Kalpa - TPS to 6.10.2005

  • 17 806
  • 139

korvakakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
)
asloser kirjoitti:
- esim Lesi =? Kake= Kauppila??? Vaha = Vahalahti?
Kun on tämä oikea elämä ristinä niin ei kerkeä kaikkien joukkueiden rostereita opetelemaan ulkoa - saati sitten lempinimiä.
Kiitos.

Lesi= Mika Lehtinen, Kake= Jari Kauppila, Vaha= Ville Vahalahti

Joo-o, pettynyt oon jos ei Kuopijosta tule 3 pistettä väh. 3 maalin erolla. Realistista kyllä on että tasainen peli tulee. Kyllä KalPa on niin ihmejengi, miksei myös TPS, että joku 8-6 jommallekummalle on lähellä.
Veikkaan 6-8, Kai Nurminen 0+8, Tomas Kurka 4+0


edit. Oonpa mä hidas
 
Viimeksi muokattu:

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Rosoh kirjoitti:
Aika mielenkiintoinen kokeilu. Nuorisolle vastuuta ja Kaitsulle kylmää vettä kasvoille.

Karjalainen

Korpikoski-Lius-Makkonen
Kiprusoff-Lehtinen

Vahalahti-Kauppila-Jämtin
Seikola-Hulkkonen

NURMINEN-Sykkö-Widing
Eronen-Backman

Virtanen-Pulliainen-Aho

Hyvä Jortsu! Nurminen sitten keräilee itseään kolmosketjusta, mitähän pahaa Sykkö on tehnyt, kun joutuu pelaamaan samassa ketjussa kahden alisuorittajan kanssa? Eiköhän tästä selvä voitto tule. Kalpa on ylisuorittanut syksyn muutamasta rökäletappiosta huolimatta. Vaikkei meiläkään kummoinen rosteri ole tällä hetkellä, on se kuitenkin valovuoden edellä Kalpan "neverhöörd" -setin kanssa. Todella pahasti saa joukkue alisuorittaa, jos käkeen tulee Kuopijossa.
 

Anders

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Rosoh kirjoitti:
Aika mielenkiintoinen kokeilu. Nuorisolle vastuuta ja Kaitsulle kylmää vettä kasvoille.
Ainakin paperilla nuoret ovat ykkösessä. Täytyy sanoa, ettei viime kaudella ikinä näin rajusti keikautettu vanhoja partoja pois keulasta. Toivottavasti Korpikoski & Makkonen näyttävät miten homma etenee ja saisivat paljon peliaikaa sekä myös yv-aikaa. Nurmisella ja Widingillä ei ole muuta suuntaa kuin ylöspäin.

Olisi aika koomista, jos Tomi Sykkö on se KESKUShyökkääjä, joka saa Kaitsulle paikkoja pelattua. Ei kyllä haittaisi, mutta ei ihan ensimmäisten joukossa tule keskushyökkääjistä mieleen T. Sykkö.

Ketjun Vahalahti – Kauppila – Jämtin pitäisi toimia kohtuullisesti, löytyy taitoa, ärsytystä ja maalille ajoa. Ville ”Pitkä sopimus” Vahalahti. Mitäs Vahasta voi sanoa? Herää ja tee maaleja!

Puolustus on mikä on. Ei ole paljon kilpailua pelipaikoista kuuden pakin puolustuksella.

Tänään olisi paikka avata henkistä tukosta tekemällä paljon maaleja usean ketjun voimin. Ja pitää oma pää suhteellisen puhtaana. Lopputulos 2-7 kelpaisi mainiosti (oikeasti tulee kuitenkin joku 4-3 rl).
 

keppimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Plankkiapina Kunnari, FC TPS ja aktiivinen HC TPS
Rosoh kirjoitti:
Aika mielenkiintoinen kokeilu. Nuorisolle vastuuta ja Kaitsulle kylmää vettä kasvoille.

Juuri tätä, vaikka vaaraa tässä ketjujen jatkuvassa muokkaamisessa onkin.

Karjalainen on taas paljon vastuussa. Koko kausi ollaan hoettu, mutta hoetaan edelleen:
Widing, Vahalahti ja Nurminen.

Kuittia on sadellut, tänään aukeavat hanat. Jokainen ylläolevista tekee maalin.

LT 2-3

http://www.urheilulehti.fi/jaakiekonsmliiga/analyysit/article122429-1.html

Tuossa Virta esittää muutaman oudolta kuulostavan kommentin:

"Peli on hyvää koko ajan"
"Jos tilastoja katsoo, niin emme ole missään pelissä olleet kavereita huonompia"

Kaipa sitten niin.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Illan matsin ennakointia

Koko alkukausi on saatu Niiralan montussa todistaa runsaasti maaleja mutta nyt uskon ettei ihan 10 maaliin kokonaismäärässä päästä vaan puolustuspeliä on parannettu kotijoukkueen osalta sekä surullisen kuuluisaa av:tä päästy viikko reenaamaan.

Ottelussa on varmaan pieni merkitys joukkueiden tuoreus erolla mutta en usko sen ratkaisevan matsia. Molemmat veskat kantavat suuren taakan ja uskon että sieltä puolelta kumpi onnistuu paremmin, eräänlainen ratkaisu nähdään.

Tepsi on parantanut ensimmäisistä matseista ja on liigan kovakuntoisempia joukkueita tällä erää, Bluesin ja Kärppien ohella (Elekee nyt Tappara yms. intoilijat suuttuko). Kuitenkaan tiistainen Canal+ matsi Lukkoa vastaan ei nyt hirveästi vakuuttanut mutta Tps on Tps. Aina paha. Vaikka tunnustan väreissä KalPaa niin Tps on menneinä vuosina ollut suosikki kun täällä ollaan suossa tarvottu. Lisäksi Nurmisen Kaitsu on kentän mielenkiintoisimpia pelaajia vaikka kolmosessa tänään aloittaakin ja hanat on tukossa. Toivottavasti Kaitsunkin hanat vielä aukeavat kunnolla, kunhan ei tänään!

Kotijoukkue siis pääsee lähes viikon tauon jälkeen boksiin. Takana monet laadukkaat harjoitukset joissa tähänastisia kompastuskivia on varmaan harjoitettu. Lisäksi Rossiter on saatu mukavasti ajettua sisään ja tänään onkin jo kovemmat odotukset miehen esiintymiselle. Toivotaan puhtaita niittejä sekä varmaa oman pään peliä. Tärkeistä miehistä puuttuu KalPalta Tuppurainen ja Huohvanainen. Tuppurainen oli alkukauden yllättäjiä ja pääsi pisteillekin jo mukavasti. Huohvanaisesta taas olisi apua varsinkin yv:n tappamisessa. Ahosilta taasen viikon enemmän harjoitelleena on mukana ja kenttäkavereina tutut Kaspu Kenig ja Vili Hämäläinen. Tällä kokoonpanolla tehtiin viime vuonna murskaavaa jälkeä. Muistelisin että pitkälti toista sataa pojoa koko triolle viimeisellä Mestis kaudella. Try-Out mies Harrisonin aika alkaa käydä vähiin ja ensi viikko on viimeinen aika antaa näyttöjä. Maaleja on viime aikoina muutama tullut mutta edelleen mies on suuren osan peliajasta jossain pimennossa. Todennäköisesti loppukauden kohtalo ratkeaa siihen saadaanko tänne muunlaista pelimiestä hänen tilalleen. Eittämättä kentän mielenkiintoisen pelaaja on Tomas Kurka. Viime pelissä mies teki mitä halusi, tilastoihin jäi 3 maalia +rankku. Tämän lisäksi paikkoja oli muutaman muuhunkin.

Odotettavissa siis mielenkiintoinen peli. Veikkausta lopputuloksesta en rupea arvioimaan, semmonen kutina vaan on että pisteitä kotiin saattaisi hyvällä tuurilla joitain jäädäkin. Tai sit kutina johtuu esim. huonosta hygieniasta ;)
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
asloser kirjoitti:
Kun on tämä oikea elämä ristinä niin ei kerkeä kaikkien joukkueiden rostereita opetelemaan ulkoa - saati sitten lempinimiä.
Tämä ilmiö on minua aina ärsyttänyt, että pitäisi tietää vielä lempinimetkin. Muiden joukkueiden keskusteluketjuja en juuri tuon takia lue, että en läheskään aina ymmärrä kenestä puhutaan.

Mielenkiintoiset ketjut on Tepsillä nyt pelissä. Eihän tuosta enää puutu kuin nelosen nostaminen kakkosketjuksi, niin alkaisi olla peliesitysten mukainen järjestys.
 

kaksyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
On vanha jengi koossa taas! Ketju Kasper Kenig - Ville Hämäläinen - Marko Ahosilta on vihdoin saatu jalkeille. Tätä hetkeä on moni KalPa-kannattaja odottanut, nähdä, miten Mestiksessä dominoinut kentällinen toimii SM-Liigassa. Tosin ensimmäisissä otteluissa ketjulta ei vielä liikoja kannata odottaa, sillä Ahosillalta jäi väliin jääharjoittelun käynnistyminen, ja mies on vasta muutamassa harjoitusottelussa sekä yhdessä Liigaottelussa ottanut tuntumaa pelaamineen. Silti on ilo nähdä tämä ketju jälleen tositoimissa!

Pakkiparit ovat kokeneet muutoksia perjantain Tappara-ottelun jälkeen. Alastalo on palannut Suhosen rinnalle, ja Rossiter saa parikseen puolustukseen Savolaisen. Puolustuksen peluutusta muutti vielä Piston jääminen sivuun, miehellä ilmeisesti pohjevamma, mutta pelannee jo lauantaina. Piston paikan Kuusiston vieressä ottaa Saavinen. Ykkösparin Suhonen-Alastalo pärjääminen maalinedusväännöissä on ollut työn ja tuskan takana, siksi ihmetyttääkin Alastalon paluu pariin Rossiterin viereltä.

Hyökkäyksessä Kaartinen-Hakkarainen-Kurka toivon mukaan jatkaa siitä, mihin perjantaina jäi. Salosta herätellään edelleen kolmosketjussa tuoreimpien Liigaan itsensä pelanneiden KalPa-kasvattien Kiiskisen ja Kuuluvaisen välissä. Nelosketjuakaan ei voi TPS omalla puolustusalueellaan löysin rantein ottaa vastaan, Max Kenigillä on taitoa ja hyviä oivalluksia, Pöllänen kykenee iskemään maaleja ja Harrison rymistelee.

Suurensuuret eivät omat odotukseni ottelulta ole, mutta vaihteeksi vähämaalinen ottelu voisi tuoda vaihtelua. Mutta ei sillä, toki en pahakseni pistäisi KalPan maalijuhliakaan.
 

Morgoth

Jäsen
Iceberg kirjoitti:
Hyvä Jortsu! Nurminen sitten keräilee itseään kolmosketjusta, mitähän pahaa Sykkö on tehnyt, kun joutuu pelaamaan samassa ketjussa kahden alisuorittajan kanssa?

Pakko sanoa, että alkoi hymyilyttämään kun tämän huomasin. Raa'asti vain Nurminen&Widing alaspäin, jos pelaaminen ei kerran kiinnosta. Jortsu on aina ollut hyvä tylyttämään nimimiehiä.

Hienoa, että nyt valmennus yrittää tehdä edes mitä voi tuolla materiaalilla eikä sellaista samanlaista muniinpuhaltelua kuin vähän viime vuonna. "Otan huonon valmistumisen mun piikkiini" jne.

Illan pelistä ei osaa muuta sanoa, kun että tuskin 4-5 maalia enempää nähdään. 2-3/3-2 tjms. Tylsää nuhjaamista ja Jortikka haukkuu pelin jälkeen Narvan sekä Nurmisen tai sitten pressissä on vain Virta, joka toteaa jotain ympäripyöreää.
 
Viimeksi muokattu:

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Morgoth kirjoitti:
Tylsää nuhjaamista ja Jortikka haukkuu pelin jälkeen Narvan sekä Nurmisen tai sitten pressissä on vain Virta, joka toteaa jotain ympäripyöreää.

Ja sit sama mantra täällä jatkiksessa huomenna sillä erotuksella, että jortsun tilalla ollaan me kannattajat.
 

Huilumestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
1 ja 2 kentät tulevat todennäköisesti viemään Kalpa pelureita kuin Simo Frangenia vappuna Puolassa. Karjalaisen jatkaessa hyviä otteitaan lopputulos lähentelee 6-1. Eiköhän kolmosen kaveritkin vihdoin ala saamaan tehoja kun vastaan luistelee Kalpan vastaavaa kenttä joka kuten olettaa saattaa on erittäin heikkotasoinen (ehkä Rossiteria lukuunottamatta).

Kalpan kotiareena kyllä hieman pelottaa. Ties vaikka innostuisivat pelaamaan oikein todenteolla.
 

tiong

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Vancouver Canucks
Aika surkeaa peliä Kuopiossa, maalit voi kyllä pistää täysin maalivahtien piikkiin. Kapanen hörppäsi melkein kaikki jotka tulivat maalia päin! (noh, ei nyt ihan, mutta melkein kuitenkin :P)Tuosta Rossiterista sanoisin sen verran että näytti kyllä tahalliselta mutta Tommi Laitinen varasti kyllä shown. Ensin jätti viheltämättä ja sitten tepsipelaajien avustuksella lätkäisi 5+20. Ei näin! Ensimmäisen erän alussa oli hyvä liike mutta se loppui tuohon jäähyyn. KalPa hallitsi ajoittain peliä mutta maalit jäivät puuttumaan. Toinen erä oli jälleen täysin KalPan halilntaa, kunnes Kai Nurminen sai kiekon täysin lahjaksi b-pisteen kaarelle ja ei erehtynyt. Tämän jälkeen KalPa alkoi jo oikeastaan luovuttaa.

Tänään oli aika paljon porukkaa hallissa, ehkä noin 3600. Ei tällaiset pelit ainakaan satunnaiskatsojia lisää. Noh, jospa sitä Saipaa vastaan sitten tulisi taas voitto...

---

Mutta mitä tapahtui kolmannessa erässä? Tuota en valitettavasti pystynyt enää seuraamaan paikan päältä. Tepsin nettiradiota kuuntelin ja KalPa ilmeisesti hallitsi kolmatta erää ja tepsi mokaili urakalla. Tuollainen hurmos olisi pitänyt olla heti ensimmäisestä erästä lähtien, prkl!
 

Kliz

Jäsen
Hyvä, että voitto tuli. Aika paljon maaleja TPS lopulta päästi, KalPa olisi voittanut tuolla maalimäärällä jokaisen joukkueen tällä kierroksella paitsi ei tietenkään TPS:aa. Heti jos Jämtinistä kuuluu jotain niin nopeasti viestiä tänne.
 

Morgoth

Jäsen
Teksti-tv:stä nähtynä ilahduttaa, että mahdollisimman moni TPS pelaaja sai pisteitä ja jopa Joni Lius tehnyt maalin ja jopa Sykkö! Erityisen hienoa, että nuoret onnistuvat, Pulliainen ja Makkonen vaikuttavat todella kehityskelpoisilta. Kaitsullekin taisi sentään kolmoseen joutuminen ottaa vähän luonnon päälle, kun näköjään pisteitä alkoi tulemaan heti.

Varmaan vielä paljon tehtävää, mutta hyvä että 3 pistettä pisteet tulivat mukaan.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Pakko sanoa että kaikki maalivahdit olivat tänään surkeita järjestyksessä,
Kapanen, Karjalainen, Luostarinen.

Pelillisesti KalPa hallitsi mutta ei tällä puolustuksella pärjätä maalin edessä jos veska ei saa mitään kiinni. Kärppä -peliä lukuunottamatta kaikki kotimatsit nähty ja jokaisessa niissä pelillisesti oltu erittäin hyvin mukana. Sit vaan tulee puolustuspäässä näitä käsittämättömiä munauksia. Menihän se kokonaismaalimäärä taas yli 10... Ainoastaan KalPa-Hifk pelissä jäätiin kotona alle.

Rossiterin pommi oli todella kova, samanlaisia näkee NHL-koosteissa kun kerrataan viikon kovimpia niittejä. Tuomiosta vaikea sanoa mitään, Jämtin luisteli pää alhaalla kiekon kanssa ja Rossiter tuli täysiä päin oman sinisen tuntumassa.

No tästä on hyvä lähteä viimeisen erän jälkeen launtaihin ja Saipan kaatoon!

EDIT:
Tomas Kurka on löytänyt uskomattoman pelivireen. Tänäänkin kentällä hän teki mitä halusi.
 

kisskiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Olipahan erikoinen ottelu. KalPa painoi toisen erän alussa kunnes sai 1-3 kavennuksen. Tässä vaiheessaKurkalla oli maalin edessä 1000 taalan paikka kaventaa 2-3 ollessaan maalin edessä aivan vapaana.Sitten palloseuran Kai Nurminen iski toisesta tilanteesta,jonka TPS sai. Tämä maali oli täydellinen turaus Jussi Savolaiselta.

Kolmannen erän KalPa pyöritti täysin TPS:n päädyssä, josta palkintona 4 maalia. Taas kerran turkulaisten maalista voidaan syyttää puolustajaa, joka ajoi täydellisesti ohi tilanteesta.

Ottelussa TPS tuntui tekevän maalin melkein jokaisesta tilanteesta välillä onnellakin, kun esim. Juho Kuronen sohi toisessa erässä kiekon maalin edestä omiin. Uskaltaisin sanoa, että ottelun lopputulos olisi voinut olla aivan toinen ilman muutamaa pelaajien/maalivahtien henk. koht. virhettä. KalPa oli kyllä niin suvereeni 1. erän alussa, 2. erässä ajoittain ja koko viimeisen erän. Kun katsoo torjuntuja niin huomaa tämän. KalPan torjunnat 13+9+4, TPS:n 4+16+15, tämä kertoo KalPan hallinneen pelillisesti toista erää osittain ja kolmatta todella vahvasti.

Ottelun tuomarin Tommi Laitisen linja oli koko ottelun se, että mistään ei tule rangaistusta. Puolin ja toisin älytöntä koukkimista, mutta ei tule mitään. Jos linja on tämmöinen, niin miksi Laitiselta huomaamatta jäänyt tilanne jossa Rossiter taklaa puuntakaa pääalhaalla luistelevaa Jämtiniä (?), miksiköhän tilanteessa linjuri ei viheltänyt peliä heti poikki? Aivan linjatonta antaa 5+20 tuollaisesta.
 

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
Tulospalvelun perusteella näytti tosiaan tulevan aika teurastus 40min aikana, mutta positiivista on kyllä huomata, miten sitä KalPa jaksoi kuitenkin takoa niitä maaleja.

Miten Rossiter noin muuten pelasi? Hyvä, että ainakin jakaa kunnon niittejä. Ettei vaan käy nyt niin, kuin Oksiutalle aikoinaan, että kun on hieman isompi kaveri, niin saa helpommin jäähyjäkin.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Piste olisi ollut ilmeisen ansaittu saalis ja paremmalla maalivahtityöskentelyllä jopa kolme. Noh lauataina sitten.
 

tiong

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Vancouver Canucks
Nebula kirjoitti:
Miten Rossiter noin muuten pelasi? Hyvä, että ainakin jakaa kunnon niittejä. Ettei vaan käy nyt niin, kuin Oksiutalle aikoinaan, että kun on hieman isompi kaveri, niin saa helpommin jäähyjäkin.

Eipä ehtinyt pelata kuin 13 minuuttia. Ensimmäisen ylivoiman aikana ainakin hävisi pari kulmavääntöä ja niistä syntyi pari vaarallista tilannetta Tepsille.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Peli oli jo 1-6 ja 2-7, mutta niin vain alettiin lepsuilemaan ja kuviteltiin, että liiganousija on kypsä poimittavaksi. Nämä numerot kertovat, kummalla joukkueista on rutiinia ja kokemusta ja kummassa on keltanokkia, joilla maila tärisee pahemman kerran. Ilmeisesti Kalpallakin muutama paikka ollut ennen kuin aloitti todellisen kirin, mutta TPS hoiti kokemuksella ja teki itse tehokkaasti paikoistaan, niin kuin pitääkin. Ansaittu voitto totta vieköön Tepsille tehokkaan viimeistelyn ansiosta. Kyllä Kalpakin vielä voittoja napsii, kunhan sitä rutiinia tulee hieman lisää.
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Brent Sapergia kirjoitti:
Sit vaan tulee puolustuspäässä näitä käsittämättömiä munauksia.

Pulustusta sotki ennestään tuo Rossiterin suihkukomennus. Etenkin Savolainen oli toisessa erässä aivan pihalla ja aiheutti TPS:lle ainakin kaksi selvää maalipaikkaa, joista toisen pystyivät käyttämään. Varsin looginen ajatus olisi laittaa Savolainen vilttiin, mutta mitenpä laitat, kun pakkeja on jäljellä kuusi kappaletta?

Rossiterin ulosajo oli myös sikäli kohtalokasta, että puolustuksesta hävisi ainoa iso ja fyysinen pelaaja, kun Pistokin oli loukkaantumisen vuoksi sivussa. Tämän pelin perusteella toivoisin, että Komulainen saisi enemmän peliaikaa vaikka Savolaisen tai Saavisen tilalla.

Itse tuosta taklauksesta en oikein osaa sanoa oliko se puhdas vai ei. Ensimmäinen reaktioni oli, että puhdas ja komea avojääpommi, mutta toisaalta en nähnyt tilannetta niin hyvin, että kykenisin objektiivisen mielipiteeni antamaan mustakeltaisten lasien läpi. Se nyt kuitenkin on selvää, että Laitinen hoiti tilanteen surkeasti; hän näki tilanteen, mutta ei ensin reagoinut siihen mitenkään, mutta kun pelaaja jäi makaamaan jäähän ja pidettiin pientä torikokousta, niin puhdas taklaus (siis Laitisen silmin) olikin muuttunut ulosajon arvoiseksi.

Laitinen oli kyllä muutenkin aivan luokaton. Hyväksyi mm. TPS:n maalin, jossa maalivahdin alueella Luostarisen ja maalin välissä seisoi ainakin kaksi TPS:n pelaajaa. Kolmannessa erässä hän taas ei viheltänyt peliä poikki vaikka Backman jäi makaamaan jäähän, ja tämän KalPa hyödynsikin tekemällä maalin. Kurka taklasi Backmania ja oli vähän mielipidekysymys oliko kyseessä laitataklaus vai ei - itse näin tilanteen siten, että kaikki oli kunnossa, kun Kurka lähti taklaamaan, mutta osuma hetkellä Backman oli huonossa asennossa. Muutenkin Laitinen vihelteli vähän miten huvitti ja päätti sitten olla antamatta kolmannessa erässä jäähyjä ollenkaan. Ei TPS todellakaan mitään sikaa pelannut, mutta kyllä KalPallekin olisi joku toinen tuomari enemmän kuin yhden ylivoiman löytänyt.

Kuten numeroistakin voi päätellä, ei ollut maalivahtien ilta tänään. Ensimmäinen maali meni täysin Kapasen piikkiin (lähti liukumaan toiselle tolpalle, mutta löysä kiekko ottikin kimmokeen ja sujahti maaliin), toisesta ei ole mielikuvaa, mutta kolmas oli todella komea ylivoimakuvio Rossiterin vitosen aikana. Myös Luostariselle meni yksi todella helppo eikä Karjalainenkaan hirveän vakuuttavaa kuvaa itsestään antanut.

Kaiken kaikkiaan KalPa oli kaksi erää aivan eri joukkue kuin Tapparaa vastaan. On vaikea käsittää miksi, sillä lähtökohdathan tähän otteluun olivat huomattavasti paremmat kuin Tappara-matsiin. Kolmannessa erässä joukkue innostui jälleen pelaamaan ja etenkin Kurka paransi otteitaan pelin edetessä. Pettymyksiä olivat Suhonen (yllättävän paljon virheitä puolustuspäässä eikä tehoja löytynyt tänään hyökkäyksessäkään), Savolainen (todella pahoja virheitä, joskin paransi kolmannessa erässä, kuten koko joukkue), Saavinen (tosin odottiko joku mieheltä jotain?) sekä maalivahdit (ikävä kyllä Kapanen ei ole tällä kaudella vielä pystynyt joukkuetta juuri kannattelemaan haamutorjunnoillaan, Aapolta en hirveästi odottanutkaan). Myös Salonen jatkoi yössä.

Pettymys oli myös yleisömäärä: 3300 ja risat. Tappara-pelin lukuja selittelin itselleni ties millä syillä, mutta tämän illan lukemaan ei juuri tekosyitä ole...
 

Juho M

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS.
Huh mitä tuomari työskentelyä! Rossiter taklasi puhtaasti ja peli jatkui, kun TPS pelaaja loukkaantui ja verta valu kentälle, niin Laitinen laittaa miehen ulos, vaikka seurasi tilannetta aivan vierestä voi voi. Kaikki roikkuminen, koukkiminen ja kiinnipitäminen sallittiin.
 

Ponkke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo, Sht
No näinhän se juuri menee eli heti kun kaveri loukkaantuu vaikka taklaus olisikin puhdas niin pihalle on lähdettävä. Sama tilanne Blues-Hpk pelissä kun Määttä taklasi Spruktsia. Naurettavaa tuomarointia. Nämä ovat siis kommentteja ilman visuaalista näkemystä. Hienoa olisi jos jonkinlaisen videoclipin tilanteesta saisi.
 

Miki37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Suomen Maajoukkue
Kyllä välillä vitutti armottomasti tuo tuomarityöskentely, kumpikin sai vetää vauhdin jatkuvasti pois koukuilla ja kunnon perus kahvaamisella. Sit tämä Rossiterin taklaus, minusta mitä nyt näin, niin kaverin olkapää osu naamaan eikä käyttäny käsiä tai mailaa mitenkään muuten taklatessa, eli ei pitäs kyllä jäähyä tulla olkapää osumista. Muutenkin oli karmeeta kattoo tuon öisen canalin NHL pelin jälkeen miten vastustajan karvaajilta sai ottaa vauhdin pois mailalla, siellä napsahti samantien jäähy pienistäkin koukuista. Suomessa ei näköjään oo munaa tehä asialle tosiaankaan mitään.

TPS oli tänään kyllä välillä ihmeen aneeminen, toisen erän 15 ensimmäistä minuuttia kalpa hallitsi aika vahvasti ja kolmatta erää kokonaan. Eka erä meni kyllä tepsille. Mut eipähän tarvii hävetä taaskaan joukkuetta tuon pelin perusteella, hienoo hokia pelattiin. Eikun vaan lauantaina Saipaa kaatamaan.
 

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo
Miki37 kirjoitti:
Sit tämä Rossiterin taklaus, minusta mitä nyt näin, niin kaverin olkapää osu naamaan eikä käyttäny käsiä tai mailaa mitenkään muuten taklatessa
Kuulostaa minusta päähän-kohdistuneelta-taklaukseslta. Tilannetta en ole itse nähnyt.
 

Emilio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Newcastle
kosh kirjoitti:
Kuulostaa minusta päähän-kohdistuneelta-taklaukseslta. Tilannetta en ole itse nähnyt.

Eikö sitten pitkä kaveri saa taklata lyhyttä? Tällöin tuppaa usein käymään niin, että olkapää kolahtaa nuppiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös