Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Kannattajatoiminnan lieveilmiöt ja häiriökäyttäytyminen katsomoissa

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana BitterX, 06.04.2013 klo 20.22.

 1. SammyRumour Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & SHL
  Spitfire ja Ishmael tykkäävät tästä.
 2. SammyRumour Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & SHL
  Lisätään tänne vielä, että eilisen Ilves - Ässät ottelun jälkeen(?) Eräs Ilvesfani kävi käsiksi kehitysvammaiseen Ässäfaniin.
   
 3. Pervert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiitospaidat
  Lainaus:
  Tämä ei yllätä.
   
 4. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Ikuinen porttikielto tuollaiselle paskalle joka käy puolustuskyvyttömän kimppuun

  Lainaus:
  Kusipäitä löytyy tästä maailmasta, myös Ässien kannattajista, joten ei yllätä, että tämmöinen kommentti sieltä tulee.
   
 5. Aces High Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
  Lainaus:
  Mistä sieltä?
   
 6. Eetska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Onko tarkempaa tietoa kun kysymysmerkin kera kirjoitat?
   
 7. Quethas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
  Aika lähellä totuutta tuo oli, ajankohtana vain oli kolmannen erän loppu. En nyt yllättäen koko tilannetta nähnyt, kun huomioni oli tilanteen syttyessä jäällä, mutta tämä yksittäinen sankari kävi tosiaan kiinni kehitysvammaiseen ässäfaniin. Järjestyksenvalvojat ohjasivat kaverin onneksi nopeasti isoista ovista ulos.
   
 8. Mush Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  U.S.V.A
  Lainaus:
  Erätauolla muutama Ilveksen teini yritti päästä Ässien katsomoon, tiedä sitten miksi mutta aika vikkelään lähtivät juoksemaan kun tästä heiltä käytiin kysymässä. Ässien toisen maalin jälkeen joltain meni kai sitten hermo, kävi (tietysti) heikoimman henkilön kimppuun, sekin jäi yritykseksi ennen kuin hänkin löytyi maasta, muutaman iskun ottaneena ja järkkärit kantoivat hänet pois ennen kuin pahempaa ehti tapahtumaan. Ja näin.
   
 9. Sir Markku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kirjekuoret, Markku-liitto
  Lainaus:
  Boja voisi tulla tänään Raksilaan talkoisiin. Hallimme kaipaa pientä pintaremonttia, joten itse toivotan täältä etelästä Boja tervetulleiksi Raksilaan talkoohommiin.

  No joo. Olipa olosuhteet mitkä tahansa, missä asiassa tahansa, on vastuu teoista aina tekijällä. Kaikki muu spekulaatio on turhaa. Kysymys on siitä, kuka on tehnyt ja kuka kantaa vastuun. Normaalit ihmiset tietävät siihen vastauksen.

  Vastuu omista teoista ja valinnoista olisi muuten mielenkiintoinen keskustelun aihe noin yleisesti jossain toisessa ketjussa. Tämä ketju on kokonaisuudessaan siitä hieno esimerkki.
   
 10. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins ja Real Madrid
  Lainaus:
  Keneen heistä? Siellähän niitä oli koko vieraspääty täynnä.

  Lopun kannatuksesta kuitenkin pisteet porilaisille. Ääntä tuntui lähtevän mutta "yllättäen" heti kun oma joukkue johti.
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2019 klo 13.30
 11. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Lainaus:
  Kannattivat ja lauloivat kylläkin kiitettävästi koko matshin... hyvää tunnelmaa eilen huonotasoessa matshissa ja tästä kiitosta toisaan Patalijoonalle
   
 12. Velkopopovicky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
  Lainaus:
  Arvostan näitä yhtäpaljon ku lapsenraiskaajia. Ei oo kaksinen tulevaisuus edessä.
   
 13. Porilaine miäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Mitä odotit sarjajumbolta? Että koko ajan 60 min katsomossa olisi karvevaalitunnelmaa? Myönnän auliisti, että itsekkin aloin kunnolla huutamaan vasta kun peliotteet piristyi 3 erässä, enkä häpeä sitä yhtään. Mitä sitä tunteitaan vääristelemään.
   
 14. Sir Markku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kirjekuoret, Markku-liitto
  Ilman sarvia ja hampaita. Tätä ketjua, kun lukee, niin tuntuu kyllä hyvältä olla kärppäfani. Meillä on omia juttuja, hienoja, kuten POHJOINEN, mutta meidän ei tarvitse sortua nyrkkihippasille tai paskomaan paikkoja. Littipeukku.
   
  holynordic tykkää tästä.
 15. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Lainaus:
  Niin, onhan se hienoa raiskata Maamme-laulua olemalla maantieteellisesti keskiosassa.
   
  macnevis, MäkSisäkumi & Strongbow tykkäävät tästä.
 16. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Lainaus:
  Jaa, menikö ohi ne tuplamyllyt Lahtea vastaan syksyllä kun otettiin ensin hallin sisällä ja sen jälkeen vielä puistossa? Kyllä niistäkin täällä jauhettiin.
   
  Kapellimestari, Nynoamous, macnevis ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 17. Sir Markku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kirjekuoret, Markku-liitto
  Lainaus:
  Menee offtopiciksi, mutta koululaitos on opettanut, että olemme pohjoisessa. Itse aikanaan reklamoin aiheesta, koska mielestäni olemme nimenomaan maantieteellisesti keskiosassa. Tästä johtuen menetin mahdollisuuteni hymypoikapatsaaseen, tipuin AAA-tason junnujoukkueestani A-tasolle ja sain turpiin isoilta pojilta, koska olin hikari. Tämähän ei liity kannattajatoimintaan.

  Sen sijaan POHJOINEN liittyy. Ja se on hieno perinne. Yksi liigamme kannattajatoiminnan parhaista.
   
  sinnepäinsä tykkää tästä.
 18. Hockey#11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Kyllähän POHJOINEN on alunperin lähtenyt siitä kun muiden seurojen kannattajat yrittivät provosoida Kärppiä ja faneja huutelemalla milloin lappalaisiksi ja poroiksi jne. Tämähän on vastakuitti niille jotka ei tiennyt missä Oulu sijaitsee. Nyt kun POHJOISTA huudetaan niin osalla tuli hätä ja nyt yritetään opettaa oululaisille, ettei Oulu ole pohjoisessa. Sympaattista, kun niin monea kiinnostaa missä Oulu sijaitsee ja osa jopa googlettanut mistä poronhoitoalue alkaa. Se poro on semmoinen sarvieläin ja ei näin oululaisena ole yhtään noloa, että niitä hoidetaan täällä pohjoisessa.

  Veikkaisin, että moni jotka pitää POHJOISTA nolona niin olivat NHL Global Seriesissä True Northia huutamassa. POHJOINEN on ehkä yksi parhaimmista kannattajien keksimästä perinteestä. Ei heti tule mieleen muuta joka tunnettaisiin niin hyvin.

  Toinen asia on nämä fanien häiriökäyttäytymiset. Itseä hävettää näin aktiivisena seuraajana ja aikuisena ihmisenä se, miten idiootteja ihmisiä katsomoissa liikkuu. Ihan seurasta riippumatta. En anna oululaisillekaan sen parempia arvosanoja kuin muillekaan. Se on onneksi kuitenkin paljon itsestä kiinni, mihin tilanteisiin ajautuu. Allekirjoittanut ei ole kokenut jääkiekossa kuin yhden uhkaavan tilanteen ja se oli Jokeireiden joku huligaaniosasto jonka ainoa tavoite oli saada tappeluita aikaiseksi. Muuten nämä tilanteet on onnistunut välttämään pelkästään sillä, ettei provoisoi eikä provosoidu. Säälihän se on, että joillakin menee niin huonosti, että pitää tulla katsomoon halleihin tappelamaan, mutta ressukoita nyt on joka puolella.
   
  BLG#13 ja sinnepäinsä tykkäävät tästä.
 19. Tompsoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukáš Dostál
  Vittu että voi olla asiat huonosti, kun tässä topicissa jauhetaan pohjoisen huutamisesta.

  Ja jottei mene ihan offiksi, niin hyvin tuomittavaa toimintaa tuo perjantain välikohtaus. Tuli ihmeteltyä pelin aikana, että mitä siellä tapahtui. Valitettavasti kävi näin, toivottavasti tälle sankarille saadaan jotain sanktioita.
   
 20. sinnepäinsä Jäsen

  Lainaus:
  Mitä sää nyt höpötät? Pohjoinen ei ole yhtä kuin Lappi. Pohjoinen on ilmansuunta. Oulu on pohjoisessa verrattuna oikeastaan mihin tahansa liigajoukkueeseen verrattuna. Oulu on itseasiassa pohjoisemmassa kuin eräs true north.
   
  Goner tykkää tästä.
 21. Ziege Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Middlesbrough, Pens, Pirates, Steelers
  Lainaus:
  Eli sulla ei ole mitään tietoa mistä tuo True North tulee? Vinkkinä että Jetsin omistaa True North Sports & Entertainment niminen yritys. Kanadan puolelta löytyy vielä kaksi pohjoisemmassa olevaa joukkuetta.
   
 22. sinnepäinsä Jäsen

  Lainaus:
  No sehän ei olekaan yhtään junttia. Tepsin kannattajat voisi alkaa huutamaan Maamme -laulun johonkin väliin Supercelliä. Ah, mitä lutuuria.
   
 23. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  "Kootimaa tää MIKKEEELIIIIIII!!!" Kyä ois että nimittäi KYÄ OIS HIANOO! Ja lutuuria myös. Sitä paitsi päämajakaupungilla nyt on sentään pikkuisen enemmän sitä henkistä pääomaa millä noita huuteluita kustantaa että turha käydä jostain takalinjasta huutelemaan.
   
 24. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Onhan se toisaalta ihan söpöä olla ihan poskettoman ylpeä omasta junttiudestaan. Siis siitä, että on jaksettu opetella kansallishymnistä vain yksi sana.
  Päteekö tuo muuten siellä Pohjois-Pohjanmaalla kaikkiin muihinkin lauluihin? Pitäisi joskus käydä jossain koulun kevätjuhlassa kuuntelemassa paikallinen suvivirsi; pianisti pimputtaa menemään ja sali istuu vaiti, kunnes yhtäkkiä liikuntasalin katto nousee ilmaan, kun ilmoille kajahtaa AURINGON. Loppubiisi mennään taas täysin hiljaa. Kaunis tuo suvivirsi oululaisittain esitettynä.
   
  Kynämestari, Steus, Juippi ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 25. Anrii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, JarPa
  Lainaus:
  Täältä pohjoisesta katteltuna Oulu on kyllä aika etelässä. Ja täällä poroja hoidethan, ei Oulusa. Mitä noita poromiehiä on oppinut tuntemaan, niin ne on kyllä vimpan päälle kylähulluja. Sellainen katoava luonnonvara.
   
  Goljat tykkää tästä.