Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode on kirjoittanut jatkuvasti viestejä, jotka ovat enemmän tai vähemmän mauttomia. Nimimerkin heikon kokonaistuotannon vuoksi tuomaristo on päättänyt laittaa hänet viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Puhelinnumeroiden jakaminen luvatta ei ole palstallamme sallittua. Se rikkoo käyttäjän anonymiteettia ja on muutenkin hyvien tapojen ja netiketin vastaista. Näin ollen nimimerkki -Ville- on asetettu kahden viikon pelikieltoon ja hänen Jokerit-osioon kirjoittamansa viestinsä on muokattu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Kannattajatoiminnan lieveilmiöt ja häiriökäyttäytyminen katsomoissa

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana BitterX, 06.04.2013 klo 20.22.

 1. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  No joo tämä johtunee siitä, että Kouvolan jäähallissa oli aikaisemmin käytännössä vain istuinpaikkoja. Ei koko päätyä kannata sen vuoksi kokonaan muuttaa seisomakatsomoksi, jos pari kertaa kaudessa Kouvolaan saapuu monta sataa SaiPa-fania. Arki-iltana voi olla sellaisiakin pelejä, joissa ei ole kuin kymmenkunta vieraskannattajaa. Onhan myös esim. Lappenrannassa vieraskatsomossa kuppi-istuimet, mutta en ole koskaan nähnyt, että siellä olisi tahallaan systemaattisesti hajoitettu istuimia. Kouvolassa oli kerran koko pääty varattu SaiPa-faneille, joita tuli Kouvolaan junalastillinen eli useita satoja henkilöitä, mutta ei heidän jäljiltään hallista löytynyt yhtään hajoitettua istuinta.

  Tässä kuvia SaiPa-fanien vierailusta: SaiPa-kannattajat valtasivat Kouvolan – katso kuvat

  Kysymys kuuluu, miten SaiPa-fanit onnistuivat kannustamaan joukkuettaan rikkomatta paikkoja, mutta raumam mamman bojat eivät?

  Toinen kysymys joutuuko liigassa vierasjoukkue korvaamaan näitä faniensa tahallaan aiheuttamia tuhoja? Muistaakseni ainakin joissakin jalkapallosarjoissa on ollut tämmöinen käytäntö.
   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2019 klo 22.37
  jalperi, eriatarka & holynordic tykkäävät tästä.
 2. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat ja NHL
  "Emme luovuta koskaan" ja liitteenä kuva, jossa ovat pistäneet katsomoa hiukan epäsiistimpään uskoon.

  Joopajoo, viitsivätkin.
   
 3. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Parempi voitti kaukalossa, mutta myötähäpeää moisesta ja että vielä postaat siitä kuvan, voi mikä mieslapsilauma. Ei ole mikään porukka moista sotkua saanut aikaan. Penkkien lisäksi niiden tukirakenteethan ovat skeidana, eli koko osiosta useampi rivi joudutaan uusimaan; maksaako bojjaat laskun vai tuleeko RTK hommiin.

  Ja rikkomisen lisäksi tuo sotku on kuin 12 vuotiaiden tyttöjen jonotettua yön yli One Directioin keikalle. Bravo!
   
  lake79 tykkää tästä.
 4. Bacon Jäsen

  Vaikka modernin kannatuksen ystävä olenkin, niin en tuossa touhussa näe mitään järkeä. Ettehän te jumalauta riko missään ravintolassa tai yökerhossakaan penkkejä, oli ne sitten miltä vuosikymmeneltä tahansa. Tai näin ainakin uskon. Se että kannatetaan omaa jengiä, ei tee jäähallista ja sen omaisuudesta yhtään sen arvottomampaa, joita voi voiton huumassa laittaa paskaksi.

  Nyt käsi pystyyn virheen merkiksi ja korvaatte nuo penkit.
   
  BigRedCat, Nordle, Jaded ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 5. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Tuo ei voi olla aikuisten tekemisiä. Ei vaan voi.. hehe. Ei jeesus sentään minkälaisia idiootteja. Roskat lattialla ei tässä ole se pihvi joskaan siinäkään ei oo mitään hyvää, mutta että kehtaavat vielä kuvata ja retostella asialla itse. Ei vaan sanat riitä kuvaamaan mikä hämmennys tulee kun yrittää käsittää tyhmyyden määrää mikä tuohon liittyy.
   
  FASlapsi, Professori, Hamu ja 12 muuta tykkäävät tästä.
 6. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Ja olivat kuitenkin kolmen penkkirivin jälkeen luovuttaneet. Olisi Kouvolasta enemmin hajotettavaa penkkiä löytynyt joten luovuttamiseltahan tuo haiskahtaa. Laskua perään vaan Boja toimistolle
   
  jalperi, Nigi, HOOLIGAN_ ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 7. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Niinpä. Ne jotka laittoivat RB:n vuosikymmenen alussa pystyyn, ovat varmasti todella ylpeitä. Onneksi sentään muutaman tänne kirjoittavan tällä reissulla mukana olleen ovat lupaneet hoitaa asian kuntoon. Voi vaan tulla tuosta koituvan laskun loppusumma yllätyksenä. Mut itseppähän tämän "vahingon", kuten sanoivat, aiheuttivatkin. Toivottavasti palaveeravat heti laskun hoitamisen jälkeen käytöstavoista, sillä imagollisesti tämä on pahempi juttu. Voi olla aika vaikeaa enää neuvotella Lukonkaan kanssa mistään kannattaja kulttuurin edistämisestä, kos painavat toisten hallien penkkirivien hajottamisen villasella, kun kävi pikku vahinko.
   
  Old Tom ja Punamusta tykkäävät tästä.
 8. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Siellä on näköjään Elämäm Goulu -jaosto käynyt vahingossa vähän kaatuilemassa penkkien päälle. Pääasia tietenkin on, että koskaan ei luovuteta. Kouvolasta vaan kylmästi laskua (sekä materiaalit että työt) RB:n suuntaan, joka sitten itse keskenään selvittää (mikäli näkee tarpeelliseksi), keitä tuolla oli paikalla ei-luovuttamassa. Vaikka siellä eilen kännissä muutama sanoikin, että kaikki tietenkin korvataan, niin sen neli- tai viisinumeroisen korjauslaskun nähdessään saattavat alkaa itsekin uskoa valheitaan siitä, että kyse oli vahingosta.
  Mutta lopulta lasku saadaan maksettua ja Elämäm Goulu (ei siis RB kollektiivisesti vaan ainoastaan tämä kyseinen ei-luovuttanut porukka) huomaa, että teoilla on myös seuraukset. Jos rikotaan niin korvataan.

  Asiasta on kyllä oikeasti huikeaa puolustelua tuolla Lukon omassa osiossa fanitoimintakeskustelussa, lähinnä asianomaisten osalta.
   
  BigRedCat, Professori, Nordle ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 9. Eetu Jäsen

  Lukon ketjusta päätellen sinne on vielä varattuna Raumalta 2 porukan reissut. Lukkofanit ry ja RB. Lukkofanit varanneet alarivit, jotta jäsenensä voivat istua ja nähdä muutakin kuin RBn selät. Tämä ei ole RBlle kelvannut, vaan ovat vallanneet Lukkofanien paikat.

  Jos hajonneet penkit on niiltä Lukkofanien riveiltä, niin kivaa setvimistä tiedossa. Ääliöt.
   
  Arturo, mustaoranssi, Old Tom ja yksi muu tykkäävät tästä.
 10. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  RB:n varmaan kiva jatkossa varailla paikkoja ja tehdä diilejä vieraspelimatkoihin.
   
  Old Tom tykkää tästä.
 11. Rommeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Pale Knuckles - EASHL
  Lainaus: Onneksi olet kuitenkin selkä suorassa tehnyt oman osuutesi tämän hirvittävän rikoksen julkituomisessa ja olet väsymättä sitä paheksunut.

  Ihan perseestähän tuo paikkojen rikkominen on, eikä moinen toiminta vastaa ollenkaan sitä kuvaa, joka minulla RBstä on. Myös toiminta fanien kanssa, mikäli jutut ovat totta, on aivan käsittämätöntä. Nyt jumalauta se hattu kouraan ja suoraselkäinen pahoittelu tapauksesta!
   
 12. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, Blaugrana, VGK, Bulls & Raiders
  Onhan toi nyt aika noloa Raumam Bojilta. :D Jäbät lähtee riehumaan toisten halleihin ja tuommoinen jälki, vielä voitetun pelin jälkeen. Mikähän tilanne olisi ollut jos Lukko olisi hävinnyt?
   
  HOOLIGAN_ ja Old Tom tykkäävät tästä.
 13. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K11ng Perrin, David Tomasek. Ja JYP.
  Se vaan ihmetyttää tämän jutun tullessa ilmi et miten hirveesti tästäkin asiasta saadaan keskustelua häiriökäyttäytymisistä.

  Vrt. vuoksi, viimeviikonloppuna Oulussa tifoiltiin. Lauantaina Vaasassa. Montako mainintaa näistä positiivisemmista merkeistä kannattajatoiminnan suhteen on ollut palstalla?
   
  HOOLIGAN_ tykkää tästä.
 14. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Läpsyttimien repiminen postimerkeiksi voisi yleistyä, jos sillä päästäisiin niistä eroon...
   
  Tompsoni, Jaded & Rommeli tykkäävät tästä.
 15. Ikuinen try out Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat SaiPa
  Lainaus:
  Vihaan läpsyttimiä, mutta tässä eilisessä se ei käy syystä, kun tämä KooKoon yhteistyökumppaneiden tarjoama ottelu taitaa olla kauden ainoa peli, jolloin Kouvolassa on läpsyttimiä.
   
  jalperi tykkää tästä.
 16. Nännimäinen Jäsen

  Lainaus:
  Itsekin revin aina esim. Helsingissä vieraillessani penkkejä irti julkisista liikennevälineistä, teatterikatsomosta, ravintoloista jne. Ihan vaan siksi, että ovat minun mielestäni tiellä ja vaaraksi muille. Eihän se fiksua ole, mutta ihan tyhmä idea laittaa niitä sinne.
   
  mikko6000, Professori, Hamu ja 19 muuta tykkäävät tästä.
 17. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Just näin. Viime kierroksella nähtiin myös lukuisia puhtaita ja tyylikkäitä taklauksia, ja silti jengi jaksaa mylviä jostain halmoista ja kukkosista. Miksei mieluummin puhuta niistä puhtaista taklauksista ja yritetä päästä vain yli näistä ikävistä vahingoista, jotka ovat vain seurausta siitä, kuinka ei luovuteta. Hyvää siellä kuitenkin yritettiin, mutta rapatessa roiskahti. Miten jengi edes kehtaa tuoda tuollaisia epäkohtia esille eikä hehkuta vain posia. Ihme tyyppejä.
   
  BigRedCat, jalperi, Mettis ja yksi muu tykkäävät tästä.
 18. Porilaine miäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Raumam boja kuulemma hajotellut penkkejä Kouvolassa. Sitten vielä rehvastellaan Facebookissa
  "emme luovuta koskaan!!"

  Jee jee eläköön ultras kulttuuri!
   
 19. Tompsoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukáš Dostál
  Lainaus:
  Niin no, en tietääkseni sanonut että penkit pitää rikkoa koska ne on kuppipenkit ja vierassektiossa. Olen vaan sitä mieltä, että jos jonnekkin lähtee isommalla massalla ja paikoilla on kuppipenkit, niin tulos voi olla joko yksi vahingossa hajonnut tai sitten jopa tuo eilinen. Sen takia olisi hyvä, että vierassektiot olisivat seisomapaikkoja ilman penkkejä, tai vähintään huputettuja taittopenkkejä.

  Ja en edelleenkään ole sitä mieltä, että on oikein rikkoa penkkejä tahallaan. Tosin läpsyttimet saa vetää konfettipaperiksi koska vaan.
   
 20. N.I.B Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aito Oranssi, oikein- ja väärinkannattajat
  Raumam Boja tekee talkoilla kannattajakatsomoa Äijänsuolle

  Eikös penkkien irtottaminen ole ihan tuttua juttua RB:n jannuille? Jos olivatkin tulleet remonttipuuhiin mutta jälki on kun virolaisilla :D
  Huumoria kyllä koko case. Eka hölmöillään ja kännipäissään postataan kuva someen. Tässä kohtaa paska osuu tuulettimeen ja epätoivosesti yritetään poistaa julkasu. Mutta kun se paska on jo pitkin seiniä ja ennenkaikkea housuissa. Luojan kiitos on RTK joka varmaan hoitaa siivouksen ilmaiseksi.

  En jaksa jeesustella enempää, kaikki tarvittava on varmasti sanottu ja ihan aiheesta.
  Lainaus:
  Tässä on kiteytty aika hyvin koko homma. Ihanne tilanne olisi kun joka hallissa olisi seisomakatsomo myös vieraskannattajille. Säästyttäisiin paljon henkilö ja materiaalivahingoilta, koska isomman massan tullessa kylään josta valtaosa jurrissa vahinkoja sattuu. RB:n tapauksessa Lüga tuomarikin näkee että kyse ei ole vahingosta.
  Ainoot Lüga hallit missä ei ole vierasseisomakatsomoa taitaa olla Kouvola, Lappeenranta, Helsinki ja Turku. Porin seisomakatsomoon mahtuu nykyään myös vieraskannattajatkin.
   
  Tompsoni, Porilaine miäs & HOOLIGAN_ tykkäävät tästä.
 21. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Pienemmällä vaivalla pääsisi kun laittaisi sen läpsyttimen roskikseen mutta jos askartelu kiinnostaa niin käy kai se noinkin. Silpun kyllä voisi viedä roskikseen itse.
   
  Soi Nana ja RaakaSamppa tykkäävät tästä.
 22. Tompsoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukáš Dostál
  Lainaus:
  Se on just näin.

  Tosin Helsingissä ja Turussa on klaffipenkit, joten sitä tilaa seisomiselle on luonnollisesti enemmän kuin kuppipenkkien kanssa ja sen myötä penkkeihin liittyviä ongelmia (rikkoutuminen jne.) on huomattavasti vähemmän. Lisäksi ne voi myös tarpeen vaatiessa huputtaa, jolla voi ns. korvamerkata tietyn alueen seisomiseen kuten juurikin Helsingissä ja Turussa (sekä muistaakseni myös Hämeenlinnassa) on tehty, aikanaan parin kauden ajan myös Tampereella.

  Ohi käveleminen on siis paljon turvallisempaa näissä, kun ei tarvitse hyppiä penkkien päältä päästäkseen omalle paikalleen.

  Lainaus:
  Tietty jos haluaa tämänkin hoitaa fiksusti, niin ne voi ihan hyvin laittaa roskiin. Vielä parempi olisi, jos näille tarjottaisiin omaa astiaa kierrätystä varten, jotta saataisiin edes osa näistä katsomossa lojuvista pahviroskista kierrätykseen. Valintojen maailma siis.
   
  HOOLIGAN_ tykkää tästä.
 23. alcoholic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Sopiva rangaistus tuolle luovuttaja-ryhmälle olisi, että Boja tilaa bussin kohti Kouvolaa ja hankkii materiaalit sekä korjaa itse aiheuttamansa vahingon. Säästävät työkulut, mutta eiköhän viesri mene perille, ettei toistamiseen kannata hölmöillä. Tähän vielä lisärangaistuksena loppukauden porttikielto vieraspeleihin.
   
 24. R & L Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tyylikkäintä olisi kerätä kaikki yhteen isoon nippuun, ja palauttaa sellaisenaan henkilökunnalle. Someen tapauksesta kuva tekstillä "Paha tapa emme käytä".
   
  HOOLIGAN_ tykkää tästä.