaan Raumalla.
 
en gÅng IFK alltid IFK!
Non,je ne regrette rien.

Stevie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Lukko. Seurassa ollaan tehty hyvää työtä ja nyt olisi aika ottaa se mestaruus pitkän tauon jälkeen. Ei pääsisi Ässä-fanitkaan enää kettuilemaan.
 

MrTriangle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pohdin pitkään, kummalle finaaliparista sympatiani antaisin. Lukko olisi loistava vaihtoehto. Mikä kasvutarina! En edes tiedä onko Lukko ikinä ollut finaaleissa. Nyt järjettömän kovan prosessin päätteeksi olisi ansaittu palkinto otettavissa. Pekka Virta kaikesta kritiikistä huolimatta tehnyt jäätävän kovaa duunia, ja olisi tuossa pientä tuhkimotarinan saumaa koronavääntöjenkin jälkeen.

Lopulta sympatiani kääntyvät kuitenkin turkulaisille. Näen tuossa legioonassa paljon samaa kuin omassamme: organisaatio, jolle on naurettu jo pitkään, joka ennen tätäkin kautta lytättiin. Armeija joka on voittanut kaikki ennakkoluulot. Ärsyttävä porukka, joukossa myös muutama ihon alle menevä kirjoittelija tällä foorumilla, mutta kenelläpä ei olisi? Ennen puolivälierien alkua Varmavuo kävi Radio Voiman ennakossa läpi ennakkoasetelmia lahtelaisten ja turkulaisten sarjan välillä, ja joukkueiden historia oli keskenään hämmentävän samankaltainen. Hoitakaa homma kotiin, turkulaiset, tässä on tarina jolle haluan kirkkaan lopun.

Ja toki TPS:n juhliessa mestaruutta pääsisin kertomaan, miten lopulta heidän ja Pelicansin välinen sarja oli moraalinen finaali ;)
 

Mad E

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
TPS.
Kovin suurta hurmosta ei finaali aiheuta, katson tulokset aamun hesarista.
 
Siivoan yleensä vain kerran vuodessa, jos on tarvetta.

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En ole pudotuspelejä oikeastaan edes seurannut, mutta nyt kun ollaan loppusuoralla, niin mielummin TPS.

Virta on aina vitittanut ja Lukko ei oikein ole koskaan tuntunut miltään.

Hunajata siis Raipelle.
 
"Tätä on järkyttävää katsoa" -Antero Mertaranta Suomi -USA välierässä.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy