Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En tätä pahalla kysy, mutta oletko oikeasti noin kassalla pelitapahtumista vai trollaatko vaan? Näkeehän tuon sokea kanakin, että Jokereita vastaan vihelletään todella usein, etenkin Moskovassa ja Pietarissa.
En näe tätä niin räikeänä kun ehkä sinä. Katson epäselvät pelit toiseen kertaan jolloin näkee asioita selvemmin. Se on selvä, että Moskovassa ja Pietarissa viheltää kotituomarit ja 50/50 tilanteet menee yleensä kotijoukkueelle, ihan niinkuin Hämeenlinnassa tai Lahdessa. En kiellä etteikö välillä tuomaritoiminta olisi paskaa. Tässä pelissä kotijoukkueelle 2 viheltämätöntä, mutta tuota viimeistä Jokereiden yyveetä pidin paikkojäähynä.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Puolustuspeliin terävyyttä ja huolellisuutta! Se auttaisi jo paljon. Löövi ollut luvalla sanoen Kaliniksen painajainen tänään.
 
Kaksinkertainen yhdyssana-pelin voittaja!

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Joopa joo, hyvää kulmissa pyörimistä, josta kiekko toimitetaan pakille, joka todennäköisesti laukoo ohi tai ensimmäistä ukkoa kohden. Jokereiden hyökkäyspelaaminen on pääosin niin kaavamaista kaartelua, että vastustajan on helppo puolustaa omaa aluettaan. Jos joukkueessa ois useampi Grantin tasoinen viivapeloite, niin homma voisi toimiakin.
 
JE SUIS ILVES

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Räsäselle valtavat propsit. Tosin voisi käydä ollin nyrkkeilykoulussa. A for effort though
 
Kuinka monta Hockey Hall of Famen jäsentä on lähtöisin teidän joukkueesta?

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Räsäselle peukkua. Kun kaverilta hyökkää takaata, niin iso pakki heitti heti hanskat ja kävi puolustamaan Jenseniä. Sääli vain, kun kaveri on Karelinin paineja katsellut ja painiaskeleet olleet sitä myöten paremmin hallussa. Muutenkin erän alkuun pari kovaa taklausta, kopissa vissiin joku puhunut isoja sanoja.

Ikonen suihkuun, mutta so not. Sen kanssa mennään ja hyvä vain, että kaukaloon ei tultu puhaltelemaan muniin. Nyt kävi näin ja taklaus ei mennyt nappiin, mutta sentään haettiin taklausta.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Nopeasti katsottuna tuomiot meni oikein. Ikosen hyökkääjälle ekstrakakkonen vitosen lisäksi, Räsäselle ilmeisesti pelkkä vitonen tappelusta.
 
Pöö

tonz@

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Jokerit, NHL:n suomalaiset
Onko Lööv -4 tänään?
 
"Vituttaa, vituttaa niin saatanasti, sama laulu ku eile." -Tero Lehterä 1.2.2020
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy