Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

KalPan sairaushuoneisto kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana ilman sukkia, 19.08.2016 klo 19.05.

 1. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
 2. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Heh. Mietinkin tuossa viime viikolla kun Huttunen hehkutti että kaikki pelaavat ovat kunnossa. No olisihan tuo liian hyvää ollutkin jos näin menisi. Nytpä kun yksi "tekijämies" putosi niin kakkoskenttä on tyyliä Nikko-Sebok-Ruuttu/Nuutinen/Mankinen.. aika laihaa vaikka yksi vain putosi =D
   
 3. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS
 4. Pallonivel Jäsen

  Kuuluisiko se Halonenkin tänne? Ei ole illan kokoonpanossa.

  Kyllä minusta on kummallista tämä salailu asian ympärillä. Haluaisin fanina tietää, että yrittääkö Halonen paluuta vai mikä on tilanne.
   
 5. TKO Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Seuroilla ei ole oikeutta kertoa tarkemmin vammoista. Ja vähän luulen, ettei mitään lopullista päätöstä lopettamisesta vielä ole, koska se varmastikin olisi kerrottu.
   
 6. Pallonivel Jäsen

  Lainaus:
  Juuh ei ole ei, paitsi pelaajan suostumuksella. Myös paluuaikaa voidaan tarvittaessa määrittää tai olla määrittämättä. Ihan niinkuin muuallakin yhteiskunnassa, aina on helpompi mennä säännön taakse piiloon. Toki jos tämä on Halosen oma tahto, niin sitten näin kuuluu mennä.
   
 7. Leppis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Kuulemani mukaan Halonen ei ole jatkamassa. Asiasta kerrotaan sitten kun kaikki asiat mm. vakuutusyhtiön kanssa ovat selvät.
   
 8. Uncle Ben Jäsen

  Lainaus:
  Kattelin tossa pelaajayhdistyksen sivuilta löytyvää tän hetken pelaajasopimuspohjaa, Pelaajasopimus/SM-liiga 2015-2018. Kappaleessa 6.2, Jääkiekosta johtuva pelikyvyttömyys, sanotaan mm. seuraavaa:

  Mikäli pelaajan loukkaantuminen tai sairastuminen (vrt. laki 276/2009) on tapahtunut joukkueen ottelussa, harjoituksissa, ottelu- tai harjoitusmatkalla, seuran määräämässä edustustilaisuudessa tai pelaajan huolehtiessa omatoimisesti peruskunnostaan (yksityiskohtaisesti määritelty urheilijaturvalain 276/2009 §:ssä 2) ja joukkueen nimeämä lääkäri toteaa pelaajan pelikyvyttömäksi, työnantaja maksaa pelaajalle sovitut korvaukset täysimääräisesti kuluvan pelikauden loppuun. Tämän lisäksi työnantaja maksaa useampivuotisen sopimuksen voimassa ollessa sovitut korvaukset täysimääräisesti loukkaantumista seuraavan pelikauden alusta lukien (1.5.) kuuden kuukauden ajan eli 31.10. asti kuitenkin siten, että syys- ja lokakuulta maksetaan 50 % kuukausipalkasta siltä osalta, joka ylittää vuosipalkan 115.180 euron kuukausittaisen jako-osuuden.

  Niin mietin vaan tota Antti Halosen tilannetta. Hänen sopimuksensa on tietysti vähän vanhempaa tekoa, eli nämä asiat voi tietenkin olla kirjattu siellä eri tavalla, mutta JOS hänen pelaajauransa tosiaan olisi ohi ja JOS tuo sama periaate pätisi hänen kohdallaan, niin minä tulkitsisin tuon sopimustekstin niin, että KalPa maksaisi Haloselle palkkaa tän vuoden lokakuun loppuun. Eli pari kuukautta vielä. KalPan kannalta olisi tietysti hyvä, jos sopimusta ei tarvitsisi maksaa ihan loppuun saakka, Halosen kannalta tietysti vähemmän mukavaa.
   
 9. Uncle Ben Jäsen

 10. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Savon Sanomat kertoo, että Juuso Nevalainen loukkaantui pahan näköisesti A-junnujen harjoitusottelussa Tepsiä vastaan. Katsomoon kuullemma näyttänyt siltä, että olkapää olisi mennyt sijoiltaan.
   
 11. Uncle Ben Jäsen

 12. HankChief Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Halosellekin näyttää hommia löytyvän, kun taitaa olla mukana kaikissa kissanristiäisissä jakamassa ilmapalloja. Näytti olevan myös tuossa "vaalimainoksessa". Toki kun kerran mitään virallista tietoa ei ole, niin ei toki voi jättää poiskaan, sehän vasta omituiselta näyttäisi. En kuitenkaan henkeäni pidättelisi Antin paluun osalta.
   
 13. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Tätä mietin itsekkin. Onko tämäkin vain katsojan silmään pissimistä, että Halonen lähetetään joka paikkaan fanien luo. No toki jos ei jäälle pääse niin jotain on tehtävä. Silti hän luo kontaktia yleisöön katsojiin faneihin ja sitten jos käykin niin että mies ei kaudella peliäkään pelaa niin.. tuntuupa varmaan kivalta miettiä että tuo oli se tyyppi jonka kanssa oli mukava rupatella jne ja se olikin joku turhake vain joka oli väkisin ko tapahtumaan lähetetty kun kukaan muu ei halunnut
   
 14. Giba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kainalniemen Hiki
  Lainaus:
  En nyt ihan ymmärrä, että miksi Halonen pitäisi piilottaa jonnekkin oman kotinsa pimeyteen? Käsittääkseni esim. tuossa Suomipopin Kuopio-aamussa muu joukkue oli pelimatkalla. Tuskin kukaan tuolla torilla ja turuilla oleva ihminen pahoittaa mielensä siitä, että Halonen on jalkautunut ihmisten joukkoon seuran edustajana. Paitsi tietysti jatkoaikalainen.

  Mikäli ura ei jatku enää, niin todella huono homma Antille ja joukkueelle. Hyvän panoksen mielestäni antoi kaukalossa parina viime kautena. Ja viime kaudella löytyi uusi duunikin kaukalosta, hommansa hyvin hoitava 4-sentteri.
   
 15. Nukkemurhaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa & Philadelphia Flyers
  KalPan sivuilta pelaajaesittelyitä lukiessani pisti silmään Antti Halosen kohdalla ensimmäinen lause: "Selkäleikkaus katkaisi viime kauden, nyt taas terveenä."
   
 16. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Muistini voi pätkiä, mutta eikös selkäleikkaus katkaissut toissa kauden, aivotärähdys viim kauden. Eli Halosen esittely on päivittämättä.
   
 17. Uramawa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lannyn pensselit, Paten leuka ja Sashan GF
  Lainaus:
  Mitäpä noita päivittelemään, tehdään mieluummin puupalikka. Puuhastellaan, puuhastellaan!
   
 18. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Vai valmistaudutaanko tässä siihen, että Halosen pelit on pelattu ja lokakuussa sitten poistetaan Halonen listoilta kokonaan.
  Tuskin tuohon pelaajakorttiin voi kirjoittaa, että odotellaan uran loppumista.
   
 19. Uramawa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lannyn pensselit, Paten leuka ja Sashan GF
  Lainaus:
  "Antin kauteen valmistautumista ovat rajoittaneet pahat loukkaantumiset. Ei ole pelikunnossa vielä syksyllä". Vaikka noin.
   
 20. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Lainaus:
  Huutonaurua! Ei sitä oikein tuon paremmin voi kiteyttää. Bra Uramawa.

  Ja jottei mene pelkästään offtopiciksi, niin harvinaisen hyvä tilanne tuntuu olevan kun kaikki avainpelaajat on ilmeisesti askissa Liigakauden avauksessa.
   
 21. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  JaniKasikakkosen voisi palkata seuran viralliseksi asioiden parhain päin selittäjäksi. Sen verran on miehellä lahjoja tähän hommaan!
   
 22. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Ei kiinnosta tuo homma tippaakaan, mutta sinulla voisi siihen olla annettavaa.
  Ihan puhdas veikkaus Halonen ei tule enää pelaamaan peliäkään mutta jäänyt tuonne pelaajalistalle siihen asti kun sopimuksen purku on mahdollista eli oliko se nyt lokakuussa.
  Siihen asti Halonen pyörii joukkueen edustajana siellä täällä ja tuolla, mahdollisesti senkin jälkeen jos jotain valmennus yms. hommia on tarjolla.
   
 23. ToobHanns Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Bruins, Flyers
  Lainaus:
  Käsi joka selkää pes.. eikun kehtoa keinuttaa. Vai miten se meni?

  Sori offtopic mutta millä perusteella Halosen pitäisi olla KalPan organisaatiossa muussa toimenkuvassa kuin jääkiekkoilevana puolustajana?
   
 24. Spuddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, littipeukku IPK:lle
 25. HankChief Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  No sehän alkoi vahvasti. Ei enää leikkauksia! Eiku.