KalPa kaudella 2013–2014

  • 948 377
  • 2 195

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Olisikohan Haverisen jatkaminen sellaisena silloin tällöin pelaavana puolustajana (vaikkapa kun joku vakiokuusikosta tarvitsee lepoa) ihan höpö idea?
On höpö idea, Riikolalle vain rohkeasti peliaikaa ja junnuja esiin.

Kauppinen - Timonen
Masuhr - Halonen
"Lannon" - Koivisto
Riikola
+Muut junnut

Kyllä tuolla pakistolla voi lähteä kauteen, ja jos vahvistuksia tarvitsee hankkia niin hankkisin kyllä sitten ihan kärkiosaamista.

Havu kyllä pelasi nuo pelit mitä pääsi pelaamaan hyvin, erittäin hyvin jos tarkkoja ollaan. Mutta silti antaisin nyt vain junnuille sitä aikaa, meillä on kuitenkin ihan hyviä puolustajiakin tulossa.
 
Tapparan joukkue on osoitus siitä ettei tiimin tosiaan tarvitse mikään all stars-kokoonpano olla menestyäkseen. Nuorilla ja nälkäisilläkin pelaajilla voidaan päästä pitkälle, kunhan joukkue on koottu hyvin...

Mun mielestä se on kanssa osoitus siitä mihin osaavalla valmentamisella pystyy, mikä täältä kuopiosta puuttuu. Jos katsellaan viime vuosien finaali joukkueita, on penkin takaa lähes poikkeuksetta löytynyt huippu valmentaja hieman keskinkertaisemmalla materiaalilla höystettynä vrt. ennakko suosikkeihin. Viime vuosilta vain mainitakseni, Blues ja Matikainen, Suikkanen- TPS ja Pelicans, Rautakorpi- HPK ja Tappara jne...
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Mun mielestä se on kanssa osoitus siitä mihin osaavalla valmentamisella pystyy, mikä täältä kuopiosta puuttuu. Jos katsellaan viime vuosien finaali joukkueita, on penkin takaa lähes poikkeuksetta löytynyt huippu valmentaja hieman keskinkertaisemmalla materiaalilla höystettynä vrt. ennakko suosikkeihin. Viime vuosilta vain mainitakseni, Blues ja Matikainen, Suikkanen- TPS ja Pelicans, Rautakorpi- HPK ja Tappara jne...

Totta. Kari Jalosen HIFK:ssa voi lisätä tuohon listaan. Kyllä ne kokeneet valmentajat yksinkertaisesti tietävät mitä tekevät. Vavisuttaa ajatella mitä tapahtuisi jos KalPaan raahattaisiin ehkäpä jo aiemmin vähän meritoitunutkin valmentaja. Ehkäpä joku päivä. En sano ettei tulokasvalmentajilla voi pärjätä, Jyrki Aho on toden totta osoittanut toisin, enkä tarkoita etteikö Laukkasenkin aikakausi voisi lopulta päättyä menestykseen, mutta jos viime vuosia katsotaan niin mm. Tuokkola ja Lämsä ovat puolestaan olleet aika pahasti kokeneempien valmentajien vietävänä playoffeissa (molempien joukkueet muuten voittivat runkosarjan ja molempien joukkueiden maalivahtien esityksissä oli playoffeissa toivomisen varaa).

Petri Matikaista en silti ehkä kovin mielelläni penkin takana katselisi ihan vain HIFK-vuosien näyttöjen perusteella ; )
 

Dängleri

Jäsen
Tapparan joukkue on osoitus siitä ettei tiimin tosiaan tarvitse mikään all stars-kokoonpano olla menestyäkseen. Nuorilla ja nälkäisilläkin pelaajilla voidaan päästä pitkälle, kunhan joukkue on koottu hyvin...

Menestyvän joukkueen tulee olla tottakai nälkäinen, mutta onko se nuori vai vanha, sillä nyt ei välttämättä ole mielestäni merkitystä.

Mun mielestä se on kanssa osoitus siitä mihin osaavalla valmentamisella pystyy, mikä täältä kuopiosta puuttuu.

Itse myös kallistun enemmän tuohon valmentaja näkökulmaan - valmentaja joka kykenee pitämään yllä korkeaa vaatimustasoa, ja jolla on riittävästi auktoriteettiä sen tueksi, on yleensä voittava valmentaja. Taktinen osaaminen on tottakai tärkeä osa joukkueurheilua, mutta vieläkin tärkeämpänä näen kyvyn motivoida pelaaja mahdollisimman maksimaaliseen suoritukseen, tapahtuipa se sitten kepillä tai porkkanalla.

Jos miettii KalPan muutamia edelliskausia, niin pronssikausi oli toki oiva esimerkki tuosta nuoresta ja nälkäisestä joukkueesta, mutta ennen kaikkea valmentajan korkeasta vaatimustasosta ja auktoriteetistä. Lopputulos oli näiden osien summa. En sitten tiedä olenko täysin hakoteillä, mutta jollain tapaa olen jäänyt siihen ajatukseen, että Virran auktoriteetti kului useamman vuoden myötä jossain määrin loppuun, ja ehkä se oli yksi merkittävä syy, miksi työt loppuivat KalPassa. Toki kysymys oli huhujen mukaan myös taloudellisista seikoista. Mene ja tiedä. Vaikuttiko tuo kuviteltu auktoriteetin menetys miten sitten pelaajien motivoitumiseen ja viime kädessä suorituksiin, on luonnollisesti täysin mahdoton kysymys vastattavaksi.

Olipa niin tai näin, "isännän" poistuttua talosta, ja oppipoika Tuokkolan hypättyä samoihin saappaisiin, tuloksena oli runkosarjan voitto. Mitä sitten tapahtui keväällä, ja miksi KalPa suli totaalisesti playoffeissa, on jälleen vaikea kysymys vastattavaksi, kun ei tiedä taustoja. Katsomoon näytti joka tapauksessa siltä, että Blues oli nälkäisempi, sitoutuneempi ja työteliäämpi joukkue. Playoffeissa noilla spekseillä ollaan yleensä pitkällä.

Viimeisin pettymys Laukkasen johdolla "haluttuine muutoksineen" sen sijaan ei jättänyt hirveästi kysymysmerkkejä - joukkue oli kokonaisuudessa väsyneen ja haluttoman näköinen, kuin lauma palkkasotilaita tekemässä työtään. Toki joukossa oli muutamia poikkeuksia nuorten Artturi Lehkosen ja Kasperi Kapasen, sekä iki-nuoren Tommi Miettisen myötä, mutta muilta osin kiimaa ja nälkää ei pahemmin näkynyt. Ässät sen sijaan oli energinen ja määrätietoinen, ja tulos sen mukaista.

En luonnollisestikaan tiedä, millä kriteereillä Kapasen klaani päävalmentajansa palkkaa, mutta ulkoapäin katsottuna tilanne on näyttänyt siltä, että seuralla on tietty pelillinen identiteetti, jota joukkue haluaa toteuttaa, ja jonka toteuttamiseksi hankitaan sopivat pelaajat. Viimeisenä palana kiinnitetään valmentaja, jonka tulee valmentaa pelillinen identiteetti huomioiden, ja joka ei myöskään ole merkittävä taloudellinen rasite. Voisikin siis ehkä sanoa, että organisaatiossa kiivetään perse edellä puuhun, jolloin latvan saavuttaminen on harvinaisen hankalaa.

Mahdotonta sanoa sitäkään, olisiko Suikkanen tai Rautakorpi saanut kahden edelliskauden KalPa-joukkueista enemmän playoffeissa irti kuin Tuokkola tai Laukkanen, mutta itse luulen vahvasti ainakin näin.

Tiedän että on täysin epäreilua ja epärealistista sanoa näin, koska pelaajasopimuksilla oli aikanaan perusteita, mutta jättäisin Kermanin tai Hentusen tai vaikka molemmat ulos joukkueesta, jos niillä varoilla joukkueeseen löytyisi OIKEA valmentaja.
 

#17:)

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Lannon on eilen soittanut ettei tulekkaan, vaan lopettaa uransa, sopimus on ollut jo taskussa.
 

eakin

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kyllä taisi ainoat hyvät uutiset tässä tiedotteessa olla Levokarin lähtö ja Ikosen paluu. Olisin nyt odottanut että edes pari vahvistusta olisi joukkueeseen tullut ja en olisi kyllä toivonut Kapasen jatkoa. Välillä pelaa kyllä ihan ok, mutta tuntuu että KalPan peli kulkee aina paremmin kun Kapanen on telakalla.

Tämän tiedotustilaisuuden perusteella seuraavan kauden rosteri näyttäisi tälle:

Maalivahdit:
Pekka Tuokkola
Henri Kiviaho

Puolustus
Kauppinen-Timonen
Masuhr-Koivisto
Halonen-Riikola
(ja yksi mahdollinen pakkihankinta Lannonin tilalle)

Hyökkäys:
Lammassaari-Voutilainen-S.Kapanen
K.Kapanen-Kerälä-Lehkonen
Kolehmainen-H.Ikonen-Saarinen
Kerman-Riekkinen-Junnila
(Harjama-J.Ikonen)

Salmista en tuohon edes laittanut kun olisihan se aikamoinen ihme jos tällä ensikaudella pelaisi. Muistan Kapasen jossain vaiheessa sanoneen, että ensikauden joukkue ollaan suunniteltu niin, että Salminen ei jatka. Onkohan tuohon siis vielä joku tulossa vai suurena suunnitelmana korvata Salminen K.Kapasella?

Jos joukkue on tässä niin taidankin käydä lunastamassa KalPan toimistolta playoff-kausarista jäljelle jääneet rahat ja laittaa jonnekkin ihan muualle kuin ensikauden kausikorttiin.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Hentunen puuttui myös KalPan listoilta eli taitaa olla ura paketissa.

Hyökkäyksessä ainut jolla on lihaksia on Kole, puolustuksessa Halonen. Ja sentteritilanne on taas mitä on. No ensi keväällä taas ihmetellään. Mitään ei opita.
 

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Ensi kausi näyttää kyllä niin surulliselta, että jää kausikortti ostamatta. Tiedotustilaisuuden ainoa tunne on totaalinen vitutus.
 

Dängleri

Jäsen
Jotain tämän tyylistäkö hyökkäyksen osalta?

Sakari Salminen - Jukka Voutilainen - Artturi Lehkonen
Petri Lammassaari - Antti Kerälä - Kasperi Kapanen
Janne Kolehmainen - Jasse Ikonen - Sami Kapanen
Kalle Kerman - Joonas Riekkinen - Jyri Junnila

Ossi Saarinen, Joona Harjama ja Henri Ikonen haastaa?
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ei niillä nimillä rosterissa ole väliä, vaan valmentajien lukumäärällä:

- Haluamme saada pelaajistamme irti vielä enemmän ja siksi panostamme nyt lisää valmennukseen. Kun valmentajia on yksi enemmän, se mahdollistaa paremmin pelaajien henkilökohtaisen valmentamisen, kertoo toimitusjohtaja Kimmo Kapanen.
 
Viimeksi muokattu:

Mustis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion Palloseura, Kalevan Pallo
Missäs se Puustinen on, jonka piti olla varma tulija?

Ymmärsin siis niin, että joukkue on tuossa poislukien yksi puolustaja, jota etsitään Lannonin tilalle?

Pitänee soittaa tekstiilipainoon ja perua se hihaton paita "SM-kultaa 2014" tekstillä.
 

Jaaku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ajatukset tiivistettynä:

+Ikosen paluu. Toivottavasti saa vastuuta ylemmissä kentissä!
+Kassun jatkosoppari.
+Levokarin ulostaminen.
+Joukkueen nuorentuminen
+Joukkue ei ole vielä valmis, vaan tähdätään siihen että joukkue on valmis 15.2.2014. Eli budjettiin jätetty reagointi varaa.

-Lannonin oharit.
-S.Kapasen jatko

Mielestäni tässä on rakentumassa erittäin hyvä, nuori, nälkäinen joukkue. Tuohon vielä yksi suoraviivainen fyysinen hyökkääjä (mielellään 1. sentteri) sekä yksi fyysinen pakki. Kimmo Kapasen sanoin "tämä on lähtötilanne" ja tästä on hyvä jatkaa.

edit. Lisätään nyt vielä sen verran että Puustisellahan on kausi vielä kesken. Eiköhän se soppari julkaista kun kausi on ohi.
 

ToobHanns

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Bruins
Ajatukset tiivistettynä:

Mielestäni tässä on rakentumassa erittäin hyvä, nuori, nälkäinen joukkue. Tuohon vielä yksi suoraviivainen fyysinen hyökkääjä (mielellään 1. sentteri) sekä yksi fyysinen pakki. Kimmo Kapasen sanoin "tämä on lähtötilanne" ja tästä on hyvä jatkaa.

Viime kaudella K.Kapanen antoi niin useasti katteettomia lupauksia että hänen tiedottamiseen ei ak luota ollenkaan. Valitettavasti.
 

Dängleri

Jäsen
+Joukkue ei ole vielä valmis, vaan tähdätään siihen että joukkue on valmis 15.2.2014. Eli budjettiin jätetty reagointi varaa.

No joo - pelaajalistalla on edelleen Salmisenkin nimi, joten Saken mahdollisen/todennäköisen myynnin myötä väkisinkin tulee muutoksia, varmaan taas "halutun kaltaisia". Koska Hentunen ei ole ilmoittanut uransa päättymisestä, niin eiköhän se tarkoittane sitä, että neuvottelee edelleen KalPan kanssa jatkosta.

Parempi olla pessimisti, niin ei ainakaan pety, joten mahdollinen muutos on Salminen ulos - Hentunen sisään + 1 pakki laatua Haverinen. Kaikki muu on jytkyä.

Missäs se Puustinen on, jonka piti olla varma tulija?

Menee huhujen mukaan Tapparaan laadukkaan valmennuksen perässä.
 

Mustis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion Palloseura, Kalevan Pallo
Nojoo, tuli nyt luettua hätäisesti tuo uutinen. Toimitusjohtajan mukaan tämä on vasta lähtökohta joukkueen rakentamiselle. Joten en ymmärrä omaani enkä muidenkaan yltiöpessimismiä tässä vaiheessa. Mutta jos tuo rosteri on kauteen lähdettäessä tuollainen(-Salminen), niin sitten ollaan kyllä kusessa.

Puustisen siirto Tapparaanhan ehdittiin jo jonkun nimimerkin toimesta kumota, sillä hänellä olisi "varma soppari KalPaan". Tiedä sitten näistä...

Edit: Mielestäni S.Kapanen kyllä vielä paikkansa on ansainnut, mikäli eivät kaveria väkisin ykkösen keskelle istuta. Oikeassa roolissa 3.ketjun tai mahdollisesti 2.ketjun laidassa Samillakin on vielä annettavaa.
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Lannonin puhelinsoitto on kyllä paras juttu lehdistötilaisuudesta. Sopimus tehty ja soittaa kaksi päivää ennen että en mä tulekaan. No okei, ei sitten. Onnea yrityksen kanssa Ryan, olihan se vissiin aika kouluttautunut jätkä.

Noin muuten anti tietysti on vähän pettymys verrattuna siihen mitä odotin/toivoin (Lannon, mahdollisesti Puustinen vaikka miehen kausi on tosiaan vielä kesken P-Amerikassa), mutta toisaalta Lannonin puuttumisen ulkopuolella uutiset ovat sinänsä ihan ok. Levokarista on päästy eroon ja tämä vonkale uiskentelee nyt taas vapaille vesille. Hentusen nimeä ei toivottavasti tuohon pelaajalistaan enää ilmesty, vaan älyäisi lopettaa. Kapasen jatko, noh, mieshän on nuorempi kuin Peltosen Ville *hymiö*

Ikosen Henrillä on muuten ihan kivat mitat sivuilla: 196 cm/89 kg. Rohkenen nyt vähän epäillä että kokoa olisi tullut kymmenen senttiä suuren maailman reissulla mutta toivottavasti olisi vähän fyysisempi kuin lähtiessään.

Aika lailla sama joukkuehan tuo on kuin kauden päättyessäkin. Pakistoon kylläkin on saatava joku Halosen/Laurilan/Lannonin/Glennin tapainen puolustaja.
 

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
Tässä ihmettelen samaa, kuin Mustiskin ylempänä. Eiköhän tässä ole vielä loppukevät ja koko kesäkin aikaa lukea KalPasta joukkueenvahvistus -uutisia. Päätin kuluneen kauden jälkeen nollata vitutusmittarini ja koittaa ajatella positiivisesti jopa itse valmentaja Laukkasesta. Voi olla, että tulevalla kaudella se positiivisuus päättyy huomattavasti mennyttä kautta aiemmin.

Lannonin oharit on kyllä ikävä juttu! Olisin miehen toivonut Kuopioon tulevan. Minä en henkilökohtaisesti jaksa uskoa, että jos K.Kapanen sanoo, että joukkueen fyysistä puolta vahvistetaan, että tämä olisi ollut nyt tässä tämä joukkue. Eihän se nyt oikeasti voi noin sanoa ja sitten tehdä ihan toisin.
 

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue
Huumormiehiä tuo Kapasen suku. Sopimuksia kirjoitellaan, mutta loppupeleissä niillä ei ole mitään merkitystä jos kavereista tuntuukin kivemmalta jäädä kotiin. Olisivat mielummin jättäneet koko Lannon episodin kertomatta.

Valmennus... määrä korvaa laadun ilmeisesti? Suurempi määrä muniin puhaltelua auttaa kovempiin tekoihin, ainakin Kimmon mukaan. Munien lämmittelykuva valmennus kvartetista. Tosin olihan tuo tiedossa ketä sinne on tulossa, joten sinänsä ei enää uutta pettymystä aiheuttanut. Kausi 2013-14 näyttää sitten todella mikä Laukkanen on päävalmentajana. Enää ei voi piiloutua oikeastaan minkään taakse, eikä voi kysellä enää "tumpilta" neuvoja.

Levokarin ura alkanee olla paketissa, vai löytyykö vielä jostain joku joka tarvitsisi luistelevaa meripoijua joukkueeseensa? Levokarin hankinta menee sinne KalPan floppihankintojen kärkisijoille.

Ka.Kapasen ja Ikosen sopparit tietty lämmittää vaikka nämäkin oli ennakkoon selviä asioita. Toivottavasti Sami katselee finaaleja sillä silmällä, että miten ikinuori Ville Nieminen raataa kentällä. Ensi kaudelle parempaa onnea ja parempia hermoja isi-Samillekin.
 

hessum63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Jokipojat ja SuKiKa
Siitä vain uutta kautta rakentamaan

Kalpan pelaajatilanne vaikuttaa mielestäni ihan hyvältä tässä vaiheessa vuotta. Isoja puutteita ei ole kokoonpanossa. Nuorennusta on ainakin luvassa. Muutamia paikkoja on toki täytettävänä.

Puustisen mahdollista sopimusta ei voi julkistaa, koska hänen kautensa on kesken. Pakki x2 ja sentteri olisi tarpeen. Henri Ikoselle rohkeasti vain iso mahdollisuus heti kauden alusta. Nuoria nälkäisiä pelureita kuitenkin halutaan nähdä ennemmin kuin vanhoja sotaratsuja. Vanhoille ruunille joutuu maksamaan kuitenkin reilusti enempi.

Levokarin sopimuksen purku oli jees. Kerman saisi lähteä samalla, tosin toista yhtä huonoa kautta on vaikea pelata. Olisko Ipalla käyttöä "maalintekijälle" Kapasella on käyttöä kolmosen laidassa.

Maalivahdin hankinta saattaa tulla kauden mittaan ajankohtaiseksi. En vielä luota Tuokkolaan.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Aika jäätävää puuhastelua taas toimistolta jos meinataan tällä taas pärjätä. Ihan liian vähän muutoksia ja vielä tuon isä Kapasen pakollinen jatko seurassa. Joukkue on täynnä lahjakkaita ja nuoria pelaajia mutta ne duunarit puuttuu edelleen. Hyvä taas rakentaa pelkkään luisteluun perustuvaa joukkuetta joka taas keväällä sulaa kun alkaa tulla mustelmia.

Puustinen ja Lannon jäi sitten tulematta vaikka aika varmoja piti olla. H. Ikonen ihan jees, tuo ainakin vähän sitä kokoa lisää. Levokarin poisto ei herättänyt tunteita mutta olisi saanut mielestäni jatkaa.

Sitten on vielä tuo kultakypärä Salmisen case, meneekö venäjälle ja kuka mahdollisesti korvaa?

Mites budjetti, vieläkö jäi rahaa kun piti myös koittaa säästää?
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Toivottavasti yrittävät muuten vielä tosiaan hankkiutua eroon muutamasta sopimuksenalaisesta hyökkääjästä kuten jotain viikko sitten puhuttiin ja jotain duunareita tilalle. Mistä hyviä sellaisia tähän aikaan vuodesta löytyisi on toki eri asia. Tässä tiedotustilaisuudessahan ei tullut yhtään uutta pelaajahankintaa, joten jospa niitä tulee sitten myöhemmin.

Vaikka toisaalta:

"KalPa pelasi vahvan runkosarjan, taistellen runkosarjan voitosta aina helmikuun lopulle asti. Tämä joukkue jatkaa hyvin pitkälle samana, mutta pelaajien henkilökohtaista valmentamista sekä joukkueen pelitapaa kehitetään."

Jos joukkue "jatkaa hyvin pitkälle samana", on kyllä aika vaikea kuvitella että se pärjäisi tulevalla kaudella yhtään viime kautta paremmin. Itse asiassa vaarallisia joukkueita on entistä enemmän kun mm. TPS lopettaa löysäilyn ja jopa Ilves (!) kasaa ihan liigakelpoista joukkuetta, joten saapa nähdä millainen kohtalo tätä KalPaa odottaa.

Hentusesta mainittava vielä sen verran, että on kutina että lopetti kyllä varmasti. Mm. Toivonen ja Haverinen on Hentusen lailla sen kummemmin huomioimatta poistettu rosterista ja eiköhän olisi mainittu että Hentunen vielä neuvottelee jos olisi aikeissa ehkä jatkaa. S. Kapanen todellakin menee vielä jossain kolmosen laidassa, mutta jos on tarkoitus olla "keskeinen osa" joukkueen terävintä kärkeä niin metsään ollaan menossa jälleen jo nyt. Ja herrajumala jos siellä viilettää ensi keväänä joku K. Kapanen - Voutilainen - Lehkonen-ykkösketju ja pakkeina Timonen ja Kauppinen... siinä sitten taas ihmetellään että nyt sattui vähäsen.
 

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
Aika jäätävää puuhastelua taas toimistolta jos meinataan tällä taas pärjätä. Ihan liian vähän muutoksia ja vielä tuon isä Kapasen pakollinen jatko seurassa. Joukkue on täynnä lahjakkaita ja nuoria pelaajia mutta ne duunarit puuttuu edelleen. Hyvä taas rakentaa pelkkään luisteluun perustuvaa joukkuetta joka taas keväällä sulaa kun alkaa tulla mustelmia.

Sitten on vielä tuo kultakypärä Salmisen case, meneekö venäjälle ja kuka mahdollisesti korvaa?

Mites budjetti, vieläkö jäi rahaa kun piti myös koittaa säästää?

Vaikka negatiivisuus onkin viime kausien jäljeltä ihan ymmärrettävää, niin silti voisi sen verran skarpata, kun lukee niitä tiedotteita, eikä odottaa kuuta taivaalta kauden jälkeisessä ensimmäisessä tiedotteessa. Tuollahan lopussa Kapanen selvästi sanoo vastauksen asiaan, jota sivuat parikin kertaa viestissäsi.

" - Tämä on lähtötilanne ja joukkue on valmis 15.2., jolloin SM-liigan siirtoikkuna ensi kaudella sulkeutuu."
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös