Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Leikkikalugangsteri, 27.06.2019 klo 05.56.

 1. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Ei ollut. Hyökkäyspäässä oli mm. Pionk parempi ja puolustuspäässä mies esitti sellaisia jäätymisiä, ettei voi vaan käsittää. Juuri toi puolustuksen saamattomuus oli viimeinen niitti itselleni ja mielelläni näen miehen nyt koittamassa muualla tuleeko siitä enää mitään.
   
  NakkiFakiiri tykkää tästä.
 2. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Tämä jatkosopimushan ns. kuului kauppaan. Jos ei nyt suorasti Tampaan, niin Callahaniin. Rangers teki päätöksen, että Callahanin kallis ja pitkä jatkosopimus, jota mies haki, ei kuulu joukkueen suunnitelmiin ja Callahan sai etsiä uuden seuran.
   
 3. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  En usko että Shattenkirkin on hirveestitarvinnut miettiä asiaa kun Tampa Baystä on soitettu. Shattenkirk on just jäänyt työttömäksi ja eikä tässä vaiheessa kesää juuri saa kummosta sopparia kun melkeen jokaisella jengillä on cäpissä vähän tilaa. Sitten jos on mahku päästä ehkä NHL:län kovimpaan porukkaan jolla on vielä hyvät mahkut jahdata cuppia ja siinä ohessa nauttia Floridan lämmöstä/verotuksesta niin ei tossa varmaan tarvii hirveesti asiaa miettiä. :D
   
  HOOLIGAN_, Merovingi, Ck ja yksi muu tykkäävät tästä.
 4. Tevoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings #91 #19 #5
  Lainaus:
  Eläs ny, NYR oli sentään Kevinin unelma lapsuudesta asti. Unelma kesti sit sen pari kautta,mutta tuskin nyt enää hirveesti harmittaa..
   
 5. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Jännä ettei Tampa ole kuitenkaan vielä saanut Pointille sopimusta ja tekevät sitten Shattenkirkille. Tiukille vetää sielläkin palkkakaton suhteen.
   
 6. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Lainaus:
  Ihan hyvinhän tuolla on vielä tilaa.

  After signing Kevin Shattenkirk to a 1 year contract at $1.75M, we now show the #Lightning with $9,376,669 in projected cap space based on a roster size of 21* (10F/9D/2G)

  Unsigned RFA's:
  Brayden Point
  Adam Erne

  *assuming Condon & Domingue in the minors

  CapFriendly on Twitter
   
 7. müller Jäsen

  Lainaus:
  Veikkaisin, että sieltä joku ondrejpalat tai vastaava sopimukseensa nähden alisuorittava vielä treidataan pois.
   
 8. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Eilen tuli twiittejä vastaan, joiden mukaan Shattenkirk teki valintansa 6-7 joukkueen väliltä. Tampan lisäksi kiinnostuneita Colorado, Winnipeg, Toronto, LA ja Anaheim ainakin, jos oikein muistan. Anaheim tarjosi kai kahden vuoden sopimusta.

  Lähteinä Whyno, Pagnotta ja Bernstein tms. eli eivät varsinaisesti näitä toimittajien raskassarjalaisia.
   
 9. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Jotain tuollaista pitänee tehdä. Capfriendlyn mukaan hyökkääjiä ylhäällä 12, joista kahdella ei sopimusta. Puolustajia taas 9 ylhäällä, joten ainakin Cernak olisi helppo laittaa alas ja tehdä 0,7 milliä tilaa. Toisaalta niitä hyökkääjiä, pitäisi nostaa ylöspäin.
   
 10. Ralph Jäsen

  Lightningilla on 49 sopimuspelaajaa tällä hetkellä, joten heidän on pakko luopua jostain jos haluavat sekä Pointin että Ernen pitää itsellään.

  Puolustuksesta Schenn ja Witkowski farmiin, jolloin ylhäällä on 19 pelaajaa ja palkkakattoon on matkaa noin 10,7 miljoonaa. Eli Point, Erne ja pari halpaa kaveria farmista ylös. Mutta tosiaan joku pitää myös kaupata pois. Jos joku suostuisi ottamaan tuoreen hankinnan Condonin vastaan, siitä vapautuisi 1,325 miljoonaa.
   
 11. stunt cock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks, HPK
  Lainaus:
  Kuinka paljon halvempia pelaajia voi olla, kuin Schenn ja Witkowski? Witkowski on vielä pelaillut hyökkääjänä.
   
 12. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ei yhtään halvempia. Mutta todennäköisempää on lähteä kauteen 14 hyökkääjällä ja seitsemällä pakilla, kuin 12 hyökkääjällä ja yhdeksällä pakilla.

  Mutta tosiaan Witkowski on varmaan järkevämpi peluuttaa nelosen laidassa kuin puolustamassa.
   
 13. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Kyllä Witkowski pelasi viime kaudella puolustajanakin, enemmän mitä toissa kaudella, jolloin ei tainnut pelata käytännössä yhtään. Varmaan Lightning on varautumassa 22-ukon rosteriin ja Witkowski varamiehenä pystyy stunttamaan jossain lännen vieraskiertueella sekä puolustajaa että hyökkääjää, jos yllättävä loukkaantuminen tulee. Hedmanin kanssa nyt pärjää kuka vaan muutaman hajavaihdon.

  Eiköhän ne laita ylimääräiset junnut pelaamaan farmiin ja nämä jämäukkelit sitten syö pääosin popparia katsomossa. Schenn oletusarvoisesti varapakkina ja Witkowski varahyökkääjänä.
   
 14. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Gabriel Fortier ja Nolan Foote eivät vaikuta tuohon 50 sopimuksen kiintiöön ennen kuin pelaavat vähintään 11 ottelua NHL:ssä ja sitähän he eivät tule tekemään tulevalla kaudella. Eli Tampalla on 49 kiintiöön laskettavaa sopimusta Pointin ja Ernen jatkojen jälkeen ja tuon puolesta heillä ei ole siten mitään pakottavaa tarvetta kaupoille.
   
  Ilmestyskirjanpitaja, Mr. Smith & aessi tykkäävät tästä.
 15. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  TREIDI!

  Trevor Carrick --> San Jose
  Kyle Wood --> Carolina

  Kumpikin osoitti junnuaikoina ja AHL-uran alkajaisiksi lupauksia tulevaisuudesta NHL:ssä, mutta sitä seuraavaa askelta NHL-pelaajaksi kumpikaan ei ole pystynyt ottamaan. Ja tässä vaiheessa ei vaikuta että pystyvätkään vaan jäävät tuollaisiksi hyvän tason AHL-puolustajiksi.

  --------------

  Samalla välimies antoi päätöksensä Joel Edmundsonille ja tuloksena $3.1 miljoonan palkka tulevaksi kaudeksi. Sadan tonnin palkankorotus viime kauteen nähden.
   
  Vislami tykkää tästä.
 16. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Grimandi sai vuoden ja millin sopimuksen. Nashvillen kokoonpano taitaa olla valmis. 24 pelaajaa rosterissa, joten joku lähtee alas tai muuten pois rosterista.
   
 17. Räpylätassu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Avs, suomalaiset NHL:ssä ja KHL:ssä
  Pens signaa yliopistopakki John Marinon. Tämän myötä Oilers saa Pensin 2021 6. kierroksen varauksen.

  Voisko joku kovan tason RFA kaveri signata tai jotain oikeaa tapahtua kohta?
   
  Oskar tykkää tästä.
 18. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Näköjään Marko Dano on menny takaisin Columbukseen vuoden sopparilla. Dano pelannut parhaan kautensa Columbuksessa joten mielenkiintosta nähdä saako nyt uutta potkua uralle.

  Lainaus:
  Veikkaan että noita kovien RFA soppareita tulee vasta kun leirien alkamiseen on muutama päivä. Sitten varmaan muutama tulee leirien aikana ja kyllä mä luulen että joku tapaus venyy sitten pidempään vaikka tossa on Nylanderin tapaus varottavana esimerkkinä. Mutta tuskinpa nyt nähdään sellaista tapausta että joku kova RFA:huomaisi joulukuussa että saakin etsiä sitten Euroopasta pelipaikkaa kun kinusi liikaa liksaa.
   
 19. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Marner ilmeisesti tullut palkassa vastaan. Huhujen mukaan haluaa nyt kolmen vuoden siltasopimuksen ja 10M kaudesta. Olisi siis vielä RFA kun tuo sopimus päättyy. Jos Marner menisi kirjoittamaan tuollaisen, niin se laittaa kaikki muut RFA:t ruotuun.
   
 20. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Siinä sitten taas muut GMt taputtelevat Dubasin selkää, jos tämä antaa kolmen vuoden siltaan 10M aav:n.

  Käytännössähän 3-vuotinen sisältää Marnerin tapauksessa, tämän pelivuosilla, option, joka vie UFAksi. Eli hyväksyy QOn.
   
  pahakurki, viljelmo & Fat Cat tykkäävät tästä.
 21. Dissonanssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moderaattorit
  Lainaus:
  Sitten kun vielä laittavat viimeisen vuoden reaaliansioiksi sen 15 miljoonaa (mikä siis määrittää QO:n summan), niin vältytään 100 % varmuudella seuraavalta työsululta, kun NHLPA on jo riittävän tyytyväinen yksistään Dubaksen aikaansaannoksiin!
   
  5hole, RäpyläRepe, Huppu ja 7 muuta tykkäävät tästä.
 22. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
  Tampa Bay ja Detroit tekivät vaihtokaupan. Adam Erne Detroitiin ja 4. kierroksen varausvuoro (2020) Tampa Bayhin.

  Tampa Bay Lightning on Twitter

  Linkki Tampa Bayn twiittiin vaihtokaupasta.

  Tampa Bayn hyökkäyksessä on aika vaikea murtautua kolmeen ensimmäiseen ketjuun. Mielestäni Ernellä on potentiaalia TOP9-hyökkääjäksi. Viime kaudella sai vastuuta myös ylivoimalla - aivan ansaitusti. Kiekollinen ja älykäs alaketjujen hyökkääjä. Tuo 4. kierroksen pick on alakanttiin Ernen taitoihin nähden, mutta Lightningilla ei ollut juuri muuta vaihtoehtoa kuin luopua miehestä. Nyt hänestä saatiin kuitenkin varausvuoro. Pointin jatkosopimukseen tarvitaan jokainen jäljelle jäävä dollari, joka palkkakatossa on vielä tilaa.
   
  Viimeksi muokattu: 14.08.2019 klo 21.16
 23. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Ernen ei nyt pitäisi RFA:na saada mistään miljoonaa enempää, ja varmaan Tampa nostaa tilalle jonkun minimipalkan äijän (kuten esim. Conacher).

  Point caphitti lienee siis liikkuvan jo alle 300k suuruisen ikkunan sisällä, mutta Erne ei siihen mahtunut.
   
 24. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Lainaus:
  Itseasiassa pitää sinne varmaan Martelin tilalle myös joku nostaa, jos mennään tuolla Capfriendlyn oletuksella. Vaikea uskoa, että hän aloittaisi kautta ylhäällä. Vähän jännäksi menee kyllä nuo vikat paikat, mutta kerrankin on sitten kilpailua harjoitusleirille. Olisihan tuo kova tietysti, jos esim. Verhaeghe aloittaisi kauden ylhäällä. Kiinnostaisi kyllä tietää mitä se Erne on oikein halunnut, jotain 2v ja 2 miljoonaa?
   
 25. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Erne sai Detroitista 1v ja 1,05 milliä sopparin. Paljonkohan hänen pyyntönsä oli Tampassa? Vai eikö luvattu sopivaa roolia?