Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

KalPan sairaushuoneisto kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana ilman sukkia, 19.08.2016 klo 19.05.

 1. Uncle Ben Jäsen

  No nyt tuli virallista tietoa seuran puolelta.

  Uutiset - Katsaus KalPan sairastuvalle - 25.10.2016

  Lyytiselle ei ilmeisesti käynyt kovin pahasti, hänen arvioitu paluunsa ajoittuu viikoille 44-45, eli ensi viikko tai sitä seuraava. Vainiolalla taas olisi edessä about kuukauden huili, arvioitu paluuajankohta on viikot 47-48, eli marraskuun loppupuolella.
   
 2. Uncle Ben Jäsen

 3. Leppis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Sopanen on ollut tänään kuumeinen, joten pitkää paussia ei ole tiedossa.
   
 4. Uncle Ben Jäsen

  Lainaus:
  No tää on hyvä tieto. Jos Lyytinenkään ei nyt kovin pitkään ole sivussa, niin vielä ei ole ihan akuutti hätä pakkipuolellakaan.
   
 5. Giba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kainalniemen Hiki
  Sopasen huono tuuri jatkuu, tänään talutettiin koppiin. Lisäksi Sebokia ei näkynyt kolmannessa erässä eikä jatkoajalla.
   
 6. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Voe voe tästäkö se nyt sit taas prkl alkaa. Just kun on hyvä flow menossa ja ei haittaa vaikka annetaan pari eteen ni täältä tullaan silti! Sebok ei tosiaan pelanut kuin 10min. Sopasen paska tuuri on kyllä melko uskomatonta. Jotenkin otti harmittomasta tilanteesta osumaa ja olisiko niska tai pää ottanut joikua. Ei hyvä.

  Nyt siis sivussa ovat Vainiola, Sebok, Mutanen - Sopanen, Lyytinen, Halonen - Kilpeläinen. Eihän tuo nyt tietysti vielä juurikaan tunnus missään mutta jos tuosta vielä Rissanen putoaisi niin se olisi jo aika paha..
   
 7. Jaaku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  KalPa-radion erätauko haastattelussa Anssi Laine kertoili että Mutanen on sivussa seuraavat 4-6 viikkoa ylävartalo vamman vuoksi.

  Kyllähän tässä jo pikkuhiljaa niitä hyökkääjä vahvistuksia tarvittaisiinkin...
   
 8. Uncle Ben Jäsen

 9. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Ei ees paha. 2 ja 4 sentterit poissa. 6 7 8 pakit ja yks kolmos/neloslaituri. Ei tunnu juuri missään.

  Eikö lie Ruuskanen tule pakistoon ja joku Hämäläinen tai vastaava sentteriksi. Toki Pitkänen voi pelata keskellä ja joku sitten laitaan. Ei tää niin vakavaa ole hei!

  Lyytinen ja Vainiola ens viikolla tulossa lie siis jo takaisin sekä mahd Sebok jopa huomenna jo kuosissa
   
 10. Uncle Ben Jäsen

  Lyytinen olisi sitten tosiaan palaamassa kehiin huomenna, mutta Kilpeläinen on sivussa. Samoin Sebok. Sopasesta, Vainiolasta tai Mutasesta ei erikseen puhuta, mutta oletettavasti kaikki ovat vielä sairastuvalla. Tosin Vainiolan kai pitäisi olla palaamassa aika piakkoin, tästä viikostahan tossa seuran edellisessä tiedotteessa puhuttiin.

  KalPan loukkaantujien lista lyhenee - Savon Sanomat
   
 11. SecondCitySaint Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Detroit Red Wings
  Lieneekö tuo Vainiola missä kunnossa? Katsoiko joku tarkemmin miten peli kulki?
  Tänään peliaikaa 5:51.
   
 12. Kalikankosto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Taisi tippua jo toisessa erässä pois kokoonpanosta. Oisko sama vamma taas alkanut vaivaamaan. Alivoimaa pelasi ainakin hyvin ensimmäisessä erässä, että harmi kun ei vaan pysy ehjänä.
   
 13. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Torihuhut pikkulintuineen tiesivät kertoa, että Kilpeläisellä olisi olkapää enemmän/vähemmän klesana. Ilmeisemmin tähystykseen menossa.

  Jos näin on niin mitähän tuosta tuumisia. Pahemmassa tapauksessa joku jänne revennyt tai solisluun murtunut tai vastaavaa. Toivotan että selviää 1-2kk huililla muuten tulee aika tukalat oltavat loppukaudesta vääjäämättäkin. Eikös se 1kk huili arvottu nyt näin perstuntumalta?

  Ei ole siis ilmeisesti selkä taas rikkipoikki tai pakannut tavaroitaan jo Venäjälle. Jäämmä kuuntelemaan mikä on miehen kohtalo. Godla on paikannut hyvin mutta Hoviseen ei ole itsellä luottoa. Siksi olisi tärkeä saada ukko taas kuntoon, mutta mitään hätiköityjä ratkaisuja en toivo - olipa nyt mikä olikaan - että mies tulee väkisin teipattuna pelaamaan ja leviää juuri poffien alla.
   
 14. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  "Myttysen arvo vain korostuu, kun näyttää sille, että Ville-Vesa Vainiola saattaa olla keskushyökkääjävalikoimasta sivussa jopa koko loppukauden."

  Noin lukee Savon Sanomissa.

  Melko paskaa tuuria jos näin on.
   
 15. tulikaste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Todellakin, mutta eihän tuo ollenkaan hyvältä näytä, että parin viikon jälkeen käy kääntymässä kaukalossa viitisen minuuttia ja sitten taas saikulle viikoiksi. Tulee Rissanen viime kaudelta mieleen, tosin sekin pystyi pelaamaan sentään vähän enemmän. Mahdollisesti sentteriosastokin sitten vahvistusta kaipaisi, tosin onneksi Rissanen-Myttynen-Sebok-Pitkänen vielä menettelee jos kaikki sattuvat terveinä samanaikaisesti olemaan.

  Eipä huvita tässä miettiä, paljonko parivaljakko Halonen+Vainiola maksaa siitä neljästä-viidestä pelistä, jotka kaksikko yhteensä tällä kaudella pelaa.
   
 16. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Tuota se Ritarikin eile selostamosta huuteli. Ilma myttystä oltaisiin kyllä pississä. Nyt pitää vain toivoa, että Rissanen/Myttynen ei leviä. Sebok vielä kehiin niin ihan ok sentterikkö meillä olisi. Rissanen-Myttynen-Sebok-Luostarinen/Pitkänen.

  Ei ehkä kuulu tähän ketjuun mutta mielestäni nuo nykyiset 3-4 ketjut ovat olleet todella hyviä. Ei ole edes ollut Mutasta ikävä, toki Ruutun voisi korvata. Muuten tosi hyvää pelaamista nuissa formuissaan. Voiko jopa käydä niin että kun Sebok tulee takisin, se on Pitkänen joka on ylimääräinen hyökkääjä.
   
 17. Spuddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, littipeukku IPK:lle
  Lainaus:
  Mutasella alkaa olla myös aika surullinen saldo.
   
 18. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Katsaus sairastuvalle: Uutiset - Katsaus KalPan sairastuvalle - 23.11.2016

  Ja Kimmon mietteet perään: Uutiset - Etsiikö KalPa uusia pelaajia? Haastattelussa urheilujohtaja Kimmo Kapanen

  - Sebok tulossa takaisin puolentoistaviikon päästä (kahden)
  - Mutanen + Kilpeläinen joulutauon jälkeen (vasta)
  - Sopanen ja Halonen toistaiseksi sivussa..
  - Ville-Vesa Vainiola, keskushyökkääjä. Kausi päättynyt loukkaantumiseen.


  - Nikon korvaajaa ei ole ollut vielä pakko hankki / saatu summa pieni -> venytetään max pitkälle
  - Hovinen pelaa "käytännössä ilmaiseksi"
  - Myttynen hommattu Vainiolan korvaajaksi ja sillä mennään.
  - Halonen ja Sopanen ovat pitkäaikaispotilaita -> Heidän korvaajaa etsitään aktiivisesti.
  - Joukkue on valmis 15.2 puoliltaöin

  - " Kartoitamme rauhassa montako pelaajaa meidän tarvitsee hankkia, kaikki vaikuttaa kaikkeen, laskemme paljonko euroja kertyy sivussa olevien pelaajien korvauksista ja kuuntelemme valmennuksen toiveita."
  - " Mutta ei voida kyllä luvata yleisötuloista myöskään lisää rahaa pelaajabudjettiin. Mitä pidemmälle voidaan hankintojen kanssa odottaa, sen parempia pelaajia on mahdollista saada. Jos äijiä tippuu vielä lisää, sitten on tyydyttävä tilanteeseen ja reagoitava jo aiemmin."
  - " Löytyykö toimiston kassakaapista jo julkaisemattomia jatkosopimuksia ensi kaudelle?
  - Kyllä sieltä sellaisia jo löytyy..."


  Hyvältähän tuo alkaa taas vaikuttamaan :) Huhhuijjaa. No positiivista on että pakki on hankintalistalla ja junnut ovat pelanneet pirun hyvin.
   
 19. Haalariosasto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Hiukan on haastavat ajat loukkaantumisten suhteen vaikkakin todella hyvin joukue on esiintynyt käytettävissä olevalla materiaalilla. Loukkaantumisista toistaiseksi isossa kuvassa Kilpeläisen poissaolo jatkoa ajatellen suurin uhka, ei auta kuin toivoa että mies loppukauden kunnossa, vaikkakin onhan se osaltaan auttanut "Godlan onnistunutta sisäänajoa". Toisaalta myös Vainiolan oisi toivonut olevan kehissä loppukaudesta, lievästi sanottuna harmittava visiitti KalPaan. Muutama peli, todella lupaavat otteet, ja siinäpä se kausi sitten oli. Kolikon kääntöpuolena tietenkin Myttysen saaminen, mutta kuten sanoin, kyllä olisin Vainiolan todella mielellään tuohon rosteriin loppukaudeksi ottanut.

  Tuo Halosen roikottaminen jotensakin hämmentävää. En tiedä uskooko kukaan miehen enää palaavan kehiin. Joku syy tuohonkin varmaan on olemassa.
   
 20. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Näiimpä. Vainiola olisi mielestäni etenkin keväällä ollut erittäin tärkeä pelaaja. Pystyy hyvään alivoimapelaamiseen/paineenpurkuun ja on aloituksissa hyvä. Myttynen Sebok Pitkänen jne menee siellä 40% lähempänä kuin 50%. Toki kausi voi olla aika kivinen jos Kilpi nyt on lopullisesti dead. Iso lovi tulee siinä tapauksessa. Hovisesta ei nykykunnossa ole minusta edes kakkosmokeksi.

  Halosen ura on sanoisinko 99% varmuudella ohi. Ei ole käynyt varmaan edes jäällä sen Sopasen taklauksen jälkeen niin eiköhän se kerro jo kaiken. Onko sitten joku sopimustekninen asia/syy miksi häntä nimilistoilla roikutetaan. Eli voisi olettaa että kupoli on ottanut yksinkertaisesti vain liikaa hittiä.
   
 21. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  En olisi suuresti yllättynyt, jos tilanne olisi se että pelaajan ja/tai seuran näkemys olisi jo uran olevan ohi, mutta vakuutusyhtiön mielestä Halonen toipuu vielä pelikuntoon.
   
 22. Uncle Ben Jäsen

 23. A.P.Järvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TLF (Toimiston luottofanit)
  Jatkoajan otteluennakon (SaiPa-KalPa) mukaan Eero Kilpeläinen on SPÖLDEnä (eli loukkaantunut). Onhan kyseessä virhe, onhan?

  edit: Taitaa olla vanha lista heillä(?), koska Mutanen on myös listalla.
   
 24. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Mullikan mukaan Eero on maalissa. Ja muutenkin kokoonpano on sama kuin Ässiä vastaan.
   
 25. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Tuo jatkoajan listaus on tosiaan tehnyt itsellekkin tepposet useampaan otteeseen. Kerran meni jopa Liigapörssi sen takia pieleen kun en myöhemmin päivällä kerinnyt joukkeita varmistaa Liigan sivuilta!