Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Hienoa nähdä, että Arizonassa panostetaan tähän kauteen ja jotenkin yllättävää kyllä nähdä Hall kojoottipaidassa. New Jerseyhin meni enemmän tavaraa kuin olin arvellut menevän joskin Devils pidättää tuota palkkaa ja nuo vuorot ovat ehdollisia, mutta hyvän vastineen saivat Hallista.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Positiivista ettei Hall mennyt Avs
 
Stanley Cup 2019 finaalipeli #7, 2-0 maali. Mäkinen -"Brad Marchand tekee itsestään pehmeän ja kapteeni rokottaa"
(1)
  • Tykkää
Reactions: avs

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Kerrankin hyvä tuo ehdollinen pick. Kunnolla portaistettu, jos tekee jatkot ja jos tulee lisäksi playoff-menetystä.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, PittsburghWaivereissa hieman liikehdintää tänään.

En jaksa nyt CBA:ta kahlata lävitse asian tarkistamiseksi mutta olisi ihan mielenkiintoista tietää onko Jetsillä sauma napata Comrie nyt takaisin ja lähettää suoraan farmiinsa mikäli ovat ainoa häneen kiinnityksen laittava joukkue. Vai muuttiko tuo välissä tapahtunut Comrien treidaaminen Coyotesista Red Wingsiin tilannetta vieden Jetsiltä tämän 'etuoikeuden' pois.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red WingsWaivereissa hieman liikehdintää tänään.

En jaksa nyt CBA:ta kahlata lävitse asian tarkistamiseksi mutta olisi ihan mielenkiintoista tietää onko Jetsillä sauma napata Comrie nyt takaisin ja lähettää suoraan farmiinsa mikäli ovat ainoa häneen kiinnityksen laittava joukkue. Vai muuttiko tuo välissä tapahtunut Comrien treidaaminen Coyotesista Red Wingsiin tilannetta vieden Jetsiltä tämän 'etuoikeuden' pois.Prashanth Iyer tuntuu olevan sitä mieltä, että Jetsin oikeudet menivät tuossa kaupassa Arizonan ja Wingsin välillä.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
No nyt saataneen vastaus eilen esittämääni kysymykseen Comrien suhteen. Eli jos Jets tuosta 30 päivän sisään lähettää hänet suoraan farmiin niin tuo aiempi kauppa ei kumonnut heidän tuon waiver-säännön mukaista etuoikeuttaan sitten.

Toki saattaahan se olla että antavat Comrielle mahdollisuuden ottaa kakkosmaalivahdin paikan Laurent Brossoitilta, jonka kausi on tilastojen valossa ollut todella huono (3.23 GAA ja .890 SV%).
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, AS Roma!
Mitäköhän nuo Granlundin veljekset ovat kesällä puuhaileet? Onko hajua missä reeniporukassa vetävät kesällä, Oulussa vai jossain PK-seudun porukassa?
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Eilen waivereissa olleet eivät kelvanneet kenellekään.

Samalla saatiin vastaus tuohon aiemmin esittämääni kysymykseen koskien Eric Comrieta. Eli tuo aiempi häntä koskenut treidi kumosi Jetsin 'etu-oikeuden' lähettää Comrie suoraan farmiin ilman uusia waivereita, sen jälkeen kun saivat hänet poimittua takaisin, mutta eipä tuo haitannut kun Comrie ei kelvannut nyt kenellekään. Detroitillahan oli tämä 'etu-oikeus' ollut nyt kun he Comrien menettivät waivereista takaisin Winnipegiin tuossa aiemmin, mutta eipä kelvannut Comrie sinne takaisin vaikka nyt farmiin lähettäminen olisi onnistunut heiltä ilman uusia waivereita. No nyt Comrie on sitten kotiutunut takaisin tuonne Jetsin AHL-joukkueeseen ja saanee loppukauden viettää yhdessä osoitteessa tämän alkukauden reissaamisen jälkeen.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Jos joku muukin on ihmetelly että koska on trade deadline niin vastaus on helmikuun 24. Eli vielä vähän aikaan saa odotella hulinoita.
 
Requiescat in pace. Kiekko-Espoo 1984 - 2016 Espoo Blues

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Posin kautta jokuu elää Vantaalla kuitenkin.

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames
Eipä kauaan tuo Picki pysynyt Buffalossa, sillä se on nyt Calgaryn. Vastineeksi tulee Frolik. Tarvetta taisi olla hyökkääjälle sillä puolustaja pelaa tällä hetkellä hyökkäysketjussa. Linkki uutiseen Sabres acquire Frolik from Flames
Tuohon tuli vielä sellainen lisätieto (Dregerin Twitter), että Frolik oli treidiä varten luopunut siirron estävästä pykälästään (NTC), joka hänen sopparissaan oli. Käsittääkseni siinä oli 10 jengin NTC, eli kaiketi Sabres oli listalla, mutta siirto saatiin kuitenkin pakettiin.

Toivotan Frolikille tsemppiä Sabresiin, toivottavasti saa sieltä vielä uutta vaihdetta sisään.
 

Pakastin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, TPS
Täähän on helvetin hyvä soppari.

Edit. Saa viel jonkun pickin deadlinel ku ei pääse pleijareihi.
Niimpä. Ei oo yhtään penniä liikaa eikä mitään menetettävää. Olispa Blake tajunnut saman asian puolitoista vuotta sitten.. Mielenkiintoista olisi tietää, että oliko ottajia enemmänkin? Tollaisella sopparilla luulis kelpaavan useammallekin.
 
Mihin mä allekirjoitan?
Os. Jake MacU

RäpyläRepe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bobs & vagene
Jaa se otti sitten Ilja ihan kunnolla lakin kouraan. Voisi kuvitella, että tuon sopparin jälkeen ei jää ainakaan kiinni asenteesta, koska dollarinkuvat silmissä tuota ei tehty ja on ilmeisesti valmis ottamaan AHL-komennuksen / waiverit vastaan matalalla kynnyksellä.
 
"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do we." - George W. Bush, 5.8.2004.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy