Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Kannattajien tunteet JYPin kauden osalta

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana ZayWest, 21.02.2015 klo 22.38.

 1. JJLehto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flyers, Eagles, Liverpool, Barca, Hawkeyes
  Nyt vittu katkes kamelin selkä. Tuli se Immonen sieltä tai ei, niin ei jumalauta noin voi kohdella Ericin kaltaista pelaajaa. Jos joku sopimus olisi pitänyt tehdä ensin niin se oli tämä Ericin eikä jonkun ulkoapäin tulevan, oli se sit Immonen tai ei.

  Näillä sanoilla pyhästi lupaan etten euroakaan enää tuo tuon puulaakin kassaan niin kauan kuin siellä vaikuttaa M.Virtanen ja K.Tyni. Ihan vitun sama onko väärin kannatettu vai ei. Telkkarista sitten enintään.

  Pitäkää tunkkinne!
   
 2. Tempestas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tässä kyllä kiteytyy omat tuntemukset tällä hetkellä ja tämän päivän the lehdistötilaisuus kruunaa kaiken. Hävettää ja säälittää koko organisaation puolesta. Onneksi voi katsella aina tallenteilta niitä muutaman vuoden takaisia hyviä aikoja ja niitä osaa arvostaa nyt vielä enemmän. Vähän sama fiilis kuin joku olisi kuollut, jos jonkun seppeleen kävisi heittämässä Puistokadun vanhalle hautausmaalle sankarihaudalle osoitettuna seuralle, joka tekee hidasta kuolemaa. JYPin toimistohan on sopivasti samalla kadulla.
   
 3. chubster Jäsen

  Tekis mieli hankkia nyt viimein se #11 paita.

  Mutta, rehellisesti en tahdo senttiäkään tästä hankinnasta kilahtavan mihinkään mihin liittyy Kari Tyni tai Marko Virtanen.

  Vituttaa. Perrin on pelaaja josta mielellään kaappiin muiston hankkisi. Legenda. Mutta ei taida luonto antaa periksi maksaa siitä tälle organisaatiolle. Hienosti on kyllä firmaa ohjattu kun en todellakaan ole ainoa joka näin ajattelee.

  Huvittavaa on ne jotka valitaa, että fanien vika ku seura kaatuu jne.. Se homma kun toimii toiseenkin suuntaan.

  Onneksi livenä koettu Perrinin mestaruusmaali pysyy mielessä.

  Viimeinen sammuttaa valot.
   
 4. stng Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp, kieroutunutta IFK sympatiaa
  Tähän päiväänkö tai kevään hankiin sulaa hankien myötä vuoden 1985 elokuisesta sunnuntaista alkanut erityislaatuinen suhde?
  Edellisen kerran näin pahalta tuntui Jypin takia kesällä 1988 kun luki Järvelän Pekan siirtymisestä Ilvekseen. Toki on muitakin harmituksia matkan varrelta mieleen jäänyt ja onneksi joitain myös unohtunutkin.
  Surettaa, kun alkaa tuntua, että kaikki hiipuu pikkuhiljaa välinpitämättömyyden alhoon, niin omalta kuin suuresti kannattamani seuran osalta.
  Miksi, kertokaa Virtanen ja Tyni?
   
 5. charger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Puree!
  Lainaus:
  Kyllä minä ymmärrän vitutuksen, mutta kyllähän tämä ranteiden auki vetäminen alkaa jo mennä hieman överin puolelle. Ei täällä mikään seura voi pysyä huipulla kymmeniä vuosia. JYP nousi huipulle 2009 ja pelannut jo vuosikausia mitalipeleissä. On ihan selvä että jossain kohtaa tulee hengähdystauko. Kaikille tulee.
   
 6. Handyy Jäsen

  Lainaus:
  Olet oikeassa, et ymmärrä. Viittasit muulla viestilläsi pelkkiin kenttätapahtumiin, mutta tässä viime vuosina on enemmän tullut lunta tupaan nimenomaan kaukalon ulkopuolisilla jutuilla. Siitä se kaikki lähtee, kyllä JYP-fanit ovat kestäneet paskoja pelejä ihan riittämiin, mutta ei sitä että organisaation arvot ovat eriytyneet fanien vastaavista melkeinpä täysin.
   
 7. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Olet ihan oikeassa. Tämä fanien reaktio nyt ei kuitenkaan suoranaisesti liity siihen, että menee huonommin, vaan niihin syihin miksi nyt menee huonommin. Ja kun yhtälöön lisätään se fakta, että JYPin kokoisella organisaatiolla ei ole varaa tällaiseen tulokseen mitä nyt tehdään, niin ollaan todella syvällä pohjamudissa.

  Idioottimaisesta johtamisesta tämä kaikki on lähtenyt ja syylliset löydetään organisaation ylimmästä johdosta. Saman kaltaisia ongelmia on ollut joillain muillakin liigaseuroilla, mutta niillä on myös ollut tähän varaa. JYPillä ei ole, ei vain kertakaikkiaan ole. Ei JYPin organisaatio tästä kaadu, mutta syvälle mennään ja sieltä ylös nouseminen voi kestää todella pitkään.

  Eihän tässä olisi mitään hätää, jos taustalla olisi iso ja vahva organisaatio, kuten vaikkapa Kärpillä. Kun raha ei ole ongelma, niin muutaman kauden voi ottaa kuokkaan ja palata taas kärkeen. JYPin tilanne on todella erilainen.

  Niin ja tähdennetään nyt vielä sitä, että tässä ei todellakaan ole kyse pelkästään pelillisistä asioista.
   
 8. Tähtipakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Forza Kimi!
  Tässä on nyt muutamalla nimimerkillä jo tullut sama kommentti, kuin minulla jo viime keväänä. Eli "yhtäkään euroa en JYPin toimintaan laita, ennenkuin kaksikko Tyni-Virtanen on lähtenyt". Itselläni tämä tilanne tosin on koskenut ainoastaan Tyniä ja pysyy samassa edelleen. KUN tuo mäkisäkki saadaan tuolta pois, lähtee fanikamaa ostoon niin paljon kuin opiskelijan selkänahka kestää. Tai no siis, jos enää silloin olen opiskelija.. Tällä tahdilla Tynin lähdön ei pitäisi kuitenkaan kestää hirveän pitkään.
   
 9. peruslätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tämä! Mahtavaa että edes jotkut näkevät asiat myös näin. Tuota käsittämätöntä itkemistä on ollut ihan liikaa.

  Jypillä on nyt menestysvuosien jälkeinen uudelleenrakennus vaihe menossa ja se on päivän selvää että uusi nousu pitää alottaa pari askelta alempaa. Tottakai ongelmia tällä hetkellä on, mutta isossa kuvassa näen että JYP on ihan hyvällä tiellä. Juniorituotanto on esimerkillistä ja sieltä on nyt makselemassa moni tulevaisuuden runkopelaaja opinrahojaan näissä "perseraiskaus" peleissä. Myös jo "valmiilla" runkopelaajilla kuten Pihlman on pitkät sopimukset taskussa. Viellä kun muutaman vuoden päästä on Hytönen, Louhivaara jne. tulossa takaisin, niin hyvältähän tämä näyttää.

  Nyt siis on se suvanto vaihde menossa ja henkilökohtaisesti uskon että JYP taistelee tosissaan mestaruudesta tuossa parin vuoden päästä ja toivottavasti siinä nähdään sitten seuraava 4-5v kestävä putki.

  Nyt nämä parikautta tässä välissä ovat niitä ns. välivuosia, mutta ei tää nyt onneks mitää sarjajumbo rämpimistä ole ollut, miten joillekkin joukkueille on käynyt menestysvuosien jälkeen.
   
 10. Hurricane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NY Rangers, Suomi.
  ....
  Hyvät palstatoverit, varsinkin te negajengiin kuuluvat!
  Arvon ZayWest ja kumppanit..

  Jos laivassa on vielä tilaa, niin tahtoisin virallisesti kääntää takkia (pipoa ja housunlahkeita myöten) ja hypätä negajengin kelkaan..
  Tämänpäiväinen Perrin episodi oli jo minullekkin liikaa.. voi helvetin perkele sentään mitä touhua!
  Hurricanen selkäranka katkesi kuin oravan lento sähkömuuntajaan. Jos tähän vitutuksen määrään ei auta kuin kossu, niin otan kaksi!

  Kuka perkele on ottanut JYP laivasta tulpan pohjasta?
   
 11. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Janne Kolehmaisen kaksiminuuttiset
  Vetää kyllä sanattomaksi tää touhu. Näinkö JYP kohtelee yhtä liigavuosiensa parasta ja tehokkainta (ulkomaalais)pelaajaa joka pelannut 3 kautta "C" rinnassaan, ratkaissut yhden suomenmestaruuden, ja ennenkaikkea herättänyt niin positiivisiä kuin negatiivisiä tuntemuksia niin JYPin kuin muittenkin joukkueiden kannattajissa.

  Tyni pihalle, kiitos!
   
 12. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Tänne ei paranisi vieraitten kirjoitella, mutta silläkin riskillä... Eiköhän Immonen ole kotiutumassa ja Perrin puolestaan on saanut jostain kovan tarjouksen, johon pitäisi kyetä vastaamaan. Koska budjettia leikataan, ei molempiin ole varaa. Perrin on 39-vee ja se on kiekkoilijalle paljon. Raskas ratkaisu, mutta näin vieraasta pöydästä huutelen, että kuitenkin ihan perusteltu sellainen.
  Mä näin lauantaina JYPin pelissä hyviäkin elementtejä, enkä pidä kautta mitenkään menetettynä. Muutosta tietty kaivataan, mutta vielä en heittäis hohtimia kaivoon.
   
 13. marras Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Jos ei Immosen paluuta ensikaudeksi tapahdu, niin liityn raskain mielin seurueeseen.
   
 14. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
 15. Markiisi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Koko kauden jatkunut tietynlainen tietämättömyys tulevasta ja pelillisesti välillä oikein hyvätkin otteet ovat antaneet mahdollisuuden katsoa tämän kauden JYPiä positiivisuuden kautta ja on ollut koko ajan pieni jännitys päällä siitä millainen loppu tälle kaudelle saadaan.

  Nyt sitten on saanut seurata lyhyen ajan sisään kuinka peleissä ollaan otettu tylysti kuivana kakkoseen ja tänään saatiin tuloksissa tietää, että Hiv tartunta saatiin niistä perspanoista...

  Ei pysty sanomaan mitään positiivista tällä hetkellä.
   
 16. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tässä on kuvailtu erinomaisesti omatkin fiilikset. Pelkkiä negatiivisia ajatuksia ja jotenkin lohduton tunne. Vituttaa ihan saatanasti.
   
 17. Paastainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP & 80-luvun HoNsU
  Pienen miehen protestina poistin SoMe seuraamiset JYPistä,
   
 18. jyppimies-82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tyhmäkin ymmärtää että jos joukkue pelaa sijoista 2-8, ja katsomossa on aina vaan vähemmän porukkaa, ja seuran talous miinuksella, joku homma ei toimi. Yritysmaailmassa vaihdetaan tässä tilanteessa johtoa, urheilumaailma taitaa olla eri? Fanit äänestivät jo viime keväänä jaloillaan, vaikka pelattiin ratkaisevia otteluita. Jyp nousi 3-0sta 3-3een, mutta jo neljäs ottelu olisi voinut lopettaa Virtasen uran. Kolmella voitolla takasi itselleen kaksi (!) jatkokautta.
  Ulospäin näyttää, että fanit jättävät Jypin, vaikka suhdehan on molemminpuolinen. Kun faneja ei kuunnella, hinnat nostetaan, palvelut unohdetaan ja halli jää auttamatta kehityksen kelkasta. Kaiken tämän hyvän lisäksi Tyni ja Virtanen luopuvat yksi kerrallaan yleisön lemmikeistä. Kuinka monta tälläistä fanit kestävät?
  Itse ainakin kaipaisin väriä otteluihin, ja sellaiset paikat katsomosta, josta näkee. Ja se, että jos ajan 300km peliin lauantai-iltana, toivon näkeväni taistelevan, viihdyttävän Jypin. Ei minua haittaa vaikka voittoa ei tulisi, mutta jos pelaaminen NÄYTTÄÄ siltä, että kotijoukkueelle on ihan sama mitä katsomo ajattelee, en ihmettele jos ei seuraavaan peliin viitsi lähteä.
   
 19. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Allekirjoittaneen tunteet JYP-asioista ovat seilanneet edestakaisin viime viikkojen aikana, mutta edelleen olen lähinnä huolestunut tulevaisuudesta.

  Harmittaa se, että negatiiviset ajatukseni eivät liity itsessään tämän hetken joukkueeseen, vaan sen taustalla oleviin hahmoihin ja valmennukseen. Haluan siis olla tuolle joukkueelle tukena, mutta siitä tehdään vaikeaa johdon toimesta.

  Sen verran vain sanon, että jos edes Tyni tai Veltsu saisi kenkää, niin innostuisin varmasti kannattamaan joukkuetta enemmän kuin vuosikausiin.
   
 20. jyppimies-82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Pudotuspeleissä sama esitys kuin Bluesia vastaan, niin kausi on hetkessä ohi. Ne on ihan eri pelejä, ja vaikka Jypin heikot eivät kahta-kolmea peliä pidempään kerralla jatku, niin pudotuspeissä yksi heikko peli antaa vastustajalle niin paljon siimaa että kausi loppuu lyhyeen. Vielä olisi muutama peli aikaa korjata tilanne, ja meillä on jopa kakkospaikkaan realisitinen mahdollisuus! Silloin myös puolivälierävastus olisi helpompi... Mutta vastaavasti mahdollisuus on myös sääleihin olemassa.
   
 21. Tähtipakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Forza Kimi!
  Lainaus:
  Lisätään ketjuun, jota oma asiani ede etäisesti koskee.

  Ensiksi kiitokset Kulttimörölle hienosta teosta ja Perrin tulee varmasti arvostamaan tekoasi suuresti.

  Sitten omaan asiaan:

  Itselläni on nyt viimeisen vuoden aikana mennyt vati jumiin JYPin toimintaan useampaan otteeseen, yhtenä kirkkaimpana tämä Perrin-case. Minulla oli jo viime keväänä tarkoitus lähettää JYPin johdolle sähköpostiviesti, jossa omien ajatusten purun lisäksi on kommentteja muilta JYP-faneilta. Perrin-case herätti tätä keskustelua taas uudelleen ja rupesin keräilemään myös Jatkoajan palstalta viestejä, joissa sekä kehutaan, että haukutaan niin tätä Perrin-ratkaisuaa kuin muitakin JYP-johdon tekemiä ratkaisuja viime ajoilta. Tarkoitus olisi saada Tynin, Seppäsen ja muiden silmät avautumaan nykyhetkeen, jossa todella moni JYP-fani on huolissaan rakkaan seuransa kohtalosta.

  Ainakin minulla on ollut fiilis, ettei JYP-johto edes tiedä fanien tuntemuksia hyvinkään tarkasti. En tiedä, kuinka tarkasti JYP esimerkiksi tätä palstaa seuraa, mutta tuskin kovinkaan tarkasti, vaikka some-vastaava Jiri tänne hetki sitten liittyikin (käynyt palstalla viimeksi 17.02).

  En tiedä onko lähetettävällä sähköpostiviestillä loppujen lopuksi minkäänlaista vaikutusta, mutta yrittänyttä ei laiteta. Esimerkiksi @Alvajärven Urho'n viestiä lainasin pidemmänkin pätkän, koska siinä tunnuttiin aika hyvin tiivistävän monen JYP-fanin ajatuksia. Olen jättänyt viestistä pois tietty kaikki "mutu-tuntumat", arvailut yms. Viesti on tiivistelmä JYP-fanien tuntemuksia, ei arvauksia tai HTT:n uutisia Tynin saunakavereista.
   
 22. Kapo 00 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  ” Nyt se sanoi pahasti” ja ”Väärin voitettu”

  Jyväskyläläiseen kiekkoyhteisöön on pesiytynyt syöpä josta pitäisi päästä eroon mahdollisimman pian. Siis tämä kovaääninen syöpä on yrittänyt jo pitkään vakuuttaa itsensä ja valitettavasti kaikki muutkin kylillä ja SoMe:ssa että on oikein äänestää jaloillaan jos joku joukkueen toimistolla sanoi ”pahasti”

  Se koira älähtää johonka kalikka kalahtaa.

  Ja onko se niin vaikeata tajuta? Että jos ei ole mitään positiivista sanottavaa niin on parempi pitää se turpansa kiinni! Rakentavakin kritiikki jatkuessaan kuukaudesta toiseen vauhdittaa vain sitä ”negatiivista oravanpyörää” ja on kusemista joukkueen päälle. Ja tässä tapauksessa kun joukkue (JYP) oli pitkään koko SM-liigan paras kotijoukkue, niin oliko se niin väärin voitettu?

  (Edelleenkin liigan 3. paras kotijoukkue 57 pistettä 78 mahdollisesta!)

  Parhaimmillaan urheilutapahtuma on sellainen, että se mitä kentällä tapahtuu on melkein täysin yhdentekevää. Itse olen ollut niin onnellinen että olen päässyt kokemaan sen yhteisöllisyyden tunteen ja euforian useita kertoja Jyväskylän jäähallissakin. Jos tuote ei ole kunnossa eli jos maksava yleisö ei tunne saavansa rahoilleen vastiketta, niin osa syy on myös sillä maksavalla yleisölläkin…
   
 23. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kapo hyvä, vaikka sinua erittäin paljon kannattajana arvostankin, niin olet nyt väärässä. Itse kuulun yleensä siihen positiivisempaan porukkaan kun JYP-kannattajista puhutaan, mutta rajansa kaikella.

  Minä olen aidosti erittäin huolestunut koko JYP-organisaation tilasta, äärimmäisenä pelkona on jopa liigakiekkoilun loppuminen Jyväskylässä, jos mitään korjausliikkeitä ei tehdä. Tällaisessa tilanteessa tuleekin pitää meteliä tasan niin pitkään, että niitä ratkaisevia korjausliikkeitä aletaan tekemään. Ei me kannattajat voida asiaan vaikuttaa mitenkään muuten, kuin pitämällä meteliä ja osoittamalla mieltä tavalla tai toisella.

  Sokea kannattaminen ei auta ketään eikä mitään, sellaisten kannattajien takia seurajohto alkaa pitämään itsestäänselvyytenä, että kannattajat seuraavat mukana, vaikka mitä tehtäisiin. Näin ei saa olla. Tätä peliä pelataan meitä varten ja meillä on oikeutemme kertoa siitä mielipiteemme ja osoittaa mitä mieltä olemme.

  Tässä on kyse kuitenkin perimmäisenä vain siitä, että olemme huolissamme rakastamamme seuran tilanteesta ja siitä suunnasta, mihin seura on johdon toimien ansiosta menossa. Se, että jokainen lausahdus huomioidaan fanien joukossa terävästi on tällaisessa tilanteessa ihan luonnollista. Seurajohdon pitäisi tämä ymmärtää ja miettiä julkisia esiintymisiään sen mukaisesti.

  Lainaus:
  Urheilutapahtumassa kaikki lähtee liikkeelle siitä mitä kentällä tapahtuu. Kenttätapahtumat ja myös kentän ulkopuoliset tapahtumat ohjaavat hyvin vahvasti yleisön käyttäytymistä.

  En kyllä suoraan sanottuna ymmärrä tuota ajatusta, että kenttätapahtumat olisivat yhdentekeviä. Tällaisia asioita puhuvat lähinnä ne kannattajat, jotka ovat käyneet vuosikausia hallilla ja menevät sinne tapaamaan hallilta tuttuja kavereita. Ymmärrän tämän, mutta ei se urheilutapahtuma voi olla yhdentekevää milloinkaan. Vielä vähemmän ymmärrän tuota, että urheilutapahtuma olisi parhaimmillaan, silloin kun kenttätapahtumilla ei ole merkitystä. Siis ei todellakaan ole. Urheilutapahtuma on parhaimmillaan silloin, kun kentällä tapahtuu niin mielenkiintoisia asioita, että se vetää kaiken keskittymisen ja huomion itseensä. Juuri silloin itse urheilu on pääosassa ja eikös siihen aina pyritä, kun kyse on kuitenkin urheilutapahtumasta?
   
 24. Kapo 00 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Urheilutapahtuma on parhaimmillaan, silloin kun kenttätapahtumilla ei ole merkitystä. Ja vielä parempaa kun niillä on :)
  Eli olen pahoillani jos sinulla ei ole ollut sellaisia kokemuksia paikanpäällä.

  En ollut paikanpäällä mutta esim.
  Susijengin MM-kisat on hyvä esimerkki siitä kun fanikatsomo varastaa koko show:n :)
   
 25. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Parhaimmillaan tarkoittaa yleensä sitä, ettei siitä enää parempaa ole. Nyt kuitenkin sanot ettei näin ole, vaan siitäkin voi vielä parantaa?

  Tottakai urheilutapahtuma voi olla hieno kokemus vaikkei kenttätapahtumat olisikaan kauhean merkityksellisiä tai mielenkiintoisia, mutta kyllä ne kenttätapahtumat ovat niin oleellinen asia, ettei se tapahtuma voi olla parhaimmillaan (superlatiivi), jos kenttätapahtumat eivät ole parasta mahdollista.

  Susijengin mm-kisoissa kuitenkin joukkue taisteli pelistä toiseen hienosti, joten kenttätapahtumat olivat kunnossa. Jos aneeminen joukkue olisi ottanut pataan jokaisessa pelissä surkealla tavalla, niin tilanne olisi ollut toinen myös katsomossa.