Katupartiot – ”nyt voin tuntea oloni turvalliseksi/turvattomaksi”

  • 193 835
  • 1 974

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Ei hän ole löytänyt yhtään lähdettä jossa kerrotaan, että Pohjoinen valtio olisi Venäjän käsky-vallassa. Hän on vain esittänyt, että erinnäiset järjestöt omaavat yhteistoimintaa ja yhteistyötä.

Ei kai tuommoinen Pohjoinen valtio voi vielä olla Venäjän käskyvallassa, kun ei sitä vielä ole olemassakaan. Vai onko? Sen sijaan on taidettu todistaa, että järjestöt, jotka ajavat Pohjoista valtiota, tekevät yhteistyötä ja ovat viime kädessä venäläisten käskyvallassa.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Ei kyse ole lähteistä. Ei järjestö muutu miksikään vaikka kuinka monta lähdettä löytäisit. Mustakaan ei muutu valkoiseksi tai koira kissaksi vaikka kuinka monta lähdettä olisi johonkin aiheeseen.

Ihminen on uskossaan vahva - se nähdään kaikkien ääriryhmien kannattajien kohdalla, olipa kyse uskonnosta tai ideologiasta tai näiden sekoituksesta. Liene parempi, että antaa sinun elää siinä uskossa, että Suomessa Vastarintaliike on todella yksilöllinen toimija, joka muuten vaan hengailee Nordic Resistance Movementin alaisuudessa, mutta tekee kuitenkin itsenäisiä päätöksiä eikä missään nimessä ole pettämässä suomalaisia ajaessaan Pohjoisen valtakuntaa tjsp hörhöilyä.

Mahdoton minun on ketään saada uskomaan siitä, että samalla tapaa kuin suurin osa eurooppalaisista äärioikeistolaisista liikkeistä tekee nykyään yhteistyötä venäläisten järjestöjen tai jopa Venäjän valtion kanssa, johon joukkoon NR:kin kuuluu, että tässä kuviossa NR:ään kuuluva SVL pystyisi pysyttelemään täysin erossa NR:n ja RID:in kuvioista. Minä en voi olla uskossa näin vahva, minä en voi sulkea silmiäni siltä, että siellä sun täällä törmää uutisointeihin SVL:ään yhteyksissä olevien tahojen kytkennöistä eriasteisiin venäläisiin operaattoreihin ja/tai kansalaisjärjestöihin (ml. NGO:t). Kuvaavaa kuviossa on vielä se, että Suomessa ja monessa muussa maassa "maahanmuuttokriittisyys" yhdistää näitä ryhmiä. Joskin sitten siellä aatteen toisellakin laidalla on näitä yhteistyökumppaneita, kuten Suomessa osa antifasistisista ryhmistä (Bäckmanin SAFKA) ja eräät rauhanjärjestöt. Tietty puoluepolitiikasta löytyy yhteistyökumppaneita sun muita tahoja, jotka pelaavat omaan ja Venäjän pussiin (ymmärtämättä välttämättä, että ovat "hyödyllisiä idiootteja" - kuten ovat muutkin toimijat).

Sitten hiukan yleisemmin.

Suomessa koko kuviota ei välttämättä edes ole vielä kunnolla perattu läpi, yksittäisten journalistien ja blogistien toimesta kuviota on avattu mutta julksiuudessa laaja-alainen analysointi ja arviointi on kovin vähäistä vrt. etelä ja Baltian maat, jossa muutamien venäläisten toimijoiden toimesta levitetty NGO-verkkoa, johon kuuluu yli 40 erilaista organisaatiota ja kansalaisryhmää yhden venäläisen NGO:n kautta (World Without Nazism - liite verkostosta Baltiassa). Jessikka Aron laaja artikkeli Venäjän trolleista avasi kuitenkin vain yhtä puolta koko tästä koko paletista.

Martens Centressä on tehty kattava tutkimus Venäjän eurooppalaisille äärioikeistolaisille puolueille kohdentamasta tuesta ja tästä "epäpyhästä liitosta", mutta tämäkin käsittelee vain puolueille kohdennettua tukea - kansalaisjärjestöt tms. on jätetty tämän katsauksen ulkopuolelle. Se on aivan oma maailmansa, satoja tai jopa tuhansia Venäjään kytkettyjä NGO:ta kautta maailman.

Marten Centre: An Unholy Alliance - The European Far Right and Putin’s Russia.

Ja koska olemme Soldiers of Odin ketjussa niin mainittakoon se, että vahvistamattomien tietojen mukaan Malmössä viikonloppuna Soldiers of Odinin katupartiolaiset ovat ottaneet yhteen antifasistien kanssa. Yhteenotto on ollut rajunpuoleinen.

vlad
 

Liitteet

  • ww.nazism.jpg
    ww.nazism.jpg
    52,6 KB · kertaa luettu: 334

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Mitä ihmettä??

Ei hän ole löytänyt yhtään lähdettä jossa kerrotaan, että Pohjoinen valtio olisi Venäjän käsky-vallassa. Hän on vain esittänyt, että erinnäiset järjestöt omaavat yhteistoimintaa ja yhteistyötä. Hienosti olet seurannut.

Jos ja kun todistettavasti venäjä natseja rahoittaa ja on takapiruna, on vaikea kuvitella, että mistään löytyisi niin lapsellista ja sinisilmäistä tolvanaa, ettei näkisi ja kykenisi tunnustamaan, että takapirulla on ilman epäilyksen häivää mielessään poliittiset ja valtiolliset päämäärät. Suomen, eikä edes pohjolan hourupäät ole millään tasolla riittäviä lyömään minkäänlaisia kapuloita venäjän valtiokoneiston rattaisiin, edes haaveiden tasolla. Mikäli pohjolan natsien johto lipeää määrätystä, sen johto on silmänräpäyksessä entinen tai vaihtoehtona koko typeryys palaa tasolleen pamfleteiksi pyöräkellareihin ja kesällä kaverin kesämökillä pidettäviin sotaharjoituksiin ja ryyppyjuhliin, some ei riitä pitämään asiaa tapetilla, eikä tuo minkään sortin muskeleita mihinkään vakavampaan yritykseen saada edes poliittista vaikutusvaltaa, saati mitään arjalaisvaltakuntia perustamaan. Mikäli nyt sitten vielä katsoo perustelluksi haaveilla, että venäjän ja natsien välillä syntyisi synergiaa näennäisesti päämäärien suhteen, koko sirkus murskataan samalla sekunnilla, kun se lakkaa ajamasta venäjän päämääriä ja ihan varmasti, venäjän intresseissä ei koskaan tule olemaan minkään natsivaltion syntyminen rajanaapurikseen. Koko svl ja muut vastaavat on pelkästään hyödyllisiä idiootteja venäjälle ja viidennen kolonnan toimijoita pohjoismaille. Mutta niin mitättömiä toilailijoita kuitenkin ovat, ettei niitä viitsi mikään pohjoismaa heittää homeista kyrsää syomään sinne, missä ei ole edes ikkunoita, vaan suhtautuu heihin kypsästi lapsen tasolle jääneiksi retardeiksi, jotka käyvät mielikuvitussotiaan ja larppaavat milloin missäkin viitassa muka tekemässä jotakin järkevää isäm maan puolesta, ihan vaan mummojen kauppakasseja kantamassa ja tien yli taluttamassa, poliittiset tunnukset esillä tietenkin, niin ne muutkiin mafiat tekee vaikkakin toki vain vaalien edellä. Äärimmäisen säälittävää on retoriikalla tuotu sisältö vihollissuvakeista ym. pankkaniskahorinoista, joka paljastaa pelkästään sen, että Aku Ankkakin sisältää mietitympää yhteiskunnan eri muuttujien dialektiikkaa ja niin muodoin varteenotettavamman ja uskottavamman, sekä toimivamman yhteiskunnallisen utopian vaihtoehdoksi.

On luonnollisesti sentään ihan ymmärrettävää ja viisasta, että natsit vähättelevät toimiansa ja päämääriänsä, niin kuin monikin teksteissään tälläkin palstalla väännellessään ilmiselviä jo uloslausuttuja päämääriä ja ideologioita ihan vaan poikien homostelukerhoiksi ja mummojen ruokakassin kantelemiseksi, mihinkään muuhun kun ei kertakaikkiaan riitä pallit ja saattaa olla, että joku ajattelemaan tottumaton vielä moiseen lankeaakin, jotta ei adresseihin ihan kaikkia nimiä tartte kerhohuoneella, anteeksi pyöräkellarissa itse keksiä.

Mutta ihan aikuisten oikeesti, etkö sä lainkaan uskosi pyhyyden keskellä kuule, kuinka kremlin käytävät kaikuvat pahanilkisestä ja epäuskoisesta naurusta päivästä toiseen, tsuhnat on urpoja, kun antavat moisten kansankynttilöiden edes pieraista julkisuudessa, venäjällä ei olisi mahdollista koskaan. Tietysti, vakavasti kiteyttäen, se indikoi sivistymättömyyttä, jota katsellaan kyllä myös ihan sivistyneissä maissa haavi auki. Ajattele, siinä missä brysselin terrori - iskusta huolimatta belgian viranomaiset kielsivät äärioikeiston ja natsien mielenosoitukset, suomen poliisi päinvastoin suojelee näitä vatipäitä hampaita myöten aseistettuina ja kustannuksista välittämättä rauhanmarsseillaan, siis oman rauhansa jnps. en lainkaan ihmettele, jos oikeasti normaalit ihmiset alkaa tosissaan pohtia, keitä poliisi oikein suojelee ja kuinka poliittisesti värittynyttä poliisin agenda tässä yhteiskunnassa lopulta oikein on. Sylttytehtaan jäljet luonnollisestikin johtavat tuohon surkuhupaisimpaan hallitukseen suomen historiassa, joilla ei siis riitä äly ja poliittinen ymmärrys käsittää, elävää kyytä ei kanniskella housun taskussa, vaan pitävässä laatikossa poissa silmistä ja niin kaikuu nauru kremlin käytävillä jo lähes kohta kusen housuuni tasoisena tsuhnaoopperana.

Vaikka monet näiden natsijärjestöjen jäsenistä yhteen jos toiseen rötökseen on elämänsä varrella onnistuneet osallistumaan, en silti katso, että he varsinaisesti muodostaisivat rikollisjärjestöä, mutta, ja tämä on maamme poliitikoilta jäänyt kokonaan ymmärtämättä, ne muodostavat poliittisen terrorijärjestön ihan samoin päämäärin kuin isis: demokratia hautaan ja ihmisoikeudet ehdollisiksi. Ei mikään maailmassa pakota ainuttakaan demokratiaa ajavaa ja sitä edustavaa suvaitsemaan moista arvojensa vastaista terroristijoukkiota ja ihan ääneen lausutusti, myös oman valtion lopettamiseen pyrkiviä opportunisteja. Vaikka tuo himmlerlandia onkin vain ymmärrystä vailla olevan mielen rakentama tyhjä kupla, silti sen kitkeminen kuuluu demokraattisen valtion must do listalle.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Mitä ihmettä?? Hienosti olet seurannut...

Ei hän ole löytänyt yhtään lähdettä jossa kerrotaan, että Pohjoinen valtio olisi Venäjän käsky-vallassa. Hän on vain esittänyt, että erinnäiset järjestöt omaavat yhteistoimintaa ja yhteistyötä.

Hän koittaa muuttaa mustan valkoiseksi vain väittämällä jotain epäolennaista joka ei liity varsinaiseen asiaan mitenkään.
Itsehän juuri aiemmin sanoit, että lähteillä ei ole väliä. Että ihan turha sellaisia esittää koska olet päättänyt, että kissa on koira. Tai jotain vastaavaa.

Miksi sen jälkeen kukaan tuhlaisi aikaa sinuun? Mikä on kyllä hyvä kysymys noin yleisestikin.
 

Zalmonella

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko
Ei kai tuommoinen Pohjoinen valtio voi vielä olla Venäjän käskyvallassa, kun ei sitä vielä ole olemassakaan. Vai onko? Sen sijaan on taidettu todistaa, että järjestöt, jotka ajavat Pohjoista valtiota, tekevät yhteistyötä ja ovat viime kädessä venäläisten käskyvallassa.

Nimenomaan. Ei ole olemassa kuten jo tuossa aiemmin kirjoitinkin, että ei ole määritelty, että millainen se pohjoinen valtio olisi joten on mahdotonta sanoa, että millaisen valtion kyhäisivät. Ja Rutosin järjesöllä on kytköksiä Venäläiseen järjestöön. EI Venäjän valtioon.

Jos ja kun todistettavasti venäjä natseja rahoittaa ja on takapiruna, on vaikea kuvitella, että mistään löytyisi niin lapsellista ja sinisilmäistä tolvanaa, ettei näkisi ja kykenisi tunnustamaan, että takapirulla on ilman epäilyksen häivää mielessään poliittiset ja valtiolliset päämäärät. Suomen, eikä edes pohjolan hourupäät ole millään tasolla riittäviä lyömään minkäänlaisia kapuloita venäjän valtiokoneiston rattaisiin, edes haaveiden tasolla.

Missä päin Venäjä natseja rahoittaa?? Olet nyt aikamoista skuuppia tässä kertomassa. Kerro ihmeessä lisää kun tälläisen pommin kerran jysäytit. Ja miten tämä liittyy erinnäisten maiden järjestö-toimintaan?

Ei voi olla kun niin ei lue Odinien facebook-sivuilla.

Oletko varma ettei lue?

Itsehän juuri aiemmin sanoit, että lähteillä ei ole väliä. Että ihan turha sellaisia esittää koska olet päättänyt, että kissa on koira. Tai jotain vastaavaa.

Miksi sen jälkeen kukaan tuhlaisi aikaa sinuun? Mikä on kyllä hyvä kysymys noin yleisestikin.

Sanoin, että lähteillä missä ei puhuta varsinaisesta aiheesta niin ei ole mitään väliä. Onko tarkoitusesi tuoda jotain kongreettista esille vain kirjoitatko mitä sattuu vain jotta saisit olla "äänessä"?

Ja en minä ole päättänyt, että kissa on koira vaan tuossa Vladin viesteissä koitettiin muuttaa kissaa koiraksi. Tarkkuutta nyt siihen kirjoitteluun.
 
Viimeksi muokattu:

gasp

Jäsen

Haluatteko alistaa Suomen ylikansalliselle järjestölle?

Suomea ei alisteta ylikansalliselle järjestölle. Suomen Vastarintaliike on osa yleispohjoismaista vastarintaliikettä, ja siten Suomen Vastarintaliike pääsee vaikuttamaan toiminnallaan koko Pohjolan tilanteeseen. Pohjolan pienten kansojen täytyy selviytymisensä ja tulevaisuutensa kannalta tehdä yhteistyötä jättämällä historialliset erimielisyydet sivuun.

Miksi haluatte Suomen taas liitettäväksi Ruotsin alamaiseksi?

Suomen Vastarintaliike ei tähtää Suomen liittämiseen osaksi Ruotsia. Suomesta ei tulisi osa Ruotsia, vaan yhdessä muiden Pohjoismaiden kanssa Suomi toimisi yhteistyössä turvatakseen selviytymisensä kansojamme uhkaavia tekijöitä vastaan.

Miksi vastustatte niin näkyvästi sionismia? Oletteko antisemitistejä?

Sionismi ei ainoastaan ole uhka Suomen kansalle, vaan myös kaikille maailman kansoille. Sionismi on rasistinen aate, joka tähtää tietyn kansakunnan ylivaltaan maailmassa. Sionismi on vuodesta 1948 saakka esiintynyt Israelin valtion väkivaltaisena ulkopoliittisena vaikuttajana, jonka uhreiksi ovat joutuneet useimmat länsimaat. Sionismin vastustaminen ei tee meistä tai kenestäkään muusta antisemitistiä. Myös arabit ovat geneettisiltä taustoiltaan semiittejä. Näin ollen antisemitismi ei ole pätevä termi kuvaamaan suhtautumista tiettyyn kansakuntaan tai rotuun.

Usein kysytyt kysymykset | Kansallinen Vastarinta


Kyllähän tuon voi tulkita siten, että Suomi ei olisi 100% itsenäinen, vaan osa ehkäpä EU-kaltaista liittoa, joka koostuu kansallissosialistisesta pohjolasta. Itse en näe tuota lainkaan huonona asiana, vaikka tässä tapauksessa ei olisikaan 100% itsenäisyys - olenhan kansallissosialisti ja minun näkemykseeni kelpaisi oikein hyvin kansallissosialistinen pohjoismainen liittovaltio, nykyiseen EU-jäsenyyteen ja globaaliin rahajärjestelmään kuulumisen sijasta (+paljon muuta). Armeijan osalta ja muidenkin tekijöiden osalta valtio tai valtiot olisivat tuossa tapauksessa vahvoja. Luonnonvarojamme ei myytäisi, eikä tänne tulisi yhtään muukalaista elintasosurffaria tai liikaa erirotuista väestöä, joiden ghettoutuminen ei tulisi kysymykseen - asiat, joista voisi olla varma. Rahajärjestelmä olisi irtaantunut järjestelmästä, jossa velkaannutetaan enemmän kuin lainataan rahaa (alkupääomasta luodaan korkoa). Tähän voisi listata lisääkin olennaisia kansallissosialismiin liittyviä asioita, mutta niistä voi lukea tarkemmin internetistä.

Pohjoismaisen yhteisen liiton tulkitseminen siten, että se riistäisi Suomelta itsenäisyyden, ei pidä paikkaansa - Suomi ei ole nykyisinkään täysin itsenäinen.

Kansallissosialistisessa pohjolassa mikään absoluuttinen täydellisyys ei luonnollisesti tulisi kysymykseenkään, vaan hierarkkinen järjestelmä loisi tottakai olosuhteet mahdollisesti "negatiiviselle diktatuurille" (=johtaja, joka ei luovu vallastaan vaikka kansa haluaa). Kuitenkin kansakunnan peruspilarina ollessa kansallissosialismi, olennaisimpien asioiden pitäminen tärkeysjärjestyksessä (kansan hyvinvointi yms) ei varmastikaan muuttuisi - muutenhan se rikkoisi koko aatteen ja aiheuttaisi kapinaa.

Ei ole näyttöä siitä, että pohjoismaiset kansallissosialistiset liikkeet olisivat osa mitään salaliittoa. Myöskin täytyy huomioida, että mitä tuo "salaliitto" käytännössä tarkoittaa. Jos se tarkoittaa sitä, että Kreml=SVL/NR - tästä ei ole mitään näyttöä, ei edes viitettä. Rahallinen tuki venäläiseltä nationalistiliikkeeltä (huolimatta yhteyksistä Kremliin) ei suoranaisesti tarkoita, että Kreml olisi ostanut pohjoismaiset liikkeet, vaan on yhtä luonnollista kuin vaikkapa USA:n tuki Neuvostoliittoa vastaan taisteleville arabeille.

Täytyy myös huomioida, että minkälaisia rahasummia oli liikkunut. Esim. 300e ja 15.000e on selkeä ero motiivin kannalta, ja suuremman kohdalla voisi jo epäillä jonkunlaista sopimusta/yhteistyötä venäläisten hyväksi. Summista ei taida olla tietoa?

On päivänselvää, että Venäjällä nähdään NR:n kaltainen liike hyvänä asiana, koska NATO/EU -vastaisuus ja sitä myötä venäjä-myönteisyys.

Ajatellaan tilanne, että olisikin niin, että SVL/NR:ää hallinnoivat henkilöt olisivatkin osa venäläistä salaliittoa, jossa toimitaan Kremlin hyväksi. Tästä ei voi syyttää kansallissosialismia tai SVL:ää kannattavia henkilöitä, kuten mainitsit (maanpetturuus), koska he luonnollisesti eivät ole/olleet asiasta tietoisia. Lisäksi SVL/NR, kuten muutkin liikkeet, elää koko ajan ja johtajisto vaihtuu, joten mikäli ajanjaksona A SVL olisi osa venäläistä liittoa ei tarkoita, että se olisi sitä myös aikana B. Lisäksi on myös hyvin epätodennäköistä, että kyseiset liikkeet osoittautuisivat pettureiksi - petturuus on kansallissosialistisissa liikkeissä erittäin alhainen ja pelkurimainen teko, jota ei katsota hyvällä. Kyseessä ei ole mikään timosoini-perussuomalaiset -touhuilu, että petetään lupaukset ja vielä kehdataan näyttää naama tv:ssä.

Itse näen nuo kauhukuvat venäjä-yhteyksistä aikalailla kansallissosialistiliikkeiden vastaisena propagandana (tosin en tiedä kuinka yleistä tuollainen venäjäkortti on tässä yhteydessä), joka ikäänkuin tekee kansallissosialisteille mahdottomaksi tukea tai edistää aatettaan järjestäytyneesti. Mikäli näin tekee (esim SVL:n alla), niin sitten käytetään tuota venäjäkorttia. Sama asia koskee myös MV-lehteä, jonka lukijoita jotkut pitää "Kremlin hyödyllisinä idiootteina" - aivan kuin sivusto sisältäisi jotain 30-luvun tasoista propagandaa, jota internetin myötä ei pystynyt kyseenalaistamaan.

Alla SVL:n näkemys demokratiasta.

Nykyinen ”demokratia”
Asenteemme demokratian käsitettä kohtaan on ongelmallinen lähinnä siksi, että sanasta demokratia on tullut synonyymi nykyiselle rappiolliselle ja sionistien hallinnoimalle järjestelmälle länsimaissa. Demokratiasta tulee tällöin symboli kaikelle, jota vastaan haluamme taistella.
Demokratian käsite elää myös jatkuvan muutoksen aikaa. Tänään se merkitsee jotain, mitä se ei missään nimessä tarkoittanut sata tai edes 50 vuotta sitten. Lisäksi se merkitsee eri asioita eri maissa. Harvat ihmiset olisivat sata vuotta sitten tukeneet demokratiaa, jos he olisivat tienneet, että tämä merkitsisi esimerkiksi rodullisesti erilaisten ihmisten joukkomaahanmuuttoa tai sitä, että oma kansamme joutuu kärvistelemään omassa maassaan. He tuskin tiesivät sitäkään, että demokratia toisi mukanaan yleistä moraalista rappiota ja seksuaalisesti poikkeavien henkilöiden orgioiden kaltaisia festivaaleja kaduillamme.
Tänä päivänä sanaa demokratia käytetään järjestelmän propagandassa kaikesta, mitä toivotaan saavutettavan. Demokraattinen oikeus on nykyään esimerkiksi se, että kaksi homoseksuaalia voi avioitua keskenään ja adoptoida lapsia. Homoseksuaalisuuden vastustaminen ilmiönä on nykyään yhtä kuin ”demokratian vastaisuus”. Propagandassa pyritään yleisestikin leimaamaan epädemokraattiseksi tai demokratian vastaiseksi kaikki, mikä jollakin tavoin kyseenalaistaa nykyisen kehityksen. Demokraattina oleminen tarkoittaa tänään käytännössä sitä, että olet – tietoisesti tai tiedostamatta – seuraaja sille sionistiselle eliitille, joka hallitsee länsimaailmaa ja näiden ajamaa kansanmurhan politiikka.
Mikäli tämä on sanan demokratia todellinen merkitys, niin olemme todellakin sen vannoutuneita vihollisia. Se ei kuitenkaan tarkoita, että vastustaisimme vapautta, kansan mielipidettä ja sen laillisia oikeuksia olla mukana päätöksenteossa. Lisättäköön myös, että käsityksemme todellisesta demokratiasta on huomattavasti lähempänä sen alkuperäistä ajatusta – lähinnä antiikin Ateenan aikaista demokratiaa – kuin mitä demokratialla tarkoitetaan nykyisessä järjestelmässä.
 
Viimeksi muokattu:

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Palstatoverille @gasp sellainen pikainen huomio/kysymys että mikä mahtaa olla kotikielesi kun puhut koko ajan Kremlistä "Kremlininä"? Skandinaavisissa kielissä kuitenkin tuo lyhempi muoto oikea, samoin suomessa.

Ja onnittelut kovasta luottamuksesta kansallissosialistien vallastajuopumattomuuteen kun "ei voi tulla diktatuuria kun sehän on lupausten vastaista ja sitä ei kansa hyväksyisi". Historiasta löytyy jokunen ikävä esimerkki sellaisesta että tuli diktatuuri vaikka kansalle oli luvattu että ei tule ja jopa niin ikäväksi meni asiat että aiheesta harmitelleet kansalaiset pistettiin kylmäksi. Mutta eihän meidän kansallissosialistit onneksi sellaista kun kyllähän MIEHEN sanaan on luotettava!
 

gasp

Jäsen
Palstatoverille @gasp sellainen pikainen huomio/kysymys että mikä mahtaa olla kotikielesi kun puhut koko ajan Kremlistä "Kremlininä"? Skandinaavisissa kielissä kuitenkin tuo lyhempi muoto oikea, samoin suomessa.

Korjattu. Ja kotikieli on suomen kieli.
 
Viimeksi muokattu:

Mostal0

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ihan on ikävä ollut palstaveli gaspia. Tosin noilla aatteilla en ehkä veljeksi haluaisi kutsuman. Tähän oli tartuttava:

He tuskin tiesivät sitäkään, että demokratia toisi mukanaan yleistä moraalista rappiota ja seksuaalisesti poikkeavien henkilöiden orgioiden kaltaisia festivaaleja kaduillamme.

Mitä ovat nämä seksuaaliset poikkeavuudet? Pelkkä homoseksuaalisuus vai pitääkö olla jonkinsortin transvestiitti? Minkälaisia orgioita demokratia on kaduillemme tuonut? Sitäpaitsi, maailma olisi parempi paikka jos täällä oikeasti orgioita ja ihmisillä uskallusta osallistua niihin.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Poliisi tutkii: Sivullinen keskeytti raiskauksen Porissa
Tässä sitä turhaa pelkoa taas jaettu. Onneksi sivullinen tuli apuun ja tekijä on vangittu. Taitaa näille partioille olla tarvetta.

Mutku Putkonenki. Aika pelottavaa, että joku rasistinen wannabe odini menee puuttumaan tuolla tavalla, kun toinen yrittää kotoutua. Varsinkin, kun vasemmistofeministit ovat mediassa ja somessa toitottaneet, ettei apua kaivata ja tosinainen huolehtii kyllä itsestään.
 

Joukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mutku Putkonenki. Aika pelottavaa, että joku rasistinen wannabe odini menee puuttumaan tuolla tavalla, kun toinen yrittää kotoutua. Varsinkin, kun vasemmistofeministit ovat mediassa ja somessa toitottaneet, ettei apua kaivata ja tosinainen huolehtii kyllä itsestään.
Toivon todella, että iljettävän rikoksen uhriksi joutunut ei edusta juuri tuota suuntausta, hän voi jopa olla kiitollinen saamastaan avusta...
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Dee, olet sangen hämmentävä tyyppi - aina jokin idioottimainen mutkun-"argumentti" suurin piirtein mihin tahansa kommenttiin "vastauksena". Raportoinpa ihan vakavissani sinut trollaamisesta, rajansa kaikella.
 
Viimeksi muokattu:

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Dee, olet sangen hämmentävä tyyppi - aina jokin idioottimainen mutkun-"argumentti" suurin piirtein mihin tahansa kommenttiin "vastauksena". Raportoinpa ihan vakavissani sinut trollaamisesta, rajansa kaikella.

No, kiitos sinulle siitä. Jos siitä tulee hyvä mieli, niin otan kakut mielelläni vastaan. Viimeisen partiopojan nöyrin palvelija kiittää ja kuittaa.
 
Viimeksi muokattu:

Zalmonella

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko
Poliisi tutkii: Sivullinen keskeytti raiskauksen Porissa
Tässä sitä turhaa pelkoa taas jaettu. Onneksi sivullinen tuli apuun ja tekijä on vangittu. Taitaa näille partioille olla tarvetta.

ON kyllä tarvetta vaikkakin tälläiseltä tullaan sulkemaan silmät koska tämä sotii suvaitsevaiston massa-hypetystä näistä turvapaikka-turisteista. Kun tarpeeksi "pakolaiset" koheltavat niin heidän propaganda-koenisto alkaa laulamaan jälleen.

Dee, olet sangen hämmentävä tyyppi - aina jokin idioottimainen mutkun-"argumentti" suurin piirtein mihin tahansa kommenttiin "vastauksena". Raportoinpa ihan vakavissani sinut trollaamisesta, rajansa kaikella.

Kyseessä taisi olla hänen taholtaan sarkastinen viesti.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Kyseessä taisi olla hänen taholtaan sarkastinen viesti.

En tiedä auttaako asiaa, että parodioi omaa trollaamistaan - jos edes välillä keskustelisi itse asiasta eikä sen (yleensä vielä sangen kyseenalaisesta) analogiasta, mutta kun on täysin systemaattinen tuossa tavassaan "argumentoida". Tätähän tapahtuu jatkuvasti näissä aihepiireissä, siitä on tullut jonkinlainen maan tapa, jos on "maahanmuuttokriittinen". (Vaikka sitten tästä ot-kommentista tulisikin epäilemättä ansaittua bannia itsemoderoinnista.)
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
En tiedä auttaako asiaa, että parodioi omaa trollaamistaan - jos edes välillä keskustelisi itse asiasta eikä sen (yleensä vielä sangen kyseenalaisesta) analogiasta, mutta kun on täysin systemaattinen tuossa tavassaan "argumentoida". Tätähän tapahtuu jatkuvasti näissä aihepiireissä, siitä on tullut jonkinlainen maan tapa, jos on "maahanmuuttokriittinen". (Vaikka sitten tästä ot-kommentista tulisikin epäilemättä ansaittua bannia itsemoderoinnista.)

Esim. PS-ketju on täysin vastaavaa retoriikkaa täynnä, joku suvaitsevaisten maan tapa? Miksi nämä suvaitsevaisuuden iskulauseet ja muu retoriikka ottaa sinulla noin koville? Älä nyt leikistä suutu, ei ne karhutkaan koko ajan tappele, ne syövät välillä puolukoita.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Älä nyt leikistä suutu, ei ne karhutkaan koko ajan tappele, ne syövät välillä puolukoita.

Niin, toki on ärsyttävää että on ärsyttävää. Enkä oikein usko että mielipiteen sisällöllä on tässä niin väliä: rehellinen öyhöttäminen on parempaa kuin epärehellinen ja sama tietysti pätee meidän rationaalisesti ajattelevien kohdalla. Tämän epäsuoran, älyllisesti kestämättömän retorisen taktiikan frekvenssi vain on radikaalisti suurempi siellä teidän putin/mv/tmv -leirissänne.
 
Viimeksi muokattu:

Saxon-747

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea
Niin, toki on ärsyttävää että on ärsyttävää. Enkä oikein usko että mielipiteen sisällöllä on tässä niin väliä: rehellinen öyhöttäminen on parempaa kuin epärehellinen ja sama tietysti pätee meidän rationaalisesti ajattelevien kohdalla. Tämän epäsuoran, älyllisesti kestämättömän retorisen taktiikan frekvenssi vain on radikaalisti suurempi siellä teidän putin/mv/tmv -leirissänne.

Rasistikortti kulutettu loppuun niin nyt on sitten kaikki Putinin leirissä. Kevyttä vainoharhaisuutta..
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Niin, toki on ärsyttävää että on ärsyttävää. Enkä oikein usko että mielipiteen sisällöllä on tässä niin väliä: rehellinen öyhöttäminen on parempaa kuin epärehellinen ja sama tietysti pätee meidän rationaalisesti ajattelevien kohdalla. Tämän epäsuoran, älyllisesti kestämättömän retorisen taktiikan frekvenssi vain on radikaalisti suurempi siellä teidän putin/mv/tmv -leirissänne.

Älä nyt paskaa puhu, minähän olen se kavalista kavalin maanpetturipersu, teidän suvaitsevaisten ja iljalaisten yhteinen vihollinen numero yksi.

Vastaappas nyt vielä, ennen kuin banaaniveneesi kutsuu, että kumpi on tällä hetkellä mielestäsi pahempi uhka turvapaikanhakijan terveydelle, joku random odini, ym.. vai toinen turvapaikanhakija?

Edit: Ja pointsit taas näppärästä väistelystä. Edelleen, mikset mene persuketjuun itkemään vastaavasta retoriikasta ja tekemään raportteja? Vai onko jälleen niin, että "omien" paska ei haise?
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Rasistikortti kulutettu loppuun niin nyt on sitten kaikki Putinin leirissä. Kevyttä vainoharhaisuutta..

Tmv. Enpä taida olla vielä ketään täällä JA:ssa kutsunut rasistiksi - jaa tai ehkä ystäväni vladin taisin määritellä noin. @Dee Snider, miksiköhän edes kysyt tuota - ajatteletko oikeasti että minulla olisi jokin kovin ruusuinen kuva tästä aihepiiristä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös