Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Leikkikalugangsteri, 27.06.2019 klo 05.56.

 1. Dondon kellari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Patty Marleau
  Lainaus:
  Olipa tärkeä lisä treidiin nuo varausvuorot. Jos katsoo kertoimia ensi kauden mestarista, niin Tampa on suosikki ja Ottawaan uskotaan vähiten, eli mikäli kaikki toteutuisi ennakkokaavailujen mukaan, treidissä olisi vaihdettu päittäin peräkkäiset (mestarin 5. kierroksen ja jumbon 6. kierroksen) varausvuorot. Joskus tuntuu, että lisäämällä varausvuoroja treideihin GM:t vain turvaavat selustaansa ja tekevät treidin laadun vaikeammaksi arvioida silloin, kun se puhuttaa eniten. Toki kaikki varausvuorot ovat aina kotiinpäin ja voivat vielä nykyliigassakin osoittautua voittaviksi arvoiksi.
   
 2. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Lainaus:
  Twitter
   
 3. Arturo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Will Butcher 3v jatkosopimus Devilsiin. Butcher tienaa uuden sopimuksensa myötä noin 3,7 miljoonaa per kausi.
   
 4. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Samuel Girardille puolestaan seitsemän vuoden jatkosopimus Coloradon kanssa. Girardilla on vielä tulokassopimusta viimeinen vuosi jäljellä, joten tämä uusi sopimus astuu voimaan vuoden päästä ja siinä on tasan $5 miljoonan AAV.

  Viime viikolla mainitsin että tänä vuonna harvinaisesti vain tullut yksi vuotta etukäteen tehty jatkosopimus heinäkuun aikana ja sekin syvyyspelaajan (Connor Clifton) kanssa. No nyt parin päivän sisään ennen kuun vaihdetta saatiin heinäkuulle pari tuollaista lisää aikaiseksi ja kovemman tason pelaajien kanssa (Vasilevskiy ja Girard).
   
 5. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Friedman:
  CAL has put Michael Stone on waivers for purposes of a buyout
   
 6. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Ja seuraavaksi Stone.

  Tuokin on omalla tavallaan mielenkiintoinen ulososto. 3.5M sopimus, josta tulee 2-kauden caphitiksi 1.167M. Kun tilalle nousee korvaava pelaaja, esim. Juuso Välimäki, niin Välimäki "maksaa" nyt pari seuraavaa kautta 894k + 1.167M = 2.061M.

  Itse säästö pelaajan vaihtuessa toiseen on vain 1.5M.
   
 7. Ck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
  Lainaus:
  Tässähän voi olla jo syynä perinteinen vituttaa koko mies saaga, ainakin näytöt sopimuksen jälkeen ollut sitä luokkaa.

  Välimäki maksaa 894k riippumatta kuka sieltä ostettiin ulos. Tuo 1.167M on vain joukkueenkasaamis miinus suuresta virheestä palkkauksessa. Ja muistutus siitä.
   
 8. Ralph Jäsen

  Linus Ullmarkista tuli kesän neljäs välimieskäsittelyyn asti joutunut pelaaja ja taitaa vielä kolme tulla lisää. Eiliselle sunnuntaille eli käsittelyajankohdan viimeiselle päivälle oli listattu Joel Edmundson, Anton Forsberg ja Rocco Grimaldi, mutta heistä ei ole vielä mitään kuulunut, joten taisivat käsittelyyn asti mennä.
   
 9. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  CapFriendlyhan ilmoitti jo lauantaina, että sopimus olisi tehty, mutta Sabres ei ole sitä julkistanut. Tiedä sitten.
   
 10. heketsu88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
  Lainaus:
  Ainakin Sabresin twitter-tilillä on maininta tuosta Sabresin ja Ullmarkin sopimuksesta.

  https://twitter.com/buffalosabres?lang=fi
   
 11. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  https://www.nhl.com/sabres/news/buffalo-sabres-linus-ullmark-contract/c-308432160

  Ihan etusivun uutinen tuo on myös Sabresin sivuilla.

  Ullmark oli muuten viides välimieskäsittelyn läpi tänä kesänä käynyt pelaaja kun @Ralph ei tainnut tuossa huomioida Remi Elietä. Buffalo kävi siis sekä Elien että Ullmarkin kanssa välimieskäsittelyn lävitse mutta teki sopimukset kuitenkin sen jälkeen ennen kuin välimies ehti antaa päätöksensä. Sen lisäksi sitten Evan Rodrigues haki välimieheltä uuden sopimuksensa joten Buffalon toimisto päässyt hiomaan väittelytaitojaan kesän aikana välimiehen edessä.
   
  Viimeksi muokattu: 05.08.2019 klo 13.38
 12. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  @heketsu88 @Bosco oorrait!

  Tosiaan Ullmarkin sopimusta eivät olleet vielä lauantaina julkaisseet Sabresin toimesta, mutta näköjään hoitivat sen eilen. Mennyt omalta osalta ohi kuten ilmeisesti Ralphiltakin.
   
 13. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
 14. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
 15. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Juuri kun kerkesin joku aika sitten katsoa, että minkä pakkiparin kanssa Shattenkirk pelasi Rangersissa hyvin/huonosti. Kaikkien muiden kanssa ongelmissa mutta... yllättäen Ryan McDonaghin kanssa veti hyvin. Missähän se McDonagh nykyään pelaa...?
   
  Jay79 ja Stevie Why tykkäävät tästä.
 16. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mikäli Shattenkirk saa edes jonkinlaisen treenikesän alle, niin jälleen kerran täysi ryöstö Tampaan. Täydellinen täsmäase puolustuksen vahvan ykkösrivistön taakse.
   
 17. Stevie Why Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Detroit Red Wings
  Ja jos homma ei Shattenkirkillä toimi niin eipä sekään Boltsille tunnu missään, 1.75m paprulla poppariosastolla istuminen on ihan siedettävä skenaario. Tulevaisuudestaanhan Kevin tuonne menee pelaamaan, saa nähä saako millaisen uuden alun uralleen.
   
 18. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Tuntuu, että joukkueiden välillä on joku kuuma linja, sen verran liikennettä näiden välillä on. Ja jotenkin Tampa onnistuu aina kävelemään ulos voittajana. Shattenkirk toki pitikin saada ulos, mutta mieluummin niin, että maksettaisiin vähän vähemmän.
   
 19. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, Carolina Hurricanes
  Mikä mahtoi olla syy Shattenkirkin tason tippumisen taustalla, osaako joku avata? Tämä Rangersista Tampaan tie alkaa olla jo hyvin tallattu, tuolla sopparilla ihan hyvä kokeilu ja pääsee myös tutustuun pelisysteemiin hyvin ennen kauden alkua
   
 20. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  Jo ennen ensimmäistä Rangers-kautta Shattenkirk teloi polvensa harjoitusleirillä mutta syystä tai toisesta mies hyppäsi askiin ja kitkutteli menemään melkein helmikuuhun asti, kunnes peli vihellettiin poikki ja matka kävi leikkauspöydälle. Eka kausi meni plörinäksi siinä, ja toisella kaudella mies ei vaan saanut peliä raiteilleen. Puolustuspäässä ei riittänyt millään vastustajan ykkösheppoja vastaan ja kun ylivoimamaestroksi hankitun pelaajan tehotkin jäivät piippuun, anti oli melko vähäistä. Miestä koiteltiin herätellä popparikomennuksillakin mutta mainittavaa parannusta ei tapahtunut.

  Eli tässä oli osansa sekä huonolla tuurilla että liian isoilla odotuksillakin, ja varmasti näiden myötä meni pääkoppakin jonkin verran jumiin. Jos ukko on parannellut vammansa niin Tampa-diili on varmasti hyvä molemmille osapuolille. Lightning saa vahvistusta jo kovaan pakistoon ja Shattenkirkille sopii varmasti paremmin ympäristö jossa hänen ei ole odoteta olevan se puolustuksen liideri millään muotoa.
   
  Dragunov tykkää tästä.
 21. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  2019 elokuu
  - NY Rangers ostaa ulos Shattenkirkin 6.65M lapun.
  - Tampa signaa Shattenkirkin 1.75M

  2018 deadline:
  McDonagh
  JT Miller
  <>
  Vladislav Namestnikov
  Libor Hajek
  Brett Howden
  1st 2018
  2nd 2019

  kesäkuu 2017
  - Rangers ostaa ulos Dan Girardin 5.5M lapun.
  1.heinäkuuta
  - Tampa signaa Girardin (3M)

  2014 deadline:
  Martin St. Louis --> NYR
  2nd 2015 (lisuke, kun Callahan teki jatkot Tampaan)
  <>
  Ryan Callahan --> Tampa
  1st 2014 (korottui kakkosesta ykköseksi, kun NYR meni finaaliin)
  1st 2015
  7th 2015

  Enemmänhän tämä on ollut tätä, että kun NYR tekee jotain tyhmää, niin Yzerman/Brisebois on ekana haaskalla.
   
  Viimeksi muokattu: 05.08.2019 klo 20.22
  Sergei Fedorov ja DTremens tykkäävät tästä.
 22. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  Äkkiseltään en kyllä itse keksi mikä noista siirroista olisi ollut Rangersin suunnalta erityisen tyhmä? Korkeintaan ykköskierroksen pickeistä luopumiset mutta silloin mentaliteetina olikin all in. St. Louisin kanssa paineltiin samana keväänä finaaleihin, McDonagh-kaupassa tuli iso kasa tulevaisuuden rakennuspalikoita (Namestnikov jäi listasta) ja Girardin ja Shattenkirkin kanssa kyse oli vain liian isojen diilien mitätöinneistä. Tokkopa Tampakaan nyt jälkikäteen pitää esim. Millerin ja Callahanin hankintoja minään jackpoteina.
   
 23. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Ei voi kuin päätä pyöritellä, aivan loistava hankinta Tampalta tuohon hintaan. Tulee olemaan hyvä, ei käsittääkseni ollut Rangersissa ihan sitä mitä odotettiin, mutta joka tapauksessa oli pakiston paras pelaaja. Riskiä tässä ei juurikaan ole, vain mahdollisuuksia...
   
 24. Tjapalala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen urheilu
  Lainaus:
  Mielestäni McDonagh ja Miller lähti äärrimmäisen halvalla. Kun katsoo varsinkin mitä Tampa sai kesällä pelkästä Milleristä. Paljon enemmän olisi pitänyt saada ja jopa mielestäni huono kauppa. Shattenkirk sitten oli tasoonsa ja palkkasäästöönsä suhteessa tyhmä liike.
   
 25. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Eipä noista Hajekista ja Howdenista vielä tiedetä, voi tuo olla molemille hyvä kauppa lopulta. Callahanista toki tuli rasite, mutta tuokin lähinnä sen surkean jatkosopimuksen takia. Kyllähän nuo varausvuorot itsestään olisivat olleet hyvä vastine.