Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Mr. Smith, 13.06.2017 klo 20.46.

 1. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 2. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Renaud Lavoie:
  Waivers: BRENDAN SMITH (NYR) MARCUS KRUGER (CAR) JOSH JOORIS (CAR)

  Chris Johnston:
  The #NYR have placed Brendan Smith on waivers eight months after he signed a $17.4M, four-year contract.
   
 3. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Ei pitäisi nauraa mutta ei mennyt Smithin sopimus ihan putkeen. Onneksi Wings pääsi eroon.
   
 4. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Kyllähän tuosta pitäisi GM kengittää välittömästi. Jäätävä suoritus jo se kauppa, mutta tuo soppari meni yli hilseen jo kesällä ja nyt valkeni GM:llekin mitä tuli tehtyä.
   
 5. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Mutta peukkua sille, että myöntää virheensä noin selvästi. Moni muu GM väkisin pitää pelaajan joukkueessa ja pahimmassa tapauksessa kenties vaikuttaa jopa tämän paikkaan pelaavassa kokoonpanossa.
   
 6. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Capitals ja Rangers vaihtelivat farmipelaajia keskenään.

  Capitals sai hyökkääjät Joe Whitneyn ja Adam Chapien, Rangers puolestaan puolustaja Hubert Labrien ja ex-Kärppähyökkääjä John Albertin. Kaikki jatkavat farmijoukkueissa.
   
 7. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Viimeksi muokattu: 10.02.2018 klo 17.57
 8. Ralph Jäsen

  Colton Sceviour teki kolmen vuoden ja yhteensä 3,6 miljoonan dollarin jatkosopimuksen Panthersiin.
   
 9. Räpylätassu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Avs, suomalaiset NHL:ssä ja KHL:ssä
  Ducksin Holzer waivereissa.
   
 10. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Dion Phaneuf ja Nate Thompson -> Kings
  Marian Gaborik ja Nick Shore -> Senators

  Ottawa pidättää 25% Phaneufin palkasta.
   
 11. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Lainaus:
  Puhdas säästökuuri Ottawalle. Omistajan rahapussi on tiukasti povarissa ja Karlssonille on keksittävä riittävä määrä kruunuja pöytään.

  Vielä ennen kesää lähtenee lisää rahaa pois. Veikkaan Hoffmannia.
   
 12. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Lainaus:
  Ensimmäinen fiilis on, että vaihteeksi kunnon lose-lose kauppa. Kings on tällä kaudella myynyt jo ennestään melko onnettoman secondary scoring -osastonsa ja Quickin ailahtelevat otteet tuskin Phaneufilla ratkeavat. Ottawan kannalta säästöjä tulee, mutta olisin silti odottanut Phaneufistä edes varausvuoroa kylkeen.
   
 13. Hendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Senators, Erik Karlsson
  Phaneuf on hitautensa takia kunnon aikapommi, joka vuosi vuodelta on enemmän hätää kärsimässä alakerrassa. Eikä esitykset ylhäälläkään ole olleet odotetunlaisia, vaikka vastuuta mm ylivoimalla on tullut paljon enemmän kuin olisi ansainnut. Jarruttanut nuorten lupauksien murtautumista sisään. Lisäksi Gaborikin sopimus on ostettavissa ulos toisin kuin Phaneufin, josta jopa saattaa herätä pieni toivo Karlssonin jatkon suhteen. Johtajuutta Dioninin lähdön mukana poistuu varmasti. Kentällä en miehestä pitänyt missään vaiheessa.

  Olen tyytyväinen.

  Ei varmasti jää Senatorsin osalta tähän kaupat.
   
 14. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Jännä on kyllä nykyään tämä tapa, että kesken pelien miehiä treidataan pois.
   
 15. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Itse en nyt ymmärrä mistä nämä puheet säästöistä tulevat tai että Gaborik ostettavissa ulos, mutta ei Phaneuf? Jos nyt puhtaasti vertailee palkkoja seuraavien vuosien osalta näiden pelaajien kohdalla ilman ulosostoja:

  Ottawa:
  18-19 Gaborik 4,575 M$ + Phaneuf 1,625 M$ = 6,2 M$
  19-20 Gaborik 3,175 M$ + Phaneuf 1,625 M$ = 4,8 M$
  20-21 Gaborik 3,075 M$ + Phaneuf 1,375 M$ = 4,45 M$

  Kings:
  18-19 Phaneuf 4,875 M$
  19-20 Phaneuf 4,875 M$
  20-21 Phaneuf 4,125 M$

  Yhteensä Ottawa maksaa seuraavana kolmena vuotena 15,45 miljoonaa dollaria ja Kings 13,875 miljoonaa. Kahtena vuotena Ottawa maksaa enemmän palkkoja ja yhtenä vuotena Kings 75 000 dollaria enemmän.

  Ja ihan samalla tavalla Phaneuf tai Gaborik on ostettavissa ulos. Toki siellä Phaneufilla on pienet osuudet bonuksia, mutta ei noilla nyt suurta merkitystä ole tai ainakaan voi sanoa etteikö sopimusta voisi ostaa ulos.
   
 16. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Thompsonin palkka on 1,65 miljoonaa ja Shoren palkka 1.027. Siinä tulee eroa.
   
 17. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Phaneufin sopimus Ottawassa:

  18-19 Phaneuf 6,5 M$
  19-20 Phaneuf 6,5 M$
  20-21 Phaneuf 5,5 M$
  18-21 Phaneuf 18,5 M$

  Ei voi verrata sitä mitä Sens maksaa nyt ja mitä Kings maksaa nyt, vaan sitä mitä Sens olisi maksanut vs. mitä Sens maksaa treidin jälkeen. Eli vertailuna siihen jos Phaneuf olisi Ottawassa, niin Sens säästää tällä nykymallilla pelkästään Phaneuf-Gaborik vertailulla yli 3 miljoonaa. Sitten vielä Shore (0,925M) Thomson (1,650M) parivaljakosta Sens säästää 700k $. Ja jos Shorea ei signata, niin kaudella 2019-21 säästö on Thomsonin palkka 1,650 M$ jolloin kokonaissumma lähenee 5,5 M$.

  Boldattu rivi oma lisäys lainaukseen.
   
 18. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Todella nopealla laskutoimituksella (pidätän siis oikeuden virheisiin) Phaneuf olisi maksanut seuraavan kolmen kauden aikana 18,5 miljoonaa, ja tämän kaupan jälkeen Gaborik + Phaneufin palkanpidätys kustantaa seuraavan kolmen kauden aikana yhteensä 15,45 miljoonaa.
  Eli säästöä kertyy 3 050 000 dollaria.

  Se on sitten jokaisen lompakosta kiinni onko tuo paljon vai vähän, köyhillehän kaikki on kallista. Ilmeisesti Melnyk kulkee niin pienissä rahoissa että näki kaupan kannattavaksi.

  Joku viisaampi osannee kertoa miten nuo allekirjoitusbonukset käyttäytyvät ulososton yhteydessä, Phaneufillahan niitä kertyy yhteensä 4,5 miljoonan edestä jäljellä olevista sopimusvuosista.

  Edit. Ja hidassss...
   
 19. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Caphitit kuitenkin pysyvät samoissa, eli Kings saa kuitenkin paremman pelaajan. Jos Melnyk ei olisi niin pihi niin eihän tässä treidissä mitään järkeä olisi.
   
 20. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Tämä oli Senatorsille ns. salary dumb trade, eli vaikka caphit pysyykin lähelle samaa (mikä on ihan yksi hailee), niin Melnykin ei tarvitse maksaa kassasta niin paljoa palkkoja kuin ennen kauppaa. En tiedä onko Melnyk pihi, vai onko tilanne se ettei Senators ole budjetissa. Yleisökato on iso verrattuna aiempiin kausiin ja se näkyy luonnollisesti seuran tuloissa. Niin lippu- kuin ravintola ja fanitavaramyynnissä.
   
 21. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Niin siinähän ne vastaukset jo kerkeskin.

  Se mitä Kings maksaa pelaajilleen ei toki Senatorsin säästökuurissa näy.
   
 22. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Yleisökato se vaan jatkuu näillä liikkeillä. Tuosta kun Karlsson tajuaisi jättää uppoavan laivan niin voisi halli olla kyllä aika autio reilun vuoden päästä.
   
 23. rottamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ottawa Senators
  Nuo ylläolevat laskelmat eivät pidä sinällään paikkaansa, että vaikka Ottawalle tosiaan jää se 25% Phaeufin palkasta se ei koske allekirjoitusbonuksia, joita Phaneufille maksetaan joka vuosi (2018-2019 kauden alussa 1M, 2019-2020 kauden alussa 1M ja 2020-2021 kauden alussa 2,5M). Tuo 25%:n pidätys koskee vain Phaneufin peruspalkkaa (ja caphitia, mutta se tuskin lähivuosina tulee Ottawalle murheita aiheuttamaan). Bonukset maksaa tästä eteenpäin Kings.
  Allekirjoitusbonuksistahan koostui ~20% Phaneufin seuraavan kolmen vuoden palkoista, Gaborikillahan ei sopimuksessaan tällaisia olekaan.

  Ottawan raha-asiat ovat aivan totaalisen kuralla (lähteinä vaikka Yostin artikkeli tai SensChirpin artikkeli), joten täytyy myöntää että hiukan haikeana tulee katsottua vieraisiin pöytiin.
   
 24. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Kyllä se palkanpidätys koskee sekä varsinaista kauden aikana juoksevaa palkkaa että mahdollisia allekirjoitus (sekä muita suoritus)-bonuksia. CBA:ssa ei ole mitään kohtaa joka sallisi palkanpidätyksen kohdistuvan vain toiseen noista pelaajalle maksettavista palkkiomuodoista. Eli nyt vaikka tänä kesänä kun Phaneuf saa ensimmäinen heinäkuuta tililleen yhden miljoonan, suorittaa Kings siitä $750k ja Senators $250k osuudet.
   
 25. rottamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ottawa Senators
  Lainaus:
  Ilmeisesti tosiaan näin on. Luin tuossa juuri Silversevensensin artikkelia asiasta josta tämän tietoni totena otin ja sinnehän on sittemmin myöskin tullut korjaus:
  Lainaus:
  Aika paljon helpommin järkeiltävissähän tuo kauppa olisi ollut mikäli tämä olisi totta ollut, mutta eipäs ole niin ei ole.