sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Pakko arvostaa Lauridsenia tuossa maalinedustalla. Siinä heiteltiin tätä kaverin smurffia kuin märkää rättiä, syönee miestä kun painivat niin eri sarjassa. Jos olisi ottanut nyrkit käyttöön, niin kaverista ei olisi jäänyt jäljelle edes tahraa jäähän.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pakko arvostaa Lauridsenia tuossa maalinedustalla. Siinä heiteltiin tätä kaverin smurffia yhdellä kädellä kuin märkää rättiä, syönee miestä kun painivat niin eri sarjassa. Jos olisi ottanut nyrkit käyttöön, niin kaverista ei olisi jäänyt jäljelle edes tahraa jäähän.
Lisäsin sen tärkeimmän, minkä unohdit.
 
Lauridsenille voisi tehdä vaikka 5 vuoden jatkosopparin. Lauridsenin ollessa pelissä mukana ei vastustajat paljon uskalla alkaa ryttyillä tai päätyvät makuupaikoille ja parhaassa tapauksessa naamakin voi olla vähän eri muotoinen pelin jälkeen.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En ymmärrä noita toivotaan toivotaan heittoja maalin takaa etukulmalle. Rauha, ja mylly pyörimään. Riskisyöttö vastustajalle ja aikaa kuluu kun vastustaja pääsee hyökkäämään.
 
En gång Turkish Airlines, alltid Turkish Airlines.

Tonny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KooKoo
Vituttaa toi Sipatsevi. Olis nyt perkele jäänyt sinne Ameriikkaan saatanan nhl-pakolainen.
 
"Maailmassa ei ole paljon parempia paikkoja pelata kuin Jokerit"
- Steve Moses #11

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Lööv taas vaihteeksi surkeasti tilanteessa. Tänään näitä on nähny häneltä ihan urakalla, ja tulostaululla näkyy tulos. Toisessa maalissa steppiliike peittämään näkyvyyttä ja päästämässä kiekon läpi, kolmannessa pujottelukeppinä, neljännessä turistina ottamassa ei-ketään ja viidennessä surkea viivapeli avasi tilanteen.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mites toi vika maali nyt meneekään sääntökirjan mukaan, tietääkö joku?

Veskari vaihdossa ja pelaaja maalivahdin alueella... maalivahdin ”häirintä”?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy