Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Mr. Smith, 13.06.2017 klo 20.46.

 1. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Ducks laittoi eilen Reto Berran waivereihin. Miller on tervehtynyt, joten kolmannelle maalivahdille ei ole siellä enää tarvetta.

  Siinä olisi nyt sitten tilapäistä apua tarjolla Vegasin maalivahtiosastolle, jos vaan kelpaa.
   
 2. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Shipachyovin tilanteen odotetaan ratkeavan huomenna ja sopimuksen purkamisen sijasta hän tekee "kovalchukit" eli jää eläkkeelle NHL:stä. Ei tuolla kai muuta merkitystä ole kun ei tarvitse sitten mennä waivereihin ja Vegas säilyttää pelaajaoikeudet siihen saakka kunnes Shipa täyttää 35 vuotta. Kaipa se silti joutuu allekirjoitusbonuksensa palauttamaan Vegasille.

  NHL, NHLPA agree on Shipachyov solution - Article - TSN
   
 3. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Juu, näin HNIC lähetyksessä taisi olla jotain mainintaa. Joutuu palauttamaan karkeasti 1,9 miljoonaa takaisin ja jää eläkkeelle. Sellainen vielä, että Anaheim oli kuulemma kiinnostunut kaverista, mutta se kariutui sitten viime hetkillä.
   
 4. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Mihin nämä Anaheimin ja Montrealin ja kenties muidenkin joukkueiden siirrot ovat kariutuneet käytännössä? Ja kummanko puolelta. Luulisi Vegasille kelpaavan about mikä treidi vain, jos vaan kauppakumppanille mahtuu pelurin caphit. Vai aikovatko muka vielä jotain tulevaisuudessa Shipan varaan laskea?
   
 5. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Boldatussa kohdassa mun näkemyksen mukaan se oleellisin. Veikkaan nimenomaan, että Vegas olisi jopa joutunut luopumaan jostain, jotta mahdollinen kauppa toteutuisi. Esimerkiksi Anaheimin kohdalla kyse ei ole pelkästä caphitistä, vaan myös tarkan markan joukkueena varmasti pohditaan kannattaako riskiä ottaa. Shipachyov ei nimittäin kaikesta huolimatta ole vielä todistanut pärjäävänsä NHL-karkeloissa. Caphitistä (tai siis osasta) ja rosterispotista pääsee eroon heivaamalla waiver-vapaan Shipan farmiin, mutta se reaalipalkka jää kuitenkin maksettavaksi.

  Tämä siis oma mutu tilanteesta...
   
 6. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Anaheimilla varmaan raha ollut ratkaisevana seikkana. Törmäsin tuosta tietoja kaivaessa 2003 kauppaan, jossa Anaheim olisi treidannut Corey Perryn Edmontoniin vaihdossa Mike Comrieen, mutta kauppa kariutui kun Edmonton pyysi Comrieta palauttamaan 2,5 miljoonaa allekirjoitusbonuksia. Veikkaisin tuolla allekirjoitusbonuksella olleen osansa tässä. Ehkä Vegas halusi Sipan palauttavan rahan heille ja pistää Ducks maksamaan ne, johon eivät sitten suostuneet.
   
 7. HankMoody Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vancouver Canucks
  Matt Duchene lähti juuri jäältä pelissä Islandersia vastaan, kohta siis vissiin vaihtoa pukkaa.
   
 8. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Piti just tulla sanomaan samaa.
   
 9. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Ilmeisesti 3-way kauppa Colorado-Ottawa-Nashville, ja Duchene oli paraikaa pelaamassa kun kauppa tuli, aikamoista.
   
 10. Largo Jäsen

  Joo, Friedman varmisti Turrisin ja Duchenen liikahtavan.
   
 11. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Ottawa ja Colorado pelaavat ens viikonloppuna Tukholmassa, joten Duchenen ei tarvi ees peruu matkalippuja, kukakohan Nashvillen pakeista liikkuu Coloradoon vai onko prospect(s)+pick(s). Ekholmiahan sinne ollaan huhuiltu
   
 12. Largo Jäsen

  Done deal

  Duchene OTT
  Turris NSH
  Picks&prospects COL

  Ilmeisesti molemmilta jotain Avsiin.
   
 13. Largo Jäsen

  From Ottawa:

  Shane Bowers
  Andrew Hammond
  1st round
  3rd round

  From Nashville:

  Vladislav Kamenev
  Samuel Girard
  2nd round

  Lisäksi samaan syssyyn Turrisille jatkosoppari Predatorsiin 6x6
   
 14. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Tuo on kyllä hyvä hinta Duchenesta ja Ottawa maksaa kovaa hintaa, Sakicille sulka hattuun.
   
 15. Largo Jäsen

  Ottawalle sai kai pienen upgraden Turrisiin verrattuna. Tai saivat ainakin mitä halusivat. Predators ei tähän hätään menettänyt mitään oleellista ja lisäsivät Turrisin. Avs sai älyttömän kasan tulevaisuutta. Kaikki voittivat? Ehkä Ottawa oli ottawana osapuolena.
   
 16. Largo Jäsen

  Lainaus:
  No joo, mutta viittaa siihen että Turrisin kanssa sopimuksesta ei yhtä mieltä oltu.
   
 17. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Voipi olla ja jos saavat Duchenen signaan jatkon samantien niin tuo itseasias on varmaan ihan hyvä kaikille. Mutta Colorado keräs aika kivasti tulevaisuutta kasaan.
   
 18. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Kyllähän tuo Ottawan tilanteen huomioiden on taas aika hyvä kauppa heille, kuitenkin todennäköisesti / odotusarvoltaan taas myöhäinen eka kieppi. Paljon riippuu mimmoisen sopparin saavat Duchenelle.
   
 19. Boozer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Vai voittiko kaikki? Onhan tuo Duchene hyvä, mutta onko sitten kuitenkaan niin hyvä? Jos Turrikseen vertaa niin upgrade varmasti, mutta ei omasta mielestäni niin kovin iso upgrade että olisi kannattanut tähän lähteä. Ehkä itsellä on vaan jotenkin aina ollut sellainen pieni epäilys kuitenkin Duchenea kohtaan ja se vaikuttaa nytkin tähän omaan mielipiteeseen. Tai siis epäilyttää että onkohan Duchene sitten kuitenkaan se "THE ykkössentteri"?

  Kaikkien kannalta varmasti hyvä että tämä saaga tuli päätökseen. Duchene oli lähtökuopissa jo jonkin aikaa, niin nyt saa kaikki keskittyä taas olennaiseen. Sakic sai mielstäni kaiken irti, mitä Duchenesta vain oli mahdollista saada tässä tilanteessa.
   
 20. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Tuota pitää miettiä niin, että vastakkain on Turris tämän kauden plus rentali keväällä noilla varausvuoroilla, kumman skenaarion kanssa joukkue on vahvempi keväällä? Duchene on nyt Ottawassa vähintään sen kaksi kautta ja potentiaalia on olla 1C, Turris on taas UFA ja saattoi olla lähtökuopissa muutenkin.
   
 21. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Tätä kauppaa tässä puntaroin lisää ja käytännössä nähtiin siis kaksi kauppaa.

  Turris NSH

  Girard OTT
  Kamnev OTT
  2nd round OTT

  Tämän jälkeen:

  Girard COL
  Kamenev COL
  2nd (NSH) COL
  1st (OTT) COL
  3rd (OTT) COL
  Bowers COL
  Hammond COL

  Duchene OTT

  Noin katsottuna tuo on aikamoinen peräänajo. Eikö Ottawalla ollut sitten omasta takaa antaa vaikka Chabot vai oliko tuo Girard nyt jotain ehdotonta mitä Sakic haki? Esimerkiksi:

  Chabot COL
  Bowers COL
  Hammond COL
  1st COL
  2nd COL
  3rd COL

  Duchene OTT

  Turris olisi jäänyt Ottawaan ja olisivat voineet treidata parempaan vastineen. Vaikka vasta deadlinella, jos kerran sopimusta ei oltaisi muuten saatu aikaan. Cappi tietenkin aina mukana näissä, mutta eiköhän se tila jotenkin olisi saatu.
   
 22. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Ottawa tuossa tosiaan menettää eniten, mutta helpompi tuota on vaan ajatella suoraan, että Turris ja 1. ja 3. kierroksen varausvuorot menevät Coloradoon Bowersin kanssa. Turrisin sopimus päättyy tähän kauteen ja Duchenella on taas pidempi sopimus, vähemmän ikää ja ehkä vielä potentiaalia olla parempi. Teoriassa Duchenen voisi treidata vielä rentalina noita varausvuoroja vastaan seuravalla kaudella niin ainoa menetys olisi tuo Bowers joka on sitten varmaan ylihintaa mikäli Duchene ei ole selkeä upgrade Turrisiin tai Duchene ei tee jatkoa mikä tietty parantaa tuota diiliä Ottawan kannalta.

  Nashville toki tuon treidin voittaa toistaiseksi aivan pystyyn varsinkin kun siellä ei nyt varausvuoroja ja noita prospekteja tarvita. Colorado sai mitä halusi eli paljon tulevaisuutta.
   
 23. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Mukava kyllä nähdä tällaisia win-win-win -treidejä.

  Häviäjiä olivat kaikki ne 28 organisaatiota, jotka kauppaan eivät osallistuneet.
   
 24. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Oli kyllä komea three-way, jossa joka suuntaan liikkui jotakin mielekästä palasta. Näitä saisi tosiaan nähdä useamminkin.
   
 25. Pica Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pässit ja Karhut
  Hyvä että tapahtuu mutta pelaajasta joka oli pakko myydä Ottawa maksoi kyllä suolaisen hinnan. Sakicille nostettava hattua kun jo pitkään tuntui että tästä Duchene-hommasta on tulossa täysi katastrofi.
  Taisi tehdä Turris 6M/6v jatkon Nashvilleen ja jos tuota ei tahtonut Sens maksaa niin siellä voidaan kakoa myös tämän uuden ykkössentterin tulevalle palkkapyynnille?