Ilmoitukset

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki VilleLeino on kirjoittanut viime aikoina useita huonoja viestejä ja kärsivällisyytemme loppui tällä erää Real Madridin ketjuun kirjoitettuun provosointiin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki on asetettu kuukauden pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi mukahassuttelee seuraavat kaksi viikkoa katsomon puolella. Hassuttelullekin on paikkansa, mutta kyseisen nimimerkin kirjoitukset NHL-osiossa olivat niin turhia ja ala-arvoisia, että koimme pienen huilitauon olevan paikallaan.

Sulje ilmoitus

Kannattajatoiminnan lieveilmiöt ja häiriökäyttäytyminen katsomoissa

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana BitterX, 06.04.2013 klo 20.22.

 1. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Tuon tekstin perusteella ei kyllä kovin mairitteleva kuva jää kyseisten jätkien toiminnasta. Tosin tulee myös muistaa, että tässä on taas vain sen yhden ihmisen näkökulma ja kun edes "miehiä ei saatu koskaan kiinni" niin noh. Ei sillä, itse uskon kyllä, että suurinpiirtein noin on käynyt, mutta tuskin he ovat muutenvaan repineet nuo fanikamat käsistään häviöstä suivaantuneina.
   
 2. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  En ihan ymmärrä mitä yllä mahdetaan tarkoittaa, mutta olettaisin että jotain lällättelyä/huutelua tai vastaavaa josta ovat suivaantuneet. Kyse on kuitenkin aikuisista ihmisistä ja pikkulapsesta, ihan sama mitä hän on tehnyt.
   
 3. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Otto Karvisen ulkojäänasuttelut
  Lainaus:
  Heh, melkoinen agitaattori saa seitsemän vuotias kersa olla, mikäli aikuiset miehet saa noin suivaantumaan. Toisaalta tuskinpa tuo hirveän vaikeata olisi, jääkiekkofanit kun tiettävästi ovat vähän yksinkertaisempaa sakkia.
   
 4. Humuli71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Uskomatonta toimintaa! Toivottavasti Kalpa etsii näiden idioottien nimet ja antaa ikuisen porttikiellon liigahalleihin. Vaasalaisten, narrejen ja lahtelaisten tappelut ovat idioottimaisuutta, mutta sentään niissä tapellaan edes oman kokoisten idioottejen kanssa. Tämä savoilaisten tempaus on täyttä säälittävää raukkamaisuutta. Toivottavasti liiga sakottaa kalpaa isosti ja jos tälläinen toiminta jatkuu niin Kalpaa on rangaistava pelamaan tyhjille katsomoille.
   
 5. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Organisaationa KalPa teki mielestäni kaiken sen, mitä se pystyi tekemään: korvasi vahingot, tuomitsi teon välittömästi ja pyrkii saamaan idiootit kiinni. Mielestäni seuraa ei pidä rangaista tilanteissa, joissa sen kannattajat urpoilevat ja seura tekee kaikkensa, että vastaava toiminta ei jatku.

  Seura ei loppujen lopuksi voi yhtään mitään yksittäisten urpojen toiminnalle, mutta se voi pyrkiä ennaltaehkäisemään toimintaa ja paskan osuessa tuulettimeen hoitamaan korvaukset. Mediatietojen mukaan KalPa toimi organisaationa täysin oikein, eikä mielestäni tässä tilanteessa KalPan pidä kantaa mitään vastuuta muutaman idiootin kusipäisen teon takia. Yksikään joukkue ei voi täysin varmistua siitä, etteikö heidän faninsa/kannattajansa/kylähullunsa perseilisi. Ei edes pelaamalla ilman katsojia. Sen sijaan seura voi pyrkiä karsimaan näitä mätiä omenia katsomoistaan, kuitata vahingot ja antaa viestin, että tällainen toiminta ei vain ole oikein missään olosuhteissa.

  Melkein sanoisin, että Liigan pitäisi kannustaa muita joukkueita toimimaan KalPan tavoin. Ei vähätellä tekoa, ei pakoilla vastuuta ja tehdään kaikki realistisesti mahdollinen, että syylliset saataisiin kaivettua esiin. Paremmin KalPa tämän kaikin puolin ikävän tilanteen kaarasi, kuin esimerkiksi Jokerit hoiti hommansa liigavuosina.
   
  mesag, Kynämestari, Ferris ja 9 muuta tykkäävät tästä.
 6. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Koko kalpa-yhteisö suhtautuu tähän tragediaan niin vakavasti, että joukkue pelaa yksittäisen pelin sijasta loppukauden puolityhjille katsomoille.
   
 7. Schlange Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Tuota niin. Mihin unohtui oululaiset? Vai tappeleeko ne edellä mainittuja -laisia fiksummin?

  Mitä käsillä olevaan aiheeseen tulee, niin voisi tiivistää lyhyesti. Surullista ja vastenmielistä.
   
  Nordle, teba, Kynämestari ja yksi muu tykkäävät tästä.
 8. bunghole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, K-Laser
  Lainaus:
  Oululaiset on tässäkin asiassa niin ylivoimaisia, ettei tarvitse edes tapella.
   
 9. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Miksi he sitten tappelevat?
   
  Kynämestari ja Porilaine miäs tykkäävät tästä.