Ke 13.2.2019 Moskovan Dynamo - Jokerit

  • 13 440
  • 179

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En tätä pahalla kysy, mutta oletko oikeasti noin kassalla pelitapahtumista vai trollaatko vaan? Näkeehän tuon sokea kanakin, että Jokereita vastaan vihelletään todella usein, etenkin Moskovassa ja Pietarissa.
En näe tätä niin räikeänä kun ehkä sinä. Katson epäselvät pelit toiseen kertaan jolloin näkee asioita selvemmin. Se on selvä, että Moskovassa ja Pietarissa viheltää kotituomarit ja 50/50 tilanteet menee yleensä kotijoukkueelle, ihan niinkuin Hämeenlinnassa tai Lahdessa. En kiellä etteikö välillä tuomaritoiminta olisi paskaa. Tässä pelissä kotijoukkueelle 2 viheltämätöntä, mutta tuota viimeistä Jokereiden yyveetä pidin paikkojäähynä.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Puolustuspeliin terävyyttä ja huolellisuutta! Se auttaisi jo paljon. Löövi ollut luvalla sanoen Kaliniksen painajainen tänään.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Joopa joo, hyvää kulmissa pyörimistä, josta kiekko toimitetaan pakille, joka todennäköisesti laukoo ohi tai ensimmäistä ukkoa kohden. Jokereiden hyökkäyspelaaminen on pääosin niin kaavamaista kaartelua, että vastustajan on helppo puolustaa omaa aluettaan. Jos joukkueessa ois useampi Grantin tasoinen viivapeloite, niin homma voisi toimiakin.
 

Tonny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Propsit Räsäselle
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Räsäselle valtavat propsit. Tosin voisi käydä ollin nyrkkeilykoulussa. A for effort though
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Räsäselle peukkua. Kun kaverilta hyökkää takaata, niin iso pakki heitti heti hanskat ja kävi puolustamaan Jenseniä. Sääli vain, kun kaveri on Karelinin paineja katsellut ja painiaskeleet olleet sitä myöten paremmin hallussa. Muutenkin erän alkuun pari kovaa taklausta, kopissa vissiin joku puhunut isoja sanoja.

Ikonen suihkuun, mutta so not. Sen kanssa mennään ja hyvä vain, että kaukaloon ei tultu puhaltelemaan muniin. Nyt kävi näin ja taklaus ei mennyt nappiin, mutta sentään haettiin taklausta.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Olikos nyt todella femman paikka? Olisi kiva nähdä vielä uudestaan kerran tai kaksi..
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Loistavaa Ikonen ja Räsänen. Tällaista tarvitaan, jos näitä halutaan playoffeissa pärjätä.

Lisää vaan, Olli seuraavaksi tuhoamaan joku.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Nopeasti katsottuna tuomiot meni oikein. Ikosen hyökkääjälle ekstrakakkonen vitosen lisäksi, Räsäselle ilmeisesti pelkkä vitonen tappelusta.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
miten voi puolustus TAAS hajota noin helposti?
 

tonz@

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, NHL:n suomalaiset
Onko Lööv -4 tänään?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös