Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

KalPan sairaushuoneisto kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana ilman sukkia, 19.08.2016 klo 19.05.

 1. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
 2. Spuddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, littipeukku IPK:lle
  Lainaus:
  Tämä muuten pitääkin paikkaansa, kun katsoo kokoonpanoja. Huh!
   
 3. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Ville-Vesa Vainiola on tänään sivussa. Tästäkö tämä nyt alkaa?
   
 4. HankChief Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Muistanko väärin vai ottiko VVV kipeän blokin siinä loppuhetkien av:lla?
   
 5. Nagyanya Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Liverpool, Detroit Red Wings
  Onko uutta tietoa V-V Vainiolan tilanteesta, mahtaako olla kehissä huomenissa?
   
 6. Filimonov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Nurmeksen Sepot
  Vainiola on sivussa ainakin tämän viikon, mahdollisesti pidempäänkin. Että tästäpä se sitten alkaa. Mutta rinkihän on onneksi sen verran laaja, että paikkaajia riittää ;)
   
 7. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Hehee. Tästä se tosiaan taas lähtee. Onneks on tota reserviä. Eiköhän sieltä IPKsta joku tule kun Hämäläinen pelasi 8min ja -2 lauantaina. Kekustaa pitäisi todellakin vahvistaa kun Sebokillakaan ei vaan riitä. Mut minkäs teet, kun olet pa niin olet pa
   
 8. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Uutiset - Katsaus KalPan sairastuvalle - 20.9.2016 Vainiolalle siis 1kk huili. Kylläpä tekisi nannaa kun siellä olisi Rissasen lisäksi edes yksi Liiga-kelpoinen sentteri. Pitkänen on kyllä ollut positiivinen yllätys, paljon mieheltä odotin kun kesällä otti massaa lisää mutta on ollut kentän paras kalpalainen kolmessa pelissä putkeen. Kyllähän tuo huutaisi nyt semmoista koodinimi Joonas Riekkistä kokoonpanoon. Rissanen + 3 junnua ei oikein liigaan ole kummoinen sentterikkö.
   
 9. HankChief Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Sebok ulkona huomenna ja menossa magneettikuviin. Yläraajavamma, mutta ei pää. Näin siis Virta kertoili Savon Sanomissa. Lisäksi jutun mukaan Lyytinen pudonnut kokoonpanosta, mutta ei ollut tarkempaa tietoa mikä paikka rikki.
   
 10. Uncle Ben Jäsen

  KalPan Sebok ei pysty pelaamaan - Virralta hauska kuitti HIFK:n ämpärikampanjaan - Savon Sanomat

  Aikaisempien poissaolijoiden lisäksi Sebok ja Lyytinen siis sivussa kokoonpanosta huomenna. Sebokilla ylävartalovamma, mutta onneksi päävammasta ei kuitenkaan ole kysymys, menossa magneettikuviin. Lyytisen osalta ei tosin suoraan edes sanottu, että kyseessä olisi loukkaantuminen, mutta tuskinpa häntä kuitenkaan muuten vaan olisi kokoonpanosta tiputettu. Otto Leskinen noussee siis pelaavaan pakkikuusikkoon.
   
 11. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Ei ne päävammat toki kivoja ole mutta jos on tullut olkapäävamma niin se on melko ilkeä myös. Kuntoutus kestää ja uusiutuu helpolla. Toivotaan ettei repeämiä ole.

  Lyytinen sen sijaan on ollut kyllä sanalla sanaen heikko. Toivon että olisi kyseessä ihan ansaittu katsomokomennus. Olisi ihan aiheellinen.

  Mistäs nyt sitten sentteriä jos Sebok on pidempään poissa. Viime kaudella siellä oli Harjamaa Kinnusta jne backuppina. Toki IPKstahan se luultavasti mies tulee mutta köykäinen on tuo sentterikkö. Toisaalta kun ukot ovat kunnossa niin Rissanen-Myttynen-Sebok-Vainiola ei nyt niin mahoton olisi. Pitkäselle vai kelle lie aukeaisi laiturin tontti. Myttynen on mielestäni ollut hyvä lisä ja melkein jo sopparia (varmasti halvalla :D) sorvaamaan käteen.
   
 12. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Lyytistä ei penkitetty lauantaina pelin aikana vaan peliaikaa tuli ihan normaalisti ja tänään kokoonpanossa on vain kuusi puolustajaa. Ei varmasti ole pelillisistä syistä johtuva poissaolo.
   
 13. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Kurinpitopäätöksen mukaan Flinck aiheutti ryntäyksellään (jotkut tarkoittaa ryntäillä tissejä mutta en usko että Sampo) Sebokin lievän loukkaantumisen. Tämän perusteella voisi kuvitella, että loukkaantuminen ei ole vakava, korkeintaan vaan pitää pelimiehen pitkään poissa tositoimista.
   
 14. Uncle Ben Jäsen

 15. Giba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kainalniemen Hiki
  Eetu Sopanen poistui 3. erässä koppiin. Toivotaan, nyt jalat ja kädet ristissä ettei viime kauden pilannut jalkavamma uusiutunut. Sopanen on ollut mielestäni erinomainen hankinta.
   
 16. Pipolätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Dallas
  Lainaus:
  Olin näkevinäni Sopasen kokeilemassa erän loppupuolella luistelua vaihtoaition edustalla yhden vaihdon yhteydessä.
   
 17. Uncle Ben Jäsen

  Tuolla CHL-ketjussa ei näemmä kukaan osannut kommentoida pelasiko Sopanen Djurgården-pelissä vai ei, joka tapauksessa Sopanen näyttää puuttuvan tän illan liigapelin kokoonpanosta, että ilmeisesti siis jotain vaivaa on. Sivussa siis tällä erää ainakin Halonen, Vainiola ja Sopanen.
   
 18. Henu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Luinkohan Savon Sanomista vai mistä että Sopanen poissa kokoonpanosta mutta ei loukkaantumisen tai muunkaan terveydellisen jutun takia
   
 19. Mukava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Ei pelannut Djurgården-pelissä, vaikka tietyt hoikemmat herrat olivat välillä helisemässä fyysisen vastustajan kanssa. Kävi erätauolla muutaman kurvauksen jäällä, eli oli kyllä täydessä sotisovassa.
   
 20. Leppis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Sopanen taisi saada jonkun tällin polven (?) seutuville HPK pelissä. Tiistaina tosiaan kävi kokeilemassa muutaman vedon jäällä ja näytti kuin olisi testannut jalkansa kestävyyttä ja pudisteli päätään.
   
 21. Uncle Ben Jäsen

  Vainiola palasi kehiin eilen, Juuso Nevalainen on jo aikaisemmin pelannut junnuissa ja Eetu Sopanen näyttäisi olevan tänään IPK:n mukana Joensuussa. Sopasen poissaolostahan ei ole taidettu kertoa mitään virallista missään, mutta lokakuun alun HPK-pelin jälkeen hän ei ole vissiin pelannut.

  Meinaiskohan tää peräti sitä, että Halosen ohella ei nyt muita loukkaantuneita olisi. Joka tapauksessa loukkaantumisten suhteen KalPalla on ollut alkukaudesta varsin hyvä tuuri.
   
 22. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS
  Lainaus:
  Vai olisiko peräti edellisten kausien virheistä opittu, ja harjoittelua muutettu? En tiedä.
   
 23. Uncle Ben Jäsen

  No en tietysti tiedä minäkään, mutta en oikein usko, että tässä on paljon muusta kuin tuurista kysymys. Aika harvassa taitaa olla ne loukkaantumiset, joiden syyt olisi jollain tapaa johdettavissa vääränlaiseen harjoitteluun.
   
 24. Uncle Ben Jäsen

  Lyytinen sai eilen osumaa, sen varmaan kaikki peliä seuranneet huomasivat, mutta huomasiko kukaan mitä Vainiolalle mahdollisesti kävi? Hän ei mielestäni pelannut ottelun loppupuolella ja näemmä peliaika onkin jäänyt vain reiluun viiteen minuuttiin.
   
 25. Uncle Ben Jäsen

  Vainiola ja Lyytinen sitten tosiaan olivat sivussa Mikkelin pelistä. Tän verran poissaoloja KalPa vielä juuri ja juuri kestää, mutta eipä paljoa enempää. Vainiolalla peliminuutit KalPan paidassa liigajäillä ovat kyllä toistaiseksi jääneet vähiin. Ilmeisesti siis joku loukkaantuminen tuli heti toisessa pelissä edelliseltä saikulta palattuaan.

  Toivottavasti Lyytiselle ei käynyt omassa tärskyssään mitään kovin vakavaa, vaikka tilanne vähän pahalta näyttikin.