Kalsarikänniketju

  • 5 206 053
  • 66 635

Turambar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Onkos kellään muulla torstai-illan asusteeksi valittuna kalsareita?

Täällä sihahti ensimmäinen Karhu auki ja metsässä lymyää sille vielä monta kaveria. Räyh!
 

Turambar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
...Karjalaa.... oli helvetin halpaa.

Huomasin itsekin tässä taannoin, että S-ryhmän Koffin kestoalennus on vaihtunut Karjalan vastaavaksi.

Eipä sillä, lähes samaa litkua ne on kaikki koffit, karjalat ja karhut. Maistelut on erikseen, nyt juodaan rapakaljaa ja kuulostellaan hiljaa hiipivää vapaan viikonlopun aloittavaa KKänniä. Saunatkin tuli juuri saunottua ja huomenna on vapaata. Life's good.
 

Hanhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, AS Roma
Voihan helvetti.. juuri kun nappasin grillimakkarat ulos uunista niin tajusin, ettei täs kämpäs ole sinappia. Pienet on murheet nyt. Lisää olutta, sitä löytyy kyllä.
 
Muutama saunakalja olisi tarkoitus kaataa kurkkuun, joten ilmoittaudutaan tänne hienoon ketjuun. Ja ihan ansaitusti, perkele! Viikon kuluttua olen puuseppä ammatiltani. Työn ja tuskan kautta olen kulkenut ja varmaan viimeinen tilaisuus tuli käytettyä hyväksi... Aivan mahtavaa puuseppää minusta ei saa koskaan, mutta kuitenkin perushommia osaan tehdä jos vaan tarpeeksi yrittää.

Muita saunojia?
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Muita saunojia?
Jo vain!

Kävin tätä nuorta ja kimmoisaa ruhoani rääkkäämässä urheilun merkeissä, joten jos ei nämä kipu- ja jumitustilat häivy saunalla ja keskioluella on tämä kuolemaksi. Siispä kaksi kärpästä yhdellä iskulla: eheyttävä ja palauttava seitinohut päiväkänni käyntiin ja jos tässä multiin ollaan menossa, voinkin samalla juhlistaa ruumiinvalvojaisia etukäteen!

Kippis.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
On tullut urheiltua sunnuntaista asti joka päivä eri lajeja sen verran tiukkaan tahtiin, että meinaa nytkin hikeä pukata.

Tässä on tarkoituksenani siemaista tällainen ihan vain seitinohut manilläkänni.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Kuulehan Koon Jomppa. Mie tiijjän vaan en kerro.

Jos on punaviinipullo, niin kannattaa juoda vajaita lasillisia eikä piripinnallisia. Pinnallista elämäähän ei kannata muutoinkaan viettää vaan näin saa useamman lasillisen viintä eli enempi. Onnihan on suoraan verrannollinen viinilasillisten määrään, vaikka jokunen kansantaloustieteilijä saattaisi nyt tuoda rajahyöty- ja rajakustannuskäyriä eteen ja väittää muuta.

Muuta sen verta vielä, että jos syö vaikkapa pullaa tai kakkua, niin kannattaa syödä se vartissa eikä sillä tavalla hotkien, kuten me tosi- eli heteromiehet sen teemme eli kahdessa minuutissa kakku kitusiin, jottei savannin leijona ehdi osingoille. Kun syö hitaammin, vaikkapa vartissa, niin kaloreja on vähempi, koska.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Oot mestari kaatamaan naisia, Käyttäjänimetön. Vinkkejä? Onko Jompan koolla väliä?
Ei tietoa, minä oon vaan tällä katkaravullani värkännyt, joten ei tietoa, että miten se mahtaisi kahen kilon hauella onnistua.

Sitä paitsi oon ihan paska kaatamaan naisia. Jostakin niitä tosin aina ilmaantuu, ei ole vielä selvinnyt, että mistä.

Suurin vinkki on olla haluamatta ja yrittämättä mitään. Ja olla kuitenkin läsnä ja välittää. Ei noista tiedä. Kerran puristin yhden tissiä, ihan vain tieteellisesti, niin se koulun (opisto, vuosi oli 1999) nätein tyttö olisi halunnut lähteä kanssani. Toisen kerran sama kikka ei toiminut. Paikka oli Värnamo, vuosi oli 2001. Voi olla, että sen naisen vieressä ollut poikakaveri jotenkin vaikutti naisen suhtautumiseen.

Voi olla, että puhuin satuja. Voi olla, että en. Tämä on kalsarikänniketju.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Olen rohkea ja kirjoitan tänne vaikka en juokaan kalsarikännejä.

Kirjoituksen aihe liittyy siihen että lähenpä tästä baariin, sikspäkki Karhua oli ihan kiva aloittelumäärä kun ei halua vetää ns. "wat?"-kännejä.

Edit: Ai joo. Onko kukaan kokeillut Wiin "hokimaila"-hokia kännissä kaveriporukalla? Jääkö Wiin omistajan kämpästä mitään ehjäksi?
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Tsau! Parit belgialaiset alla. Pääseekö sillä tähän ketjuun? Saunassa kävin ja kuuma tuli. Kaverit join ja humala tuli. Have a nice fridaynight, fuckers!
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tässä pikkuhiljaa pudotellaan.Porno-Arskalta sain seitsemän levyä aikuisten-lasten-lauluja. Runollistahan se on kertoa itse asiasta laulun sanoin.
 

InfernalDark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valtra, Pile #49
Himassa pussikaljaa muutama otettu ja keskustassa ajattelin pyörähtää jossain vaiheessa, koska 3 kilsaa on vain matkaa.

Huomenna DDR-halliin kattelee ku JYP jää taas jullien jyrän alle :(
 

anatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
Saakeli ko tulee lunta ulkona. Onneksi älysin peittää auton. Herra Jumala, varmaan 10 senttiä tullu kolmen tunnin aikana. Otan ehkä kaksi juomaa tänä iltana. Jääkön se siihen.
 
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers
Jeesusperkele, varmaan kuukausi on edellisestä kerrasta tässä ketjussa. Kaikki tällä välillä onkin ollut turhaa ja merkityksetöntä. Kalsarit, te olette Jumala.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Kattelin just FF:n live dvnd:n kera Karhu A:n . Taidan jatkaa kalsarointia. Laatikko Karhua punaisella laivalla 13 e. Suosittelen kaikille. Ei ole Karhua voittanutta!!!
 
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers
Isälläni on joku "Pahojen poikien laulut"- levy. Junnun sanoja kaikki. Sitä piti kuunnella pari viikkoa sitten koko viikonloppu.

Tosin vielä hienompi tallenne on jostain 90-2000-luvun taitteesta kun Suomen eturivin näyttelijät laulelivat samoja biisejä Tampereella jossain isommassa teatterissa. Kivinen, Reimaluoto, Eronen... Kaikki!

Siis VHS:sänä nauhoitettu tämä myöhempi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös