Kalsarikänniketju

  • 5 232 370
  • 66 669

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Sillä silmällä taisi Gekko katsella, povilahkeeni kastella.

Kehittelin äsken 10 sekuntia saunoessani (saunassa ei ollut happea) elokuvan käsikirjoituksen. Siinä homoliskot vaanivat tuiralaisessa kolmikerroksisessa kerrostalossa ja iskevät viattomia ja viallisia miehiä. Homoliskot liikkuvat parvena ja iskevät salaman nopeudella.

Elokuvan pelastajana ja sankarina on lyhythiuksinen blondi rekkalesbo, jonka geivoimat tuhoavat homoliskot. Elokuva päättyy Jari Sillanpään esittämään Satulinna-kappaleeseen ja taustalla makoilevat iljettävät homoliskot raatoina ja kuohittuina.

Elokuvan nimeksi olen ajatellut seuraavaa: Painajainen B-rapussa.
 
Suosikkijoukkue
Kuhmon Kiva, KalPa, LA Kings
Eka purasu ja Hellacopters täysille. Kalsaritkaan ei kiristä mistään, nyt on kivvaa! Hyvää lauantai-iltaa ihmisille!
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Kuuluisi varmaan enempikin Ihmettelyketjuun, mutta emmää nyt viitti ihan lennosta lähteä hyvää ketjua vaihtamaan.

Nimittäin. Ihmetellä täytyy ilmiötä nimeltä Matti ja Teppo. Maailmassa vuodet ja vuosikymmenet vierii ja tapahtuu jos vaikka sun mitä mullistuksia. Nämä eivät ole tietääksenkään, jatkavat vaan samaa tuubaa. Ja suomalaiset tykkää.

Eikä siinä mitään, pisteet pojille siitä, että osaavat ottaa rahat pois kuleksimasta. Mutta silti ihmetyttää.
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ihmetellä täytyy ilmiötä nimeltä Matti ja Teppo. Maailmassa vuodet ja vuosikymmenet vierii ja tapahtuu jos vaikka sun mitä mullistuksia.

Todellisuudessahan maailma mullistuu vasta sinä päivänä kun Matti ja Teppo lopettavat. Siitä seuraavia mullistuksia on vaikea kuvailla, vaikka Käyttis niitä jo ansiokkaasti hahmottelikin.
 

passenger

Jäsen
Varastossa reilusti päälle korillinen erinäisiä virvokkeita, eikä mitään aikomusta lähteä urheilusuoritusten päälle kaupungille. Saunasta palattua, maittaa hieman Rollins Bandin tuotokset: Starve ja The End Of Something... vielä kun löytäisi tuon levyn jostain muuttolaatikoiden seasta...

Ei myöskään jaksaisi lähteä mihinkään, mutta taas on tullut luvattua, eilen jo jätin yhden luvatun menon väliin. Urheilusuoritukset verottavat tosiaan täälläkin, eilen oli aika raskas futismatsi ja tänään pieni palauttava 40km pyörälenkki. Pitäisi perkule jaksaa venytellä kunnolla, alkaa kai ikä vaikuttamaan tuohon palautumiseen jo.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Pitäisi perkule jaksaa venytellä kunnolla, alkaa kai ikä vaikuttamaan tuohon palautumiseen jo.
Sama vika, joten ensi viikolla hakemaan selkään kortisonipiikkiä. Kyllä sen kanssa ehtii talvella vaivastella. Tällä hetkellä toimii puudutteena homovissyt ja kohta Santun kanssa keveästi liidellen kohta iltaa ja humalaa.

Rollins kävi keveäksi, joten hieman nostattavampaa voisi tähän väliin: .calibre - meritocracy (Spotify-linkki!).
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Niihän tuo näkkyy ikä vaikuttavan palautumiseen, ei siitä mihkään pääse. Torstaina olin paintball-sessioissa (aivotonta mutta niin hauskaa) ja vieläkin on jalat kuin Eesaun kädet.
 

passenger

Jäsen
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers
Kertokaas ystävät hyvät, että mikä lienee pohjoismaiden suurin sisämaakuapunki.

Onko tässä joku kompa? Jos ei, niin sitten se on Tampere. Tosin jonkun EU-tilaston mukaanhan Tampere ei olisi edes kaupunki. Oliko väentiheys vai mikä syynä.

Hittolainen että lonkerostakin tulee hyvää kun sitä vähän terästää.
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Kertokaas ystävät hyvät, että mikä lienee pohjoismaiden suurin sisämaakuapunki.

Kysy vaikka googlelta, hakusanat pohjoismaiden suurin sisämaakaupunki antanee jonkun vastauksen.

Toki tuo 'kuapunki' vähän muuttaa tilanteen kinkkisemmäksi. Kinky. Uuh.
 
Viimeksi muokattu:

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Korkkasinpa tuossa Survivorin puolen välin jälkeen lonkeron. Jos tässä kohta siirtyisi sitten salmariin ja ottaisi oikein kunnon perskännit, kun eilinen jäi vähän vajaaksi.
 
Mikäs täällä on meininki?

No jaa. Rekisteröidyin Treffipalstalle ja katson rauhassa, jos tuuri sattuu kohdalle. Niin ja venäläinen huora olisi antanut mulle pillua viime viikolla, mutta en lähtenyt. Ei ollut varaakaan. Sanatkin jäi kurkkuun, oli se niin yllättävä tilanne minulle, kuten arvata saattaa. Mutta jos olisi ollut varaa, tiedä siinä sitten mitä olisi tapahtunut... Mitä väliä enää.

Vastaus kysymykseen: Kohtalainen meininki.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Russki Standard Silver menossa. Noin tunnin päästä nousen seuraavalle levelille ja korkkaan Gold-version. Blissinä tietty russchian....
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tosin jonkun EU-tilaston mukaanhan Tampere ei olisi edes kaupunki. Oliko väentiheys vai mikä syynä.

Juu, kaupungin pinta-alasta kun varmaan puolet on Teisko -nimistä maaseutualuetta, jossa ei liiemmin ihmisiä asusta. En ole ihan täysin tietoinen siitä, miksi kyseinen alue on aikanaan kaupunkiin liitetty, mutta siinäpähän on.

Ruokalepo venähti, on jälleen hankkiuduttava takaisin lupaavahkon nousuhumalan etsiskelyyn.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Googletin tissit ja kuvahaulla löytyy aika paljon tissejä. Kannattaa kokeilla, jos tykkää tisseistä.

Joo, niin näytti löytyvän. Olihan se tietysti pakko katsoa, mitä löytyy. Jos nyt vielä muutaman joisi ja siirtyisi johonkin, esimerkiksi humalan ihmeelliseen maailmaan.
 

Käppyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Googletin tissit ja kuvahaulla löytyy aika paljon tissejä. Kannattaa kokeilla, jos tykkää tisseistä.

Tuliko haulla esiin miesten vai naisten rintavarustusta? Toivottavasti kuvat omista moobseista eivät ole päätyneet eetteriin...

Täällä olvia kumotaan tasaisen tappavaan tahtiin ja kuunnellaan juuri nyt Vesku Loirin tulkintaa: Vesa-Matti Loiri - Kotkan poikii ilman siipii
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Tissit on tärkeä asia naisen ulkomuodossa, mutta perse ratkaisee! Tissit pitää olla semmoset jotka sopii hyvin naisen pituuteen ja näin. Että sillä koolla ei niin suurta väliä ole kun on sopiva mix, mutta hyvän muotoinen perse, ah..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös