Tässä kalsarien vaiheessa ruoanlaiton jälkeen (sekä tietysti syömisen) oli aikaa syventyä huushollin alkoholivalikoimaan, kun vaimoke lähti harrastuksensa pariin ja jätti minut ypöyksin kalsaroimaan.
Joku päivä sitten alakerran kaapistoa tonkiessani löysin peräti kaksi litran pulloa alkoholia joita en tiennyt meillä edes olevan. Taitavat olla äitini ja isäpuoleni tuliaisia ulkomailta.
Likööristä oli maistettu pienen pieni siivu mutta brandy oli koskematon. Pullo oli tosin avattu (muovi) jotta oli saatu turhat ilmat pihalle. Oli ollut vissiin aika tiukkaa saada tavaroita mahtumaan matkalaukkuun.
Eli pitihän mokomia juomia heti maistaa vaikka jo löytäessäni putelit totesimme vaimokkeen kanssa, että mökille nuo joutavat. Siellä menee kaikki alas hädän sattuessa.
Likööri:
Aigaion Ligueur
http://www.aigaion.net/indexeng.html
Joku hedelmä kamaluus kyseessä. Juo jos muuta ei ole saatavilla. Plussaa siitä että maistoin kuitenkin sen että alkoholipitoinen juoma oli kyseessä.
Brandy:
Brandy de Jerez 103, Osborne
http://www.vinos-online.de/p_256/103-Brandy.html
http://www.vinicola-hidalgo.es/BrandyIi.HTM
Onhan sitä parempiakin brandyjä maistettu. Alhaalla kun ensimmäisen kerran maistoin niin maku oli "ei niin hyvä". Mutta nyt täällä yläkerrassa kun otin toisen huikan, niin maku oli jotenkin parempi. Sellainen tasoittunut, purppurainen, viinankatkuisen litkumainen. Aavistus Espanjan aurinkoa ja härkätaisteluareenan pölyä sekä härän hikeä.
Tätä voisi jopa juoda. Ilmeisesti veren alkoholipitoisuus on noussut, joten tämäkin litku/jaloneste kelpaa.
Mutta mökille nuo menevät, koska kotona on nyt tällä hetkellä parempiakin juotavia. Ellen sitten jossain vaiheessa ennen mökki-ilmoja innostu noita puteleita tyhjentämään.
Kalsarointi jatkuu...