Katupartiot – ”nyt voin tuntea oloni turvalliseksi/turvattomaksi”

  • 194 687
  • 1 974

Mostal0

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
No mut mitä eroo siin muka on, että on "nuorisojengi" tai Odini?!

Vakavasti puhuttuna, mielestäni niillä on yhteistä juuri ei mitään. Nuorisojengi tuskin ensinnäkään edes yrittää olla noinkaan "järjestäytynyt" kuin nuo natsireppanat. Toisekseen kaikki ovat nuorina idiootteja, jotkut enemmän jotkut vähemmän.
 

sinikettu

Jäsen

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät

Migron

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Facebookin suljetussa mv-ryhmässä ainakin masinoitiin porukkaa äänestämään tuossa kyselyssä.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Facebookin suljetussa mv-ryhmässä ainakin masinoitiin porukkaa äänestämään tuossa kyselyssä.

Tämän innoittamana kävin tarkistamassa Rajat Kiinni! -kansanliikkeen ryhmän. Siellä myös kehotettiin äänestämään. Tämä on verrattavissa kannabis lailliseksi äänestyksiin joita budipäät jakavat innolla tuloksia manipuloidakseen. Ei mitään uutta auringon alla.
 

gasp

Jäsen
Joku vois laittaa kierrätyskeskuksen puolelle äänestyksen niin näkee palstalaisten mielipiteitä.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tämä on verrattavissa kannabis lailliseksi äänestyksiin joita budipäät jakavat innolla tuloksia manipuloidakseen. Ei mitään uutta auringon alla.

Tasapuolisuuden vuoksi mainittakoon, että linkkiä tuohon äänestykseen äänestyskehoituksineen jaetaan Facebookissa myös tuossa "RASMUS-valtakunnallinen rasismin ja muukalaispelon vastainen verkosto" -ryhmässä. Siitä olen ihan samaa mieltä, että tuollaisen äänestyksen tuloksella voi heittää vesilintua, varsinkin kun vastausvaihtoehdot ovat kysymykseen (onko Solidiers of Odin mielestäsi tarpeellinen toimija) nähden ihan perseestä. Et voi vastata "kyllä" tai "ei", etkä varsinkaan "jossain määrin kyllä" tai "kaikilta osin ei", vaan kärjistettynä joko pelkäät noita katupartioita (ei ole, ovat pelottavia ja väkivaltaisia) tai ihailet järjestön toimintaa (on, hieno apu ja auttaa järjestyksenpidossa). Kolmas vastausvaihtoehto on sitten, että aihe ei kiinnosta vähääkään (asia ei suoraan sanottuna kiinnosta pätkääkään).

Uskon, että iso osa "suvakeista" ei pelkää tuota järjestöä, eikä iso osa "öyhöttäjistä" hyväksy järjestön väkivaltaa tai sillä uhkailua.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Tasapuolisuuden vuoksi mainittakoon, että linkkiä tuohon äänestykseen äänestyskehoituksineen jaetaan Facebookissa myös tuossa "RASMUS-valtakunnallinen rasismin ja muukalaispelon vastainen verkosto" -ryhmässä.
Tätä en huomannut tarkistaa mutta en ole yllättynyt kertomastasi. Lainaamatta jääneistä osista kirjoitustasi olen kuitenkin samaa mieltä. Hyvin tiivistetty.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
No, siellähän ne möhömahat takit päällä joivat juna-asemalla kaljaa, en nyt tiedä mikä hyöty siitä kenellekään on. Haitta oli lähinnä esteettinen ja ehkä paha hajukin lasketaan haitaksi.
Käy suihkussa niin haitta pienee merkittävästi.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Käy suihkussa niin haitta pienee merkittävästi.
Käsittääkseni tässä kyseltiin SoO:n aiheuttamista haitoista, ei omistani, vitun kansanhumoristi. Ainakaan en haise hapankaalille.

Loukkasinko hengenheimolaisiasi? Hyvä.
 

Anssi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oululainen katupartio lopettaa toimintansa tarpeettomana. Perustajapersu kertoo syyn lopettamiseen harvinaisen rehellisesti:
Perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piirin puheenjohtajaJari-Pekka Teurajärvi laittaa perustamansa katupartion Katuhaukat jäihin. Teurajärven mukaan kaupungin turvallisuustilanne ei ole muuttunut sellaiseksi, että toiminnalle olisi todellista tarvetta.

Teurajärvi kertoo Lännen Medialle perustaneensa katupartion sen jälkeen, kun maahan tuli paljon turvapaikanhakijoita. Osa ihmisistä koki sen hänen mukaansa jonkinlaiseksi uhaksi.

– Ihminen, joka kokee suuria muutoksia, kokee ensin pelkoa, ennen kuin huomaa, ettei siinä olekaan mitään. Kyse on turvattomuuden tunteesta, Teurajärvi sanoo.
Lähde Kainuun Sanomat: Oululainen katupartio Katuhaukat lopettaa – ”Ei ole todellista tarvetta” - Kainuun Sanomat
 
Paleface - Emme suostu pelkäämään - YouTube

Paleface tehnyt Soldiers of Odin / Loldies of Odin henkisen biisin.

Tällaista pakotettua paskaa kuunnellessa ei voi olla miettimättä, miten paljon osuvammin Odinin reppanat olisi teurastanut joku sellainen sanoittaja, jolla on edes hippunen huumorintajua. Esim. Junnu, Gösta tai Juice.

Juoda kossua ja pirtti tyhjentää,
laulaa yksinäistä, jos ei toiset nää,
mennä mutakuonot kaupungista kitkemään
mutta joku päivä Suomi-poika itkemään
ryhtyy, tai joutuu, tai suostuu
ja silloin Kauhavan rauta ruostuu

ja Vaasankin veri vapisee.

Vexi Salmen Mutakuono ja lakupellekin on todellinen mestariteos tähän Miettisen tuotokseen verrattuna.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Pojat jatkavat vahvaa suorittamista.

Nyt Kouvolan Odinit nappasivat (luonnollisesti ulkomaalaisen) sakkolappujen väärentäjän verekseltään.

Soldiers of Odin väitti napanneensa sakkolappujen väärentäjän Meripäivillä — osoittautui syyttömäksi | Kouvolan Sanomat

Juuri tuumailinkin että ei ole kavereista pitkään aikaan kuulunut mitään ja epäilin toiminnan jo lakanneen. Mutta samantien paukahti. Jotenkin ei yllättänyt että kiinniotto tehtiin valtiollisilla ryyppypäivillä. Varmasti ihan ilman promilleja. Täytyykin käydä katsastamassa heidän sivuiltaan miten vihervasemmisto oli syypää tähänkin tapahtumasarjaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös