Kendo26

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Vegas Golden Knights
Tamminen vuoden projektilla toisi ainakin näkyvyyttä. Pitäisikö poliisi ylimääräisiä nopeusvalvontoja Artukaisten ja Kuusamakujan välillä?
 
Nyt kaikki negapetterit käymään kylmässä suihkussa. Me pelaamme mestaruudesta ja sitä tosiasiaa kannattaa tulla paikalle katsomaan.

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Turha toisaalta joku Norre nostaa nyt ykköseksi, kun Kallen jälkeen on tosiaan hieman kovempia ukkoja kosiskeltu. Ensi kausi Kallen peliä vielä ja sitten uusi alku (taas).
 
"Se riittää, että valmentaja vittuilee silloin tällöin. Siinä on mulle tarpeeksi mentaalivalmennusta" - Jarkko Kinnunen -

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
– Minulla on kolmen vuoden sopimus ja ensi kausi vielä sopimusta jäljellä, niin enkö minä silloin ole syksyllä vielä päävalmentaja?
Kuulostaa vähän siltä, että mies on varma ettei potkuja ole tulossa. Sääli sinänsä.

Suojatyöpaikat ovat perseestä.
 
Yhden ketjun ihme - Oulun Kärpät 2020-2021

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hän on vähän yksinkertainen ollakseen jatkiksen jeesus. Hän ei ymmärrä sitä, että nimimerkkien takana ei aina oletetusti ole läskejä no-lifer haxoreita, vaan ihan oikeita töissä käyviä ihmisiä.

Sellaisiakin, jotka tuntevat TPS-pelaajia, valmentajia, toimitusjohtajia. Täällä kirjoittelee paljon sisäpiirin tyyppejä. Jotkut enemmän siellä, jotkut vähemmän...

Kyllä se aika äkkiä käy ilmi, että kenen kirjoitukset pitävät paikkansa ja kenen heitot ovat ihan BS:ää.
Kaikki eivät vaan paljasta korttejaan.

(Edit: poistettu ylhäältä joku väärä rivi)
Ei saatana. Noiden on pakko olla jonkun sairaan mielen tuotosta. Oon kuullut ihan päinvastaista...ulos vaan ja äkkiä.. mut nää on näitä..huhuja ilman todellisuuspohjaa. Kysy @Black Star ilta. Sillä on faktaa lyödä tästä tiskiin.
Ymmärrän että sua vituttaa tappio.

Huomaan kuitenkin että osui maaliin kun argumentit vaihtui aika luokattomiksi. Ei sillä, jokainen pelaa sillä tasolla mihin kykenee. Sun taso ei tästä päätellen ole ihan mestariainesta, mutta lupaan antaa sulle useampiakin saumoja osoittaa tämän luulon vääräksi.

Nyt on näköjään osunut arkaan paikkaan. Pikku vinkki näin keskusteluanne sivusta seuranneena ja kaikella ystävyydellä: kun kuulet TPS-pelaajien, -valmentajien, -toimitusjohtajien ja muiden kovien ja vähemmän kovien jätkien ja mimmien kertovan ns. sisäpiiritietojaan, niihin kannattaa suhtautua tietyllä varauksella - varsinkin, jos kyse on asiasta, jossa syväkurkku on itse asianosaisena. Ihmisluonto on sellainen. Nämä sisäpiirilähteesi tuskin kertovat sinulle asioita, jotka olisivat heille itselleen epäedullisia - varsinkaan keskustelupalstalle kirjoitettuna. Oletus siitä, että toimitusjohtajan kertomus valmentajan poskettomasta palkkapyynnöstä olisi itsessään luotettavin mahdollinen lähde, on yksinkertaisesti naiivi. Vaikka kyseessä olisikin sisäpiiri- ja palstatietojen mukaan todella hyvä toimitusjohtaja, joka sai jatkaa tehtävässäänkin pidempään kuin oli suunniteltu.
No milainen sitten on se "luotettava" lähde? Joku kiekkolehden toimittaja, jolla on aina puhtaat jauhot pussissa? Sellaiset eivät kirjoita koskaa mitään, millä saisi omaa etua ajettua. Jos kertoisin, että Niittymäki kertoi kerran sitä tai tuota, niin sekään ei täällä varmaan riittäisi. Pitäisi olla joku luotettavampi lähde... hymiö tähän.
Kuten Power tuossa hyvin yrittää kertoa, niin ehkei tässä nyt kannata perustaa tietojaan pelkästään yhteen lähteeseen. Lähdekritiikki on tässä se a ja o.

Jos Eskolalla on kova tarve kertoa että Selinin palkkapyyntö oli tähtitieteellinen niin kyseenalaistitko lainkaan hänen motiivia kertoa moista asiaa? Jos nyt kerran hänen kanssaan olet tällaisen syvällisen keskustelun asiasta käynyt.

Niittymäkikin voi kertoa mitä vaan, mutta riippuu tilanteesta onko se fakta vai pelkkää peeärrää. Se että sinä kirjoitat tänne että Eskola tai Niittymäki on kertonut näin, ei vielä tee sitä uskottavaksi totuudeksi. Ehkä jos sulla olisi pitempi kirjoitushistoria ja faktat olisi historian valossa tarkistettavissa niin sitten. Nyt näin ei ole. Vielä ainakaan.

KJ on sen verran raudanluja ammattimies että vaatisi varmasti myös taustaporukkaan muutoksia, tai jos ei vaadi niin saisi sitä aikaan pelkällä läsnäolollaan. Siis keskittyen pelkästään valmentamiseen. Pakko kuitenkin suhtautua tähän huhuun vain märkänä päiväunena, varsinkin tulevan kauden osalta ja varsinkin kun Kojolla ilmeisesti soppari jatkuu Sveitsissä.

Joka tapauksessa uskon että Niitty&muut voivat hyvinkin olla niin puusilmiä että antavat nykyvalmennuksen jatkaa. Se on hirveätä se.
Tuossahan tuo toivo on, että meille tulisi oikeasti joku ammattilainen ulkopuolelta jolla on kova vaatimustaso. Mutta riski on luonnollisesti siinä että yhteentörmäyksiltä ei voi siinä tapauksessa välttyä.
 
Jatkoajan Jeesus

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
No toisaalta, mitä helvettiä muuta Kaskisen pitäisi tässä tilanteessa sanoa? "Ansaitsisin potkut ja toivottavasti ne myös saan" vai?
Avaisin pelin vaikkapa näin:

"Kausi oli monellakin tapaa suuri pettymys. Syksyllä pelimme oli erittäinkin hyvää, ja pisteitä tarttui mukaan. Kevään koittaessa emme taaskaan onnistuneet kehittämään peliämme suhteessa vastustajiin. Runkosarjan loppu oli meiltä täysi fiasko. Tästä otamme valmennuksen kanssa täyden vastuun. Ensi kauden yksi iso tavoite on se, että kuntopiikkimme kohdistuu kevätkauteen, milloin tosipelit alkavat. Syksyn mestareita ei kukaan muista maaliskuun 29.päivä.".
 
Yhden ketjun ihme - Oulun Kärpät 2020-2021

Forn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New Jersey Devils
Jos Kaskinen jatkaa ja Kakko lähtee, niin eipähän tarvii ensi kaudella mennä paikan päälle katsomaan yhtäkään peliä. Ihan käsittämätöntä, jos tälläsen pupelluskauden jälkeen annetaan päävalmentajan jatkaa. Missä on tulos tai ulos? Kahdessa vuodessa Kaskisen valmennustaidot eivät ole ottaneet yhtään askelta eteenpäin.
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Mua yli kaiken ketuttaa näissä tuomareiden syyllistäminen, loukkaantumisten syyllistäminen, ollaan ansaittu mutta ei saatu kommentit.

Minusta nämä osoittavat että syitä etsitään ulkopuolelta kun piräisi katsoa peiliin ja ottaa opiksi. Jos vietäisiin peliä niin vastustajat rikkovat enemmän ja tuomaripeli kääntyy meille. Jos treenataan ja rekrytään paremmin niin joukkue on paremmin terve, urheilu keskiöön. Tapellaan se kiekko maaliin ja syödään kiekot oman maalin edessä niin ei tarvitse puhua mistään ansaitsemisesta kun oltaisiin kerranki tehty.
 

Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No milainen sitten on se "luotettava" lähde? Joku kiekkolehden toimittaja, jolla on aina puhtaat jauhot pussissa? Sellaiset eivät kirjoita koskaa mitään, millä saisi omaa etua ajettua. Jos kertoisin, että Niittymäki kertoi kerran sitä tai tuota, niin sekään ei täällä varmaan riittäisi. Pitäisi olla joku luotettavampi lähde... hymiö tähän.
Black Star tähän jo vastasikin, mutta riippuu aika paljon tilanteesta eikä vain pärstäkertoimesta: esim. mitkä ovat lähteen mahdolliset sidonnaisuudet tai muut intressit asiassa. Yleisesti ottaen suhtaudun kriittisesti siihen, että yhden ihmisen kertomus voisi olla itsessään luotettava näyttö ilman mitään asiaa tukevaa muuta näyttöä. Jotkut ihmiset ovat luotettavampia kuin toiset, mutta sellaisia yksilöitä ei ole vielä tullut vastaan, jotka puhuisivat sataprosenttisesti totta kaikissa tilanteissa, ml. silloin kuin se olisi heille itselleen epäedullista. Samasta syystä journalistien tulisi varmistaa tietonsa toisistaan riippumattomista lähteistä.

Lisäksi on helppo nimetä tyyppitapauksia tilanteista, joissa yhden henkilön kertomus ei ainakaan riitä luotettavaksi näytöksi. Tästä on kysymys mm. silloin, jos neuvottelujen yksi osapuoli syyttää vastapuoltaan siitä, ettei sopimusta syntynyt. Tällaisessa tilanteessa pitäisi vähintään kuulla toisen osapuolen versio asiasta ja/tai katsoa väitteitä tukevia muita seikkoja ennen enempien johtopäätösten tekemistä. En pureksimatta nielisi sitäkään, jos tulisit tänne väittämään, että Selinin optiovuosi kariutui TPS:n naurettavaan pieneen palkkatarjoukseen ja lähteenä olisi vain "luotettavin mahdollinen taho" - Selin itse.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toivottavasti mediatiimi istuu jossain kohtaa alas Kaskisen kanssa vähän purkamaan kauden otteita. Ei voi olla niin, että muutamalla onelinerilla perataan koko kausi. AA:n Silvennoinen voisi olla hyvä tähän hommaan. Haluaisin kuulla päävalmentajan näkemyksen pelin kehittymisestä tällä kaudella verrattuna viime kauteen, hyökkäyspelin tehottomuudesta ja joukkueen fyysisestä iskukyvystä keväällä. Entä miksi TPS on ollut kahtena kautena peräkkäin hyvä syksyllä ja huono keväällä? Millaisia pelaajia Kaskinen kokee tarvitsevansa pelikirjansa tueksi? Kysymyksiä riittää.

Seurankin (ja Kaskisen) pitäisi ymmärtää, että tällainen haastattelu on parempi järjestää ihan oma-aloitteisesti. Kaskinenkin puhui tänne saapuessaan avoimuuden puolesta. Viestinnällään hän voisi ostaa itselleen lisäaikaa ja ainakin osin lieventää häneen nyt kohdistuvaa painetta.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Kuten olen aikaisemmin tänne jo kirjoittanut, Kallelle tehtiin suora kolmivuotinen sopimus. Eivät monetkaan sitä uskoneet ja puhelivat aivan muuta. Kalle on siis ensi kauden valmentaja, jollei itse eroa tehtävästään. Kalle saa koko ensi kauden palkkaa TPS:stä, joten ikävä kyllä näyttää siltä, ettei rahat riitä valmentajan vaihtamiseen. Järkyttävää ammattitaidottomuutta Kallen palkanneelta taholta, ei voi muuta sanoa.

Jälleen kerran siis herää kysymys Antsa Niittymäen ammattitaidosta (lue ammattitaidottomuudesta). Miksi ihmeessä Kallelle tehtiin kolmivuotinen sopimus ilman mitään näyttöjä?
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Huolestuttavaa. Jotta TPS meinaa edes jotenkin pysyä kyydissä mukana ensi kaudella niin Kaskisen on syytä kehittää omaa tekemistään ja paljon. Täytyy tiedostaa ongelmat ja etsiä niihin ratkaisuja. Myös pelaajia täytyy potkia eteenpäin. Jos todetaan että näin vain ei ollut tarkoitettu niin mikään ei tule muuttumaan. Sitten voidaan todeta että ehkä Kallea ei vaan ole tarkoitettu valmentajaksi.
 

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei Kaskinen voi saada jatkaa näillä näytöillä. Ja jos hänellä on tosiaan suora kolmen vuoden sopimus, niin onhan se ollut aivan karmeaa tunarointia. Siis kaverille, jolla ei ole yhtään kautta kokemusta miesten korkeimmalta tasolta päävalmentajana, annettaisiin sellainen sopimus suoraan.
Kuten telian studiossa todettiin, ei Kaskisen joukkueessa ole kuin kaksi pelaajaa, jotka ovat pelanneet edellistä kautta paremmin. Se on todella huonosti. Maalivahtien kehittäminen lienee Norrenan vastuulla.
 

kiekko-ollie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kuten olen aikaisemmin tänne jo kirjoittanut, Kallelle tehtiin suora kolmivuotinen sopimus. Eivät monetkaan sitä uskoneet ja puhelivat aivan muuta. Kalle on siis ensi kauden valmentaja, jollei itse eroa tehtävästään. Kalle saa koko ensi kauden palkkaa TPS:stä, joten ikävä kyllä näyttää siltä, ettei rahat riitä valmentajan vaihtamiseen. Järkyttävää ammattitaidottomuutta Kallen palkanneelta taholta, ei voi muuta sanoa.

Jälleen kerran siis herää kysymys Antsa Niittymäen ammattitaidosta (lue ammattitaidottomuudesta). Miksi ihmeessä Kallelle tehtiin kolmivuotinen sopimus ilman mitään näyttöjä?
3+1+1 taitaa olla oikea koodi sopimukselle. Ja joku huuteli että on oltava halpa niin kyllä se sen verran kallis taitaa olla et kuusinumeroisesta vuosihinnasta puhutaan selkeesti. Mistä näistä ikinä tietää ku lähteet on mitä on visertäjiä
 
"Ei jääkiekkojoukkueen kokoaminen voi olla niin vaikeata" -aurajoki

agee81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivan Raipen Palloseura
Kuten olen aikaisemmin tänne jo kirjoittanut, Kallelle tehtiin suora kolmivuotinen sopimus. Eivät monetkaan sitä uskoneet ja puhelivat aivan muuta. Kalle on siis ensi kauden valmentaja, jollei itse eroa tehtävästään. Kalle saa koko ensi kauden palkkaa TPS:stä, joten ikävä kyllä näyttää siltä, ettei rahat riitä valmentajan vaihtamiseen. Järkyttävää ammattitaidottomuutta Kallen palkanneelta taholta, ei voi muuta sanoa.

Jälleen kerran siis herää kysymys Antsa Niittymäen ammattitaidosta (lue ammattitaidottomuudesta). Miksi ihmeessä Kallelle tehtiin kolmivuotinen sopimus ilman mitään näyttöjä?
Kalle saa palkkaa, vaikka monoa tulisikin. Ollaan ennenkin maksettu kolmen päävalkun palkkaa, vaikka yksi Turakainen heilui penkin takana.
 
"...tuu hymyilee, asiallista kieltä.."
- Geeliä tukkaan ja 60min paine -

agee81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivan Raipen Palloseura
Niittymäkikin voi kertoa mitä vaan, mutta riippuu tilanteesta onko se fakta vai pelkkää peeärrää. Se että sinä kirjoitat tänne että Eskola tai Niittymäki on kertonut näin, ei vielä tee sitä uskottavaksi totuudeksi. Ehkä jos sulla olisi pitempi kirjoitushistoria ja faktat olisi historian valossa tarkistettavissa niin sitten. Nyt näin ei ole. Vielä ainakaan.
Se on hyvä, että sä tiedät kaikesta kaiken. Aamen!
 
"...tuu hymyilee, asiallista kieltä.."
- Geeliä tukkaan ja 60min paine -

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
En epäile tietojasi, mutta ihan mielenkiinnosta: mistä tuo tieto?
Todella luotettavasta lähteestä, jonka tietoihin olen aikaisemminkin voinut luottaa.
Kallella on kolmivuotisen sopimuksen jatkoksi myös optioita jatkokausista, joten UTJ-johdossa ollaan ajateltu hänen valmentavan pitkään TPS:ssä. Ilman minkäänlaisia näyttöjä siis tällaisia sopimuksia tehtiin, kun kyseessä oli sisäpiirin oma poika. Samassa yhteydessä potkittiin kaksi ammattivalmentajaa pois ja lisäksi Juuso Niemisen urahaaveille näytettiin kunnolla takalistoa. Aika ennenkuulumatonta meininkiä, eikö vain?
 

Bonsai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikon muut joukkueet
Näitä kirjoituksia kun lukee tulee sellainen olo, että seuran nimeksi pitäisi varmaan muuttaa Turun Sisäpiiriseura ( TSS ). Mikä ihmeen pelko on ottaa uutta verta remmeihin, Turku on hieno kaupunki mutta ei koko maailman viisaus täällä asu.
 
Aina voi olla jotain mieltä.....tai sitten samaa mieltä
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy