Freddie Freeloader
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- Greek Philosophers
...Fidu, kaik pitää ite tehdä jos haluaa. Toisaalta, silläpä tässä ollaan...
You ain't seen nothin' yet...
...Fidu, kaik pitää ite tehdä jos haluaa. Toisaalta, silläpä tässä ollaan...
You ain't seen nothin' yet...
Kannattaisiko jo synnyttää se sieltä nahan alta?Mulla on yläkerrassa yksi kolmevuotias ja nahan alla toinen.
Jälkikasvullekin muuten saa antaa ruokaa, se on oikeastaan jopa suotavaa. Se mahdollistaa yhdyssanan jälkipuoliskon, kasvun.Jälkikasvuni on anoppilassa, voisiko enempää toivoa? Nyt ruvetaan ruoanlaittoon!
Jälkikasvuni on anoppilassa, voisiko enempää toivoa? Nyt ruvetaan ruoanlaittoon!
Jälkikasvullekin muuten saa antaa ruokaa, se on oikeastaan jopa suotavaa. Se mahdollistaa yhdyssanan jälkipuoliskon, kasvun.
Kannattaisiko jo synnyttää se sieltä nahan alta?
Ählän, Freddie! Kun te suomalaiset olette niin ronkeleita ottamaan niitä hommia vastaan.Menisit sinäkin nyt vaikka kotiisi siitä, jotta olisi meillä Suomessa töitä meille suomalaisille.
Miten tuohon nyt saatana vastaat Prisman (sinänsä ihan hyvän lihatiskin) jauhelihalla?
Tä?
Ai, siekin oot käyny Norssia.Sen saman koulun, jota Ilkka Alankokin on käynyt.
Melkein sanoisin että toiveajattelua, mutta ei sitä koskaan toisaalta tiedä. Merkittävää tuli viimeksi silloin kun sain suoritetun uimakoulun kunniaksi jonkin merkin, mutta sen jälkeen on ollut tällä rintamalla vähän hiljaisempaa. Ehkä jossain vaiheessa tapahtuu ketsuppipulloilmiö ja merkittävyyksiä tuleekin yhtenä syöksynä. Tai merkillisyyksiä.Äläs nyt, Kääpiöhän vasta lämmittelee. Tuolta päin voi tulla vielä jotain merkittävää.
Ählän, Freddie! Kun te suomalaiset olette niin ronkeleita ottamaan niitä hommia vastaan.
On minullakin kylmiössä Prismasta ostettua naudan paistijauhelihaa, tule vaikka katsomaan. Tarkistamatta en muista otinko Snellmania vai Atriaa, mutta jompaa kumpaa se on ja ehdottomasti paistijauhelihaa. Tuo on perusrakennusaine jauhelihakeittoon, sitä lapset apeksivat meillä halulla. Tai sitten se on hyvä lisä purkkihernekeittoon, siihen olen jostain syystä hurahtanut vuosien tauon jälkeen (eivät lapset, niillä on raffinoituneempi maku). Jumalattoman hyvää on hernari kun sen maustaa oikein. Pieneksi hakattua salottisipulia, roiskaisu kermaa, jotain laadukasta sinappia ja saatteeksi vielä 1-2 lusikallista konjakkia jos kyseessä on pyhäsoppa.
Kyllä tuo on ihan kuluttajapakattua tavaraa, jota myydään tavallisimmin 400 tai 700 gramman erissä. En kai antanut ymmärtää että ostamani jauheliha olisi ollut paikan päällä jauhettua? Prisman ja Citymarketin lihatiskiltä saa joskus irtotavaraakin, mutta koska vakuumipakattu jauheliha on laadukasta ja vastaa täysin tarkoitustaan niin sehän on kätevintä noukkia sellaisenaan ostoskärryyn. Tuskin häviää laadussakaan, saattaa olla jopa päinvastoin.Myyvätkö ne teidän Prismassa tiskistä vastajauhettua Snellmannia ja Atriaa? No sithän me ollaan ihan eri fsääreissä. Ei meillä täällä maalla semmoisia ole...
...Tuskin häviää laadussakaan, saattaa olla jopa päinvastoin.
Sehän riippuu siitä kuinka nopeasti tavara kiertää toimutusketjun läpi asiakkaalle, ja siitä onko kylmäketju pelannut. Meidän lähiprismassa volyymit ovat kohtalaisen isot, eikä pakattu jauheliha ehdi kauaa odottaa ostajaansa.Kyllä se häviää, TJEU. Ainakin täälläpäin.
Itse olen siinä onnellisessa asemassa, että suht. lähelläni on ketjuriippumaton lähikauppa, joka myy laadukasta tuoretta lihaa, niin kokonaisena kuin jauhettunakin. Ero vakuumipakattuihin on, jos ei silmiinpistävä, niin ainakin nenäänpistävä.
Jospa jätänkin seuraavan hernekeittoaterian täydentämättä jauhelihalla. Miten minusta tuntuu siltä ettei alakoululaisia ihan joka paikassa tutustuteta näihin klassikoihin.Maxista ja Moritzistahan tehtiin jauhelihaa, suit sait. Ja Jörö-Jukalta lähti raajain päistä ulokkeita. Sakset sanoi niks ja naks, sormet poikki yks ja kaks.
Jospa jätänkin seuraavan hernekeittoaterian täydentämättä jauhelihalla. Miten minusta tuntuu siltä ettei alakoululaisia ihan joka paikassa tutustuteta näihin klassikoihin.
Maxista ja Moritzistahan tehtiin jauhelihaa, suit sait. Ja Jörö-Jukalta lähti raajain päistä ulokkeita. Sakset sanoi niks ja naks, sormet poikki yks ja kaks.
Silmät auki eilen klo 14:30. Silmät kiinni eilen klo 18:30. Silmät auki eilen klo 20:10. Pirkka-olut auki tänään klo 5:30.Silmät auki 6:33. SOL auki 6:41. Sitte lähtee.
Silmät auki eilen klo 14:30. Silmät kiinni eilen klo 18:30. Silmät auki eilen klo 20:10. Pirkka-olut auki tänään klo 5:30.
Kohta on 10 Pirkka-olutta takana päin. Pikkuhiljaa olisi aika mennä nukkumaan. 7 peräkkäistä työyötä on taas takana. Onneksi ei tarvitse mennä töihin seuraavaan 40 tuntiin.
edit. Onnea kaikille Meille tulee vauva-ketjuun!
Joo. Nukkumaan menen. Nähdään kenties tämän päivän aikana tässä ketjussa.
PS. Tsemppiä lumivyörylle.