Kalsarikänniketju

  • 5 206 836
  • 66 637

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Itsestäni täysin riippumattomista syistä selvästä viikonlopusta muodustui taas tavallinen viikonloppu. Aiheuttaa nyt hieman sitten harmaita hiuksia, kun joutuu säätämään, mutta ei se mitään. Ei juuri nyt pidä.

Turha noita on murehtia, Radio Cityn nettiradio auki, olutlitra päivän kurssilla 65 eurosenttiä, niin tästä tämä iloksi ja onneksi muuttuu.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Jo vain. Tälle illalle ostin jotain Dos Equis -kaljoja kun Itiksessä möivät noita eurolla. Kyllä Nobelaner on paljon parempaa.

Esitän taas epäilyn sokkotestin onnistumisesta. Tällä jääkiekko politiikkapalstalla on kaikenmaailman golfkisoja ja jotain ihmeellisiä tapaamisia vanhempien ihmisten kesken. Tiedän myös varmana tietona, vaikka en olekaan omilla tunnuksilla nähnyt, joidenkin salaisten amerikkalaisen yhteisöpalvelun salaryhmien olemassaolon.

Olisiko aika järjestää jo kaikille avoin makutesti? Turhaa resurssien tuhlaamista se toisaalta olisi, koska on vain Nobelaner.
 

Lynyrd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvä jääkiekko.
Oli niin v:mäinen maanantai että päätin liueta töistä iltapäivällä ja pitää huomisen vapaata. Kotimatkalla käväsin paikallisessa pizalla ja muutamalla olusella kaupasta mukaan tarttu Sandelssia sen verran, että voi kalsaroida maanantain ihan huolella.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Arvon jatkislaiset, maistuuks tänään (?) Ite kävin salesta hakemassa nallee aka karhua ja pari vehnäpirtelöö ja pitsan heitin uuniin.
 
Viimeksi muokattu:

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Saksalaisen AndUnionin Friday Über Ipa ja nyt Napuen Giniä. Kyllä tää tästä.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pete oliko rankka työviikko ? Nollaus paikallaan.
No siinähän se. Rentoa puuhaa, mutta huomaa että iltaisin on aika poikki. Pieni krapulakin tekee hommasta raskaamman. En mä jaksa työjuttuja sen paikan ulkopuolella miettiä. Mä juon kaljaa nyt. Paketin vetäsin juustotikkujakin naamariin.
 

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Filip Kadera & Jan Lukas
Tiesin et Martina Aitolehti on tyhmä, mut sehän on täysi vajakki. Luottotiedot voi mennä vaikka kun opintotuki menee ja ei tiedä et sossusta sais rahaa. En kyllä itekkää tienny. Surullista et joku joutuu tuohon.

Mut tää Aitolehti on hoidellu lurjus miestensä laskuja. Sakattomaksi menee.
 

Hanhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, AS Roma
Hitto, että bilis maistui tänään hyvältä! 9-palloa hakannut viimeksi parisen kuukautta sitten ja ote kadonnut lähes täysin. Täyttä hakemista ja kokeilua, ensimmäiset viitisen framea lähdin häviäjänä pöydästä, mutta seuraavat viisi pysyin pöydällä voittajana. Ei pitäis päästää taitojaan ruostumaan, menee aikaa hukkaan turhaan sähläilyyn.

Ja ettei mene off-topiciksi, niin laitoin juuri kotiin tullessani, kuuman rommin nokan eteen nautittavaksi.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Vittu kun olisin kännissä. Olen kateellinen. Jos menisi siihen uusittuun Kaarlenkadun mestaan vastaanottokeskuksen viereen. En puhu siellä mitään. Se on Brankkari, en tarkoittanut sitä vaan sitä seuraavaa mestaa, jota ei ole uusittu eli jokin Bar Helsing. 90-luvulla Brankkari oli hyvä mesta. Jopa Vanhan kuppilassa saattoi käydä. Enää ei ole niin. Kolmannen linjan se mesta Oivasta alaspäin kadun toisella puolella, kyllä te tiedätte, ihana paikka. Kurvissa oli 15 vuotta sitten siinä kun kävelee Hämeentieltä alaspäin onko se Vilhovuorenkatua vai viereistä katua ja sitten on sellanen kymmenellä markalla -tuoppi mesta. Todella rikollinen tunnelma! Pääsky Pubissa en ole käynyt mutta tunnen maineen. Kenties se riittää? Vitut. Siellä on käytävä.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minä uskon Lauri Marjamäkeen!
Kollaa kestää!

Kovat taistelut käyty. Naapurin lotta toi äsken täydennystä. Ainakin 12h rintama pitää vielä. Loppu
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Huomasin juuri olevani rehellisesti kalsareissa, vaikka yleensä on sortsit. Jotenkin kaiketi unohtui laittaa jalkaan.

Puolitoista tuntia pelin alkuun. Menen irkkupubiin kysymään näytättekö. En pidättäisi hengitystäni, mutta varasuunnitelma on sitten tulla takaisin kotiin ja sortsit jalassa striimiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös