Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Kajaanin Hokki 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Hokki' , aloittajana daerok, 19.04.2019 klo 02.44.

 1. Velhelmiina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Hieno soppari! Hienoa nähdä Ahtonen Hokin paidassa.
   
 2. swingwood Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk , Hokki, Kalpa
  Jokohan tuo kainuukiintiö alkaa olla siinä? Tuloksentekijöitä vielä kaivataan ja puolustukseen myös myös sitä ykköskoritäytettä sekä tietysti se valmentaja nyt pikaisesti ensin.

  Tuomakselle toinen kausi miesten tasolla. Kolmikko Ahtonen, Vikholm ja muuan Aleksi Klemetti dominoi Kiva HT:n C-junnuissa Suomi-sarjaa aikanaan. Siitä kolmikon tie vei KalPan B- sekä myöhemmin A-junnuihin ja menestystäkin tuli.

  Aleksin tie vei siitä KalPan liigajoukkueeseen, kun taas Jussi ja Tuomas hakevat vauhtia siis Mestiksen kautta. Hyvä sainaus... kokoa, taitoa ja asennetta.
   
 3. rosswell Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, vain ja ainoastaan
  Lainaus:
  Tuloksentekijöitä tarvitaan, mutta nyt on tietysti muistettava Hokin taloudelliset realiteetit. Viikilä ja Pyykkönen saattavat hyvinkin olla Hokin kaksi kärkisentteriä kun kausi alkaa.
  Olli Suoraniemi on pelannut viimeisestä neljästä kaudesta vain yhtenä kautena ja senkin II-divarissa, joten ihan arpapeliä lienee, löytyykö pelitasoa mestikseen nykyisin, vaikka kokemusta ja historiaa löytyykin. Jos taso riittää, niin hyvähän se on nuorisolle saada tuollainen kokeneempi kaveri sentteriksi alempiin ketjuihin...

  Lainaus:
  Eliteprospectsin perusteella Ahtonen on vasen laituri, Vikholmin kohdalla on vain hyökkääjä. Onks Vikholm laituri vai sentteri...vai jokapaikan höylä?
   
 4. Takamies Jäsen

  Lainaus:
  Vasen laituri näyttäisi olevan ainakin kahden viimekauden pelatun ottelun pöytäkirjan perusteella. Miksiköhän muuten pelejä ei ole enempää? Tarkempia tilastoja pelaajakohtaisesti pystyy helposti katsomaan Finhockeyn sivuilta. Tosin ulkomailla pelatut ottelut/kaudet eivät näy näissä tilastoissa.
  esimerkki linkki Vikholmin tietoihin 2018-2019: Leijonat - Pelaajakortti
   
 5. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Taitaa laituri olla ja kärsinyt ihan riittävästi loukkaantumisista, elite prospectista kun katsoo ottelumäärät, niin ei taida ikinä pelannut 30 ottelua kaudessa ja pariin viime vuoteen taitaa alle 20 peliä, viime kaudella kaksi. Ensikausi näyttää suunnan pystyykö pelaamaan vai oliko ura tässä.

  Syvyyttä alkaa Hokin rungossa olla, puhdas kärkiosaaminen puuttuu hyökkäyksestä, pakistossa Ilomäki lienee sellainen kärkijätkä. En usko, että Viikilä tai Pyykkönen on ensikauden ykkössentteri.
   
 6. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Uskoisin että vaikka ollaan tarkalla taloudella, on vielä tulossa 1-2 pakkia ja 2-3 hyökkääjää jotka ovat joukkueen kärkipään jätkiä.

  Ja jokunen ukko lisää sitä syvyyttä rosteriin. Todennäköisesti muutamiakin pelaajia jotka vuorottelevat A:n ja edarin välillä riippuen sen hetken kunnosta ja edustuksen pelaajien loukkaantumistilanteesta.

  Ei kauteen vielä näillä lähdetä.
   
 7. Ahtosesta sanottua Jokipoikien osiossa...

  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Eli nyt taisi löytyä melkoisen hyvä pelaaja! Hieno hankinta.

  Tosiaan nyt saisi alkaa tippumaan hyökkääjiä kärkeen. Uskoisin kun nykyorganisaatiossa mennään talous edellä että järjettömän kovia nimiä ei ensi kaudelle ole tulossa. Jännä nähdä mitä osasto Mattila Harjula Komulainen Saarenpää Heikkinen Klemetti tekee ensi kaudella... pidin mielessäni itsestään selvyytenä että ainakin Klemetti ja Komulainen jatkavat.
   
 8. rosswell Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, vain ja ainoastaan
  Lainaus:
  Itse näen, että ulkopuolisia "kovia nimiä" tulee vain, jos saadaan jotain koko kauden lainaukkoja. Mattila, Harjula, Komulainen, Klemetti ja Saarenpää olisi tervetulleita jatkoja...Heikkiseen suhtaudun jo vähän kriittisemmin. Mahtaako tämä valmentajatilanne olla yksi selitys, miksi ym. kavereiden sopimuskuviot on jäissä?
   
 9. daerok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
  Tuo tieto valmentajasta Hokille ja meille kannattajille antaa edelleen odottaa," taivas varjele mitä sieltä tulee" ,toivottavasti kuitenkin pian julkaistaan nimi, jotenkin sellainen "kutina", että jonkun huippu valkun kanssa siellä neuvotellaan?