Kalsarikänniketju

  • 5 205 997
  • 66 635
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
... ja samaan aikaan itse (terveiset Evilille) elää sellaista vaihetta, että naama on lainassa Johnny Deppiltä ja vitsivarasto Pertti Jarlalta. Kun tietää, että jokainen nainen tulee nauramaan vähän huonommilekin jutuille. Kun tietää, että olet maailman hauskin ihminen...

Terve, Samppa Linna.

Vielä en ole narauttanut, mutta kohta kyllä.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Tarapacá Santa Cecilia punaviini, neljä Karhu III olutta. Tyttöystävä keikalla, minä juomieni ja minä hyvän musiikin kera kotona. Tässä rentoudun parhaani mukaan ja kumpikin parisuhteen puolisko saa omaa aikaa. Ei voi valittaa. Eukko tulee keikan jälkeen luokseni nukkumaan etc.

Mitään perseitä ei tule vedettyä. Sellainen semi hento känni, neljä olutta alla tosiaan ja punkkua nyt litkin. Scorpionsilla on muuten pari ihan hyvää biisiä.

Muita hereillä?

PS. Menee ihan hyvin, vaikka en ole palstalle jaksanut aikoihin kunnolla kirjoittaa.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Ei vuotta ilman entryä tänne. Ryan Giggs-postaus siis.

Neljän voltin Bell-kaljaa ja sekin Spritellä lantrattuna. Vanhaksi sitä tulee...

Villu Tamme laulaa punkrokkia: http://www.youtube.com/watch?v=dCz-W4ZgyiE
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Pari-kolme (no okei kolme) vodkapaukkua ja kolme olutta mennyt tässä kalsaroidessa. Äsken ilahdutin naapureita bassovoittoisella musiikilla, mutta eiköhän sitä lajia piisannut ihan tarpeeksi kun kellokin on jo kohta 23. Eli nyt sitten pöytäkoneen kaitsat ja spotify olkoon seuranani. Taloyhtiööni on perustettu sitten näemmä Suojeluskunta, tai jonkinlaiset kodinturvajoukot. Nimittäin maanantaista lähtien vartiontiliike se ja se aloittaa iltaisin ja öisin tapahtuvat valvontakierrokset, jonka piiriin kuuluu niin rappukäytävät kuin vintitkin. Valvonta kohdistuu myös asuinhuoneistojen häiriöihin, joista on muille asukkaille kohtuutonta haittaa jne.. On tämä kyllä hieman rauhaton talo ja mm. erään perheystävän katutasossa pitämä parturi-kampaamo on ollut jo pari kertaa murron kohteena.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Colpetrone Montefalco Sagrantino 2006. Mainio viini Umbriasta.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo täällä himassa kittaan kaljaa. Ylläripylläri. Tossa illalla vedin keskustassa varmaan kolmen tunnin kävelylenkin ja samalla join repusta viis kaljaa.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Lienee turha kirjoittaa kun kaikki jaloimmat ja ne muut herrasmiehet tuskin täällä horisonttoivat.. Olipas perkele sana joka ei tarkoita mitää.. Olutta, musiikkia, musiikkia olutta.. Jo toimii
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Hyvin tasoiteltu.
Tarkkaan annosteltu, ettei vaan karannut uutehen nousuhun?

Olen tässä tyrinyt nyt jo ties monettako päivää, joten samapa se on pikakelata tämäkin ilta sivuitse. Riittävä määrä olutta, sekä takuuvarma vitutus Flyersin otteiden vuoksi piakkoin ja saunomista. Ainekset leppoisalle illalle ovat kasassa.

Illan avaukseksi linkitänkin The Subsin kappaleen youtubesta: The Subs - The Fuck Song - YouTube
 

scholl

Jäsen
Flunssalääkkeen ottaneena täytyy ottaa vähän nyt bisseä. Ei pysty lähtee tänään mihinkään, kun jo valmiiksi yksinyt keuhkot pihalle, eikä meinaa jaksaa olla pystyssä.

Simuloin nyt lädinä elämistä. Avasin pietarilaisen lädioluen. Old Bobby English Pint. Saa nähdä kun tämän juon Birra Morettin Champions League -lasista, niin mitä tapahtuu. En oikein tiedä, alanko kohta puhua Valioliigasta. Jos niin käy, niin sitten pitää etsiä football's coming home -cd, jossa naureskellaan välispiikeissä Gareth Southgaten epäonnistumiselle. Ostin sen ProMarktista 1998 Ranskan mm-kisojen alla.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ristus, siitä on aikaa kun viimeksi kalsaroin kunnolla, nyt teen niin Ässien kympin tultua täyteen. Ei noita ravintoloita aina jaksa kun on melua niin vitusti. Kalsong!
 

inchino

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jalokahvi kylmän maidon kera ei ole kokeilemisen arvoinen asia. Vähää odotin, vielä vähemmän sain. Lievästi valkovenäläismäistä kokemusta lähdin tästä ennakkoluulottomasti hakemaan, mutta mitä vielä. Valjua jallunmakua sekoitettuna vedellä jatkettuun maitoon oli lopullinen tuomioni.

Miksi tein sen? Vaikea sanoa, kun en muutenkaan erityisemmin arvosta valkovenäläisiä.

Eli siis illan menuun sisältyy bulkkilageria, chileläistä punaviiniä ja jalokahvia ehdottomasti au naturel.

Musiikiksi sinänsä ajankohtaista Freddie Mercurya, kun tuli miehen elämäkertakin hiljattain läpi kahlattua. Living On My Own youtube
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Viimeksi kalsaroin uudenvuoden aattona, joten johan nyt on aika taas.

Rok!
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Hitto tää Koff on nykyään paskaa. Tärkkelystä perkele.
Jos noin on, niin suosittelen pettterille Riesling Lieu-Dit Muehlforstia. Tätä nyt särveksin. Kohtuuhintainen alsacelainen jossa on oiva hinnan ja laadun suhde. En tarkoita % vs. €.

Saatana miten niskaa pakottaa. Jämähti perjantaina niska kipeäksi duunissa kun puntaroin työpöydän ääressä asioita liian tosissani. Kun seuraavana aamuna heräsin, niin päätä en voinut nostaa kun koski niin vitusti. Piti auttaa käsin takaraivosta tönimällä että sain yläkropan pystyasentoon.

Onneksi jemmassa oli arabimaista ostamaani tököttiä joka on nähtävästi tarkoitettu kilpakameleiden lihashuoltoon. Sitä kun levitin hartioihin niin johan lähti veri kiertämään. Mielenkiintoinen haju tuossa aineessa myös.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Kuusi pitkää päivää putkeen. Kymmeniä vaihdettuja vaippoja, tusinoittain pestyjä pyllyjä ja lukematon määrä muuta alapään pesua. Jokunen suihkuttaminen ja kaikkea muuta oheistyötä takana, huomioiden myös kuolleen omaisten tukeminen ja huomioiminen, joten nyt on aika levätä pari päivää ja levon aloitan korkkaamalla pullollisen melko tavanomaista viiniä. Huomenna on aika nautiskelulle, tänään vaan turrutetaan mieltä ja kehoa.

vlad.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Saksalaista humppaa ja ranskalaista skumppaa!

Kas näin on aika viettää tätä lepopäivää - muista pyhittää lepopäiväsi ja sen teen kera nautinnollisten juomien. Tosin tiedä voiko shampanjaa pitää kalsarikännijuomana - tuskin, mutta puolustuksekseni totean, että kalsarisillani tässä olen ja kylmässä on odottamassa Henry Lee Lucasia - ei vaan siis Henry Westonsia ja niillä aion päättää tämän illan sopuisaan aikaan ja vääntäytyä unille juuri oikeana hetkenä.

vlad.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Tosin tiedä voiko shampanjaa pitää kalsarikännijuomana - tuskin, mutta puolustuksekseni totean, että kalsarisillani tässä olen
Totta kai voi pitää kk-juomana, ei epäilystäkään. Kyllä Dom Perignonillakin rakentaa haluamansa juopumustilan, seitinohuesta aina katatoniseen änkyrään. Siinäpä olisi erinomaittain tyyliä, juuri tuolla juomalla ottaa roimat persarit!

Shampanjan poislukeminen kk-juomien joukosta muistuttaa hiihtoniilojen 80-lukuista sauvanvääntöä luisteluhiihdon luvallisuudesta. Suksilla eteneminen onnistui kuitenkin mainiosti myös luistellen.
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Suksikaa helvettiin, vaikka.

Ei saa suomalainen terveydenhuoltojärjestelmä näköjään henkeä pois vanhukselta, joka tahtoisi lähteä, vaikka resurssipulaa valitetaan alinomaa. Ei ole suostunut muori vielä lähtemään, vaikka on jo kymmenettä päivää ilman hoitoa. Alkaa käyvä hengen päälle tämä odottaminen.
 

Eikka86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös