Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Kaskiselle kenkää, kuka tilalle?

Viestiketju osiossa 'TPS' , aloittajana Bonsai, 24.08.2017 klo 20.03.

 1. agee81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiva-Kallen Palloseura
  Lainaus:
  Kalle saa palkkaa, vaikka monoa tulisikin. Ollaan ennenkin maksettu kolmen päävalkun palkkaa, vaikka yksi Turakainen heilui penkin takana.
   
 2. Maalirauta_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Tässä hetken mietittynä niin ei se Kaskinenkaan tyhmä ole. Jokainen ihminen joka haluaa menestyä ottaa asioista opikseen. Ainahan on puhuttu että pitää olla työrauha ja asioiden kehittämiseen aikaa. Se on toinen asia että miksi tilanne on nyt sama kuin viime keväänä tai edellisenä. Pelaajat ei pelaa joukkueena ja joukkueen pelaajat eivät saa parastaan irti.

  Eli mistä saamme sellaisen valmentajan joka saa aikaiseksi joukkueen, joka näyttää yhtenäiseltä, joka yrittää kaikkensa peli toimii ja pelaajat ylittävät 5-10prosenttia oman osaamistasonsa. Eli ylisuorittaa ei alisuorita.
   
 3. agee81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiva-Kallen Palloseura
  Lainaus:
  Se on hyvä, että sä tiedät kaikesta kaiken. Aamen!
   
 4. aurajoki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TPS
  Lainaus:
  Todella luotettavasta lähteestä, jonka tietoihin olen aikaisemminkin voinut luottaa.
  Kallella on kolmivuotisen sopimuksen jatkoksi myös optioita jatkokausista, joten UTJ-johdossa ollaan ajateltu hänen valmentavan pitkään TPS:ssä. Ilman minkäänlaisia näyttöjä siis tällaisia sopimuksia tehtiin, kun kyseessä oli sisäpiirin oma poika. Samassa yhteydessä potkittiin kaksi ammattivalmentajaa pois ja lisäksi Juuso Niemisen urahaaveille näytettiin kunnolla takalistoa. Aika ennenkuulumatonta meininkiä, eikö vain?
   
  Tony Clifton ja Hokifani25 tykkäävät tästä.
 5. Bonsai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS + länsirannikon muut joukkueet
  Näitä kirjoituksia kun lukee tulee sellainen olo, että seuran nimeksi pitäisi varmaan muuttaa Turun Sisäpiiriseura ( TSS ). Mikä ihmeen pelko on ottaa uutta verta remmeihin, Turku on hieno kaupunki mutta ei koko maailman viisaus täällä asu.
   
  Hokifani25 ja Mas@ tykkäävät tästä.
 6. aurajoki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TPS
  Lainaus:
  Kun kaikki ovat organisaatiossa yhtä amatööreja omassa postissaan, niin yhdenkin ammattilaisen palkkaaminen on suuri riski, koska ero alkaa näkyä ulospäin liian selvästi. Amatöörit eivät enää sen jälkeen voi esiintyä ylimielisesti julkisuudessa puhuen puuta heinää ja kuvitellen, että täydestä menee.
   
 7. kone82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Eikös tämä ole ihan looginen huhu siinä mielessä että aluksihan uusi urheilujohto ilmoitti ihannoivansa ruotsalaista tapaa toimia esimerkkinä Växjö. Siellä pääkoutsina on ollut Sam Hallam ties kuinka monta vuotta jo ja viimeisin soppari oli kerralla viisivuotinen. Ja Kallion kovin kehuma koutsi.

  Että varmaan tällainen kuningasajatus tässä voi hyvin olla taustalla. Kelatkaas sitä...
   
 8. TPS - HPK sarjaa seuranneena huutelen sivusta, että Kaskisen ulosannissa on vaikea ristiriita jatkon kannalta. Jos hän tosissaan uskoo, että joukkue on niin kova, että olisi esimerkiksi ansainnut mennä jatkoon tästä otteluparista, niin miksi hän ei kehu omiaan, kiitä kannattajia ja kiitä kaikkia niitä ammattilaisia, jotka mahdollistavat nämä pelit. Arvostelemalla käytännössä kaikki muut toimijat, hän ei ehkä herätä sellaista kaikua, joka on TPS:n arvojen mukaista. Toki hänen lausunnot ovat varsin inhimillisiä ja selvästi stressi on kova.
   
 9. aurajoki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TPS
  Lainaus:
  Voi olla, että ajatus on lähtökohtaisesti ollut hyvä, mutta kun tuollaista ajatusta ruvetaan amatöörien toimesta toteuttamaan ja ollaan menty siitä yli mistä aita on matalin, niin lopputulos on nyt nähdyn kaltainen. Kannattaisi siis joskus uskoa, että menestyksen saaminen vaatii tinkimätöntä työn tekoa ja kovaa ammattitaitoa. Kun ne puuttuvat, silloin ei ole mitään mahdollisuutta onnistua. Tästä on olemassa lukematon määrä esimerkkejä, joten ei pitäisi olla kenellekään mikään uutinen.
   
  Hokifani25 ja iSing tykkäävät tästä.
 10. Lätkäfani66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS
  Lainaus:
  Yhtään en puolustele Kaskista, mutta kyllähän tuossa tuli ulos vain se paha mieli. Monta kertaa toisti, ettei ala tässäkään tuomareista valittamaan, mutta kun ne ajatukset olivat päässä täysin sekaisin niin yhtä monta kertaa sitä tuomarikommenttia tuli.
  Jos olisi ollut kykyä niin tuon pakollisen tilaisuuden olisi voinut kuitata käymällä ottelu läpi yksinkertaisesti vaikka sanoin "hävittiin peli jatkoajalla, mulla ei ole tässä kohtaa mitään muuta järkevää sanottavaa - kiitos"
  Vaikka en Kaskista muiden lailla halua ensi kaudella Tepsin penkin takana nähdä niin onhan tämä palstan teilaus aika karmivaa luettavaa... itseänikin jo hiukan hävettää... Todistaa taas sen tosiasian, että näin anonyyminä nettiaikana on liian helppoa avautua ja haukkua kuka tahansa, edes tietämättä kaikkia asiaan liittyä faktoja. Moniko olisi mielipiteensä käynyt sanomassa kasvotusten?
   
  Tony Clifton, Veikko40, charlieglide ja yksi muu tykkäävät tästä.
 11. iSing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo 1969–1975, Pre-pride TPS
  Lainaus:
  Vielä oikeampi kysymys lie tämä: Montako viestiä palstalle jäisi, jos alle pitäisi laittaa oma nimi. :/
   
  Tony Clifton, kopo, Oddmanrush ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 12. Iceberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC ja FC TPS
  Vaikeita aikoja tulee Antsalla ja olemaan. Jos mennään Kaskisella, on se selkeä viesti välikaudesta ennen seuraavaa valmentajaa (Kojo?). Miten tähän suhtautuvat yritysasiakkaat, jotka tuovat sen 50% liikevaihdosta. Jos oikein ymmärsin, tämän kauden sponsori- ja yritysmyynti on onnistunut hyvin. Pitävätkö yrityksetkin ”välivuoden”? Samalla peukaloruuvia saattaa kesällä kiristää tökkivä kausikorttimyynti.

  Tämä on asia, jonka suhteen on päätökset tehtävä nopeasti. Mikä on se viesti, mikä on ensi kauden TPS? Entä sitä seuraavan?
   
  Mas@ ja kopo tykkäävät tästä.
 13. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ennenkuulumatonta? Ei todellakaan. Kyseenalaista? Kyllä!

  Ei tämä nyt ole ensimmäinen kerta ja ensimmäinen seura kun pieni piiri pyörii. Eikä todellakaan ole ennenkuulumatonta edes Turussa. Monista pienemmistä paikkakunnista ja seuroista nyt puhumattakaan.

  Ihan kaunis ajatus tuollainen ”Växjön malli”, mutta sen onnistumiseksi kaikki muutkin sitä tukevat toimenpiteet olisi syytä tehdä huolella. Sitouttaa omia lupaavia junioreita pitkillä sopimuksilla ja niin edelleen. Ei se paljoa auta hakea pitkäjänteisyyttä kokemattomalla valmentajalla jos joukkueella ei ole minkäänlaista identiteettiä tai jatkumoa.
   
  Viimeksi muokattu: 31.03.2019 klo 00.08
  Hokifani25 ja kopo tykkäävät tästä.
 14. aurajoki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TPS
  Jarno Pikkarainen vei HIFK:n play offeissa eteenpäin runkosarjan sijalta 6.
  Sikäli ottaa pattiin, että kuvittelin aikoinaan, että Selinin jälkeen Pikkarainen olisi ollut seuraava TPS:n päävalmentaja. Valitettavasti TPS:n sisäpiiritouhuilu esti tämän kehityskulun ja nyt TPS on pudonnut Kallen valmennuksessa luokkaan ynnä muut ja valtakunnan naurunaiheeksi.

  Edit: korjattu sukunimi oikein
   
  Viimeksi muokattu: 30.03.2019 klo 21.21
  Mas@, Kaukalonreuna & Hokifani25 tykkäävät tästä.
 15. Expendable Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Vai Pikkarainen?
   
 16. aurajoki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TPS
  Lainaus:
  Olet oikeassa. Jarno Pikkaraista tarkoitin.
   
 17. Kendo26 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  En ole tällaisesta valmentajasta kuullutkaan.

  Leikit sikseen. Taas käännetään veistä TPS-fanin haavassa. HIFK ottaa luultavasti taas mitalin valmentajalla, joka olisi voinut valmentaa tänä vuonna myös Turussa.
   
  Kaukalonreuna ja Hokifani25 tykkäävät tästä.
 18. Kaukalonreuna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Menin tuossa HIFKin pelin jälkeen saunaan ja ajattelin tulla saunan jälkeen kirjoittamaan jatkoaikaan, juuri tämän saman tekstin. Kyllä hieman vituttaa, Pikkarainen voisi olla nyt Tepsin penkin takana päävalmentajana.
   
  kopo ja Hokifani25 tykkäävät tästä.
 19. Power Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Lainaus:
  Sen mitä satunnaisesti tulee suomalaisten sanomalehtien Facebook-sivujen keskusteluja esim. politiikkaa käsittelevien uutisten alla luettua (vaikka ei pitäisi), niin omalla nimellä kommentointi ei kyllä ole minkäänlainen tae asiallisesta keskustelusta yleisesti tai täysin asiattoman kritiikin puuttumisesta erityisesti. Päinvastoin. Eivät sielläkään kaikki tietysti oikealla nimellään kirjoita, mutta ainakin huomattavasti useammat kuin täällä.

  Perinteinen "kritiikki on kohtuutonta" -argumentti siis kaivettu taas esiin, yllättävän kauan siihen menikin. Odotan innolla näkeväni tähän argumentointiin liittyviä, aikaisemmilta vuosilta tuttuja luonnehdintoja, joita ovat mm. noitavaino, roviolla polttaminen ja pään vaatiminen pölkylle suu vaahdossa huutaen.

  Se on tietysti henkilökohtaista, mitä itse kukin pitää "karmivana luettavana", ja pyrkimys pitää keskustelu asiallisena on lähtökohtaisesti kannatettavaa. Joskus kuitenkin tulee näitä kritiikin kohtuuttomuutta koskevia valituksia lukiessa mieleen, että ulkomaalaisten urheilusaittien, tai esim. edes tämän palstan HIFK-osion seuraaminen voisi auttaa laittamaan asioita oikeisiin mittasuhteisiin. Huippu-urheilu on tunteita herättävää toimintaa - jos ei olisi, niin eivät niin monet ihmiset jaksaisi investoida sen seuraamiseen rahojaan ja vapaa-aikaansa. Tämä johtaa siihen, että tunteet käyvät kuumina ja kritiikki on ajoittain todella kovaa - ja esimerkiksi valmentajilla on yleensä niin pitkä lajitausta takanaan, että he tietävät tämän kuuluvan pelin henkeen.

  Em. ei tietenkään tarkoita, että mitä tahansa pitäisi hyväksyä. Mutta jos nyt tarkastelun kohteeksi otetaan vaikka tämän palstan viime aikojen kirjoitukset, niin sanoisin lähinnä, että pieniä ovat silakat joulukaloiksi. Vaikea uskoa, että Kaskinen tai ylipäänsä kukaan keskiverto liigavalmentaja näistä jutuista vielä järkyttyisi.
   
  Lucic ja Veikko40 tykkäävät tästä.
 20. Power Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Täsmälleen samaa mietin - ja sama riski koskisi ketä tahansa seuran ulkopuolelta tulevaa, riittävän meritoitunutta ja voimakastahtoista valmentajaa (Jalonen, Rautakorpi, Aho jne.). Varmaan haluaisivat heti alkajaisiksi valita valmennustiiminsä itse eivätkä suostuisi mukisematta ottamaan mukaan seurajohdon tarjoamia elomoja ja kiviharjuja. Ennemmin tai myöhemmin korkeampi vaatimustaso alkaisi kohdistua pelaajien lisäksi urheilutoimeen ja muuhun seuraorganisaatioon. Ja TPS:n organisaatio ei noin keskimäärin ole valmis ottamaan tällaista palautetta vastaan, olipa avainpaikoilla millaisia nimiä hyvänsä. Lopputuloksena olisi yhteenotto ja sen jälkeen todennäköisesti potkut, minkä jälkeen tilalle palkattaisiin taas joku valmennusuraansa aloitteleva ex-pelaaja. Paitsi jos tämä seuran toimintatapoja haastava päävalmentaja olisi poikkeuksellisen kovapäinen ja arvovaltainen tapaus. Kuuden mestaruuden mies oli sitä aikanaan, oppipojasta en ole varma.

  Ideaalimaailmassa TPS tietysti laittaisi urheilutoimensa ja muun toimintansa sellaiselle tasolle, ettei päävalmentajilla olisi lihaksia tai tarvetta ryhtyä hääräämään tonttinsa ulkopuolella, mutta.

  Em. ei tarkoita, ettenkö mielelläni näkisi Kari Jalosta TPS:n penkin takana. Mutta merkittäviä riskejä tähänkin valitettavasti liittyisi, kuten parin muun TPS:ään toiselle tai kolmannelle kierrokselle palanneiden valmentajien esimerkit osoittavat. Jalonen toki olisi poikkeuksellinen tapaus sikäli, että aikaisemmat paluumuuttajat olivat yleensä menestyneet TPS:ssä edellisillä kerroilla, mutta eivät välttämättä enää seuraavilla. Jalosen ensimmäinen päävalmentajapesti ei tuon ajan TPS-mittapuulla ollut varsinainen menestys (sittemmin mittapuut ovat toki hieman muuttuneet), joten josko toisella kerralla natsaisi paremmin.
   
 21. Nils Andersson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Kesan, Mas@ & M.O.R.O tykkäävät tästä.
 22. khufu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Peliitat
  Nieminen on päävalmentajana minulle hiukan ristiriitainen persoona, mutta tämän osalta täydellistä suorittamista Villeltä.

  Se on minusta vielä hyväksyttävää, että välillä pelin aikana korotetaan ääntä tuomareille (toki pitää pystyä kontrolloimaan mitä huutaa) ja välillä pyritään vaikuttamaan tuomaritoimintaan myös median kautta. Kaikkensa voiton eteen tekevä valmentaja toimii näin, toki tämäkin pitää sitten suorittaa hyvän maun ja urheiluhengen mukaisesti.

  Mutta kuten Nieminen sanoo, niin pelin ja ottelusarjan päätyttyä pitäisi kunnioittaa vastustajaa, peliä ja myös tuomareita. Mikään mitä sanot, ei enää vaikuta lopputulokseen. Yleistä ininää tuomaritoiminnasta ei ole tässä tilanteessa syytä jatkaa, eikä minusta ole mitään syytä nostaa esiin edes yksittäisiä virheitä sen enempää pelaajilta kuin tuomareiltakaan.

  TPS:llä ei mennyt tämänkään osalta ihan nappiin tällä kaudella, mutta yritetään ensi vuonna uudelleen.
   
 23. Hantta#23 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Tuo maikkarin juttu V. Niemisestä oli kyl loistava piikki Kaskista kohtaan.
  Päivä päivältä tulee varmemmaksi siitä miten hän on menettänyt otteensa kopissa( todellisuudessa tuo joukkue ei ole näiden kahden vuoden aikana ollut missään kohtaa hänen näpeissään) ja ettei ole kykenevä toimimaan enää jatkossa Tepsissä päävalmentajana.
   
  kopo ja Mas@ tykkäävät tästä.
 24. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun jengit, yksilöinä Rantanen ja Kakko
  Radio City repäisi aprillivitsin, kuinka Kaskinen on tehnyt mehukkaan sopparin KHL:n puolelle ja tilalle astuu Tami. En ehtinyt saada tarkkaa selkoa, oliko imitaattorina kaupunkimme oma Porkka vaiko joku muu. *tirsk*

  edit: tarkensivat tuon olleen aprillipila
   
  Viimeksi muokattu: 01.04.2019 klo 13.43
 25. aurajoki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TPS
  Tällaiset jutut, olkoon vaikka vain aprillipila, kertovat hyvin selvästi, millainen vitsi TPS on tämän päivän Suomessa.
  Valitettavasti organisaatio ei itse tätä tunnu alkuunkaan tunnistavan. Se on todella ison säälin paikka.
   
  Negapetteri ja UnenNukkuja tykkäävät tästä.