Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Ke 13.2.2019 Moskovan Dynamo - Jokerit

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Hera80, 13.02.2019 klo 13.49.

 1. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Riippuu, mikä joukkue tekee maalin *hymiö*

  Ei vaan, samat säännöt kai pitäisi maalivahdin alueen kanssa olla, oli siellä maalivahti tai ei.
   
  YamahaGPR tykkää tästä.
 2. ardou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuodesta 1988
  Lainaus:
  Ei se nyt ihan noin mene.
  Sääntö numero 185 kertoo seuraavaa: ”Jos hyökkäävä kenttäpelaaja on maalialueella sillä hetkellä, kun kiekko ylittää maaliviivan tason eikä hän millään tavoin vaikuta maalivahdin kykyyn torjua kiekkoa tai suoriutua torjuntatehtävästään kunnolla, maali hyväksytään.” Näin ollen ei kait tuossa mitään epäselvää ollut.
   
 3. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Mielenkiintoista miten nää tuomiot näissä maalitilanteissa on aina Jokereita vastaan. No tuomatit vetää tutusti aivan päin vittua. Lööv ja Kalnins myös aivan tuomareiden tasolla.

  Se peli olisi vähintään pitänyt viheltää poikki kun se dynamo jätkä seisoi siellä alueella vaikka kuinka pitkään. Kysykää vaikka Joensuulta.
   
 4. Museisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Juuri näin. Eiköhän se alueella oleminen liity maalivahdin häirintään. Ymmärsin, että tuossa lopun tilanteessa tarkastettiin, ohjattiinko kiekko maaliin luistimella. Hidastuksesta varmistui, että mailasta ohjautui.
   
 5. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Tätähän siinä tarkisteltiin. Maalivahdin alueella oleminen liittyy maalivahdin häirintään, nyt kun maalivahti oli keräämässä luitaan aitiossa, paha sitä on sieltä alueelta käsin häiritä